masumcum aksamlari bu kadar az yemek ilerleyen saatlerde fena acikmiyormusun ben aksam az yiyince fenaaa acikiyorum saat 23:30 gibi yatarim hep mutlaka agzima bisey atiyorum...tamam canim yarin kilonu girerim...menümm
kahvaltı
50 gr tb ekmegi
peynir,zeytin domates salatalık
öglen
2 krnıyarık
yarım kepçe sebze çorbası
zero
akşam
3 ceviz biraz peynir domates salatalık
kızlar bende 3 gündür diyetteyim.yani şöyle sabah bi bardak limonlu ılık su içtim. ölen şu mısır patlakları varya 5 tane ondan yedim. akşamda 1 tane şekersin turk kahvesi..ama saat 7 ye dogru baş dönmesi ve halsizlik başladı.bi yerde yanlış yaıyorum.ve kalkıp grissini ve peynir yedim.ama yinede halsizlik var..boyum 1,70 kilom 65 5 kilo versem ve göbeğim inse rahatlıcam..bu arada her gün yürüyüşde yapıyorum..ama bu diyet konusunda kötüyüm yani.bana yardımcı olursanız sevinirim.bu arada yatmadan önce şu yogurt kürünü yapıp yatıyorum.ve günde sürekli su içiyorum.LÜTFEN YARDIM EDİN..
ayran karatay diyetini bozmuyor sabah güzel kahvalıt olunca pek acıkılmıyor ayran yeterli olur diye düşündüm ...çok aaz gibi geldi menü bana
ögle neden ayran ?
evet evde olduğum için kahvaltı en geç 09,30 bitmiş oluyor geç yanii idare edebilirim...daha inşallah tuturacağız masumcum gidecek kilolar ben spora başlamadım ayağımdan dolayı yarın başlayacağım inşallah...anladım birazda geç kahvaltı yapıyorsun sanırım
meyve filnda ye ama arada ,
akşam erken keisnce yemeyi gidiyor bak ben çok uyamasmd kurla iki üç günde
baya bi inceldimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?