- 18 Mart 2015
- 246
- 252
- 33
- 41
Ben canımı sıkmıyorum da eşimin rahat değil ben Kilo vermek için o kadar uğraşıyorum eski insanlar kilolu insanı sağlıklı görüyorlar zayıf ama sağlığı yerinde çok şükür oğlumunEe o zaman bişey olmaz.benim küçük kız da iki yaşında herşeyden yiyor ama zayıf.ilk önce canım çok sıkıldı ama şimdi bakıyorum herşeyden yiyor,vitaminini alıyor yiyeceklerden dedim ki bunun yapısı böyle olacak demekki dedim.bide ayıptır söylemesi bağırsaklar güzel çalışıyor.ya neyse buraya pek uğrayan yok.bildirim yapmayanlar silinecek diyorlardı ama kimsenin sesi soluğu çıkmıyor.NEERRDESİNİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİZZZ..!!!!
Hıı anlıyorum canım.o herkes herşeyi bilir zaten.bide hiç iyibişey çıkmaz ağızlarından.benimde üç çocuk var.bayağı tecrübeliyim yani.küçüğüm teni doğduğu zaman işte ben yatıyorum misafirler geldi eşimin uç halası bide k.validem var.yemek yiyicez.oğlum ağlıyor ama öyle böyle değil.ben kakasını yapmış diyorum onlar hayır diyorlar.yok gazı var yok karnı aç.yok sancılanıyor.iyice sinirlendim.çekdim oğlumu ellerinden.altını açtım veeeeeeeeeeee kakasını yapmış ve hemen susdu.yani tatlım çocuğunun ilk doktoru sensin.kulaklarımızı tıkamamız gerekiyo.bildiğiçizi yapıcaz....Ben canımı sıkmıyorum da eşimin rahat değil ben Kilo vermek için o kadar uğraşıyorum eski insanlar kilolu insanı sağlıklı görüyorlar zayıf ama sağlığı yerinde çok şükür oğlumun
Doktor hastane bilmeyiz 2 yaşıni dolduracak ama herkes çok zayıf dedikçe bunaliyoruz
cokk gecmis olsunnn adaa... yok bende bu hafta yapmicam reglim regl olunca yapamiyorum :/anteplim spor yapıyormusun ben hiç yapamıyorum ayağımı burktum mutfakta bile fala ayakta kalınca hemen şişiyor dr dinlenmen lazım dedim oda mümkün değil kızımla))
Çok iyi yaptın geri dönmekleselam kzılar,
nasılsnız bakalım ben bir süre kb sayımı diyetini denedim amaolmuyorçünkü yumurta yiyemiyoruma rtık
yine akşam 5 ten sonra yememeyi dneiycem
selam kzılar,
nasılsnız bakalım ben bir süre kb sayımı diyetini denedim amaolmuyorçünkü yumurta yiyemiyoruma rtık
yine akşam 5 ten sonra yememeyi dneiycem
NASIL YOGURT KÜRÜ KACKERE YEDİNİZ BU KÜRÜ BEBDE YAPMAK İSTİYORUM 70 KİLOYUM GÖBEGİM ÇOK MİNİBÜSTE HERKES HAMİLEYİM DİYE BANA YER VERİYO VE BU BENİM MORALİMİ BOZUYORvalla napayım kızlar başkayolu yok
ama ypgurt kürü yapmak istiyorum
3 ymk yohurt pul biber ve limon çok etkili
ofste bir arkadaş yaptıbaya inceldi göbekten
NASIL YOGURT KÜRÜ KACKERE YEDİNİZ BU KÜRÜ BEBDE YAPMAK İSTİYORUM 70 KİLOYUM GÖBEGİM ÇOK MİNİBÜSTE HERKES HAMİLEYİM DİYE BANA YER VERİYO VE BU BENİM MORALİMİ BOZUYOR
ayyy maşallah sabah hayatta kalkıp o saatten yürümem helal olsun canım .... ben sporuda bıraktım ayağımı burktum krem falan sürüyorum kısmetse pzartesi başlayacağım ...kilo gitmeyince insanın istikrrı bozuluyor ada
bak şubat9 dan beri yürüyorum ama 0 da 0 elde var 0 hesabı hiç gitmeid kilom
bu saçmalıktan başka birşey degil ama elden brişey gelmiyor
şimdiide sabahları yürüyorum 5:30 da kalkıp ama yine gitmiyor
olabilir biraz fazla gerekli besinler vucuda girince hızlana bilir metabolizma...ben yumurtayı çok severdim bende soğudum artık insan ne yiyeceğini şaşırıyor ben diyetteyken hep öyle hadi bir gün yumurta ye bir gün et haşla ye bir gün tavuk haşla yeee sonra ??????başka zman yokki napayım yürüyorum ama ne oluyor hepsi boş
acaba metabozlizmamı az yiyerek benmi yavaşlattım
diye düşünüyorum
Masum , bir niyetleniyorum kan grubu yapayım bir ay bi vaz geçiyorum çünkü çok iyi vermiştim kan grubu ile....bi diyorum 17.00 dan sonra hiç bir şey ama hiç birşey ağzıma koymayayım onu deneyeyim böyle ortada kaldım ama artık gitsin istiyorum kilolar yaz da geldiiii offffsanırım saçma sapan diyetlerden metabolizmamız yavaşladı
şimdi nasıl bir yol izliycez ada ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?