Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Kızlaaar, ben kaçar.. hepimize bol iradeli, az acıkmalı akşamlar diliyorum..

Hepinizi çok sewdim ben yaaa.. güzel böyle, kendimi iyi hissediyorum..

:118:

Tabiki, hoşgeldinn kendinden bahsetmek istermisinn..

23 yaşındayım 1.63 boyunda 68 kiloyum. 2 ay gibi bir sürede 8 kilo verdim ama artık diyet falan yapamıyorum çünkü diyette olma fikri beni çok bunalttı Hedefim 60 kilo olmak.Kendime yol arkadaşları bularak bu işi bitirmek istiyorum artık:):)

kızlar 3 mil leslie 100 ip ve 30*2 mekiğimide yapmış bulunmaktayım.süperim süpper

Ben de bazen öyle oluyorum. Diyetteyken bazen ÖGÜNLER izdiraba dönüsüyor, yemek istemiyorum. Ama ASIRMAK tada büyük zevk duyuyorum Tehlkeli de olan da bu :)))))

hoşgeldin canım. benim ilk olarak inmek istediğim kilodasın benim boyumda 163. diyet yapmıyoruz biz canım gün içi istediğimizden makul ölçülerde yiyip akşam 5 ten sonra lokma koymuyoruz ağzımıza... 5 zeytinler kibrit kutusu peynirler bilmem ne kadar köfteler bana göre olmadığı için buradayım ben.

Son düzenleme:
Ben de bazen öyle oluyorum. Diyetteyken bazen ÖGÜNLER izdiraba dönüsüyor, yemek istemiyorum. Ama ASIRMAK tada büyük zevk duyuyorum Tehlkeli de olan da bu :)))))

aynen canım yasaklar cazip oluyor ama. ben kendime çok hakimim bu aralar allahım bozmasın

ayy alemsin semo grup resmi ha

hihoyyyt bizde oyle oluruz kiz :-D
insallah. ayyy cumartesiye az kaldiiiii

offf süpermiş yaa. zaten göbeğimden nefret ediyorum. mutlaka yapıcam haftaya benle beraber yapacak birileri daha olsa süper olur.olmadı bütün topic haftaya yumurta diyeti yapalım

ben yapari tatlim, ama oglen salata yerim ben. yunurta yemem :))) anlastikmi? :)

eneee sendemi bogasin kiz. bendeee :)
benimde hobim yemek yemek :-D

Son düzenleme:

2 ayda 8 kilo iyi vermissin, ama haklisin, listelere bagimli olmak cok zor ve bunaltici.. Dewami getirmek ve kalici kilmakta zor ama once istemek lazim tabii.. Tekrar hosgeldin..

Kizlar masayi hazirlayip mutfaga kactim.. Tutturuyorum.. Ac gibiyim ama yemiycem.. ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…