Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

offf süpermiş yaa. zaten göbeğimden nefret ediyorum. mutlaka yapıcam haftaya benle beraber yapacak birileri daha olsa süper olur.olmadı bütün topic haftaya yumurta diyeti yapalım

Son düzenleme:
offf süpermiş yaa. zaten göbeğimden nefret ediyorum. mutlaka yapıcam haftaya benle beraber yapacak birileri daha olsa süper olur.olmadı bütün topic haftaya yumurta diyeti yapalım

bebeemmm.. ben takılırım sana.. bu hafta denediğin başka bişey yoksa yarın başlayalım.. sen biliin..

kesinlikleeee deneriiiiz. sen bu işi aşmışsın derin bütün kilolarının gitceğine eminim hatta bu irade ve şevke sen nasıl kilolu olabildin hayretler içindeyim

olur valla bu hafta serbest takılıyodum ben zaten. o zaman yarın gelsin yumurtalar gitsin yumurtalar anlaştık

OK o zaman.. ben normalde de çok tüketirim ama hafta içi akşam yemeği olarak denk geliyordu..
Eşim her gün sulu yemek sevmez, çayla birlikte kahvaltılık tercih eder.. ikimiz 5 yumurta filan gün aşırı yeriz.. (ben 2 - o 3)
İşyerimde de ortamım rahat etraf kebapçı dolu.. böö gelio bi süre sonra..
kendim acıktıkça yapıp yiyebilirim..

Bu sabah yedim dedimya, daha 1 saat önce acıktım, kepek ekmeğiyle tarhana çorbası içtim, günü bitirdim.

Yarın başlıyosss o zaman.. :)))

tamam nesil bakalım inş işe yarar

Evet şu ssat itibariyle akşam yemeğimi yemiş bulunuyorum...Bugün diğer günlere göre bayağı hafif yedim...

Akşam yemeğinden sonra meyve yiyen varmı aranızda arkadaşlar...

hülyacim, ben evde dayanamazsam yemek hazırladığımda kendime de küçük bir elma soyup az yogurtla birlikte yiyorum..
ama bugün biraz önce güzel yedim.. yememeye çalışıcam..

kesinlikleeee deneriiiiz. sen bu işi aşmışsın derin bütün kilolarının gitceğine eminim hatta bu irade ve şevke sen nasıl kilolu olabildin hayretler içindeyim

işte bu irade kafada işi bitirince oluyor eşim antepli ve çok iştahlı
patronumda bayan yemeyi çok seviyor ikisinin arasında kalmıştım
bende boğayım yemek yemek benim için büyük bir zevktir

ama artık tak dedi kilolar geçen temmuzdan beri kilo aldım ozaman 60 la 61 arası dolanıyordum

Son düzenleme:

kaç yaşındasın derin?

Ahaaaaaa antepliii antepliiii haha yandin ozaman

Bende gün içinde yiyorumda akşam acıkırsam kendime alternatif arıyorum...

ben akşama yedek kalsın diye gündüz yemiyorum.. çok çok dayanamazsan nescafe iç, çorba niyetine.. ben bazen bikac ceviz tırtıklıyorum, hemen bitmesin diye minik minik, ağzımda beklete beklete.. kesiyo biraz..
bir kaç güne alışırsın ama.. bi iki gün zorlancan sadece..

aynen öyle derin iş beyinde karar verdimmi gerisi geliyor zaten. bende boğayım ve yemek yemek benim içinde büyük zevktir. ama zayıflamaya karar verdiğimden beri yemek yemek eziyete dönüştü ne yersem zorla yiyorum elimde olsa hiç yemek yemeyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…