Masum , bir niyetleniyorum kan grubu yapayım bir ay bi vaz geçiyorum çünkü çok iyi vermiştim kan grubu ile....bi diyorum 17.00 dan sonra hiç bir şey ama hiç birşey ağzıma koymayayım onu deneyeyim böyle ortada kaldım ama artık gitsin istiyorum kilolar yaz da geldiiii offff
masum bugun gunlerden persembe sali sabahina kadar deniyelim saat 17 densonra bisey yemiyelim gunluk rapor verelim bakalim ne olacak ne dersinal bendende okadar şu yogurt kürünü denemek istiyorum ama
17 den sonra yememe olayına girersem nasıl olcak diyorum ayy çıldırcam yaa
canim ben onu denedim evet ise yariyordu baslasam mi acepAda masumm lahana suyu için.ben 10 günde dört kilo verdm.sizede tavsiye ederimmm......................ç
Ada masumm lahana suyu için.ben 10 günde dört kilo verdm.sizede tavsiye ederimmm......................ç
Evet.üç bardak suyu kaynatıp iki yaprak lahanayı atıp dört dk.kaynatıyorum.bir bardak sabah bir bardak akşam 7 gibi içiyorum.sade ama.miğdem bulanmadın diyede içdikten hemen sonra çilek reçeli yiyorum.......................nasıl içiyorsun onu sadece lahana suyumu ?
Ben kahvaltıyı geç yapıyorum.çocuklardan dolayı.uçude bana muhtaç hala önce onların beziydi eli yüzü yıka üstlerini değiştir anca oluyor.kahvaltıda da canım ne istersee onları yiyorum.diyet yok yani.beşde hafif yiyeceklerden yiyorum bu kadar.beşden sonra sadece suuuuuu.................peki gün içinde neler yiyorsun
Ben kahvaltıyı geç yapıyorum.çocuklardan dolayı.uçude bana muhtaç hala önce onların beziydi eli yüzü yıka üstlerini değiştir anca oluyor.kahvaltıda da canım ne istersee onları yiyorum.diyet yok yani.beşde hafif yiyeceklerden yiyorum bu kadar.beşden sonra sadece suuuuuu.................
Ewt canım.uç yaşında büyük kızım.iki yaşında ikinci kızım.altı aylık oğlum vaaaaarrr.........çüççocukmu var ?
şimdi ben çalışıyorum nasıl olcak peki ?
ayy masallah iyi cesaret benim kizim 2 yasinda tek cocuk cok yoruluyorum ev savas alani oluyor ....pesinden kosmaktan is yapamiyorumEwt canım.uç yaşında büyük kızım.iki yaşında ikinci kızım.altı aylık oğlum vaaaaarrr.........ç
Ewt canım.uç yaşında büyük kızım.iki yaşında ikinci kızım.altı aylık oğlum vaaaaarrr.........ç
Cesaret değil,iki küçük sürpriz bebek oldular.........ayy masallah iyi cesaret benim kizim 2 yasinda tek cocuk cok yoruluyorum ev savas alani oluyor ....pesinden kosmaktan is yapamiyorum
İnşallah seneye bu zamanlar rahatlamış olurum.ama ikiz daha zordur bence.bende günlük yapıyorum iyi oluyor taze tazeAllah yatdimcin olsun canım ben ikiz buyuttumm çok zor ama büyüyünce çok rahat edersin
Lahanami aldım günlük yapsam olurmu sabah yapsam birde aksam taze taze
Ahh NES ahhh hiç sorma millet protein diyeti yapıyor 3 günde veriyorlar bende 3 gün yapıyorum üstüne kilo alıyorum şaşırdım kaldım böylece motivasyon uçup gidiyor aman beeee diyorsun .... Geç geldim hafta sonu misafirim var dip köşe salonu temizledim yarında geri kalan yerleri temizleyeceğim... salonu temizledim yoruldum hoop güzel bir çay yaptım iki dilim kek yedim nasılsa yemeyince bişey olmuyor....Selam fistiklar...
Masumcum, adacim.. bu kadar cabaya neden olmuyor acaba, gercekten uzuluyorum.
Bende artik veremiyorum ama diyette yapiom yani..
Gecen hafta abartmistim, o fazlaligimi attim bu hafta sadece..
Ama daha once de hep konustugumuz gibi, gece ac yatma meselesi varya, tum gun ac ta dursam aksam biseyler yeyince sonuc degismiyo, gunduz yeyip aksam yemeyince eksi goruluyo mutlaka.. ben sabah kahvalti yapmiyorum, 3 5 galete kahve oglen durum yiyorum, aksamda acligimi bastiricak bi lokma bisey atistiriyorum. Cokoprens, cikolata, kahve veya galete gibi.. sabitim. Yada kahvalti yaparsam ogleni saat 15 16 gibi yeyip, aksam cay icerkende bir iki biskuvi yiyorum. Kilo almiyorum sabitim.
Bu arada saat 17 den sonra fazla su icmiyorum, yemekten hemen once hemen sonra yine icmiyorum.
Bence siskinlik yapio cunku..
Kasmadan boyle deneseniz olurmu acaba..
Ya da diyetisyene gitseniz.
Masum benim face de tevfik diye bi ark var, bak istersen. 26 kilo verdi diyetisyenle, 30 a tamamliycam diyo bide.. gecen sene kara bugday lapasi gibi biseyler yapiodun sen. Denesen tekrar..
Adacim sende kan grubunda iyi sonuclar aliyodun sende bunu denesen..
Ay cok konustum ama gercekten kafama takiliyisunuz artik..
Süpriz sizin için iyi olmuş Allah bağışlasın hepsi bir arada büyür benim yaş 34 eşim 35 cesaret edemiyoruz ikinciye kırkere düşünüyoruz ve hep yok yok kalsın deyip konuyu kapatıyoruz ilerde kızım kardeş istermi bilmiyorum ama sanırım enerjim yok daha doğuma ....Cesaret değil,iki küçük sürpriz bebek oldular.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?