Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Ayda ortalama kaç kilo veriyorsun canım 17:00 dan sonra yemeyerek
Canım ciddi bir şekilde kesinlikle 17.00 dan sonra çay ve su dışında bişey yiyip içmezsen 1 ayda 4 kilo veriliyor ama sporda şart birazda metabolizma ile alakalı benim çoook yavaş ben bile çok dikkat edersem 3 e yakın vermiştim...

YENI LİSTEMİZ 09/05 - 16/05

GRUP 1
1) Ada ... (baslangic 73,800) (hedef 65 ) ...?...(- gram )

2)Çisenaz ... (baslangic ) (hedef )...? (- gram )
3) Antepli .. (baslangic )(hedef ).... ? (- gram)
4) Semo ...Doğum yaptı )

GRUP 2
6)Nesil ... (baslangic ) (hedef ) ..?....(- gram )
7) Zeyas .... (baslangic ) (hedef ) ....?.. (-gram )
8) masum .. (baslangic ) (hedef ) )......?..(- gram )
9)Mertnaz .... (baslangic ) (hedef ) ....?.. (-gram )
10) yusufunanne ..(baslangic ) ( hedef ) )......?..(- gram )

GRUP 3
11)

KURALLAR
1- Her hafta cumartesi kilo bildirimi yapıp son kişinin yaptığı bildirim listesinden kendi kilosunu ekleyip bir sonraki kişiye devredilecek yani her kişi listeyi en baştan kopyalayıp kilosunu eklemeyecek zaten tüm eski arkadaşlar biliyor yeni arkadaşlar buna dikkat etsin lütfen...

2- Kilo bildirimi yapmayan mazeretini cumadan bildirmeyen kişilerin isimleri pazartesi silinecek...

3- Herkes elinden geldiği kadar gün içerisinde menülerini ve ne kadar spor yaptığını paylaşsın lütfen hem fikir edinmiş oluruz hemde motive olmuş oluruz.

4- 1. Grup 70 ve yukarı kilosu olanlar için kilo veren kişi 2.gruba geçecektir..)

5- 2. Grup 60 ve 69 kilosu olanlar için kilo alan kişi 1. gruba kilo veren 3. gruba geçecektir.)

6- 3. grup 59 ve 50 kilosu olanlar için geçerlidir

hadiii 3. grubuda ekledim ki 2. gruptakilerde gaza gelsin )) hadi bakalım yarış başlıyorrrrrrrrr

Geçen hafta p.tesi başladım ve on günde dört kilo gitti....
masallah super darisi basima..canim yanlis kopyalip yapitirmissin cevaplama yontemiyle degilde normal kopyalayip kilonu ekleyip cevaplarsan sevinirim..telden giriyorum suan yoksa ben duzeltirdim..

GRUP 1
3) Antepli .. (baslangic )(hedef ).... ? (- gram)
4) Semo ...Doğum yaptı )
5) 27minet27..(Başlangıç:82)(hedef:75)(-4.00)
GRUP 2
6)Nesil ... (baslangic 74 ) (hedef 58) ....?.. (-gram )

GRUP 3
11)

KURALLAR
1- Her hafta cumartesi kilo bildirimi yapıp son kişinin yaptığı bildirim listesinden kendi kilosunu ekleyip bir sonraki kişiye devredilecek yani her kişi listeyi en baştan kopyalayıp kilosunu eklemeyecek zaten tüm eski arkadaşlar biliyor yeni arkadaşlar buna dikkat etsin lütfen...

2- Kilo bildirimi yapmayan mazeretini cumadan bildirmeyen kişilerin isimleri pazartesi silinecek...

3- Herkes elinden geldiği kadar gün içerisinde menülerini ve ne kadar spor yaptığını paylaşsın lütfen hem fikir edinmiş oluruz hemde motive olmuş oluruz.

4- 1. Grup 70 ve yukarı kilosu olanlar için kilo veren kişi 2.gruba geçecektir..)

5- 2. Grup 60 ve 69 kilosu olanlar için kilo alan kişi 1. gruba kilo veren 3. gruba geçecektir.)

Adacim, super olmus liste.. aynisi benimde aklimdaydi.. katilim yine dusuk ama duzelecek umarim..

Semo gelse artik.. zeyas ta iyice kayboldu..

Minetcim, duzelttim ben seni..

GRUP 1
3) Antepli .. (baslangic 89 )(hedef 60).... ? (- gram)
4) Semo ...Doğum yaptı )
GRUP 2

GRUP 3
11)

KURALLAR

Arkadaslar Merhaba ne zamandır sessiz sedasız kadınlar klubunu takıp ediyorum tabı en cok zayıflama ile ılgılı olanları okdr cok dıyete baslayıp bıtırme maceram var Kı malesef bır haftadır yedıklerıme dıkkat edıp 6dan sonra bırsey yemıyorum basladgmda 84 kloydum sımdı 80.7 kılom benıde aranıza alırmsnz sevgıler

günaydın kızlarrr
GRUP 1
2)Çisenaz ... (baslangic 75.800) (hedef 70 )...? (- gram )
4) Semo ...Doğum yaptı )
GRUP 2

GRUP 3
11)

Hosgeldin hedefcim.. ekle sende kendini listeye.. bu ara hepimiz bosladik ama tekrar yarin itibariyle bildirimlere basliyoruz.. sende duzeli payasim yap canim..

RUP 1
2)Çisenaz ... (baslangic 75.800) (hedef 70 )...? (- gram )
4) Semo ...Doğum yaptı )
5) 27minet27..(Başlangıç:82)(hedef:75)
(-4.00)
6)hedefzayifolmak.. (başlangıç:80.7)(hedef:65)
GRUP 2

GRUP 3
11)

kizlar hep listeyi yanlis kopyaliyorsunuz bastaki tarihide, kurallarida kopyalamaniz lazim yani her yeni gelen arkadas altindaki kurallari gorup ona gore aramiza katilmasi lazim...sizler listeyi sadece kopyaliyorsunuz tarih bölümünü atliyorsunuz ama ben bu isi devraldim her seferinde girip bastan duzeltemem lutfen dikkatli kopyalayin listeyi ..tarihinden tutup kurallarin sonuna kadar kopyalayip kilonuzu yazip cevapliyorsunuz hepsi bu eger duzene dikkat edilmeyecekseben liste yapmiyorum başka biri deviralsin her seferinde bastan bastan duzeltemem eski arkadaslar biliyor ama yeni arkadaslar dikkat ederlerse sevinirim...

selam kızlar,
nasılsınzı herkes iyidir inşallah ben kh sayıyorum kızlar ama bir düzene koyamadım tabikide 3 gün dikkat eidyorum 5 gün yiyorum ama orada cuma günleir tartılıyoruz nasıl olcak? burası içinde ctesimi tartılayım yada cumagünkikilomu yazarım olurmu?

akşamda 5 ten sonra yememek degilde tavuk yiyorum eve gidince

selam kızlar
sabah bi avuc ceviz ve biraz kuru üzüm yedim, kahvemide içtim :)
ara : 1 muz
öğle : 4 çiğköfte ve salata
bi ara daha yapar akşama bakla yemeğimi yiyip günü kapatırım :)

masallah super darisi basima..canim yanlis kopyalip yapitirmissin cevaplama yontemiyle degilde normal kopyalayip kilonu ekleyip cevaplarsan sevinirim..telden giriyorum suan yoksa ben duzeltirdim..
Yaa bende telden girdiğim için böyle oldu.yarın dikkat ederim

Çook teşkr ederim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…