Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

günaydın kızlar yazdıklarınızı okudum evet haklısın bildirimler düzgün yapılmayınca birlik motive kalmıyo ama evde bilgisayar gitti telden giriş yapamıyorum cuma günleri ilk bildirim benden olsa. bu sabah tartıda 67,300 düm

hayırlı cumalar
kahvaltim
1 yumurta
6 zeytin
peynir
domates,salatalık,maydanoz
şimdi beşi bi yerde çayı içiyorum
bu sabah kilom 65.9 :)

Arkadaşlar belirli bi diyet uyguluyor musunuz ya da sabah öğle yiyor akşam erken ve hafif mi yiyorsunuz

Canım , cumartesi sabah bildirim günümüz listeyi birazdan güncelleyeceğim yarın girip kuralları okuyup kilonu yazabilirsin...

Canım , ben daha çok protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum ama yanında mutlaka bol su tüketiyorum. protein diyeti uygulayanlar mutlaka bol su tüketmelilermiş...

merhaba kızlar ,

sabah
2 yk peynir
4 adet yeşil zeytin
1 adet kırmızı biber
3 adet kızarmış light form ekmek

öğle
soğan suyu
2 adet haşlanmış yumurta
4adet ceviz

akşam
yine karışım yapacam bu iyi geldi bana hem tok tutuyor hem şeker isteğimi gideriyor...

yumurtadan vazgeçmek istiyorum ama benim için öğlenleri en pratik yumurta oluyor çünkü sabah işi evi topla kızımla ilgilen bayağı zaman geçiyor en pratik yumurta ne yapalım bazen sarısını yerim bazen de sarısını yemem...

eşim dün akşam hiç kek yapıyorsun dedi sabah kek yaptım belki akşam ince bir dilim nefsimi köreltmek için yerim aklım kalıyor sonra))

bu hafta hiç tartılmadım yarın süpriz olacak bana çok verdiğimi düşünmüyorum ama yarından itibaren hergün tartılacam çünkü hergün tartılmak bana daha çok gaz veriyor....

11.004.2015
Mariana ------------------->64.500(-200gr)
Ada------------------------>73,900
Semo----------------------> 81.3
Sisilm----------------------> 59,70
Nesil----------------------->60.7(-300gr)
Masum---------------------> 70.22(+1.900)
Zeyas----------------------> 68,2(-500gr)
Hedef52------------------->65,5
Çisenaz-------------------->75,5
CGN2010------------------>64(-300)
mgul----------------------->61.7(+500)
titizkokosh----------------->61.4(-800gr)
erdom----------------------->61.600(-800gr)
mertnaz--------------------->69.200
civcivciik--------------------->59.2
ejderha dövmelikız--------->62
yusufun annesi-------------->67,5

KURALLAR
1- Her hafta cumartesi kilo bildirimi yapıp son kişinin yaptığı bildirim listesinden kendi kilosunu ekleyip bir sonraki kişiye devredilecek yani her kişi listeyi en baştan kopyalayıp kilosunu eklemeyecek zaten tüm eski arkadaşlar biliyor yeni arkadaşlar buna dikkat etsin lütfen...

2- Kilo bildirimi yapmayan mazeretini cumadan bildirmeyen kişilerin isimleri pazartesi silinecek...

3- Herkes elinden geldiği kadar gün içerisinde menülerini ve ne kadar spor yaptığını paylaşsın lütfen hem fikir edinmiş oluruz hemde motive olmuş oluruz..

Canım istediğin kilona ulaşmana sevindim darısı başımıza.. yinede çok kaybolma uğra arada olur mu?

11.004.2015

Ada------------------------>73,900
Sisilm----------------------> 59,70
Nesil----------------------->60.7(-300gr)
Masum---------------------> 70.22(+1.900)
Zeyas----------------------> 68,2(-500gr)
Hedef52------------------->65,5
Çisenaz-------------------->75,5
CGN2010------------------>64(-300)
mgul----------------------->61.7(+500)
titizkokosh----------------->61.4(-800gr)
erdom----------------------->61.600(-800gr)
mertnaz--------------------->69.200
civcivciik--------------------->59.2
ejderha dövmelikız--------->62
yusufun annesi-------------->67,5

KURALLAR
1- Her hafta cumartesi kilo bildirimi yapıp son kişinin yaptığı bildirim listesinden kendi kilosunu ekleyip bir sonraki kişiye devredilecek yani her kişi listeyi en baştan kopyalayıp kilosunu eklemeyecek zaten tüm eski arkadaşlar biliyor yeni arkadaşlar buna dikkat etsin lütfen...

2- Kilo bildirimi yapmayan mazeretini cumadan bildirmeyen kişilerin isimleri pazartesi silinecek...

