Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Canim cikmana gerek yok.. istisna durumlar olabilir. Mazeretin var ve en duzenli bildirim yapanlardan birisin sen.. duzenli uyesin.. birimiz ekleriz seni.. kalmak istersen kal, bu yuzden cikmana gerek yok..
Cokkk tesekkur ederim canımmm Çokk sevindim...

bugun 1 haftam doluyor bu arada :) son saaatleri

Bugunn yıne kacamakk yaptım. ..3 ü birarada içtim ve fıstık yedim...Elma yedimmm offffffff

Günaydın kızlar yeni bir sayfa acilmasina taraftar değilim biz bir yildir buradan yazisiyoruz bence hic lüzumu yok

Merhaba kızlar
Ben de aranıza katılabilir miyim?
İki gündür evde deniyorum 17.00'den sonra yememeyi ama malesef başaramadım
Sizden destek alarak yapabilirim diye düşünüyorum
Öncelikle 17.00 den sonra yememek için öğünlerinizi nasıl planlıyorsunuz acaba??
Benim 5 kilo fazlam var, veremiyorum

Bu arda eski sayfaları zaman buldukça okuyorum da, Karatay diyeti yaparken kk da düzenli bildirim yapan ve düzenli yazan birisiydim. Burada da öyle olmayı düşünüyorum.
Ayrıca yeni sayfa açılsın demişsiniz ama arkadaşlığınız ve geçmişinizi görmek için aynıu sayfada devam etmeniz mantıklı olmaz mı?
Gerçi siz bilirsiniz kızlar. Eğer yeni sayfa açarsanız buradan da paylaşır mısınız lütfen?

Merhabalar. ..Yeni sayfaya gerek yok bence...Geçmişi okumak da çok zor değil...Fırsat buldukca okunabilir aslında. ..Kimse okumadan ne yaptınız işe yarıyor mu? diye sorular soruyor...İİlk zamanlar diyet yyapmadan kilo gidiyor ama sonra vücut alışınca diyetle devam etmeye calıstım...Ölü diyetler olmadı hiç...İlk 9 kilomu aksam yemeyerek verdim...Geri kalanlarında diyet yaptım o da yarım kaldıı bu aralar. ..Akşam yememek çokkkk etkili..Tabiki ilk başlarda çok daha etkili

selam kızlar yeni sayfa olabilir aslında burdan hepimiz orda olsak yeni gelenlere yardımcı oluruz adminimiz dışında bildiğimizide paylaşırız bence temiz bir sayfa açalım derim, artı kilo veremesekte genede yazalım motivemiz düşmesin ama evet saati 18:00 yapalım derim, bende düzenli yapcam bildirim söz

Kizlar selam..
Asyacim hosgeldin..
Baslarda alismak cok zor.. herkes biseyler yerken bi kenara cekilmek filan sabir gerektiriyor.. ama fark gormeye baslayinca bu zevke donusecek..
Kendinden bahsedersen daha fazla yardimci fikir verebiliriz. Ev, is, medeni hal.. boy kilo vs.. :)

Bu arada sayfa degismek anlamsiz bencede.. isteyenler baska sayfada bulusabilir..
Bir cok arkadas saat 18 olsun diyo ama isin sirri 17 de.. daha dogrusu ne kadar erken, o kadar iyi.. :)
Bazen bizlerinde saati tutmuo ama dikkatli davraninca sorun olmuyor.. hafta sonlari, ozel gunler, illaki duzen bozuluyor ama genelde dikkatli davranilirsa saat dert degil..

Merhaba herkese,

yeni bir sayfa fikrine katılmıyorum bu sayfadan devam edelim ...

NEScim listeyi güncelleyeyim daha doğrusu sen güncellemişsin bende altına kuralları yazayım okuyun hep beraber karar verelim olur mu ? güncelleyip geliyorum ))

Béni de ekler misin dün başladım 67.5 ile

11.004.2015
Mariana ------------------->64.500(-200gr)
Ada------------------------>73,700(+200)
Semo----------------------> 81.3
Sisilm----------------------> 59,70
Nesil----------------------->60.7(-300gr)
Masum---------------------> 70.22(+1.900)
Zeyas----------------------> 68,2(-500gr)
Hedef52------------------->65,5
Çisenaz-------------------->75,5
CGN2010------------------>64(-300)
mgul----------------------->61.7(+500)
titizkokosh----------------->61.4(-800gr)
erdom----------------------->61.600(-800gr)
mertnaz--------------------->69.200
civcivciik--------------------->59.2
ejderha dövmelikız--------->62
yusufun annesi-------------->67,5

