Merhaba arkadaşlar aranıza katılabilirmiyim...
Sohbetinize giriyorum arkadaşlar bende bildiklerimi paylaşayım et,süt,yumurta vs. hayvansal ürünler zengin protein içerir hem tok tutar hemde metabolizmayı hızlandırır...
Hoşgeldinnn..
Biz iyi bir ekip olduk.. seni de paylaşımların ve önerilerinle aramızda görmek isteriz tabiki.. :)
teşekkürler poyraz yarın bende 2 yumurta yiyim bakıyım ozaman. çok sevindim ben bu işe çünkü yumurtayı çoook severim
süpersin canım bugün güzel menün
inşallah canım bende 62 den düşmek istiyorum 61 leri görsem zaten süper olucak
canım bu şekilde yiyerek kilo gidiyomu ya. yumurta beni çok korkutuyor yediğim zamanlarda korkarak yiyorum çokta severim kendisini.tavsiye edersen bende bi kaç günümü yumurtaya ayırıyım
Dietisyen Ayça'nın bir yazısını buldum çok hoşuma gitti efenim okumak isterseniz buyrun linki
http://www.adanamedya.com/5ten-sonra-yemek-yemeyin-47768h.htm
Bunlar insan değil şekerim alien
İnşallah canım
inşallah tatlım.. güzel bakion kendine..
ben şişmeye devam ediyorum.. pazar günü regl olucam demiştimya..
c.tesi yerine p.tesi sabah yaziim kilomu ben ne dersin.. daha doğru çıkar sanki..
Canin benimmha vide annem firina patates atmis yagsiz tuzsuz soyulmamis yaninda yesem bisey olurmu ya acaba firina ptates atmada bayiliyorum
Bak yine duramadım atladım lafaBu şekilde yağsız tuzsuz yediğin haşlanmış veya fırında orta boy patates 1 dilim beyaz ekmeğe denk geliyor diye biliyorum...Mesela 1-2 tane yemek sıkıntı yapmaz...Kızarmış patatese göre hem kalorisi düşük hemde daha sağlıklı...
Semooooo,
yumurta diyetini anlatabilirmisin... bu günkü konumuz bu oldu..
ben de seviyorum, ama abartmaya çekiniyordum.
Bundan 5-6 sene önce diyetisyenim 1150 kalorilik bir diyette haftada bir gün bir yumurta yazmıştı bana..
Bu yüzden tedirginim biraz..
çok az yersen neden olmasın canım.haylaz çocuklar gibisin anteplim varyaCanin benimmha vide annem firina patates atmis yagsiz tuzsuz soyulmamis yaninda yesem bisey olurmu ya acaba firina ptates atmada bayiliyorum
insallah 61 i gorursun canim, gercekten icten istiyorum senin 61i gormeni. cok hak ediyorsun cunku
valla zeyasim, yumurta diyeti yaptim ben 3-4 hafta once. buraya baslamadan onceki haftaydi.
5gun uyguladim, hic kacamak yok, ve 5ten sonra yemedim. veee tam 3 kilo vermistim
teşekkürler semocum kesinlikle önümüzdeki hafta uygulayacağım.yumurta harici karbonhidrat almıyoruz dimi sadece protein
sabah: 2 haslanmis yumurta, 1 dilim ekmek, 1dilim peynir.
ara: meyve (genellikle ya muz yada portakal yedim)
oglen: 2 yagda yumurta, 1 dilim ekmek, 1 dilim peynir, 5 zeytin (yumurtayi omelet seklinde, domatesli yaptigimda oldu degisiklik olsn diye)
ara: meyve (genellikle elma yedim, kabuklu daha tok tutsun diye)
aksam: saat 4.30 da kucuk paket corba ictim. (yani ofiste yedim, cunku isten saat 5te cikiyorum)
gun boyu 1 bucuk litre su, ve 4 kupa yesil cay ictim.
hic ama hic kacamak yapmadim, cunku abur cubura ve aksam 5ten sonra yemeyecegime yemin ettim kendi kendime
(canan karatay yumurta yiyin, hic korkmayin diyor) ona dayanarak yedim o kadar yumurtayi, gayette iyidim :)
Bak yine duramadım atladım lafaBu şekilde yağsız tuzsuz yediğin haşlanmış veya fırında orta boy patates 1 dilim beyaz ekmeğe denk geliyor diye biliyorum...Mesela 1-2 tane yemek sıkıntı yapmaz...Kızarmış patatese göre hem kalorisi düşük hemde daha sağlıklı...
teşekkürler semo haftaya bir aksilik çıkmazsa mutlaka deneyeceğim
ben de çok severim, yağsız tuzsuz gündüz saatlerinde sakıncası olmayacağını düşünüyorum..
aynen semocummmm, çağla da kimmiş.. Fazlamız var, eksiğimiz yok..
Derincim, şu an senin durumun hepimize göre daha bi uç noktada,
sende işe yarayan bizlerde de mutlaka sonuç verir.
Kendini feda ediyosun diycem ama çok bilinçli ve araştırmacı halin
böyle düşünmeme engel oluyor.
sağol canım gerçekten bütün gün bunları okuyorum 2 günde bir değiştirerek diyetime devam ediyorum
açıkçası metabolizmamı şaşırtıyorum bakalım bu haftanın sonucunu görücez umarım etkili olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?