Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Eksii çıkman bile güzell...:) regl olunca insan yemek istiyor. ..

canım , bazen oluyor ağzını bir kere sürdün mü gün içerisinde geliyor gerisi ama ağzını hiç sürmeyince daha iradeli oluyor insan ben öyleyim sabahtan şekerli hamur işi yersem yatana kadar ağzım boş durmuyor )

gerçi senin regliden dolayı benim herzaman öyle oluyorum bu yüzden küçük bir şeker yada şekerli sakız bile çiğnemiyorum ki gerisi gelmesin....

merhaba kızlar ,

sabah
1 yk peynir
kırmızı biber
3 adet yeşil zeytin
1 haşlanmış yumurtanın beyazı
maydanoz
3 adet kızarmış light ekmek

öğle
melisa çayı içiyorum şuan henüz tam acıkmadım

akşam
kıymalı ıspanak
yoğurt

bazen böyle canım bişeyler yemek istediğinde 7-8 tane kavrulmamış badem yiyorum...

hava çook kapalı tam uyumalık ) böyle havalarda spor yapasım gelmiyor yaaaa ...

5 buçukta kapattım dükkanı Dün kacamak yapmadım bugün de yapmıcam inşallah...
Sabaha 68 görmek nasip olur umarım....Bugün çokk güzel tepkiler aldım. ..Çok incelmiş sıkılaşmış ve zayıflamışsın diye...Bi mutlu oldumm bi mutlu oldum motiveee oldum

Günaydın kızlar..Nasılsıniz bugün?Dün 69.500 düm Bu sabah -400 gr gıtmış.69.100 olmuşum...Aman aman diyetim yok gündüz...Aksam 5 bucukta kapattım ve kacamak yapmadım. ..İşin sırrı 5 de...Gündüz abartmadan yesek aksam yemesek de gider bu kilolar...Sonuc bunu gösteriyor..güzel baslangic oldu bana....
Menümü yazayım
ac karna bitki çayı
kahvaltı:2 yumurta peynir domates salatalık ve recel 1 dilim de kepek ekmek Nescafe
ara yok
öğle; Ton balık ve salata
Ara; bitki çayı
akşam da ne yicem bilmiyorum. ..Yemek de yok spora gec kalmamak için 1 kase yogurt ve 1 elma yerimmm artık. ..

Günaydınlar
dün öğlen menum
kıymalı Karnibahar yemeği ve ayran
2 ceviz 10 findik
akşam
Kıymalı karnibahar yemeği
ayran, salata
mısır unlu nivik kavurmasi ( yöresel)
bu sabah
2 dilim ekmek

Merhaba kızlar ,

yine katılım çoook az ......

artık akşamları hafif bir karışım öğrendim dün aynı zamanda metabolizma hızlandırıcıymış dr gürkan kubilay önerdi tv de izledim...
şöyle yapılıyor çok basit az yağlı yoğurt 4-5 yemek kaşığı , içne küp küp doğranmış elma kırmızı yeşil farketmez dedi ve 6-7 adet tuzsuz badem hepsi bu ......dün akşam yaptım gerçekten çok tok tuttu ve gerçekten sindirim sistemini harika çalıştırdı...öğle ana yemeğimi akşam saat 5te bu karışımı yapıp yiyeceğim günü kapatacağım....

hatta bir karışım daha önerdi ama içinde brokoli vardı ben yazmadım hiiç sevmem brokoliyi... karnabahar seviyorum ama brokoli görünce böğğğ oluyorum....

sabah
bir adet haşlanmış yumurta beyazı
2yk peynir
1kırmızı biber
4 adet yeşil zeytin
3 adet kızamırş light form ekmek

1 saat dışarda kızımla yürüdük
öğle
soğan suyu
ıspanak
yopurt
2 dilim ekmek yedim cısss biliyorum ama ıspanak öyle tek yiyemedim...

akşam
karışım yapacam

spora gidecem spor günüm .... bir melisa çayı içerim gelince

Evett katılımm çokkk azz....;(

canım senin kilo artışının sebebi spor yapmaya başladın ya kas ağırlının artması olabilir mi çünkü bend espor yapayınca ince duruyorum ama tartıda fazla çıkıyorum...

kızlar nerdesiniz yahuuuu hani menülerrrrr ?????

Selam kızlar nasılsınız

Yok benim bu kilolar gitmez anlafim artikbir hafta 68.5 diğer hafta 70 oluyorum

kizlar selam 3 gündür 5ten sonra yemiyorum her gün azar azar eksildum az ama eksi :) gündüz istedigimi yedim hic sıkıntı cekmedim herkese tavsiye ediyorum bu yöntemi

canım senin kilo artışının sebebi spor yapmaya başladın ya kas ağırlının artması olabilir mi çünkü bend espor yapayınca ince duruyorum ama tartıda fazla çıkıyorum...
Benim
Ölçüm

Evet benim kas kütlem artmış...İnccelmişim...Ölçüm yapıldı...

Günaydın akadaşlar nasılsınız bakalım.bn iyiyim ama yarına eksi çıkamayacğım galiba üzgünüm bu yüzden çarş perş misafirim vardı hafta başı iyi başlamıştım ama olmadı malesef am burakmıyorum tabiki kaldığım yerden devam. 65 Gr haşlanmış yumurta 1 adet

20 Gr beyaz peynir

27gr salam

17gr kaşar

5 Zeytin

77Gr salatalık

54Gr domates
Toplamda 317 kalori yaptı.
Ara öğünde kahve yanı bir kare bitter yerim
Akşamada ton balığı ve salata....

Ben de diyetii bıraktımm kızlar..Hocam kızdı abarttıgımı söyledi...Görüntüne bak basküldekine değil diye...O yüzden artıkk diyette değilim ve sadece spor yapıcam. ..Ayrıca netimde sıkıntım var...Yoğunda olucam...Ben cıkıyorum aranızdan..Listeden adımı siler misin adacım...Arada ugrarsam yazarım size...Kendinize iyi bakın. .Hayırlı cumalar

günaydın kızlaaarrrr mariana06 çok sevindim adına, eğer listeden çıkıcaksak kilomuzu vermiş zafere ulaşmışta çıkmış olalım hepimiz inşallahhhh, ben kan ilaçlarımı kullanıyorum aksine iştah açması tok tutuyo hatta sabah içtiğim akşamkinide yatmadan içicem, bende tam diyet yapıyorum demiyorum sabah kendi yaptıım poaçalarımdan yedim yeşil çayla, öğleni çorbayla geçiştiricem sanırım akşamda annemde ne varsa ekmeksiz yerim okadar , kan ilacımdan olayı 5te bırakamıycam onlar bitene kadar ama kiloma bakıyorum sabitim gene inmiyorda ama sanırım oda 5ten sonra mecburi yediğim yemeğimdendir, olsun devam genede yılmak yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…