Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

YENI LİSTEMİZ 16/05 - 23/05
GRUP 1

1) Ada (Baslangic 73,800) (hedef 65 ) ...73,700...(-100 gram )
2)Çisenaz (Başlangıç 75.800 ) (hedef 70 ) 76.300 (+500 gr )
3) Antepli (Baslangic 89,00 ) (hedef 60) 87.6 ? (-1.4 gram)
4) Semo Doğum yaptı…
5) 27nimet27 (Başlangıç:82,00) (hedef:75)78.800 [+800gr)

GRUP 2

6)Nesil (Baslangic 74 ) (hedef 58) ...61.80... (+300 gram )
7) masum (Baslangic ) (hedef 58 ) ......69,00 ..(-1000 gram )

Grup 3
11) Henüz kimse yok

KURALLAR
1- Her hafta cumartesi kilo bildirimi yapıp son kişinin yaptığı bildirim listesinden kendi kilosunu ekleyip bir sonraki kişiye devredilecek yani her kişi listeyi en baştan kopyalayıp kilosunu eklemeyecek zaten tüm eski arkadaşlar biliyor yeni arkadaşlar buna dikkat etsin lütfen...
2- Kilo bildirimi yapmayan mazeretini cumadan bildirmeyen kişilerin isimleri pazartesi silinecek...
3- Herkes elinden geldiği kadar gün içerisinde menülerini ve ne kadar spor yaptığını paylaşsın lütfen hem fikir edinmiş oluruz hemde motive olmuş oluruz. 4- 1. Grup 70 ve yukarı kilosu olanlar için kilo veren kişi 2.gruba geçecektir..)
5- 2. Grup 60 -69 arasında kilosu olanlar için kilo alan kişi 1. gruba kilo veren 3. gruba geçecektir.)
6- 3. grup 59 -50 arasında kilosu olanlar için geçerlidir.

Not : Lütfen doğru kopyalayın listeyi ,listenin tarihinden tutup kuralların sonuna kadar kopyalayıp kilonuzu yazın ve cevaplayın hepsi bu..

27 Nimet lahanları sabah aç kanırna mı içiyorsun ? günde iki kere taze taze mi yapıyorsun ?

selam kızlarr

nesilcim dogru diyorsun aç yatmak lazımm , bu işin sırrı bu

adacım ben sabah içtimçok kötü degil tadı cnm

selam kızlarr

nesilcim dogru diyorsun aç yatmak lazımm , bu işin sırrı bu

adacım ben sabah içtimçok kötü degil tadı cnm
ben zamaninda yapmistim ama hep kahvaltidan sonra icmistim ac karnina daha mi etkili acaba???

selam kizlaaar :) bugün sabah kahvaltida yumurta zeytin peynir vs yedim :) sonra bi ciktimm daha yeni eve geldim bütün gün bisey yemedim aclikda cekmedin clk sükür simdi sarma yedimmm pazartesinden itibaren spora basliyorumm

GRUP 1

1) Ada (Baslangic 73,800) (hedef 65 ) ...73,700...(-100 gram )
2)Çisenaz (Başlangıç 75.800 ) (hedef 70 ) 76.300 (+500 gr )
3) Antepli (Baslangic 89,00 ) (hedef 60) 87.6 - 88.1 (+500)
4) Semo Doğum yaptı…
5) 27nimet27 (Başlangıç:82,00) (hedef:75)78.800 [+800gr)

GRUP 2

6)Nesil (Baslangic 74 ) (hedef 58) ...61.80... (+300 gram )
7) masum (Baslangic ) (hedef 58 ) ......69,00 ..(-1000 gram )

Grup 3
11) Henüz kimse yok

KURALLAR
1- Her hafta cumartesi kilo bildirimi yapıp son kişinin yaptığı bildirim listesinden kendi kilosunu ekleyip bir sonraki kişiye devredilecek yani her kişi listeyi en baştan kopyalayıp kilosunu eklemeyecek zaten tüm eski arkadaşlar biliyor yeni arkadaşlar buna dikkat etsin lütfen...
2- Kilo bildirimi yapmayan mazeretini cumadan bildirmeyen kişilerin isimleri pazartesi silinecek...
3- Herkes elinden geldiği kadar gün içerisinde menülerini ve ne kadar spor yaptığını paylaşsın lütfen hem fikir edinmiş oluruz hemde motive olmuş oluruz. 4- 1. Grup 70 ve yukarı kilosu olanlar için kilo veren kişi 2.gruba geçecektir..)
5- 2. Grup 60 -69 arasında kilosu olanlar için kilo alan kişi 1. gruba kilo veren 3. gruba geçecektir.)

