Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

hoş geldin canım aramıza evet akşam 5te yani 17:00 de yeme işi bitmeli, ben de daha uyamadım o kurala ama bu haftadan itibaren uyucam artık, akşam yemek yenmeyinde gidio aslındada sıkı bi şekilde irade lazım

Hosbuldum canim..bakalim besten sonra bisey yemeden durmaya dayanabilecekmiyim..insallah diyelim...

Arkadaslar benim yengem hemkisa boyluhemde kiloluydu 6 ay sonra fln bir gördüm nasıl zayıflamış varya super olmuştu yaptığı tek şey 18.00dan sonra hiç bir sey yememek

Sorma canim sorma benimde gorumce....kadin hirs yapti 15 kilo verdi...ve sadece aksam 6 dan sonra bisey yemeyerek....eskiden o bana imrenirdi...36 bedendim miniler darlar filan....simdi ben bakiyorum kadin giyiyo ya....deli oluyorum ama....

Hırs herşeyi yaptırır bence azimli oolduktan sonra herşey kolay olur..

Valla bende eskiden hirsli azimli ve basarili biriydim de evlendim bisey oldu....gittii...uniyi evde dershanesiz kazandim 47 kilo yu hicc asmadim filan deli dikkatliydim...ama bi evlendim bisey oldu...gitti...he esin nasil diyceniz o azimli doktorasini bitirmek uzere...istesin aninda zayiflar....azimli hirsli...ama bana bisey oldu...allahimmm ne olurdu eski yasemin olsam yaa.....

bugunden başla yaparsın bence 18 den sonra yemiceksin alisirsin 1 haftaya bak gör.

Deniycem zaten....cok istiyorum ayyy bu hafta gorsem soylee iki kg vermis....ayyy 66 olsam bu hafta....insallah insallah...

Selam kizlar..

Guzel bir haftasonu dilerim hepinize..

Ilk bildirimi yapicam simdi.. dewam edin pesimden..

Evet canim, bi ara bunu aksam yrmegi yerine yapiodum ben, ertesi gun fark olmuyordu, meyve gec saate kalinca boyle oluyo bende.. oglen ogunu gibi yap bunu bence.. ne ac ne tok oluyosunya.. hemde yumurta gibi pratik buda..
Günaydın kızlar adacim bu karışım ney merak ettim??
Gunaydin canim..
Karisim; Yogurt elma badem..

Bugunden itibaren basliyom 6 dan sonra yemek yemiyorum kiiu 12 gibi yatiyorum ozamana kadar allah bana acisin artik

11.04.2015

Ada------------------------>73,9 (........ gr)
Semo----------------------> 81.3
Sisilm----------------------> 59,7 (....... gr)
Nesil----------------------->60.3 (-400 gr)
Masum---------------------> 70.2 (........ gr)
Zeyas----------------------> 68,2 (........ gr)
Hedef52------------------->65,5 (........ gr)
Çisenaz-------------------->75,5 (........ gr)
CGN2010------------------>64.0 (........ gr)
mgul----------------------->61.7 (........ gr)
titizkokosh----------------->61.4 (........ gr)
erdom----------------------->61.6 (........ gr)
mertnaz--------------------->67.3 ( -1900 gr)
civcivciik--------------------->59.2 (........ gr)
ejderha dövmelikız--------->62 (........ gr)
yusufun annesi-------------->65.3 (-2200 gr)

KURALLAR
1- Her hafta cumartesi kilo bildirimi yapıp son kişinin yaptığı bildirim listesinden kendi kilosunu ekleyip bir sonraki kişiye devredilecek yani her kişi listeyi en baştan kopyalayıp kilosunu eklemeyecek zaten tüm eski arkadaşlar biliyor yeni arkadaşlar buna dikkat etsin lütfen...

2- Kilo bildirimi yapmayan mazeretini cumadan bildirmeyen kişilerin isimleri pazartesi silinecek...

3- Herkes elinden geldiği kadar gün içerisinde menülerini ve ne kadar spor yaptığını paylaşsın lütfen hem fikir edinmiş oluruz hemde motive olmuş oluruz..

11.04.2015

Ada------------------------>73,9- 73,50 (-400 gr)
Zeyas----------------------> 68,2 (........ gr)

KURALLAR
1- Her hafta cumartesi kilo bildirimi yapıp son kişinin yaptığı bildirim listesinden kendi kilosunu ekleyip bir sonraki kişiye devredilecek yani her kişi listeyi en baştan kopyalayıp kilosunu eklemeyecek zaten tüm eski arkadaşlar biliyor yeni arkadaşlar buna dikkat etsin lütfen...

2- Kilo bildirimi yapmayan mazeretini cumadan bildirmeyen kişilerin isimleri pazartesi silinecek...

3- Herkes elinden geldiği kadar gün içerisinde menülerini ve ne kadar spor yaptığını paylaşsın lütfen hem fikir edinmiş oluruz hemde motive olmuş oluruz..

evet haklısın canım öğe menü bu olsun akşama gerekirse yumurta olur yemeğim daha iyi zaten zor veriyorum neyseki -400 vermişim başladım sanırım hırs yapmaya kilo vermeye ))

Simdi ben yeni basladim. Bugun yani.kilom 67 bidahaki c.tesi bildirim yapip buraya eklicekmiyim kendimide yoksa baskasimi eklicek hanimlar.tabi insallah kilo verirsem yani..

kızlar cansu taşkının röportajına denk geldim diyoki herşey yiyorum ama akşam 18:00 den sonra hiç bişe yemiyorum diyor sanırım cidden bu işe yarar tam anlamıyla başlarsak bu işe veririz bencede o hiç yemiyomus 18:00 den sonra

bende 3 gündür akşam 6 dan sonra birşey yemiyorum ama gece 1 de uyuyorum o zamana kadar acıkıyorum haliyle.karnımın gurultusuyla uyuyorum böyle gece geç yatanlar için kilo aldırmıcak hafif bir şey önerebilir misiniz.? yemek olarak değil tabi mesela 1 elma felan vs

merhaba bayannlaaaar :) kilo bildirimi yapamayacağım ama hala takipteyimmmm ve devam ediyorum

11.04.2015

Ada------------------------>73,9- 73,50 (-400 gr)
Zeyas----------------------> 68,2 -68.5(+300 gr)

KURALLAR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…