Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

tünaydın hanımlar
ben yatmadan yoğurt limon pul bibere başladım, yeni bildirim zamnına iyi bi başlangıca yaparım inşallahhh, listeye ara verelim aynen ama kaç kişiyiz kim kimiz o belli olsa iyi

Aynen..
9 mayis iyi bence.. o surede kim var kim yok belli olur sanirim..
:)

peki 9 mayıs cumartesi herkes listeye kilosunu ekleyecek ve başlayacağız kaldığımız yerden ben 8 mayıs cuma günü listeyi güncellerim...

Yusufun annesi------65.3 - 64.4 ( -900gr)
Mertnaz-----------------67.3 - 67.2 (-100 gr)
Masum-----------------> 68.4 - ...(... gr)
Ada------------------->73,50 - 73,400 (100 gr)
Nesil----------------->60.3 - 61.40(+1100 gr)
Semo----------------> 81.3
Zeyas----------------> 68.5 - ... (... gr)
Çisenaz------------->77,00 - ... (... gr)

merhabalar bu konuyu görünce hemen üye oldum. Bende bugün başlıyorum beşten sonra yememeye 9 mayıs dediniz değil mi kilo bildirimi için. inşallah sonuçlar güzel olur.

peki 9 mayıs cumartesi herkes listeye kilosunu ekleyecek ve başlayacağız kaldığımız yerden ben 8 mayıs cuma günü listeyi güncellerim...
Aynen cnm, o zamana kadarki bildirim dewamliligina gore hazirlariz.. herkesin son kilosunu yazip baslariz..
merhabalar bu konuyu görünce hemen üye oldum. Bende bugün başlıyorum beşten sonra yememeye 9 mayıs dediniz değil mi kilo bildirimi için. inşallah sonuçlar güzel olur.
Hosgeldin cnm.. umarim sende guzel sonuclar alirsin..
Gunluk bildirim yapmaya calis.. yediklerini, sporunu belirt, motivasyonun artar boylece..
Yas kac, boy, kilo, hedef?

merhaba kızlar 5 ten sonra yememek için elimden geleni yapıyrm ama bi bakmısım bir erik bir cilek veya bir badem agzımda el alışkanlıgı ufak capta bişeyler atıyrm bu olmamalı mı tam anlamıyla.sizler neler yapıyrsnz ve ben bu alışkanlıktan nasıl kurtulmalıyım oruç gibi niyet mi etsem ne yapsam :)

bende 78 kilo

hoşgeldin canım , neredeyse kilolarımız yakın ben bi 69 u görsem göbek atacam ))Aslında akşam 17.00 dan sonra hiç birşey yemezsen çabuk sonuç alıyorsun. geçen sene ben 70 e kadar inmiştim sonra geri aldım şuan bir türlü veremiyorum istediğim gibi kendime hakim olamıyorum geçen sene bazen saat 17.00 dan sonra tarçınlı süt içiyordum bir küçük bardak ama hiç bir şey yemiyordum ilk 10 gün zor oluyor ama sonra alışıyorsun....özellikle 3 günü başarabilirsen gerisi hafifliyor..

benim sorunum eşim saat 20,30 olunca sucuklu tostlar sandiviçler yapıyor ev sucuk kokmaya başlıyor insansın benimde canım çekiyor ağzımı bir sürdümmü ooooo gerisi geliyor...dün akşamda aynı böyle bir durum yaşadık....

artık eşime dedim sende benimle başla onunda vermesi gereken 10 kilosu var...ben deli gibi spor yapıyordum yaklaşık 1 aydır sporu bıraktım hem spor yapıyorum hem yiyiorum kilo aynı değişmiyor spor yapasım gelmiyor artık belkide havalardan bilmiyorum tekrar başlamak istiyorum...

düzenli paylaşım yaparsan buranın çok faydası var insan motivasyonu artırıyor neyazıkki bu aralar bende dahil olmak üzere burayı ihmal ettik moralimiz bozuk kilo veremiyoruz tekrar gaza gelmeliyiz...

kızlar
sabah
2yk peynir
3 zeytin
kzölenmiş kırmızı ve yeşil biber 1 adet
3 adet light kızarmış ekmek

öğle
1yk peynir
haşlanmış yumurta
kırmızı biber 1 adet
2 adet kızarmış light ekmek

akşama
4 adet et köftesi
salata

şu saate kadar 2lt yakın su içtim daha içerim...

inşallah daha başka bişey yemem bu aralar midemde sıkıntı var çook yanıyor o yüzden yeşil çay içmiyorum..soğan suyunada ara verdim...
hava kapalı kötüüü hiç spor yapasım yok .....

kızlar kendime dair bişey keşfettim ben çay kolik biriyim bir demliği tek başıma şekersiz içiyorum sonra midem bulanıyor başım dönüyor hoop ekmek arası bişeyler ağzıma atıyorum akşamda öyle eşimde çayı çoook sever çay içiyoruz içiyoruz sonra hoooop ekmek arası bişeyler yiyoruz.. bundan sonra sabah 2 adet akşam 2 adet bu kadar daha fazla çay içmeyecem yanii inşallah başarırırım )))) birde çook demli içiyoruz yatana kadar bizim semaver hazır ve nazır....))

yawww kızlar katılın ne olur ben hergün saat 13,30 dan sonra mutlaka geliyorum ama kimse yok sabah gelemiyorum sabah işi kızımla uğraşıyorum o uyuyunca hep geliyorum ama kimseler yok yineeeeeeeee (((KK1:

ben akşam yemeye davetliyim o gibi gunlerde neler yapıyrsnz

böyle durumlarda ben yemeğimi en az şeklinde tırıklayıp çok aşırı karnımı doyurmuyorum yemekten sonra verilen tatlılarada ayyy çok yemek yedim tıkandım birazdan alırım deyip çay sohbet bırakıyordum...yaa yterki her akşam dikkat edelim ayda 1-2 akşamdan bişey olmuyor benim kiomu verdiğim dönemde ayda 1-2 kere saat 5ten sonra profiterol bile yediğim oluyordu...

yaşım 38 boyum 177 cm kilom söylemek istemiyorum ama 92 amacım 10 kilo vermek inşallah
ne olur birbirimize destek olalım

selam yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizzz

adacım kh saymayı bıraktın mı sen ?

[QUOTEtumm, post: 40633758, member: 77364"]selam yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizzz

adacım kh saymayı bıraktın mı sen ?[/QUOTE]
Canim tarti bile aldım ama saymıyorum protein ağırlıklı besleniyor senin nasıl gidiyor..

Kizlaaaarrr.. selam..
Iyi haftalar hepinize..

Yahu liste yapmayalim dedik, yazmayalim demedikki..

Carsambadan beri kimse yazmamis.. adacim hergun cagri yapio gelin diye.. ben gecen hafta cok yogundum, iste yogun, evde.. gelen giden bitmedi, cok yorgun hissediyorum kendimi..

Cumartesi gecen haftaki kilomu gordum, bu gun yine 1 kilo fazlayla haftaya basladim..

Sizlerde durumlar nasil?

Zeyas, masum ve yeni arkadaslar, vazmi gectiniz hepiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…