Bilemedim ki baslasam da ben tam anlamadim bi okim baslarim ama :)
Beni de aranıza alır mısınızz(((
Tabiki, hoşgeldinn kendinden bahsetmek istermisinn..
kaç yaşındasın derin?
Ahaaaaaa antepliii antepliiiihaha yandin ozaman
aynen öyle derin iş beyinde karar verdimmi gerisi geliyor zaten. bende boğayım ve yemek yemek benim içinde büyük zevktir. ama zayıflamaya karar verdiğimden beri yemek yemek eziyete dönüştü ne yersem zorla yiyorum elimde olsa hiç yemek yemeyeceğim
yaza boyle girecegiz kizlarrrrrrrrrrrrrr
grup resimde, bizim grubun resmi farz edin hahha
Eki Görüntüle 984380
Eki Görüntüle 984381
Eki Görüntüle 984384
23 yaşındayım 1.63 boyunda 68 kiloyum. 2 ay gibi bir sürede 8 kilo verdim ama artık diyet falan yapamıyorum çünkü diyette olma fikri beni çok bunalttıHedefim 60 kilo olmak.Kendime yol arkadaşları bularak bu işi bitirmek istiyorum artık:):)
maalesef devamlı yemek düşünüyor ve zayıf(
Ben de bazen öyle oluyorum. Diyetteyken bazen ÖGÜNLER izdiraba dönüsüyor, yemek istemiyorum. Ama ASIRMAK tada büyük zevk duyuyorumTehlkeli de olan da bu :)))))
34 yaşındayım canım
ayy alemsin semo grup resmi ha
offf süpermiş yaa. zaten göbeğimden nefret ediyorum. mutlaka yapıcam haftaya benle beraber yapacak birileri daha olsa süper olur.olmadı bütün topic haftaya yumurta diyeti yapalım
aynen öyle derin iş beyinde karar verdimmi gerisi geliyor zaten. bende boğayım ve yemek yemek benim içinde büyük zevktir. ama zayıflamaya karar verdiğimden beri yemek yemek eziyete dönüştü ne yersem zorla yiyorum elimde olsa hiç yemek yemeyeceğim
kızlar 3 mil leslie 100 ip ve 30*2 mekiğimide yapmış bulunmaktayım.süperim süpper
eneee sendemi bogasin kiz. bendeee :)
benimde hobim yemek yemek :-D
23 yaşındayım 1.63 boyunda 68 kiloyum. 2 ay gibi bir sürede 8 kilo verdim ama artık diyet falan yapamıyorum çünkü diyette olma fikri beni çok bunalttıHedefim 60 kilo olmak.Kendime yol arkadaşları bularak bu işi bitirmek istiyorum artık:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?