Günaydın nescim sorma ya sonunda bahar geldi içimiz açıldı bende artıdayım her pazartesi olduğu gibi. aynen canım sil gitsin eline sağlık. Silkelenip kendimize gelelim yahu. Ben karbonhidrat diyetine merak saldım bu ara çok iyi sonuçlar alıyor yapanlar bem tam anlamıyla uyamadım hala ama bu hafta şeytanın bacağını kırmaya niyetliyim.Gunaydin kizlar..
Iyi guzel haftalar olsun hepimize.. bahar kendini hissettirmeye basladi sonunda..
Her pazartesi oldugu gibi arti ciktim yine bu sabah.. kahvalti yapmadim, 2 kasik yogurtla minnacik 1 lokma kepek ekmegi yedim, nescafe ictim.. saat 1 e kadar idare ederim, sonrada hafif biseyler.. atarim diye umuyorum sisligimi..
Ogleden sonra listeyi temizliycem.. kilo bildirimi yapmayan arkadaslar yazsinlar lutfen..
Insallah canim.. bende kilo veremiyorum bayadir ama en azindan artik sabitledigimi dusunuyorum. Koca kis gecti, almadim.. buna seviniyorum.. bundan sonrada kiloya takilmayip spor yapmak istiyorum.. galiba basliycam yine jilliana.. sıkılasmam gerek biraz..Günaydın nescim sorma ya sonunda bahar geldi içimiz açıldı bende artıdayım her pazartesi olduğu gibi. aynen canım sil gitsin eline sağlık. Silkelenip kendimize gelelim yahu. Ben karbonhidrat diyetine merak saldım bu ara çok iyi sonuçlar alıyor yapanlar bem tam anlamıyla uyamadım hala ama bu hafta şeytanın bacağını kırmaya niyetliyim.
Canım yeme düzenin değişmediyse ilaç farkettirmez.. Bi iki gün dene bakalım, belki fark olur.. Sen kilonu beğenmeyip yazmamıştın galiba ctesi.. yaz bence, haftaya toparlarsın kendini.. yazmazsan senide silmem gerekecek..selam kızlar bişe sorcam demir ilacı alıyorum ben günde 2 kere kaç gündür tartıda 77leri görüyorum, reglimde yaklasıyo ama regl e az kala 1 kilo fazla çıkardım oda 76 77 acaba ilaçtanmıdır, ama misal eski pantolonuma rahatlıkla giriyorum ama ne bu şimdi sizce
YOOK SİLME BENİ EVET ALAKASIZ Bİ RAKAM GİBİ GELDİ BANA ASIL KİLOM 75 KEN, AMA YAZMALIYIM DİYORSANDA PEKİ 77 ÇIKIYORUM ŞU HALDE.Canım yeme düzenin değişmediyse ilaç farkettirmez.. Bi iki gün dene bakalım, belki fark olur.. Sen kilonu beğenmeyip yazmamıştın galiba ctesi.. yaz bence, haftaya toparlarsın kendini.. yazmazsan senide silmem gerekecek..
bende bildirim yapmak istiyorum ama nasil ekliycem 69.5 su an
Hoşgeldin,ayrca ben gündüz cok dikkat etmiyorum ama 800 gr verdim 6 günde iyi yani bide diyetle yapsam baya gitcek galiba
harika bir menu.. bi geldin, pir geldin.. masallah diyelim.. :)eline sağlık nescim evet akşam yemeğimide yedim bugünü 40 kb 999 kalori ile kapattım. 1 saat sonrada 40 dk yürüyüş yapmayı planlıyorum.
sabah 2 yumurta domates salatalık 3 adet salam 2 dilim kaşar yedim.
ara öğünde sade sütlü kahve ile 1 kare bitter 2 hoşbeş yedim.
akşam ise 5 adet köfte 172 gr + kıvırcık salata bol pulbiber attım içine.
Teşekkürler..ayy ben dayanamayip gece mide kazintisi ile 3-5badem yedim sabah kendimi acayip şiş hissettim tartilmadim vallaHoşgeldin,
Düzenli bildirim yapıp dewam edersen haftaya seni de ekleriz listemize.
Cumartesi günü bildirim günümüz canım..
11.04.2015
Yusufun annesi-------------->65.3 (-2200 gr)
Masum---------------------> 68.4 (-1800 gr)
Ada------------------------>73,9- 73,50 (-400 gr)
Nesil----------------------->60.3 (-400 gr)
Semo----------------------> 81.3
Zeyas----------------------> 68,2 -68.5(+300 gr)
Çisenaz-------------------->75,5 -77,00(+1500 gr)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?