Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

selam kızlarrrr kaçmaksız birhafta sonu geçiridm aftada öyle olur inşş

09/05 - 16/05
GRUP 1

1) Ada (Baslangic 73,800) (hedef 65 ) ...73,700...(-100 gram )
2)Çisenaz (Başlangıç 75.800 ) (hedef 70 ) 76.300 (+500 gr )
3) Antepli (Baslangic 89,00 ) (hedef 60) 87.6 ? (-1.4 gram)
4) Semo Doğum yaptı…
5) 27nimet27 (Başlangıç:82,00) (hedef:75)78.800 [+800gr)
6)hedefzayifolmak (Başlangıç:80.7) (hedef:65) …….? (….gr)

GRUP 2

6)Nesil (Baslangic 74 ) (hedef 58) ...61.80... (+300 gram )
7) Zeyas (Baslangic ) (hedef ) ....?.. (-gram )
8) masum (başlangıç 70 ) (hedef 58 ) ..69,0...(- 1000 )
9)Mertnaz (Baslangic ) (60 ) 67,100 (-gram )
10) yusufunanne (Baslangic ) ( hedef ) ......?..(- gram ) GRUP 3

Grup 3
11) Henüz kimse yok

kizlaaaaar hayirli aksamlar :))) nasilsinizzz??? cok heycanliyim İnşâAllah haftaya yne kilom düser :)))
menüm : sabah bi muz yedim
sonra peynirli ekmek yedim
ögle yemegim lahvalti türü oldu ton balkk beyaz peynir cay domates fln :)
aksam yemegim : 1 adet kabak köftesi bi kac kasik bulgur pilavi ve havuc salatasi :) reglim var o yüzden bu hafta spor yapamicam :/

Kızlar dün karbonatlı su içtim.1.5 litre.bu sabah tartıldım ve 78.8 dim.77.9 çıktım.-900gr gitmiş.lahana mı yoksa karbonatmı işe yaradı bilemiyorum.sizce karbont bu kadar etkili mi??????????

Kızlar dün karbonatlı su içtim.1.5 litre.bu sabah tartıldım ve 78.8 dim.77.9 çıktım.-900gr gitmiş.lahana mı yoksa karbonatmı işe yaradı bilemiyorum.sizce karbont bu kadar etkili mi??????????
Alkali diyet yapanlar tuketiyo, bende denemistim bi kac gun, kilom hic dusmedi. Aksine siskinlik odu bende.. yanlis hatirlamiyosam 1 lt suya 1 cay kasigi gibiydi.. sen nasil yapiosun, bugun de deniycenmi?

Alkali diyet yapanlar tuketiyo, bende denemistim bi kac gun, kilom hic dusmedi. Aksine siskinlik odu bende.. yanlis hatirlamiyosam 1 lt suya 1 cay kasigi gibiydi.. sen nasil yapiosun, bugun de deniycenmi?
Evet bugünde yapıyorum.benn 1.5 litre suya 3çay kaşığı karbonat atıyorum.bunu bitirip,1.5 litre suyuda sade içiyorum.yani üç lt su içmiş oluyorum.

Karbonatli suyun faydası olabilir bende de etkili olmuştu siskinlige çok iyi geliyor yanında diyet te yaparsan istediğin kiloya dusersin

Karbonatli suyun faydası olabilir bende de etkili olmuştu siskinlige çok iyi geliyor yanında diyet te yaparsan istediğin kiloya dusersin
Sadece kahvaltı ve akşam yemeği.beşten sonra sadece su.lahana suyu içiyorum ve karbonat da var artık.emziriyorumda.inşaallah ramazan bayramına kadar 60 65 olurum.tabi hep birlikte inşallah

Sadece kahvaltı ve akşam yemeği.beşten sonra sadece su.lahana suyu içiyorum ve karbonat da var artık.emziriyorumda.inşaallah ramazan bayramına kadar 60 65 olurum.tabi hep birlikte inşallah
Ben de emziriyorum o yüzden Ära verdimzarari olur belki diye limonlu su içmeye başladım bana çok misafir geliyor tam uygulayamiyorum diyetleri 10 günlük rus diyetine basladim 2.gundeyim bakalım ne olacak

kızlar nasıl gidiyor diyet ,

sabah
1 yumurta haşlanmış
100 gr peynir
5 zeytin
4-5 sap maydanoz
2 adet kızarnış light form ekmek

öğle
sabahkinin aynısı

akşama
haşlanmış et
ayran

kizleer kahvaltida peynirli ekmek yedim ägle de köfte ve beyaz peynir
anteplim spor yapıyormusun ben hiç yapamıyorum ayağımı burktum mutfakta bile fala ayakta kalınca hemen şişiyor dr dinlenmen lazım dedim oda mümkün değil kızımla ))

Yok canım herşeyden yiyor fakat Anne sutune güvendiği için karnını doyurmuyor birde çok hareketli
Ee o zaman bişey olmaz.benim küçük kız da iki yaşında herşeyden yiyor ama zayıf.ilk önce canım çok sıkıldı ama şimdi bakıyorum herşeyden yiyor,vitaminini alıyor yiyeceklerden dedim ki bunun yapısı böyle olacak demekki dedim.bide ayıptır söylemesi bağırsaklar güzel çalışıyor.ya neyse buraya pek uğrayan yok.bildirim yapmayanlar silinecek diyorlardı ama kimsenin sesi soluğu çıkmıyor.NEERRDESİNİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİZZZ..!!!!

canım cuma günü listeyi güncelleyeceğim ozaman bildirimi olmayanları silecem ayrıca herkes listeyi yanlış kopyalayıp duruyor o kadar açıklayıcı yazmama rağmen bu haftada bakacam herkes yanlış yapıyor bende elimi ayağımı çekecem kim isterse o alsın sorumluluğu. bende menülerimi yazar ne kadar spor yaptığımı yazar keyfime bakarım ))

haklısın kimse gelmiyor eskiden böyle değildi inanılmaz güzel katılım vardı sohbet muhabbet oluyordu kimse olmayınca bende uzaklaştım asşında günlük ne yediğimizi ne kadar spor yaptığımızı yazardık... motivasyonu güclendirirdik fikir veridik menülerde ama hepsi gittti yeniden aynı tempoyu yakalayamadık ... katılım olsa ben hergün geliyorum katılırım .. hergün 13.00 dan sonra buralarda oluyorum kızım uyuyor damlıyorum )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…