Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Kahvaltim
soğanlı biberli 2 yumurta
domates.salatalık.maydanoz

Öğle
kabak yemegi
tavuklu salata

Akşam
kıymalı Karnibahar
salata

Benim memleketten misafirlerim geldiği icin yazamamistim şimdi rahatım ben de

Ben canımı sıkmıyorum da eşimin rahat değil ben Kilo vermek için o kadar uğraşıyorum eski insanlar kilolu insanı sağlıklı görüyorlar zayıf ama sağlığı yerinde çok şükür oğlumun
Doktor hastane bilmeyiz 2 yaşıni dolduracak ama herkes çok zayıf dedikçe bunaliyoruz

Hıı anlıyorum canım.o herkes herşeyi bilir zaten.bide hiç iyibişey çıkmaz ağızlarından.benimde üç çocuk var.bayağı tecrübeliyim yani.küçüğüm teni doğduğu zaman işte ben yatıyorum misafirler geldi eşimin uç halası bide k.validem var.yemek yiyicez.oğlum ağlıyor ama öyle böyle değil.ben kakasını yapmış diyorum onlar hayır diyorlar.yok gazı var yok karnı aç.yok sancılanıyor.iyice sinirlendim.çekdim oğlumu ellerinden.altını açtım veeeeeeeeeeee kakasını yapmış ve hemen susdu.yani tatlım çocuğunun ilk doktoru sensin.kulaklarımızı tıkamamız gerekiyo.bildiğiçizi yapıcaz....

Ben kahvaltıyı geç yapıyorum.öğle yemeği gibi oluyor.kuvvetli yapıyorum.tağda kızarmış yumurta,antap peyniri salatalık ekmek ve çay...oğlen yok.akşamda kabak yemeğim var.bu arada sabah lahana suyu ve 1.5lt karbonatlı su içtim.koşu bandında yurumek istiyorum ama uç çocuğun peşinden koşmakdan halim kalmıyor.

Ya aranızda zumba yapabilen varmı.şimdi izliyorum da.ama yapamıyorummmm............

anteplim spor yapıyormusun ben hiç yapamıyorum ayağımı burktum mutfakta bile fala ayakta kalınca hemen şişiyor dr dinlenmen lazım dedim oda mümkün değil kızımla ))
cokk gecmis olsunnn adaa... yok bende bu hafta yapmicam reglim regl olunca yapamiyorum :/

kizlar öyle böyle degil resmen 6 saat uyku cektim sanah peynirli ekmek ara meyve ögle et sote ve köfte sonra öyle bi uyudum ki gece biraz atistirdjm cok acikmistim regl yüzünden cok cok düzensizim

selam kzılar,
nasılsnız bakalım ben bir süre kb sayımı diyetini denedim amaolmuyorçünkü yumurta yiyemiyoruma rtık

yine akşam 5 ten sonra yememeyi dneiycem

valla napayım kızlar başkayolu yok
ama ypgurt kürü yapmak istiyorum
3 ymk yohurt pul biber ve limon çok etkili

ofste bir arkadaş yaptıbaya inceldi göbekten

selam kzılar,
nasılsnız bakalım ben bir süre kb sayımı diyetini denedim amaolmuyorçünkü yumurta yiyemiyoruma rtık

yine akşam 5 ten sonra yememeyi dneiycem

merhaba masum , bende çook hevesleniyorum kb başlıyorum iki gün yapıyorum tartıda hiç birşey değimiyor üstelik + çıkıyorum bırakıyorum bir gel bir git yaşıyorum en iyisi 17.00 dan sonra oruç tutmak hiç bir şey yememek... yaww ben geçen sene ne kadar güzel gidiyordum diyette istikrarlı şimdi yapamıyorum olmuyor ((

valla napayım kızlar başkayolu yok
ama ypgurt kürü yapmak istiyorum
3 ymk yohurt pul biber ve limon çok etkili

ofste bir arkadaş yaptıbaya inceldi göbekten
NASIL YOGURT KÜRÜ KACKERE YEDİNİZ BU KÜRÜ BEBDE YAPMAK İSTİYORUM 70 KİLOYUM GÖBEGİM ÇOK MİNİBÜSTE HERKES HAMİLEYİM DİYE BANA YER VERİYO VE BU BENİM MORALİMİ BOZUYOR

kilo gitmeyince insanın istikrrı bozuluyor ada
bak şubat9 dan beri yürüyorum ama 0 da 0 elde var 0 hesabı hiç gitmeid kilom
bu saçmalıktan başka birşey degil ama elden brişey gelmiyor
şimdiide sabahları yürüyorum 5:30 da kalkıp ama yine gitmiyor

NASIL YOGURT KÜRÜ KACKERE YEDİNİZ BU KÜRÜ BEBDE YAPMAK İSTİYORUM 70 KİLOYUM GÖBEGİM ÇOK MİNİBÜSTE HERKES HAMİLEYİM DİYE BANA YER VERİYO VE BU BENİM MORALİMİ BOZUYOR

yatmadan önce 3 ymk yogurt içine yaırm limon ve 1 çay kaşıgı pul biber yiyip yatıyorsun
15 gün boyuncaa arkadaş yaptı ölçtü baya farketti iple ölçmüştük biz burda göbegii sonra kiölçümde baya bir farketmişti

ayyy maşallah sabah hayatta kalkıp o saatten yürümem helal olsun canım .... ben sporuda bıraktım ayağımı burktum krem falan sürüyorum kısmetse pzartesi başlayacağım ...

başka zman yokki napayım yürüyorum ama ne oluyor hepsi boş

acaba metabozlizmamı az yiyerek benmi yavaşlattım
diye düşünüyorum

başka zman yokki napayım yürüyorum ama ne oluyor hepsi boş

acaba metabozlizmamı az yiyerek benmi yavaşlattım
diye düşünüyorum
olabilir biraz fazla gerekli besinler vucuda girince hızlana bilir metabolizma...ben yumurtayı çok severdim bende soğudum artık insan ne yiyeceğini şaşırıyor ben diyetteyken hep öyle hadi bir gün yumurta ye bir gün et haşla ye bir gün tavuk haşla yeee sonra ??????

sanırım saçma sapan diyetlerden metabolizmamız yavaşladı

şimdi nasıl bir yol izliycez ada ?

sanırım saçma sapan diyetlerden metabolizmamız yavaşladı

şimdi nasıl bir yol izliycez ada ?
Masum , bir niyetleniyorum kan grubu yapayım bir ay bi vaz geçiyorum çünkü çok iyi vermiştim kan grubu ile....bi diyorum 17.00 dan sonra hiç bir şey ama hiç birşey ağzıma koymayayım onu deneyeyim böyle ortada kaldım ama artık gitsin istiyorum kilolar yaz da geldiiii offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…