Günaydın masumcum yaaa napcaz biz böyle takıldık kaldık 68 lerde 70 e dayandığım bile oldu benim ama tartı aldım mutfağa ne yesem tartıcam bundan sonra karbonhidrata dikkat edicem inş bu sefer olacakGünaydin
Zeyas seni gördüm sanki geçmiş sayfalarda
Adacim sen ne yaptın hala gitmiyormu kilo senle ben ayniyiz ya yumurtaya döndüm bende sabahlari
aslında moralim eşimden uzak oluşumdan onun dışında kafaya takmıyorum bişey günüm bugün dü veya kürtaj sonrasında değiştiği için salı da olabilir yanii bende bilmiyorum hayırlısıCanim sen gecen haftadan beri regl bekliyosun dimi.. kac gun gecti? Test yapsan cikar belki.. gecikme veya siskinlik psikolojinden olabilir. Beklemek cok zordur..
Hadii bakalımm ertesi gün eksileri görürsün umarım. ...bugun regl 2.günüm karnım şiş ama yine de kendimi hafif hissediyorum
4.günün son saatlerini yaşıyorum kaçamak yapmadan kapatmak istiyorum hayırlısıyla :)
siz kaç kilo ile başlamıştınızregl olduğum için şişkinlik var 60 kiloyum
bugunde 5.gün son saaatleriiiii reglde var ama yinede harika hissediyorum kuş gibi hafiffffbugun regl 2.günüm karnım şiş ama yine de kendimi hafif hissediyorum
4.günün son saatlerini yaşıyorum kaçamak yapmadan kapatmak istiyorum hayırlısıyla :)
Gündüz dikkat ediyor musunuz?bugunde 5.gün son saaatleriiiii reglde var ama yinede harika hissediyorum kuş gibi hafiffff
kendi günlügüme yazıyorum her gün yediklerimi makarna,pirinç pilavı,fast food,hamur işi,beyaz ekmek tüketmedim mesela bu 6.gün içinde.Onun dışında yiyorum istediğimi cok az dikkat ediyorum bugun kuzenlerim oldugu icin salataya yag tuz koydum yoksa koymuyordumGündüz dikkat ediyor musunuz?
Anladım canımm...kilo vermiş misin peki...Bende sıkı diyet yapmıyorum zaten...Bu gunn kacırdımm ucunukendi günlügüme yazıyorum her gün yediklerimi makarna,pirinç pilavı,fast food,hamur işi,beyaz ekmek tüketmedim mesela bu 6.gün içinde.Onun dışında yiyorum istediğimi cok az dikkat ediyorum bugun kuzenlerim oldugu icin salataya yag tuz koydum yoksa koymuyordum
ben tartılmadım nisan sonunda tartılıcam ama bugun regl olmama rağmen ablam belin incelmiş inmis göbeğin dedi.Anladım canımm...kilo vermiş misin peki...Bende sıkı diyet yapmıyorum zaten...Bu gunn kacırdımm ucunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?