- 18 Mart 2015
- 246
- 252
- 33
- 41
Bence görüyorum tok tutuyor alkali su oluyor normal karbonat kullanıyorum kahvaltıdan yarım saat once 1 lt içiyorum kahvaltıdan 1 saat sonra icmeye devam ediyorum toplamda en az 3 lt içiyorumCnm, karbonatli suyun faydasini goruyomusun.. normal karbonatmi? Ne kadardir iciyosun?
Kizlar selam..
Asyacim hosgeldin..
Baslarda alismak cok zor.. herkes biseyler yerken bi kenara cekilmek filan sabir gerektiriyor.. ama fark gormeye baslayinca bu zevke donusecek..
Kendinden bahsedersen daha fazla yardimci fikir verebiliriz. Ev, is, medeni hal.. boy kilo vs.. :)
Bu arada sayfa degismek anlamsiz bencede.. isteyenler baska sayfada bulusabilir..
Bir cok arkadas saat 18 olsun diyo ama isin sirri 17 de.. daha dogrusu ne kadar erken, o kadar iyi.. :)
Bazen bizlerinde saati tutmuo ama dikkatli davraninca sorun olmuyor.. hafta sonlari, ozel gunler, illaki duzen bozuluyor ama genelde dikkatli davranilirsa saat dert degil..
hoşgeldin aramıza , bende akupuntur düşünüyorum doğunun en ücra köşesindeyim akupuntur yapan yok maalesef yazın memlekete gidince denemek istiyorum.... rahatsızlığın polikistik ver mı ? yani adet düzensizliği varsa kesinlike ama kesinlikle sana soğan kürünü öneririm ben bu sayede günü gününe adet oluyorum kesinlikle harfiyen saraç oğlunun dediğini uygula inan çoook işe yarıyor hatta bana kistlerin var çocuğun olmaz demişti dr ben 21 gün soğan kürünü yaptım hemen süpriz bi şekilde Rabbimin izniyle hamile kaldım yani soğan suyu mucize canım ama düzenli olması çok önemli bir gün yap iki gün yapma olmuyor ben hala yapıyorum soğan suyunu ve sonuç günü gününe adet oluyorum çok şükür....eğer adet gecikmesi ise nedenin kesinlikle soğan kürü yap derim... saraçoğlunun sitesinde herşey yazıyor...Selam canım
bir yandan geçmişi okuyorum, bir yandan çalışıyorum
Ben mimarım,bütün gün pc başında çalışıyorum malesef
Son bir aydır akupunktura gidiyorum. 3 kilo verdim bu sayede, fakat bende yumurtalık tembelliği olduğu için sürekli doğum kontrol hapı kullanıyorum ve çok rahat veremiyorum
İki gündür 17.00 den sonra yemeyim diyorum ama (hormonlardan mıdır nedir ya da akupunktur doktorum bu hafta serbest bıraktı diye midir) deli gibi tatlı yiyorum. Porsiyon porsiyon yedim valla
1.63 boy ve 53 kiloyum (son 2 gündür yediklerimle 54 olmuş olabilirim). Doktorum sağlık nedenlerimden dolayı 48 kiloya düşmemi söylüyor.
Zaten kendimi bildim bileli zayıftım. Yediğim yaramazdı. Ama şu doğum kontrol ilaçlarını ne zaman kullansam davul gibi şişiyorum. Son kullandığım ilaçlar bana 2 ayda spor yapmama rağmen 8 kilo aldırdı. İlacı değiştirdik ama kilomu veremiyorum.
Bekarım ve henüz bir adayda yok evlilik ile ilgili. Bu hastalıktan kurtulmam için ya hemen tüp bebekle çocuk yapacağım ya da kilo vereceğim. Ben de kilo vermeyi seçtim, malum daha 25 yaşındayım ve evlilik düşünmüyorum
Bu akşam akupuntur doktorumla randevum var. Yeni diyet listemi alacağım ve yarın sizin de desteğiniz ile yepyeni bir hayata başlayacağım.
Bu arada spordan bahsedersem: eskiden beri sporcuydum. Eskrim ile ilgilendim bir süre ve bacaklarımda çok fazla kas yaptı. Şimdi hem o kasları eritmek hem de spor yaparken kalınlaştığım için sadece yürüyüş iznim var doktordan.
