- 7 Şubat 2015
- 1.628
- 235
- 38
Ayyy.. cok ozur dilerim.. halbuki seni cuma aksamindan eklemistim ben.. farketmeden satir sectim galiba, bilerek yapmadim.. kusura bakma canim.. ekledim tekrar..nesil canım beni neden listeden çıkarttın anlamadım . cumartesi pazarları giremiyorum ama hep takip ediyorum hafta içi işte giriyorum . işe dün gelmedim bugün yeni geldim hafta sonu annemlerdeydim en başlarda kendimi tuttum sonra saldım gitti şerbetli kremalı pastalar katmerler falan eve döndüm eski düzene döndüm şükür
canım iyi gidiyor şimdilik aynen canım nekadar yersen ye puanları çok düşük tavuk ve yumurtanın.gerçekten dikkatli yaparsan kesinlikle işe yarıyormerhaba kızlar ,
pazartesi yemekli misafirim vardı koşturmayla geçti gece 1 de gidince temizlik ertesi güne kaldı salı temizlik derken anca bugun gelebildim pazartesi akşama kadar herşey güzeldi misafirlerle birlikte bende oturdum yemekler pastalar hava uçuştu tabii... salı kalan yemekler pastalarda yenildi yani berbat iki gün benim için......
bugun dikkat etmeye başladım mutfak tartım gelecek bene kb diyetine başlayacağım artık oradaki herkes güzel kilo veriyorlar....
Zeyas kb diyeti nasıl gidiyor ? yumurta tavuk et 0 puan değilmi yani ne kadar yersek yiyelim 0 mı yoksa onuda 100 gr olarak mı ayarlıyorsunuz ???
Kb diyeti nedir? bilgilendirebilirsen memnun olurummerhaba kızlar ,
pazartesi yemekli misafirim vardı koşturmayla geçti gece 1 de gidince temizlik ertesi güne kaldı salı temizlik derken anca bugun gelebildim pazartesi akşama kadar herşey güzeldi misafirlerle birlikte bende oturdum yemekler pastalar hava uçuştu tabii... salı kalan yemekler pastalarda yenildi yani berbat iki gün benim için......
bugun dikkat etmeye başladım mutfak tartım gelecek bene kb diyetine başlayacağım artık oradaki herkes güzel kilo veriyorlar....
Zeyas kb diyeti nasıl gidiyor ? yumurta tavuk et 0 puan değilmi yani ne kadar yersek yiyelim 0 mı yoksa onuda 100 gr olarak mı ayarlıyorsunuz ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?