Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

slm bende hergün bakıom kimse yazmamış yamıyorum :) pirinç lapası yapcam 2 gün gereksiz fazlalıkları atarım belki bunla 2 günün sonunda 74 lü rakam görmek istiyorum artıkki gitmeye başladığına emin olayım yazarım çarşamba sabah lapa işe yarıomu yaramıyomu, yapan oldumu hiç bunu

Meraba bende size katılmak istiyorum.en son 82 kilo idim.tartımı kızlarım bozdu.akşam yenisi gelirse net kiloyu paylaşırım.boyum 1.64 yaşım 25.bu arada limonlu ılık su içiyorum,3 litre kesin su içiyorum.bugün de lahana suyuna başladım.10dk ip atladım.yarım saatte yürüyüş yapıyorum.benim ki böyle.ilk hedefim 70...

Selam herkeze,

Adim Neyla. Yasim 25. Boyum 163. Kilom 90. 105 dim basladigda, bugun 90 gordum. Hep kilo ile sorunum vardi ama bukadar kotu degil ((( ilk hedefim 75. Sonra da 60 insallah. Allah hepimizin yardimcisi olsun. ILi kez 5 den sonra yememek diyeti yapuyorum

Bende ilk kez yapıyorum.ve dun başladım ama korkduğum gibi olmadı.kolay geçti gece.aç uyuyamam diyordum ama istedim oldu.üstelik gündüz sadece kahvaltı yaptım öğlen gibi.bide meyve dört gibi.yemek az yememe rağmen kolaydı.bide emziriyorumda.

Merhabayiniz baaaayanlar..

Yeni arklar hosgeldiniz.. umarim sizlerde kisa zamanda hedeflerinze ulasirsiniz.. gunluk bildirim yapin kizlar, mayisin 9 unda listeye basliycaz..

Cicenazcim, gelince yaz, yazmadan kacma.. bende aynisini yapiodum.. Iyice soguyoruz o zaman sayfadan..

Adaaaaa, zeyassss.. gelin kuzucuklar..

Kahvaltı doya doya yaptım.önce lahana suyu içtim.şimdiye kadar da bir buçuk litre su
İçtim.bide nesilcim günlük bildirim derken kilo mu yoksa yediklerimiz mi

Şimdi de akşam yemeğimi yiyorum.(bbizim burda bu saatte yemek yenmesine kaynana çatlatan yemeği demir )yoğurt ve pekmez.

yeni bayanlar hoşgeldiniz motive arası verdik 9 mayıs liste sıkı takipte olucak 9 mayısa kadar kendimi hazırlıyorum bende gereksiz şişkinliğimi atıcam inşallah :) bugün lapa günümün sonu sabah kaç çıkıcam bakalım haftalardır 77yi görmekten sinir geçirdim, sabaha keni kilom olan 75 i görmek vede artık 74 73 72 71 70 olmak istiyorummmmmmm destek olalım kızlar hep birlikten :) :)

Okurken enerjini heyecanını hissettim gerçekten.banada geçti enerjin.inşaallah yaza istrdğimğiz kilolarla gireriz.

Kizlaarrr..

Benim reglim basliycak, bu sabah 61.6 gordum..
9 mayisa kadar 60 i sabitlesem, sonra 58 i zorliycam..

Aksam facedeki gruplari gezerken bi kür dikkatimi cekti..

Yarim lt kaynar suda 2 poset yesilcay demlenecek.
Sogudugunda 1 sise soda ve yarim limon suyu eklenip gun icinde oda isisinda icilecek..

Deniycem bunu, odem atici ve yag yakiciymis. Duzenli hergun 2 haftada filan sonuc verirmis.. deneyin isterseniz sizde..

selam kızlar, 2 günlük lapamda eski kilom oldum sadece onu istemiştim bende zaten :) şimdi yağ yakma şeysileri lazım artık vücutta ödem mödem yok demekki yağ yakılmalı, yoğurt yicem gün içinde aralarda vs. nesilcim dene dene artık bıktım kürlerden aklıma şey gelio bide millet yemeden olmaz dio ya hani ee ozamn mide küçültme nie yapılıo az yemek için eeee ozaman az yiyip irademizi koruyalım o halde dimi

Kızlar yyoğurt kuru harika tavsiye ederim.benim kuzen iki hafta denedi.veeeee göbeği gitti...

Yedigim seylerin resmini yolladim. 2 ayda 16 kg verdim. Gunde 4-5 litre su iciyorum. Birde adimlarimi pedometerle iphonedan takip ediyorum. Dün 18.000 adim yapmissim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…