Cokkk tesekkur ederim canımmmCanim cikmana gerek yok.. istisna durumlar olabilir. Mazeretin var ve en duzenli bildirim yapanlardan birisin sen.. duzenli uyesin.. birimiz ekleriz seni.. kalmak istersen kal, bu yuzden cikmana gerek yok..
Béni de ekler misin dün başladım 67.5 ileMerhaba herkese,
yeni bir sayfa fikrine katılmıyorum bu sayfadan devam edelim ...
NEScim listeyi güncelleyeyim daha doğrusu sen güncellemişsin bende altına kuralları yazayım okuyun hep beraber karar verelim olur mu ? güncelleyip geliyorum))
Evet bu gidişle ben daha burada çok bebişin teyzesi olacam kilo veremiyorum kiiiiAdacim.. uygundur bence canim..
Daha semonun kizini buyutcez insallah hep beraber.. :)
Cuma aksam listeyi tekrar paylasalim.. aralarda da kontrol ederiz..
Cnm, karbonatli suyun faydasini goruyomusun.. normal karbonatmi? Ne kadardir iciyosun?Sabah 2 ıspanaklı sigara böreği. Zeytin peynir tereyağlı yumurta şekersiz çay ben öğlen genellikle yemem gun içinde karbonatli ve limonlu su içiyorum bir de beşi bi yerde çayı içiyorum
Ahahaha.. deli.. yaa yalniz hepimiz yerimizde sayiyoruz.. aylardir ayniyiz.. :) yumurtaya ara verdinmi? Fark varmi?Evet bu gidişle ben daha burada çok bebişin teyzesi olacam kilo veremiyorum kiiii))))) Cuma paylaşım yaparım canım.
yumurtaya evet ara verdim pazar günü sadece beyazını yedim sarısını tüketmedim şuan pek far yok ama bir hafta geçince bakacam...zaten spor hocasıda dedi beyazını ye bişey olmaz sarı fazla tüketme kas kütlesini artırırsın dedii..Ahahaha.. deli.. yaa yalniz hepimiz yerimizde sayiyoruz.. aylardir ayniyiz.. :) yumurtaya ara verdinmi? Fark varmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?