günaydın kızlar yazdıklarınızı okudum evet haklısın bildirimler düzgün yapılmayınca birlik motive kalmıyo ama evde bilgisayar gitti telden giriş yapamıyorum cuma günleri ilk bildirim benden olsa. bu sabah tartıda 67,300 düm
hayırlı cumalar
kahvaltim
1 yumurta
6 zeytin
peynir
domates,salatalık,maydanoz
şimdi beşi bi yerde çayı içiyorum
bu sabah kilom 65.9 :)
Arkadaşlar belirli bi diyet uyguluyor musunuz ya da sabah öğle yiyor akşam erken ve hafif mi yiyorsunuz
Ben de diyetii bıraktımm kızlar..Hocam kızdı abarttıgımı söyledi...Görüntüne bak basküldekine değil diye...O yüzden artıkk diyette değilim ve sadece spor yapıcam. ..Ayrıca netimde sıkıntım var...Yoğunda olucam...Ben cıkıyorum aranızdan..Listeden adımı siler misin adacım...Arada ugrarsam yazarım size...Kendinize iyi bakın. .Hayırlı cumalar
Selam cnm.. cok motive goruyorum seni bu aralar..kızlar 45 dakika yürüyüş bandında yürüdüm geldim bugunluk sporum bu kadar...
Tatliskom, misafirim vardi demisin, ok, gecerli bahane ama daha fazla ugra bebegim buraya..Günaydın akadaşlar nasılsınız bakalım.bn iyiyim ama yarına eksi çıkamayacğım galiba üzgünüm bu yüzden çarş perş misafirim vardı hafta başı iyi başlamıştım ama olmadı malesef am burakmıyorum tabiki kaldığım yerden devam. 65 Gr haşlanmış yumurta 1 adet
20 Gr beyaz peynir
27gr salam
17gr kaşar
5 Zeytin
77Gr salatalık
54Gr domates
Toplamda 317 kalori yaptı.
Ara öğünde kahve yanı bir kare bitter yerim
Akşamada ton balığı ve salata....
merhaba canim hadi bakalim insallah eksi gorursun..evet karisim harika benim aksam ogunum artik bu uc gundur yapiyorum super tok tutuyor..Selam cnm.. cok motive goruyorum seni bu aralar..
O karisimin bademsiz halini ben gecen yaz cok yemistim.. bencede rahat ettiriyor..
Normalde elma beni aciktirir, yogurtla karisinca doyuruyordu.
Bilmeden dogru yapmisim..
Bu arada listeyi paylasmissin.. bende yanlari bosalttim, kim yazmis kim yazmamis anlamayiz oyle diye.. :) yazmayana acimayalim.. mertnaz mazeret yazmis.. ben onuda ekledim cnm..
Sabahi iple cekiyorum.. reglim yeni bitio, fark gorucemmi bilmiyorum..
Bence yinede aksam degilde sabah aksam arasi gibi ye.. aksama yakin meyve fena oluyo.. bademleride aksam ustu atistirmayi dene..merhaba canim hadi bakalim insallah eksi gorursun..evet karisim harika benim aksam ogunum artik bu uc gundur yapiyorum super tok tutuyor..
evet bu hafta bildirim yapmayana acimayacagiz..:)))
meyve seker acisindan mi diyorsun nescim...???ama ben saat 16.45 te yapiyorum yiyorum sonra bisey yemiyorum yinede sakincasi olur mu kiii...badem yogurdun icinde cok guzel oluyor 5-6 adet koyuyorum badem...dr kubilay gurkan ara ogun olarak oneriyor bu karisimi metabolizma hizlansin diye ben ogun olarak yapiyorumBence yinede aksam degilde sabah aksam arasi gibi ye.. aksama yakin meyve fena oluyo.. bademleride aksam ustu atistirmayi dene..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?