KURALLAR
1- Her hafta cumartesi kilo bildirimi yapıp son kişinin yaptığı bildirim listesinden kendi kilosunu ekleyip bir sonraki kişiye devredilecek yani her kişi listeyi en baştan kopyalayıp kilosunu eklemeyecek zaten tüm eski arkadaşlar biliyor yeni arkadaşlar buna dikkat etsin lütfen...

2- Kilo bildirimi yapmayan mazeretini cumadan bildirmeyen kişilerin isimleri pazartesi silinecek...

3- Herkes elinden geldiği kadar gün içerisinde menülerini ve ne kadar spor yaptığını paylaşsın lütfen hem fikir edinmiş oluruz hemde motive olmuş oluruz..

Evet herkesin yorumunu bekliyorum bu şartlar kabul mü yada eklemek istediğiniz şeyler var mı ??? NES cim birlikte bu görevi yapalım olur mu ben ancak hergün öğleden sonra girebilirim nete kızım uyuyor sonra girebiliyorum ama her cuma listeyi güncellemeye çalışırım ben olamazsam sen yapabilirmisin ?

bugün öğlen yarım ekmek döner yedim yaaa sabahta tost, yeşil çayla, bugün daha bişe yememe gerek yok valla bu saate limitimi doldurdum bence, çayla devam ederim vede suyla

Adacim.. uygundur bence canim..
Daha semonun kizini buyutcez insallah hep beraber.. :)
Cuma aksam listeyi tekrar paylasalim.. aralarda da kontrol ederiz..

Sabah 2 ıspanaklı sigara böreği. Zeytin peynir tereyağlı yumurta şekersiz çay ben öğlen genellikle yemem gun içinde karbonatli ve limonlu su içiyorum bir de beşi bi yerde çayı içiyorum

Adacim.. uygundur bence canim..
Daha semonun kizini buyutcez insallah hep beraber.. :)
Cuma aksam listeyi tekrar paylasalim.. aralarda da kontrol ederiz..
Evet bu gidişle ben daha burada çok bebişin teyzesi olacam kilo veremiyorum kiiii ))))) Cuma paylaşım yaparım canım.

Sabah 2 ıspanaklı sigara böreği. Zeytin peynir tereyağlı yumurta şekersiz çay ben öğlen genellikle yemem gun içinde karbonatli ve limonlu su içiyorum bir de beşi bi yerde çayı içiyorum
Cnm, karbonatli suyun faydasini goruyomusun.. normal karbonatmi? Ne kadardir iciyosun?

Evet bu gidişle ben daha burada çok bebişin teyzesi olacam kilo veremiyorum kiiii ))))) Cuma paylaşım yaparım canım.
Ahahaha.. deli.. yaa yalniz hepimiz yerimizde sayiyoruz.. aylardir ayniyiz.. :) yumurtaya ara verdinmi? Fark varmi?

sabah
2 yk light peynir
3 zeytin
kırmızı biber maydanoz
3 adet kızarmış light ekmek

öğle
3 adet haşlanmış tavuk baget
ayran

akşam
kararsızım belki salata yapar geçiştiririm...

kızlar bu aralar deli gibi mide yanması yaşıyorum öyle böyle değil ne yesem midem yanıyor en kısa süre dr gidecem ilaç alıyorum ama 2 saat rahatlatıyor sonra tekrar başlıyor mide yanmasına çözümü olan var mı ???......

akşama spora gidecem spor günüm evde spor yapmayı bıraktım ama yarından itibaren evde de önce 45 dakika yaparak kendimi ısındıracağım....

Ahahaha.. deli.. yaa yalniz hepimiz yerimizde sayiyoruz.. aylardir ayniyiz.. :) yumurtaya ara verdinmi? Fark varmi?
yumurtaya evet ara verdim pazar günü sadece beyazını yedim sarısını tüketmedim şuan pek far yok ama bir hafta geçince bakacam...zaten spor hocasıda dedi beyazını ye bişey olmaz sarı fazla tüketme kas kütlesini artırırsın dedii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…