Hafta içi sabah erken kalkıp mesai öncesi 1 saat yürürdüm spor salonunda. Cumartesi günleri de 1 saat dışarıda tempolu yürürüm. Bu 17.00 den sonra yememe olayına başlayınca sabahları erkenden kalkıp yürümektense herkes yemeğini yerken (mesai sonrası, saat 18.30 gibi) yürümeyi düşünüyorum. Böylece daha fazla uyuyabilirim
Planım öğle yemeğini yedikten sonra 16.00-17.00 gibi bir meyve ve süt ile ara öğün yapıp akşama da ağzıma bir şey koymamak. Umarım yapabilirim tabii :S
canım, bundan 2 ay önce dr bana b12 eksikliğii için 5 adet iğne verdi iğnenin içeriğinde demir eksikliği içinde kullanılıyormuş ama benim b12 fena düşük referans aralığının çok altındaydım. 4 iğne vuruldum nasıl iştahım açıldı anlatamam doyma ve irade gitti dr sordum evet iştah yapar ama geçici dedi 5. iğneyi yaptırmadım felaket açılcı iştah halada kapanmadı onun sıkıntısını yaşıyorum. doğal yollarla besinlerle almaya çalış. b12 neyazıkki lahana turşusu dışında hiç bir besinde yok ama demir için besinler var...Kızlar demir ilacı kullanan varmı kanım ciddi düşmüş kan için o....f diye bi oral çözültü verdi 6x10 :60 tane içicem çok dikkat etmem lazımki kilo almayım evliliğimin ilk aylarındada içmiştim 68 le evlenip 72 felan olmuştum bunlar yüzüne gene alırmıyım yaaaa
hoşgeldin aramıza , bende akupuntur düşünüyorum doğunun en ücra köşesindeyim akupuntur yapan yok maalesef yazın memlekete gidince denemek istiyorum.... rahatsızlığın polikistik ver mı ? yani adet düzensizliği varsa kesinlike ama kesinlikle sana soğan kürünü öneririm ben bu sayede günü gününe adet oluyorum kesinlikle harfiyen saraç oğlunun dediğini uygula inan çoook işe yarıyor hatta bana kistlerin var çocuğun olmaz demişti dr ben 21 gün soğan kürünü yaptım hemen süpriz bi şekilde Rabbimin izniyle hamile kaldım yani soğan suyu mucize canım ama düzenli olması çok önemli bir gün yap iki gün yapma olmuyor ben hala yapıyorum soğan suyunu ve sonuç günü gününe adet oluyorum çok şükür....eğer adet gecikmesi ise nedenin kesinlikle soğan kürü yap derim... saraçoğlunun sitesinde herşey yazıyor...
B12 DEĞERİM İYİ ÇIKTI AMA FERRİTİN 13-150 FELANKEN REFERANSI BENİM 2.7 ÇIKTI CİDDİ Bİ SORUN DEDİ BUNLARI VERDİcanım, bundan 2 ay önce dr bana b12 eksikliğii için 5 adet iğne verdi iğnenin içeriğinde demir eksikliği içinde kullanılıyormuş ama benim b12 fena düşük referans aralığının çok altındaydım. 4 iğne vuruldum nasıl iştahım açıldı anlatamam doyma ve irade gitti dr sordum evet iştah yapar ama geçici dedi 5. iğneyi yaptırmadım felaket açılcı iştah halada kapanmadı onun sıkıntısını yaşıyorum. doğal yollarla besinlerle almaya çalış. b12 neyazıkki lahana turşusu dışında hiç bir besinde yok ama demir için besinler var...
tesekkurler canim memlekete gidip ilk olarak arastiracam haklisin deneyim ve sonuc almak en onemlisi...Bu arada ADA81 akupunktur a gideceksen iyi araştırıp gitmeni öneririm. Bazı doktorlar gerçekten para tuzağı. Eski hastalarına sor, bıraktıktan sonra kilosunu korumuşlar mı, doktor ilgili miymiş diye.
hiiim bayagi dusukmus ozaman canim kiloya falan bakmayacaksin saglik herseyin onunde kullan ilaclarini..sonra baska rahatsizliklara neden olmasin Allah korusun...B12 DEĞERİM İYİ ÇIKTI AMA FERRİTİN 13-150 FELANKEN REFERANSI BENİM 2.7 ÇIKTI CİDDİ Bİ SORUN DEDİ BUNLARI VERDİ
tesekkurler canim memlekete gidip ilk olarak arastiracam haklisin deneyim ve sonuc almak en onemlisi...
