Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Hoşgeldinnn..

Biz iyi bir ekip olduk.. seni de paylaşımların ve önerilerinle aramızda görmek isteriz tabiki.. :)

Hoşbulduk teşekkür ederim...Tabikide uyguladıklarımı sizinle paylaşmak benide mutlu eder...3 beyazı kesmek ve günde 3 lt su içmek çok şeyi değiştiriyor inanın...Boğazımızdan kısmadığmız sürece olmuyor...

teşekkürler poyraz yarın bende 2 yumurta yiyim bakıyım ozaman. çok sevindim ben bu işe çünkü yumurtayı çoook severim

süpersin canım bugün güzel menün

Canin benimm ha vide annem firina patates atmis yagsiz tuzsuz soyulmamis yaninda yesem bisey olurmu ya acaba firina ptates atmada bayiliyorum

inşallah canım bende 62 den düşmek istiyorum 61 leri görsem zaten süper olucak

insallah 61 i gorursun canim, gercekten icten istiyorum senin 61i gormeni. cok hak ediyorsun cunku

canım bu şekilde yiyerek kilo gidiyomu ya. yumurta beni çok korkutuyor yediğim zamanlarda korkarak yiyorum çokta severim kendisini.tavsiye edersen bende bi kaç günümü yumurtaya ayırıyım

valla zeyasim, yumurta diyeti yaptim ben 3-4 hafta once. buraya baslamadan onceki haftaydi.
5gun uyguladim, hic kacamak yok, ve 5ten sonra yemedim. veee tam 3 kilo vermistim

Dietisyen Ayça'nın bir yazısını buldum çok hoşuma gitti efenim okumak isterseniz buyrun linki

http://www.adanamedya.com/5ten-sonra-yemek-yemeyin-47768h.htm

Bunlar insan değil şekerim alien

İnşallah canım

okudum linki tatlim, vay be supermis. Hem zayiflicaz hem genclesip guzellescez demek. hihoyyyyttt iyimis

inşallah tatlım.. güzel bakion kendine..
ben şişmeye devam ediyorum.. pazar günü regl olucam demiştimya..
c.tesi yerine p.tesi sabah yaziim kilomu ben ne dersin.. daha doğru çıkar sanki..

olur canim neden olmasin, ama degisen bir sey olacagini dusunmuyorum ama sen bu hafta cok kasma kendini ya, stress yapma.
regl olunca kilo verilmiyor bu cok normal. Gecen hafta bende veremedim, ama dikkat ederekte almadim
.

Canin benimm ha vide annem firina patates atmis yagsiz tuzsuz soyulmamis yaninda yesem bisey olurmu ya acaba firina ptates atmada bayiliyorum

Bak yine duramadım atladım lafa Bu şekilde yağsız tuzsuz yediğin haşlanmış veya fırında orta boy patates 1 dilim beyaz ekmeğe denk geliyor diye biliyorum...Mesela 1-2 tane yemek sıkıntı yapmaz...Kızarmış patatese göre hem kalorisi düşük hemde daha sağlıklı...

ben de çok severim, yağsız tuzsuz gündüz saatlerinde sakıncası olmayacağını düşünüyorum..

Semooooo,

yumurta diyetini anlatabilirmisin... bu günkü konumuz bu oldu..
ben de seviyorum, ama abartmaya çekiniyordum.

Bundan 5-6 sene önce diyetisyenim 1150 kalorilik bir diyette haftada bir gün bir yumurta yazmıştı bana..

Bu yüzden tedirginim biraz..

sabah: 2 haslanmis yumurta, 1 dilim ekmek, 1dilim peynir.
ara: meyve (genellikle ya muz yada portakal yedim)
oglen: 2 yagda yumurta, 1 dilim ekmek, 1 dilim peynir, 5 zeytin (yumurtayi omelet seklinde, domatesli yaptigimda oldu degisiklik olsn diye)
ara: meyve (genellikle elma yedim, kabuklu daha tok tutsun diye)
aksam: saat 4.30 da kucuk paket corba ictim. (yani ofiste yedim, cunku isten saat 5te cikiyorum)

gun boyu 1 bucuk litre su, ve 4 kupa yesil cay ictim.
hic ama hic kacamak yapmadim, cunku abur cubura ve aksam 5ten sonra yemeyecegime yemin ettim kendi kendime
(canan karatay yumurta yiyin, hic korkmayin diyor) ona dayanarak yedim o kadar yumurtayi, gayette iyidim :)

Son düzenleme:
çok az yersen neden olmasın canım.haylaz çocuklar gibisin anteplim varya

teşekkürler semo haftaya bir aksilik çıkmazsa mutlaka deneyeceğim

Tamaaam olduuu

teşekkürler semo haftaya bir aksilik çıkmazsa mutlaka deneyeceğim

valla denemene deger canim, yalniz bunu en fazla 1 hafta yap. Yoksa yumurtadan tiksinebilirsin
2ci hafta oglen yumurta yeme, sabahlari devam edebilirsin

yumurta karin yaglarini eritmek icin cok etkili diye okumustum. Kas kaybi olmuyor bu diyette, cunku yumurtadan aldigin protein kaslarini besliyor

ahanida yaziyi buldum, canan karatay yenge demis valla
PROTEİN GÖBEK ERİTİYOR: Göbeği olan ve karın bölgesinde yağlanma olanlara haşlanmış yumurta yemelerini tavsiye eden Karatay, "İsterseniz on, ister yirmi tane haşlanmış yumurta yiyerek, göbeğinizi eritebilirsiniz" dedi.

yine ben, gene ben, tekrar ben, durmadan ben, 6li rakamlari goren ben

ben dusundumde, ben bunlari hayat felsefem haline getirsem kilomu verdikten sonra. Manken gibi kalirim, hic kilo almam geri.
zaten bize kilo aldiranda bunlar degilmi

* abur cuburu, hamur islerini, kekleri borekleri yemesem.
* meyve sularini, asitli icecekleri, caya kahveye seker atmayi terk etsem.
* aksam yemeleri ve cerezleri unutsam.
* bide disarda yemeleri ve misafirliklerde dikkat ettimmi manken olurum ta$ gibi olurum cagla sikelde kimmis

Son düzenleme:
Kızlar bende şimdi markete gittim karabuğday aldım haşladım yoğurtla yiyorum

bu karabuğday şeyda coşkunun herkese verdiği kilo verdiren glutensiz un yapılan buğday

hem tok tutuyor sindirimi ağır ve dahada fazlasını netten okumanızı tavsiye ederim ben yemeyue başladım

umarım bununda etkisi olur karnım doyması için bu satte yiyorum başka bişey yemicem

ama cumartesine kadar yine prinç lapası gibi tüm öğünlerde yemeyi düşünüyorum

BANA KİLO VERDİRİSE SİZDE DENERSİNİZ.

Son düzenleme:
Aynen SEMOCUMMMM, çağla da kimmiş.. fazlamız var, eksiğimiz yok..

Derincim, şu an senin durumun hepimize göre daha bi uç noktada,
sende işe yarayan bizlerde de mutlaka sonuç verir.
Kendini feda ediyosun diycem ama çok bilinçli ve araştırmacı halin
böyle düşünmeme engel oluyor.

sağol canım gerçekten bütün gün bunları okuyorum 2 günde bir değiştirerek diyetime devam ediyorum
açıkçası metabolizmamı şaşırtıyorum bakalım bu haftanın sonucunu görücez umarım etkili olur

bu kadar çaba ve iradeye olumlu sonuçlar alacağına eminim.. :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…