Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Kızlar ben de evde oturmaktan 63 kiloya kadar çıktım bugünden itibaren başladım dikkat etmeye 17 de yemeğimi yedim hedafim 50-53 arasında olmak umarım hepimiz yılmadan hedeflerimize ulaşırız

İyi akşamlar arkadaşlar,
Ben de artık şu kilolardan alıp vermekten bıktım.22 şubattan itibaren dikkat etmeye çalışıyorum (bir gün güzel oluyor ertesi gün her şeyi yiyorum)75.7 kilodan 70.3 kiloya indim.1 temmuza kadar 57 olmak istiyorum.Topiğe atlayarak baştan itibaren şöyle bir göz attım.Beni de aranıza alır mısınız?

11.04.2015
Yusufun annesi-------------->65.3 (-2200 gr)
Mertnaz------------------ 67.3 (-1900 gr)
Masum---------------------> 68.4 (-1800 gr)
Ada------------------------>73,9- 73,50 (-400 gr)
Nesil----------------------->60.3 (-400 gr)
Semo----------------------> 81.3
Zeyas----------------------> 68,2 -68.5(+300 gr)
Çisenaz-------------------->75,5 -77,00(+1500 gr)

Ayyy.. cok ozur dilerim.. halbuki seni cuma aksamindan eklemistim ben.. farketmeden satir sectim galiba, bilerek yapmadim.. kusura bakma canim.. ekledim tekrar..

kızlar merhaba beni de silmişsiniz sanırım hafta sonu giremedim malum bebek olunca anca oluyor kuralları da görmemiştim eklerseniz gene 61.400 kilom

Günaydın hanımlar -600 ile güne başladım.gçen cuma gördüğüm kiloyu bugün daha yeni görmüş oldum yani bugün ve yarın giden asıl verdiğim kilo olcak.hafta sonu biraz abartmıştm kareşimin doğum gününde.onun cezasını çekiyorum kaç gündür.bu hafta sonu diyetime sadık kalmaya çalışacağım.
2 yumurta omlet
123 gr salatalık
34 gr kaşar
10 adet zeytin
6 gr nutella
12 gr ekmek
413 kalori yaptı hepsi

Kizlarrr aklim hep sizdeee ama pek gelemiyorum...bir hafta kaynanamlardayim direksiyon calisiyom...hicc dikkat edemiyorum...ama insallah bidahaki haftaya aranizdayim....

selam kızlar ben indim o fazla çıkan rakamımdan oneydiyse öyle 500 gr fazla çıktım sabah oda reglime az kala şişim oluyo odur :) ben kahvaltı düzenimi değiştim ıspanak yedim bu sabah yeşil çayla meyve yedim elma üstünede kahve içtim şekersiz öğleni bilemiyorum napsam

merhaba kızlar ,

pazartesi yemekli misafirim vardı koşturmayla geçti gece 1 de gidince temizlik ertesi güne kaldı salı temizlik derken anca bugun gelebildim pazartesi akşama kadar herşey güzeldi misafirlerle birlikte bende oturdum yemekler pastalar hava uçuştu tabii... salı kalan yemekler pastalarda yenildi yani berbat iki gün benim için......

bugun dikkat etmeye başladım mutfak tartım gelecek bene kb diyetine başlayacağım artık oradaki herkes güzel kilo veriyorlar....

Zeyas kb diyeti nasıl gidiyor ? yumurta tavuk et 0 puan değilmi yani ne kadar yersek yiyelim 0 mı yoksa onuda 100 gr olarak mı ayarlıyorsunuz ???

canım iyi gidiyor şimdilik aynen canım nekadar yersen ye puanları çok düşük tavuk ve yumurtanın.gerçekten dikkatli yaparsan kesinlikle işe yarıyor

Kb diyeti nedir? bilgilendirebilirsen memnun olurum

ada bende kb merak saldım eskiden dönem dönem çok sık yaptıgım bir diyettei ama çok katı yapıyordum ozman ben
5 puanla filan kapatıyrdum günü

Kızlar bugüne kadar akşam 17:00 den sonra yemeyerek kaçar kilo verdiniz??

günaydın kızlar bn geldim geçen hafta annemlerdeydim sütlü serbetli tatlılar hafta içide ben yapıp yedim Allah tan sirkilip kendime geldim kaldığım yerden devam sabah
biraz kaşar peyniri
haşlanmış yumurta
şekersiz çay
bir dilim ekmek yedim işe yetişmek oğlumu hazırlamaktan kahvaltıya pek vakit ayıramıyorum şuan ara öğünüm elma yiyorum

Yusufun annesi-------------->65.3 (-2200 gr)
Mertnaz------------------ 67.200 (-100 gr)
Masum---------------------> 68.4 (-1800 gr)
Ada------------------------>73,9- 73,50 (-400 gr)
Nesil----------------------->60.3 (-400 gr)
Semo----------------------> 81.3
Zeyas----------------------> 68,2 -68.5(+300 gr)
Çisenaz-------------------->75,5 -77,00(+1500 gr)

Selam kizlar..

Bu hafta cok dikkat ettim ama bence yarin eksi goremiycem..
Enfeksiyonum tekrarliyo galiba.. kasiklarim agriyo, aksam otururken ellerim ayaklarim balon gibi oluyo.. sabahta kilom arti cikio.. bu gun bol su icmeye calisicam.. gecer insallah.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…