Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Kızlar merhaba bende araniza katılmak istiyorum. Yarin başlıyorum 5 ten sonra yemek yok. Ama sonra normale dönersek kilo almaz miyiz onu merak ediyorum ? Gün içinde neler yiyorsunuz ve kaç öğün ?

ben de başlayacağım bu yememe serüvenine ama 9 mayıs sonrası dediğiniz nedir? o zaman mı kilomuzu yazacagız buraya?

Selam kizlar, iyi haftalar..

Yeni arkadaslar, hos geldiniz..

3 gun tatil iyi gelmedi pek bana.. :)
Biraz kacirdim ipin ucunu, haftaici dikkat edip toparliycam insallah..
Bu sabahtan basladim kendimi cezalandirmaya.. bir iki galete yedim sadece, oglen yemegimi gec yeyip gunu bitiricem..

Ada, masum, zeyasss, cisenaz... siz naaptiniz..

selam canım,
ben dikkat ettim ekmeği kestim pazar yedim azcık sadece ama dahada yemiyorum yarı karatay yapıyorum diyim sabah fındıkla yaptım kahvaltımı peynir yumurta roka zeytin felan simdide sade kahvemi içiyorum, yeşil mercimek getirdim yanımda 2 ye doğru onu yerim demirden güçlü besinleri yemeliyim ilacımın bitmesine 10 gün kaldı demirim inşallah yerine gelmiştir, demir ilacı ilk evlendiğim yıllarda 5 kilo almama sebep olmuştu korktum alcammı die hatırlarsan 77 leri görüyorum die moralim bozulmuştu sabah 76yı düz görünce sevindim 500 grda indimi asıl olan 75 kiloma kavuşup ordan inmeye devam etcem inşallahhhhhh

Demekki dogru zamanda ara vermisiz.. bu hafta sonuna kadar ruhumuz iyice dinlenmis olur.. :)

ay valla sinir oluyorum kendime hiç bir yöntemi uygulayamıyorum nesill
hepsini bozuyorums abah 6 da kalkıp yürüyorum ama emekleirm hep boşa gidiyor

ay valla sinir oluyorum kendime hiç bir yöntemi uygulayamıyorum nesill
hepsini bozuyorums abah 6 da kalkıp yürüyorum ama emekleirm hep boşa gidiyor
Tartildinm hic, tartilmiycam demistin son konusmamizda..
Benimde durumlar fena, regli megli 62 nin icinde geziyorum.. 1 - 1,5 kilo aldim galiba..

kizlar misafirim vardi annemler geldi inanilmaz yedim ictim 10 gündür.. Perşembe gidiyorlar annemler ...tartiya cikmaktan korkuyorum.spor da yapmadim annem pisirdi ben yedim sonra ciktik gezdik on gündur yasantim böyle cok hizli bicak gibi kesip baslamam lazım.

Bende köydeydim.cenazemiz vardı ama dikkat ettim.beşten sonra bişey yemedim 3litre su içtim.sadece lahana suyumu içemedim.üşendim de biraz...24 nisan da 82kilo ile başladım veeeeeeeeeeeeeeeeee 78 kiloya düştüm.şimdi daha da bsğlıyım bu zayıflama işine.......

bu sabah börekle mini pizza yedim 2 tane pişmanım ama özlemişim böreği :)

size sizi cok özlediğimi ve burdan cıktığıma çok pişman olduğumu söylesem ve tekrar aranıza girmek istesem beni affeder tekrar aranıza alırmısınız ?

size sizi cok özlediğimi ve burdan cıktığıma çok pişman olduğumu söylesem ve tekrar aranıza girmek istesem beni affeder tekrar aranıza alırmısınız ?
anetplim hoşgeldin canım tabiiki aramıza katılabilirsin yarın listeyi güncelliyorum cumartesi herkes kilo bildirimi yapacak böylece maraton başlayacak ama kurallarımız var bir hafta mazaretsiz bildirim yapmayan listeden çıkarılacak bu sefer sıkı tutacağız işi...

Ayda ortalama kaç kilo veriyorsun canım 17:00 dan sonra yemeyerek

adaaaaa hosbuldumm tamam cumartesi bildirorim İnşâAllah

YENI LİSTEMİZ 09/05 - 16/05

GRUP 1
1) Ada ... (baslangic 73,800) (hedef 65
) ...?...(- gram )
2)Çisenaz ... (baslangic ) (hedef )...? (- gram )
3) Antepli .. (baslangic )(hedef ).... ? (- gram)
4) Semo ...Doğum yaptı )

GRUP 2
6)Nesil ... (baslangic ) (hedef ) ..?....(- gram )
7) Zeyas .... (baslangic ) (hedef ) ....?.. (-gram )
8) masum .. (baslangic ) (hedef ) )......?..(- gram )
9)Mertnaz .... (baslangic ) (hedef ) ....?.. (-gram )
10) yusufunanne ..(baslangic ) ( hedef ) )......?..(- gram )

KURALLAR
1- Her hafta cumartesi kilo bildirimi yapıp son kişinin yaptığı bildirim listesinden kendi kilosunu ekleyip bir sonraki kişiye devredilecek yani her kişi listeyi en baştan kopyalayıp kilosunu eklemeyecek zaten tüm eski arkadaşlar biliyor yeni arkadaşlar buna dikkat etsin lütfen...

2- Kilo bildirimi yapmayan mazeretini cumadan bildirmeyen kişilerin isimleri pazartesi silinecek...

3- Herkes elinden geldiği kadar gün içerisinde menülerini ve ne kadar spor yaptığını paylaşsın lütfen hem fikir edinmiş oluruz hemde motive olmuş oluruz.

4- 1. Grup 70 ve yukarı kilosu olanlar için kilo veren kişi 2.gruba geçecektir..

5- 2. Grup 69 ve altı kilosu olanlar için kilo alan kişi 1. gruba geçecektir.)

Yeni gelen ve gerçekten katılmak isteyenler isimlerini yarına kadar kaç kilo hedefi ne ise grubuna eklesin aynı benim yaptığım gibi yazsın yani adını yazıp çıkmayın listenin düzenini bozmayın lütfen...yarın tekrar güncelleyeceğim cumartesi için...1. grup 70 ve yukarı kilosu olanlar ismini ekleyebilir
2. grup 69 ve altı kilosu olanlar ismini ekleyebilir...

Kızlar taaaa eski sayfalardan buldum listeyi grup olduğu zaman daha iyi oluyor diye düşündüm herkes grup atlamak istiyor motive olur diye grup sistemi olsun istedim daha sonra 50 -60 arası grup yaparız 3. grup isterseniz .....nasıl olmuş listeeee ?????????

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…