valla denemene deger canim, yalniz bunu en fazla 1 hafta yap. Yoksa yumurtadan tiksinebilirsin
2ci hafta oglen yumurta yeme, sabahlari devam edebilirsin
yumurta karin yaglarini eritmek icin cok etkili diye okumustum. Kas kaybi olmuyor bu diyette, cunku yumurtadan aldigin protein kaslarini besliyor
ahanida yaziyi buldum, canan karatay yenge demis valla
PROTEİN GÖBEK ERİTİYOR: Göbeği olan ve karın bölgesinde yağlanma olanlara haşlanmış yumurta yemelerini tavsiye eden Karatay, "İsterseniz on, ister yirmi tane haşlanmış yumurta yiyerek, göbeğinizi eritebilirsiniz" dedi.
offf süpermiş yaa. zaten göbeğimden nefret ediyorum. mutlaka yapıcam haftaya benle beraber yapacak birileri daha olsa süper olur.olmadı bütün topic haftaya yumurta diyeti yapalım
Kızlar bende şimdi markete gittim karabuğday aldım haşladım yoğurtla yiyorum
bu karabuğday şeyda coşkunun herkese verdiği kilo verdiren glutensiz un yapılan buğday
hem tok tutuyor sindirimi ağır ve dahada fazlasını netten okumanızı tavsiye ederim ben yemeyue başladım
umarım bununda etkisi olur karnım doyması için bu satte yiyorum başka bişey yemicem
ama cumartesine kadar yine prinç lapası gibi tüm öğünlerde yemeyi düşünüyorum
BANA KİLO VERDİRİSE SİZDE DENERSİNİZ.
bebeemmm.. ben takılırım sana.. bu hafta denediğin başka bişey yoksa yarın başlayalım.. sen biliin..
olur valla bu hafta serbest takılıyodum ben zaten. o zaman yarın gelsin yumurtalar gitsin yumurtalaranlaştık
Hadi herkeze kolay gelsinn
OK o zaman.. ben normalde de çok tüketirim ama hafta içi akşam yemeği olarak denk geliyordu..
Eşim her gün sulu yemek sevmez, çayla birlikte kahvaltılık tercih eder.. ikimiz 5 yumurta filan gün aşırı yeriz.. (ben 2 - o 3)
İşyerimde de ortamım rahat etraf kebapçı dolu.. böö gelio bi süre sonra..
kendim acıktıkça yapıp yiyebilirim..
Bu sabah yedim dedimya, daha 1 saat önce acıktım, kepek ekmeğiyle tarhana çorbası içtim, günü bitirdim.
Yarın başlıyosss o zaman.. :)))
Akşam yemeğinden sonra meyve yiyen varmı aranızda arkadaşlar...
kesinlikleeee deneriiiiz. sen bu işi aşmışsın derin bütün kilolarının gitceğine eminim hatta bu irade ve şevke sen nasıl kilolu olabildin hayretler içindeyim
Akşam yemeğinden sonra meyve yiyen varmı aranızda arkadaşlar...
hülyacim, ben evde dayanamazsam yemek hazırladığımda kendime de küçük bir elma soyup az yogurtla birlikte yiyorum..
ama bugün biraz önce güzel yedim.. yememeye çalışıcam..
işte bu irade kafada işi bitirince oluyor eşim antepli ve çok iştahlı
patronumda bayan yemeyi çok seviyor ikisinin arasında kalmıştım
bende boğayım yemek yemek benim için büyük bir zevktir
ama artık tak dedi kilolar geçen temmuzdan beri kilo aldım ozaman 60 la 61 arası dolanıyordum
canım akşam meyvede yememek lazım şeker oranları çok yüksek.ben gün içinde tüketiyorum
ama artık tak dedi kilolar geçen temmuzdan beri kilo aldım ozaman 60 la 61 arası dolanıyordum
Bende gün içinde yiyorumda akşam acıkırsam kendime alternatif arıyorum...
başlıycanmı sen de yumurta diyetine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?