Alkali diyet yapanlar tuketiyo, bende denemistim bi kac gun, kilom hic dusmedi. Aksine siskinlik odu bende.. yanlis hatirlamiyosam 1 lt suya 1 cay kasigi gibiydi.. sen nasil yapiosun, bugun de deniycenmi?Kızlar dün karbonatlı su içtim.1.5 litre.bu sabah tartıldım ve 78.8 dim.77.9 çıktım.-900gr gitmiş.lahana mı yoksa karbonatmı işe yaradı bilemiyorum.sizce karbont bu kadar etkili mi??????????
Evet bugünde yapıyorum.benn 1.5 litre suya 3çay kaşığı karbonat atıyorum.bunu bitirip,1.5 litre suyuda sade içiyorum.yani üç lt su içmiş oluyorum.Alkali diyet yapanlar tuketiyo, bende denemistim bi kac gun, kilom hic dusmedi. Aksine siskinlik odu bende.. yanlis hatirlamiyosam 1 lt suya 1 cay kasigi gibiydi.. sen nasil yapiosun, bugun de deniycenmi?
Karbonatli suyun faydası olabilir bende de etkili olmuştu siskinlige çok iyi geliyor yanında diyet te yaparsan istediğin kiloya dusersinKızlar dün karbonatlı su içtim.1.5 litre.bu sabah tartıldım ve 78.8 dim.77.9 çıktım.-900gr gitmiş.lahana mı yoksa karbonatmı işe yaradı bilemiyorum.sizce karbont bu kadar etkili mi??????????
Sadece kahvaltı ve akşam yemeği.beşten sonra sadece su.lahana suyu içiyorum ve karbonat da var artık.emziriyorumda.inşaallah ramazan bayramına kadar 60 65 olurum.tabi hep birlikte inşallahKarbonatli suyun faydası olabilir bende de etkili olmuştu siskinlige çok iyi geliyor yanında diyet te yaparsan istediğin kiloya dusersin
Peki sen ne kadar süre yaptın ve kaç kilo gittiKarbonatli suyun faydası olabilir bende de etkili olmuştu siskinlige çok iyi geliyor yanında diyet te yaparsan istediğin kiloya dusersin
Ben de emziriyorum o yüzden Ära verdimzarari olur belki diye limonlu su içmeye başladım bana çok misafir geliyor tam uygulayamiyorum diyetleri 10 günlük rus diyetine basladim 2.gundeyim bakalım ne olacakSadece kahvaltı ve akşam yemeği.beşten sonra sadece su.lahana suyu içiyorum ve karbonat da var artık.emziriyorumda.inşaallah ramazan bayramına kadar 60 65 olurum.tabi hep birlikte inşallah
anteplim spor yapıyormusun ben hiç yapamıyorum ayağımı burktum mutfakta bile fala ayakta kalınca hemen şişiyor dr dinlenmen lazım dedim oda mümkün değil kızımlakizleer kahvaltida peynirli ekmek yedim ägle de köfte ve beyaz peynir
Bebeğin kaç aylık benimki altı aylıkBen de emziriyorum o yüzden Ära verdimzarari olur belki diye limonlu su içmeye başladım bana çok misafir geliyor tam uygulayamiyorum diyetleri 10 günlük rus diyetine basladim 2.gundeyim bakalım ne olacak
Benimki bu ayın 28 inde 2 yaşı dolacak Kilo almıyor hiç o yüzden de bıraktım doktora götürdüm bugün boyu kilosu iyi dedi arada devam ederim artık :)Be
Bebeğin kaç aylık benimki altı aylık
Sadece anne sütü mu alıyor.eğer öyleyse bence kesde diğer yiyeceklerden vitamin alsın.Benimki bu ayın 28 inde 2 yaşı dolacak Kilo almıyor hiç o yüzden de bıraktım doktora götürdüm bugün boyu kilosu iyi dedi arada devam ederim artık :)
Yok canım herşeyden yiyor fakat Anne sutune güvendiği için karnını doyurmuyor birde çok hareketliSadece anne sütü mu alıyor.eğer öyleyse bence kesde diğer yiyeceklerden vitamin alsın.
Ee o zaman bişey olmaz.benim küçük kız da iki yaşında herşeyden yiyor ama zayıf.ilk önce canım çok sıkıldı ama şimdi bakıyorum herşeyden yiyor,vitaminini alıyor yiyeceklerden dedim ki bunun yapısı böyle olacak demekki dedim.bide ayıptır söylemesi bağırsaklar güzel çalışıyor.ya neyse buraya pek uğrayan yok.bildirim yapmayanlar silinecek diyorlardı ama kimsenin sesi soluğu çıkmıyor.NEERRDESİNİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİZZZ..!!!!Yok canım herşeyden yiyor fakat Anne sutune güvendiği için karnını doyurmuyor birde çok hareketli
canım cuma günü listeyi güncelleyeceğim ozaman bildirimi olmayanları silecem ayrıca herkes listeyi yanlış kopyalayıp duruyor o kadar açıklayıcı yazmama rağmen bu haftada bakacam herkes yanlış yapıyor bende elimi ayağımı çekecem kim isterse o alsın sorumluluğu. bende menülerimi yazar ne kadar spor yaptığımı yazar keyfime bakarımEe o zaman bişey olmaz.benim küçük kız da iki yaşında herşeyden yiyor ama zayıf.ilk önce canım çok sıkıldı ama şimdi bakıyorum herşeyden yiyor,vitaminini alıyor yiyeceklerden dedim ki bunun yapısı böyle olacak demekki dedim.bide ayıptır söylemesi bağırsaklar güzel çalışıyor.ya neyse buraya pek uğrayan yok.bildirim yapmayanlar silinecek diyorlardı ama kimsenin sesi soluğu çıkmıyor.NEERRDESİNİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİZZZ..!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?