3- Herkes elinden geldiği kadar gün içerisinde menülerini ve ne kadar spor yaptığını paylaşsın lütfen hem fikir edinmiş oluruz hemde motive olmuş oluruz..

kızlar 45 dakika yürüyüş bandında yürüdüm geldim bugunluk sporum bu kadar...

11.04.2015

Ada------------------------>73,9 (........ gr)
Sisilm----------------------> 59,7 (....... gr)
Nesil----------------------->60.7 (........ gr)
Masum---------------------> 70.2 (........ gr)
Zeyas----------------------> 68,2 (........ gr)
Hedef52------------------->65,5 (........ gr)
Çisenaz-------------------->75,5 (........ gr)
CGN2010------------------>64.0 (........ gr)
mgul----------------------->61.7 (........ gr)
titizkokosh----------------->61.4 (........ gr)
erdom----------------------->61.6 (........ gr)
mertnaz--------------------->67.3 ( -1900 gr)
civcivciik--------------------->59.2 (........ gr)
ejderha dövmelikız--------->62 (........ gr)
yusufun annesi-------------->67,5 (........ gr)

KURALLAR

kızlar 45 dakika yürüyüş bandında yürüdüm geldim bugunluk sporum bu kadar...
Selam cnm.. cok motive goruyorum seni bu aralar..
O karisimin bademsiz halini ben gecen yaz cok yemistim.. bencede rahat ettiriyor..
Normalde elma beni aciktirir, yogurtla karisinca doyuruyordu.
Bilmeden dogru yapmisim..

Bu arada listeyi paylasmissin.. bende yanlari bosalttim, kim yazmis kim yazmamis anlamayiz oyle diye.. :) yazmayana acimayalim.. mertnaz mazeret yazmis.. ben onuda ekledim cnm..
Sabahi iple cekiyorum.. reglim yeni bitio, fark gorucemmi bilmiyorum..

Tatliskom, misafirim vardi demisin, ok, gecerli bahane ama daha fazla ugra bebegim buraya..

merhaba canim hadi bakalim insallah eksi gorursun..evet karisim harika benim aksam ogunum artik bu uc gundur yapiyorum super tok tutuyor..

evet bu hafta bildirim yapmayana acimayacagiz..:)))

merhaba canim hadi bakalim insallah eksi gorursun..evet karisim harika benim aksam ogunum artik bu uc gundur yapiyorum super tok tutuyor..

evet bu hafta bildirim yapmayana acimayacagiz..:)))
Bence yinede aksam degilde sabah aksam arasi gibi ye.. aksama yakin meyve fena oluyo.. bademleride aksam ustu atistirmayi dene..

Bence yinede aksam degilde sabah aksam arasi gibi ye.. aksama yakin meyve fena oluyo.. bademleride aksam ustu atistirmayi dene..
meyve seker acisindan mi diyorsun nescim...???ama ben saat 16.45 te yapiyorum yiyorum sonra bisey yemiyorum yinede sakincasi olur mu kiii...badem yogurdun icinde cok guzel oluyor 5-6 adet koyuyorum badem...dr kubilay gurkan ara ogun olarak oneriyor bu karisimi metabolizma hizlansin diye ben ogun olarak yapiyorum

Günaydın 65.3 zayıflama yolunda en düşük kiloma indim
ben akşam yatmadan leslie 5 milin 2 milini yapıp yaklaşık 1 Saat sonra uyuyorum ( akşam yapılan spor vucudda biriken yağları yaktığı için öyle yapıyorum )
3.5 lt karbonatli limonlu su içiyorum ( pazartesi başladım)
Diyet olarak da ayça kayanın sayarak zayiflama yi uyguluyorum
En son 65.4 görmüştüm misafirler hamur işi tatlı felan pazartesi 67.5 la dikkat etmeye başladım
sonuç 67.5-65.3=2.200 gr ödem de olsa Moral için super

günaydın bayanlar MAZERETİM VAR akşam yedim o yüzden sabah abartı bi + gördüm bide kan ilacımı suyumu felan içmiştim çıktığımda fazla geldim o yüzden bu hafta beni yazmayın

Ayyy bende zayiflasam keske yaaa...cok imrendim simdi hepinize....alllaahimm istemek lazim diyolarr ama yok olmuyo istemekle ya benceee acda irade azim lazim oda bende yok...ne dogum yapanlar zayifladi incecik olduu bende tik yok..kac sene gectii hala tikyok yani...bende burda sizinle konusarak belki gaza gelirimde zayiflayabilirihanimlar bakalim insallahh...bildirim filan nasil oluyo menude yaziyomuyuz acaba bi anlativerin lhtgebaslayayim bi yerden bende artik...allahiim ne olursun mayisin 30 sinekadar biraz kilo vereyimm....aksam 6 da bitiyo dimi yeme icme isi baska hic bisey yok sanirim meyve felan.. neyse tecrubeli bi arkadas anlatsin hayirina bana yaa lutfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…