Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

11.04.2015

Ada------------------------>73,9- 73,50 (-400 gr)
Semo----------------------> 81.3
Sisilm----------------------> 59,7 (....... gr)
Nesil----------------------->60.3 (-400 gr)
Masum---------------------> 68.4 (-1800 gr)
Zeyas----------------------> 68,2 -68.5(+300 gr)
Hedef52------------------->65,5 (........ gr)
Çisenaz-------------------->75,5 (........ gr)
CGN2010------------------>64.0 (........ gr)
mgul----------------------->61.7 (........ gr)
titizkokosh----------------->61.4 (........ gr)
erdom----------------------->61.6 (........ gr)
mertnaz--------------------->67.3 ( -1900 gr)
civcivciik--------------------->59.2 (........ gr)
ejderha dövmelikız--------->62 (........ gr)
yusufun annesi-------------->65.3 (-2200 gr)

KURALLAR
1- Her hafta cumartesi kilo bildirimi yapıp son kişinin yaptığı bildirim listesinden kendi kilosunu ekleyip bir sonraki kişiye devredilecek yani her kişi listeyi en baştan kopyalayıp kilosunu eklemeyecek zaten tüm eski arkadaşlar biliyor yeni arkadaşlar buna dikkat etsin lütfen...

2- Kilo bildirimi yapmayan mazeretini cumadan bildirmeyen kişilerin isimleri pazartesi silinecek...

3- Herkes elinden geldiği kadar gün içerisinde menülerini ve ne kadar spor yaptığını paylaşsın lütfen hem fikir edinmiş oluruz hemde motive olmuş oluruz..

nescim kilomu eklemişsin teşekür ederim . benim bu haftaki kilom degil kızlar aslında geçen hafta
ki kilom aslında bu hafta tartılmadım motivasyonum 0 kızlar bir hafta diyetteyim öteki hafta öküz gibi yiyorleum

neden böyleyim bilmiyorum valla sinirleirm bozuldu artık
yürümeyede devam akşamları senin karışımdan yapayım bende adacım belki etkisi olur
ekşi yeşil elma ilede güzel olur bence

NEScim yarin aksama benim yemekli misafirim olacak cok yogun olacam nete giremeyebilirim...kilosunu eklemeyenleri mazareti olmayanlari sana zahmet yarin silebilirmisin.ben sali gunu nete rahat rahat girebilirim....gorusuruz kizlar.

Gunaydin kizlar..

Iyi guzel haftalar olsun hepimize.. bahar kendini hissettirmeye basladi sonunda..
Her pazartesi oldugu gibi arti ciktim yine bu sabah.. kahvalti yapmadim, 2 kasik yogurtla minnacik 1 lokma kepek ekmegi yedim, nescafe ictim.. saat 1 e kadar idare ederim, sonrada hafif biseyler.. atarim diye umuyorum sisligimi..
Ogleden sonra listeyi temizliycem.. kilo bildirimi yapmayan arkadaslar yazsinlar lutfen..

Günaydın nescim sorma ya sonunda bahar geldi içimiz açıldı bende artıdayım her pazartesi olduğu gibi. aynen canım sil gitsin eline sağlık. Silkelenip kendimize gelelim yahu. Ben karbonhidrat diyetine merak saldım bu ara çok iyi sonuçlar alıyor yapanlar bem tam anlamıyla uyamadım hala ama bu hafta şeytanın bacağını kırmaya niyetliyim.

Insallah canim.. bende kilo veremiyorum bayadir ama en azindan artik sabitledigimi dusunuyorum. Koca kis gecti, almadim.. buna seviniyorum.. bundan sonrada kiloya takilmayip spor yapmak istiyorum.. galiba basliycam yine jilliana.. sıkılasmam gerek biraz..
Sende dedigin gibi bu hafta cok dikkat et.. tartinin hakkini ver bakalim.. :)

selam kızlar bişe sorcam demir ilacı alıyorum ben günde 2 kere kaç gündür tartıda 77leri görüyorum, reglimde yaklasıyo ama regl e az kala 1 kilo fazla çıkardım oda 76 77 acaba ilaçtanmıdır, ama misal eski pantolonuma rahatlıkla giriyorum ama ne bu şimdi sizce

Canım yeme düzenin değişmediyse ilaç farkettirmez.. Bi iki gün dene bakalım, belki fark olur.. Sen kilonu beğenmeyip yazmamıştın galiba ctesi.. yaz bence, haftaya toparlarsın kendini.. yazmazsan senide silmem gerekecek..

YOOK SİLME BENİ EVET ALAKASIZ Bİ RAKAM GİBİ GELDİ BANA ASIL KİLOM 75 KEN, AMA YAZMALIYIM DİYORSANDA PEKİ 77 ÇIKIYORUM ŞU HALDE.

Sisilm----------------------> 59,7 (....... gr)
Hedef52------------------->65,5 (........ gr)
Çisenaz-------------------->75,5 -77,00(+1500 gr)
CGN2010------------------>64.0 (........ gr)
mgul----------------------->61.7 (........ gr)
titizkokosh----------------->61.4 (........ gr)
erdom----------------------->61.6 (........ gr)
mertnaz--------------------->67.3 ( -1900 gr)
civcivciik--------------------->59.2 (........ gr)
ejderha dövmelikız--------->62 (........ gr)
yusufun annesi-------------->65.3 (-2200 gr)

11.04.2015
Yusufun annesi-------------->65.3 (-2200 gr)
Çisenaz-------------------->75,5 -77,00(+1500 gr)

eline sağlık nescim evet akşam yemeğimide yedim bugünü 40 kb 999 kalori ile kapattım. 1 saat sonrada 40 dk yürüyüş yapmayı planlıyorum.
sabah 2 yumurta domates salatalık 3 adet salam 2 dilim kaşar yedim.
ara öğünde sade sütlü kahve ile 1 kare bitter 2 hoşbeş yedim.
akşam ise 5 adet köfte 172 gr + kıvırcık salata bol pulbiber attım içine.

Supersin cnm.. h
harika bir menu.. bi geldin, pir geldin.. masallah diyelim.. :)

Merhaba beni de aranıza alır misiniz ben 83 kilo idim diyet ve spor la 22 kilo verdim 61 kiloyum 55 olmak istiyorum bende artık 5 den sonra bişey yememeye kadar verdim 5 den sonra bişey yemeyen arkadaşlar 5 e kadar neleri yiyosunuz? Yani çok mu yiyosunuz az mı birde 5 den sonra taze sıkılmış meyve suyu ve süt falan icebilir miyim ? Acil cevap lütfen şimdiden teşekkürler :)

günaydın kızlar -400 ile uyandım bu sabah daha fazla bekliyodum ama olsun

2 yumurtadan omlet
32 gr köfte 1 adet
95 gr domates
92 gr salatalık
29 gr kaşar
75 gr çilek

nesil canım beni neden listeden çıkarttın anlamadım . cumartesi pazarları giremiyorum ama hep takip ediyorum hafta içi işte giriyorum . işe dün gelmedim bugün yeni geldim hafta sonu annemlerdeydim en başlarda kendimi tuttum sonra saldım gitti şerbetli kremalı pastalar katmerler falan eve döndüm eski düzene döndüm şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…