Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Günadın bayanlar tartım ve ben geldim...hoşgldim kendimi çok iyi hissediyorum karbonhidrat diyetine başladım bakalm sonuçkar nasl olcak.tabiki 5 ten önce yeme işini bitirmek olmazsa olmazım öyle bir alışmışımki 5 ten sonra yersem şişkinlik oluyır rahat edemiyorum.
sabah kahvaltımı yazayım hemen

5 Zeytin 1 Puan

21 Gram ekmek ( yaklaşık 3 lokma) 10 Puan

Salatalık 2 puan

Domates (büyükçe bir domatesti 175 gram geldi) 7 puan

1 adet haşlanmış yumurta 0 puan

Toplam=20 puan Karbonhidrat almışım

Yarın ekmek yemeyeceğim kesinlikle

Günaydin

Zeyas seni gördüm sanki geçmiş sayfalarda
Adacim sen ne yaptın hala gitmiyormu kilo senle ben ayniyiz ya yumurtaya döndüm bende sabahlari
Günaydın masumcum yaaa napcaz biz böyle takıldık kaldık 68 lerde 70 e dayandığım bile oldu benim ama tartı aldım mutfağa ne yesem tartıcam bundan sonra karbonhidrata dikkat edicem inş bu sefer olacak

Günaydın kızlar..Hayırlı cumalar...Nasılsınız nasıl gidiyor diyet
Ben aksam çok zorlandım..Aksam yemeği yemedim ve gece yatana kadar sadece yogurtla 1 elma yedim ı bile iyi geldi...
Bugunku menü
ac karna bitki çayı
kahvaltı; 1 haslanmış yumurta
peynir domates maydanoz
nescafe 2 dilim tam bugday kepekli ekmek
ara yok
öğle; 1 kase yoğurt ve 1 elma
ara; bitki çayı
Aksam;nohut yemeği
1 kase yoğurt
3 yada 4 kasık pilav
sonrada spora gidicem. ..1,5litre su içebiliyorum günde bugunluk bu kadar

merhaba kızlar ,

dün spor salonuna gittim oradaki hocayla biraz konuştum ben yediklerimi anlattım neler yaptığımı anlattım ama kilo ağırlığımın değişmediğini söyledim... hoca dediki eğer günde 2 yumurta yiiyorsan ve spor yapıyorsan yumurta sporla birlikte kas kütlesini artırır dedi... bu yüzden yumurtaya ara ver yada sadece beyazı ye dediii.. biz sporculara günde 5 adet yumurta yemelerini söylüyoruz çünkü kas kütleleri artsın diye ....onun yerine öğle bir kase yoğurt ye yağ yakımı hızlanacaktır dedi...

eve geldim netten de araştırdım bu konuda ikiye bölünmüş durumda fikirler bu yüzden yumurtaya ara verdim öğle yoğurtla geçiştirecem cacık da olabilir....

Canim sen gecen haftadan beri regl bekliyosun dimi.. kac gun gecti? Test yapsan cikar belki.. gecikme veya siskinlik psikolojinden olabilir. Beklemek cok zordur..
aslında moralim eşimden uzak oluşumdan onun dışında kafaya takmıyorum bişey günüm bugün dü veya kürtaj sonrasında değiştiği için salı da olabilir yanii bende bilmiyorum hayırlısı

Ya kızlar ben geçenay bi gelinlik aldım burdan birinden .. Ozaman 56 kiloydum twm bana oldu .. Bir ayda birdenbire gobeğim çıktı gelinliği giymeden kuçuldu yaa .. Haftaya giyecem bu göbek nasıl gidiyor ne yemessem gider ?

Sabahtan beri 4 tane çikolata yedim .. Hiç öğlen yemeği yemezken bugun iki kere ymk yedim :-(

bugun regl 2.günüm karnım şiş ama yine de kendimi hafif hissediyorum
4.günün son saatlerini yaşıyorum kaçamak yapmadan kapatmak istiyorum hayırlısıyla :)

4.günün son saatlerini yaşıyorum kaçamak yapmadan kapatmak istiyorum hayırlısıyla :)
Hadii bakalımm ertesi gün eksileri görürsün umarım. ...

günaydın kızlar bu hafta buraya gelemedim hiç malum bebek ev ancak oluyor bu hafta bir de kayın babiş geldi allahım nasıl marifetli gelindim anlatamam bana fena patladı yedik içtik eşim gündüz okulldaydı haliyle eşlik etmem gerekti ve sonuç kilomm 61.900 kilo aldım yaaa

bugunde 5.gün son saaatleriiiii reglde var ama yinede harika hissediyorum kuş gibi hafiffff

Canlarım elimde artık sadece telefondan net var nadiren bilgisayar da giriyorum ve hala adet olmadım şu liste işini güzel yürütüyor duk ama artık ben yapmayacağım telefon dan olmuyor herkese Günaydın

Gündüz dikkat ediyor musunuz?
kendi günlügüme yazıyorum her gün yediklerimi makarna,pirinç pilavı,fast food,hamur işi,beyaz ekmek tüketmedim mesela bu 6.gün içinde.Onun dışında yiyorum istediğimi cok az dikkat ediyorum bugun kuzenlerim oldugu icin salataya yag tuz koydum yoksa koymuyordum

Anladım canımm...kilo vermiş misin peki...Bende sıkı diyet yapmıyorum zaten...Bu gunn kacırdımm ucunu

Anladım canımm...kilo vermiş misin peki...Bende sıkı diyet yapmıyorum zaten...Bu gunn kacırdımm ucunu
ben tartılmadım nisan sonunda tartılıcam ama bugun regl olmama rağmen ablam belin incelmiş inmis göbeğin dedi.

günaydın hatunlar nasılsınız ben çokiyiyim bahara giriş rehavetini üzerimden attım şükür kendimi çok dinç hissediyorum.kahvaltımı yaptım
2 adet haşlanmış yumurta
salatalık
1 dilim ekmek
6 adet zeytin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…