sogan suyunu daha uzun sureli dene canim seninki farkli bir durummus benimki direkt polikistik over di..ben düzenli olmaya baslamama ragmen adete 15 gun kala hala gunde bir defa iciyorum...
bilinçsizce yapılan diyetlerin sonu bu işte, misal karatay yaptım orda omega devit takviyesi alın mutlaka yapıyosanız demişlerdi ben almadım misal evet kiloda verdim sonra durdu vermem d vitamini eksikse verilmiyormusta kilo ondan durdu kilom kansızlık hep eksik uygulanan diyetlerimin sonucu bilinçsizce yapmamak lazım aslında, 3 beyazı çıkarıp hayatımızdan ekmeğide aza indirip pilav makarna yemesek sebze hayvansal besinle sağlıklıda kilo verililr değerlerde düşmezhiiim bayagi dusukmus ozaman canim kiloya falan bakmayacaksin saglik herseyin onunde kullan ilaclarini..sonra baska rahatsizliklara neden olmasin Allah korusun...
Hayırlı olsun marian çok svündim canım.ama kilona çok şaşırdım şok oldum hatta 64 değilmiydin sen. Neyse verirsin yine kendini sıkmadan yavaş yavaş.İyi aksamlar kızlar. ...
Menü
kahvaltı; 2 yumurta tavada ve peynir nescafe
ara yok
öğle; kuru fasulye ve yoğurt 1 elma
ara yok
aksam da yıne yumurta ve salata yedim...Kepek ekmekden kacırdım ayarını. ..Yürüyüş yaptım bugün sadece....1,5 litre su içer günü tamamlarım....6 da kapattım yeme işini....Benim görsel olarak fazlam kalmadı artıkk....İnceldim bölgesel olarak.SPOR BANA İYİ GELDİ..DİİYETE GEREK KALMADI AMA HIC DEĞİLSE AKŞAM YEMİCEM ARTIK..GÜN İÇİNDE DİKKAT ETMİYORUM ÇOK FAZLA VE KİLOM DA 68 OLDU KIZLARAMA BOYUM DA 165... YANLIŞ CIKMIŞ BOYUM 162 SANIYORDUM...HER NEYSE KİLOMU 69 DİYE YAZAR MISINIZ...TEKRAR 69 DAN İNMEYE CALISICAM ..ASIRI CABAM OLMAYACAK AMA SPOR VE AKSAM YEMEDEN DÜŞERSEM DÜŞERİM ARTIK:))) OLUMLU TEPKİLER ALDIM CEVREMDEN ARTIKK YETER YAPMA DİYET DİYE...ARTIKK PANTOLONLARIM ESOFMAN GIBI RAHAT VE YAZA DOĞRU YENI PANTOLONLAR EETEKLER ALICAM..HEM BU YAZ GELİN OLACAGIMM KISMETSE...Bu topic bana ugurlu geldii kızlarrr
Spordan sonra oldum...evde 64 spor salonunda 69 anlamadımm vallaNesilcim ve adacım listeyi adam ettiğiniz için teşekkürler... yeni sayfa olayına kesinlikle karşıyım bizim anılarımız bu sayfada ben geçmiş sayfaları arada okuyorum neler yapmışım neler konuşmuşuz diye. Bugün sabah çk hafif bir kahvaltı yaptım öğleden sonra davetliyim arkadaşa orda cıss şryler yedim.bakalım hafta sonuna hedefim 67 inş görürüm.
Hayırlı olsun marian çok svündim canım.ama kilona çok şaşırdım şok oldum hatta 64 değilmiydin sen. Neyse verirsin yine kendini sıkmadan yavaş yavaş.
Allah allah evdeki tartıda yada spor salonundaki tartıda sıkıntı var ozaman.yada spor salonunda kıyafetlerinle ve tok karna tartıldıysan ondanda olabilir.Spordan sonra oldum...evde 64 spor salonunda 69 anlamadımm valla
Evet aksamm yemek yedikten sonra ve adetiime 1 hafta kala tartıldım...Şişkinliğim de çoktu...Ama ben yine de 69 u baz alıyorumAllah allah evdeki tartıda yada spor salonundaki tartıda sıkıntı var ozaman.yada spor salonunda kıyafetlerinle ve tok karna tartıldıysan ondanda olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?