Aynen cnm, o zamana kadarki bildirim dewamliligina gore hazirlariz.. herkesin son kilosunu yazip baslariz..peki 9 mayıs cumartesi herkes listeye kilosunu ekleyecek ve başlayacağız kaldığımız yerden ben 8 mayıs cuma günü listeyi güncellerim...
Hosgeldin cnm.. umarim sende guzel sonuclar alirsin..merhabalar bu konuyu görünce hemen üye oldum. Bende bugün başlıyorum beşten sonra yememeye 9 mayıs dediniz değil mi kilo bildirimi için. inşallah sonuçlar güzel olur.
bende 78 kiloYusufun annesi------65.3 - 64.4 ( -900gr)
Mertnaz-----------------67.3 - 67.2 (-100 gr)
Masum-----------------> 68.4 - ...(... gr)
Ada------------------->73,50 - 73,400 (100 gr)
Nesil----------------->60.3 - 61.40(+1100 gr)
Semo----------------> 81.3
Zeyas----------------> 68.5 - ... (... gr)
Çisenaz------------->77,00 - ... (... gr)
merhaba kızlar 5 ten sonra yememek için elimden geleni yapıyrm ama bi bakmısım bir erik bir cilek veya bir badem agzımda el alışkanlıgı ufak capta bişeyler atıyrmbu olmamalı mı tam anlamıyla.sizler neler yapıyrsnz ve ben bu alışkanlıktan nasıl kurtulmalıyım oruç gibi niyet mi etsem ne yapsam :)
ben akşam yemeye davetliyim o gibi gunlerde neler yapıyrsnzkızlar
sabah
2yk peynir
3 zeytin
kzölenmiş kırmızı ve yeşil biber 1 adet
3 adet light kızarmış ekmek
öğle
1yk peynir
haşlanmış yumurta
kırmızı biber 1 adet
2 adet kızarmış light ekmek
akşama
4 adet et köftesi
salata
şu saate kadar 2lt yakın su içtim daha içerim...
inşallah daha başka bişey yemem bu aralar midemde sıkıntı var çook yanıyor o yüzden yeşil çay içmiyorum..soğan suyunada ara verdim...
hava kapalı kötüüü hiç spor yapasım yok .....
yaşım 38 boyum 177 cm kilom söylemek istemiyorum ama 92 amacım 10 kilo vermek inşallahAynen cnm, o zamana kadarki bildirim dewamliligina gore hazirlariz.. herkesin son kilosunu yazip baslariz..
Hosgeldin cnm.. umarim sende guzel sonuclar alirsin..
Gunluk bildirim yapmaya calis.. yediklerini, sporunu belirt, motivasyonun artar boylece..
Yas kac, boy, kilo, hedef?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?