hımm tebrikler canım.Arkadaslar Merhaba ne zamandır sessiz sedasız kadınlar klubunu takıp ediyorum tabı en cok zayıflama ile ılgılı olanları okdr cok dıyete baslayıp bıtırme maceram var Kı malesef bır haftadır yedıklerıme dıkkat edıp 6dan sonra bırsey yemıyorum basladgmda 84 kloydum sımdı 80.7 kılom benıde aranıza alırmsnz sevgıler
iki gun kayınvalidemgildeydim.800 gr görümcemin kayınvalidemin eseri
kızlaaar -1.4 le tam gaz devam
YENI LİSTEMİZ 09/05 - 16/05
GRUP 1
1) Ada (Baslangic 73,800) (hedef 65 ) ...73,700...(-100 gram )
2)Çisenaz (Başlangıç 75.800 ) (hedef 70 ) 76.300 (+500 gr )
3) Antepli (Baslangic 89,00 ) (hedef 60) 87.6 ? (-1.4 gram)
4) Semo Doğum yaptı…
5) 27nimet27 (Başlangıç:82,00) (hedef:75)78.800 [+800gr)
6)hedefzayifolmak (Başlangıç:80.7) (hedef:65) …….? (….gr)
GRUP 2
6)Nesil (Baslangic 74 ) (hedef 58) ...61.80... (+300 gram )
7) Zeyas (Baslangic ) (hedef ) ....?.. (-gram )
8) masum (Baslangic ) (hedef ) ......?..(- gram )
9)Mertnaz (Baslangic ) (hedef ) ....?.. (-gram )
10) yusufunanne (Baslangic ) ( hedef ) ......?..(- gram ) GRUP 3
Grup 3
11) Henüz kimse yok
KURALLAR
1- Her hafta cumartesi kilo bildirimi yapıp son kişinin yaptığı bildirim listesinden kendi kilosunu ekleyip bir sonraki kişiye devredilecek yani her kişi listeyi en baştan kopyalayıp kilosunu eklemeyecek zaten tüm eski arkadaşlar biliyor yeni arkadaşlar buna dikkat etsin lütfen...
2- Kilo bildirimi yapmayan mazeretini cumadan bildirmeyen kişilerin isimleri pazartesi silinecek...
3- Herkes elinden geldiği kadar gün içerisinde menülerini ve ne kadar spor yaptığını paylaşsın lütfen hem fikir edinmiş oluruz hemde motive olmuş oluruz. 4- 1. Grup 70 ve yukarı kilosu olanlar için kilo veren kişi 2.gruba geçecektir..)
5- 2. Grup 60 -69 arasında kilosu olanlar için kilo alan kişi 1. gruba kilo veren 3. gruba geçecektir.)
6- 3. grup 59 -50 arasında kilosu olanlar için geçerlidir.
Selam, hosgeldin.. tabiki katilabilirsin.. bu hafta dene bakalim, dewam edebilirsen haftaya seni de ekleriz listeye..merhaba ben de katılabilir miyim akşam 5 ten sonra bir şeyler yememeye karar verdim
hoşbuldum evet deneyeyim 80 kiloyum şuanda diyet ve sporla birlikte yapmayı düşünüyorum kilo veririm inşallahSelam, hosgeldin.. tabiki katilabilirsin.. bu hafta dene bakalim, dewam edebilirsen haftaya seni de ekleriz listeye..
tesekkürler adacimm birlikte artik devam ederizzzSüpersin anteplim benim geçen perşembe misafirlerim gitti daha toparlanamadım ama pazartesi itibarı ile spor diyet tam gaz devam))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?