selam canım,Selam kizlar, iyi haftalar..
Yeni arkadaslar, hos geldiniz..
3 gun tatil iyi gelmedi pek bana.. :)
Biraz kacirdim ipin ucunu, haftaici dikkat edip toparliycam insallah..
Bu sabahtan basladim kendimi cezalandirmaya.. bir iki galete yedim sadece, oglen yemegimi gec yeyip gunu bitiricem..
Ada, masum, zeyasss, cisenaz... siz naaptiniz..
Masum canım nasılsınselam kızlar
3 gün banada iyi gelmedi valla
kaçırdım baya
iyiyim beirlcim sen nasılsın nerelerdesin ?Masum canım nasılsın
Tartildinm hic, tartilmiycam demistin son konusmamizda..ay valla sinir oluyorum kendime hiç bir yöntemi uygulayamıyorum nesill
hepsini bozuyorums abah 6 da kalkıp yürüyorum ama emekleirm hep boşa gidiyor
anetplim hoşgeldin canım tabiiki aramıza katılabilirsin yarın listeyi güncelliyorum cumartesi herkes kilo bildirimi yapacak böylece maraton başlayacak ama kurallarımız var bir hafta mazaretsiz bildirim yapmayan listeden çıkarılacak bu sefer sıkı tutacağız işi...size sizi cok özlediğimi ve burdan cıktığıma çok pişman olduğumu söylesem ve tekrar aranıza girmek istesem beni affeder tekrar aranıza alırmısınız ?
Ayda ortalama kaç kilo veriyorsun canım 17:00 dan sonra yemeyerekanetplim hoşgeldin canım tabiiki aramıza katılabilirsin yarın listeyi güncelliyorum cumartesi herkes kilo bildirimi yapacak böylece maraton başlayacak ama kurallarımız var bir hafta mazaretsiz bildirim yapmayan listeden çıkarılacak bu sefer sıkı tutacağız işi...
adaaaaa hosbuldumm tamam cumartesi bildirorim İnşâAllahanetplim hoşgeldin canım tabiiki aramıza katılabilirsin yarın listeyi güncelliyorum cumartesi herkes kilo bildirimi yapacak böylece maraton başlayacak ama kurallarımız var bir hafta mazaretsiz bildirim yapmayan listeden çıkarılacak bu sefer sıkı tutacağız işi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?