Not : Lütfen doğru kopyalayın listeyi ,listenin tarihinden tutup kuralların sonuna kadar kopyalayıp kilonuzu yazın ve cevaplayın hepsi bu..

Slm bende üç haftadır akşam besten sonra yemeyerek 3 kilo verdim bu topiği yeni gördüm

GRUP 1

1) Ada (Baslangic 73,800) (hedef 65 ) ...73,700...(... gram )
2)Çisenaz (Başlangıç 75.800 ) (hedef 70 ) 76.300 (.....gr)
3) Antepli (Baslangic 89,00 ) (hedef 60) 88.1 (+500)
4) Semo Doğum yaptı…
5) 27nimet27 (Başlangıç:82,00) (hedef:75)78.800 (... gr)

GRUP 2

6)Nesil (Baslangic 74 ) (hedef 58) ...61.60... (-200 gr )
7) masum (Baslangic ) (hedef 58 ) ......69,00 ..(... gr )

Grup 3
11) Henüz kimse yok

KURALLAR

günaydın kızlar ben bu hafta tartılmadım
iki ileri bir geri bırktım artık

bende aynı şekilde bi geri bi ileri tam bişey deniyorum sonra olmuyo bilmem ne zaten kan ilaçlarıda azcık işe yaramış kendimi adapte edemedim akışına bıraktım, hamur işi 3 beyazı felan bırakıp devam edicem ama listeyle olmuyo bıraktım gitti bende

Selam kizlar..
Sabah sok oldum.. anteplimden baska kimse girip bisey yazmamis..

Hafta sonu biraz yogun gecti yine.. cok yorgun ve bitkinim, ancak yarin kendime gelebilirim sanirim.

Slm bende üç haftadır akşam besten sonra yemeyerek 3 kilo verdim bu topiği yeni gördüm
Tebrikler canim..
günaydın kızlar ben bu hafta tartılmadım
iki ileri bir geri bırktım artık
Tunaydin babysi.. merak etmedinmi hic.. cuma baska grup icinde tartiliyodun sen galiba, oyle demistin, cuma da tartilmadinmi?

yok neislim hiç tartılmdım
çünkü bıktım yiyorum 70 oluyorum
dikkat eidyorum 69a iniyorumbıktıma rtık
geçen haftada kaçamaklı geçtigi için
tartılmadım dünde öyle geçmişti
akşam 5 ten sonra yemiycemma rtık napayım

istikrarsız olunc ahiç bir yol alamıyorsun

merhaba kızlar ,
hafta sonu çok yoğun geçti hiç giremedim nete ayrıca diyet falanda yapmadım çarşamba randevu aldım diyetisyene gidiyorum karar verdim...bir ay diyetisyenin kontorlünde ne olacak bakalım...

adacım kendi adıma öz eleştiri yapmak gerekirse diyetleirm 10 gün bile sürmüyor cnm benim
en fazla 3 gün öyle oluncada ver al al ver başka brişey yok

kahvaltı
1 dlm denge ekmek kızarmış
peynir
8zeytin
domates salatalık

öglen
1 biber dolması kıymalı
yogurt

akşam
yogurt
1 salatalık

2 lt su , 1 yeşilçay
spor yok ...

menü yazıcam artık hergün kızlarrr
haydi sizde yazın eskisi gibi

Kendime 10 günlük hedefler koydum kızlar ,10. Gün diyeti bozmadan gidincem

Uzun zamandır hic 10 gün sürmedi diyetlerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…