Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

adacım bugünçok yogundum gelemedim
sabah tartıldım 69-70 arası geliridm hep bugün sabah 68,7 geldim eger bozmadan 10 gün devam edersem direnci kırarım diye düşünüyorum

yarın annemde olacagım cepten yazamazsam kilomu sen yazarmısın ?

bu arada bencede gelin yazın kızlar motive olun ,motive edin :)

menümm

kahvaltı
50 gr tb ekmegi
peynir,zeytin domates salatalık

öglen
2 krnıyarık
yarım kepçe sebze çorbası
zero

akşam
3 ceviz biraz peynir domates salatalık

kızlar bende 3 gündür diyetteyim.yani şöyle sabah bi bardak limonlu ılık su içtim. ölen şu mısır patlakları varya 5 tane ondan yedim. akşamda 1 tane şekersin turk kahvesi..ama saat 7 ye dogru baş dönmesi ve halsizlik başladı.bi yerde yanlış yaıyorum.ve kalkıp grissini ve peynir yedim.ama yinede halsizlik var..boyum 1,70 kilom 65 5 kilo versem ve göbeğim inse rahatlıcam..bu arada her gün yürüyüşde yapıyorum..ama bu diyet konusunda kötüyüm yani.bana yardımcı olursanız sevinirim.bu arada yatmadan önce şu yogurt kürünü yapıp yatıyorum.ve günde sürekli su içiyorum.LÜTFEN YARDIM EDİN..

menümm

kahvaltı
50 gr tb ekmegi
peynir,zeytin domates salatalık

öglen
2 krnıyarık
yarım kepçe sebze çorbası
zero

akşam
3 ceviz biraz peynir domates salatalık
masumcum aksamlari bu kadar az yemek ilerleyen saatlerde fena acikmiyormusun ben aksam az yiyince fenaaa acikiyorum saat 23:30 gibi yatarim hep mutlaka agzima bisey atiyorum...tamam canim yarin kilonu girerim...

Ben düzenli beslenemediğim için utanıyorum yazmaya.bide iki haftadır yoğunum.gelinimiz hamile 4. 5 gün onun evini temizledim.eve Bi geldim temizlik yapıyorum bi yandan misafirlerde bi yandan.eğer yedikleri mi yazarsam diyeti bozarsınız.

bu yazdiklariniz gercekten 1 gunluk menu mu? ama boyle kilo kaybedilmez saglik kaybedilir.
metabolizmanin hizlanmasi ve yag yakimi icin protein almaniz gerek.
sabah kahvaltiniza yumurtayi dahil edin..oglen yemeklerinize et sebze baklagil gibi seyleri koyun aksam yemek istemezseniz elmayla filan gecistirin ama bu listeyle hastanelik olursunuz Allah muhafaza.

suyu cok icmeniz su zehirlenmesine kadar varan sonuclar dogurabilir,ideali 2-2,5 litredir.

YENI LİSTEMİZ 23/05 - 30/05
GRUP 1

1) Ada (Baslangic 73,80) (hedef 65 ) ...73,70...(... gr)
2)Çisenaz (Başlangıç 75.80) (hedef 70 ) ..76.30.. (...gr)
3) Antepli (Baslangic 89,00 ) (hedef 60) ..88.1.. (... gr)
4) Semo Doğum yaptı…
5) 27nimet27 (Başlangıç:82,00) (hedef:75)78.80 (... gr)

GRUP 2

6)Nesil (Baslangic 74 ) (hedef 58) ...62.20.. (+600 gr)
7) masum (Baslangic ) (hedef 58 ) ...68.70 .. (-300gr )

Grup 3
11) Henüz kimse yok

KURALLAR
1- Her hafta cumartesi kilo bildirimi yapıp son kişinin yaptığı bildirim listesinden kendi kilosunu ekleyip bir sonraki kişiye devredilecek yani her kişi listeyi en baştan kopyalayıp kilosunu eklemeyecek zaten tüm eski arkadaşlar biliyor yeni arkadaşlar buna dikkat etsin lütfen...
2- Kilo bildirimi yapmayan mazeretini cumadan bildirmeyen kişilerin isimleri pazartesi silinecek...
3- Herkes elinden geldiği kadar gün içerisinde menülerini ve ne kadar spor yaptığını paylaşsın lütfen hem fikir edinmiş oluruz hemde motive olmuş oluruz. 4- 1. Grup 70 ve yukarı kilosu olanlar için kilo veren kişi 2.gruba geçecektir..)
5- 2. Grup 60 -69 arasında kilosu olanlar için kilo alan kişi 1. gruba kilo veren 3. gruba geçecektir.)
6- 3. grup 59 -50 arasında kilosu olanlar için geçerlidir.

Not : Lütfen doğru kopyalayın listeyi ,listenin tarihinden tutup kuralların sonuna kadar kopyalayıp kilonuzu yazın ve cevaplayın hepsi bu..

Kizlar selam..

Masumcum senin dun sabahki kilonu ekledim ben..

Ya ben bu hafta pek dikkat etmedim. Ust uste aksamlari bulgur pilavi yedim, siskinlik yapti sanirim, reglimde cok yakin. Ya bi de o aptal 7 otlu caydan ictim. Mahvetti beni.. icim gaz doldu resmen, catliycak gibi oldum..

Yani bu hafta sinifta kaldim..

bu yazdiklariniz gercekten 1 gunluk menu mu? ama boyle kilo kaybedilmez saglik kaybedilir.
metabolizmanin hizlanmasi ve yag yakimi icin protein almaniz gerek.
sabah kahvaltiniza yumurtayi dahil edin..oglen yemeklerinize et sebze baklagil gibi seyleri koyun aksam yemek istemezseniz elmayla filan gecistirin ama bu listeyle hastanelik olursunuz Allah muhafaza.

suyu cok icmeniz su zehirlenmesine kadar varan sonuclar dogurabilir,ideali 2-2,5 litredir.

çok teşekkür ederim size.bugün daha dengeli başladım yemeye..ama akşamları 5 den sonra yine yemek yok.

Selam kızlar yeni üye oldum ben. Takip ediyordum sizi üye olmaya karar verdim. Ben Online diyetisyenle geçen hafta diyete başladım 1 kilo verdim yalnız 2 gündür en gec 6da akşam yemeğimi yiyorum. Zaten diyet listeme uyduğum içinde daha sonrasında hiçbişey yemiyorum. Diyetimle birlikte bu yöntemle çok daha hızlı kilo verebileceğime inanıyorum. Yaşım 20 boyum 1.64 kilom 65.1 şuan. Hedef 55. Beni de listeye eklerseniz çok sevinirim.
Bu arada olculerimi de yazıyorum buraya gelecek ay karşılaştırma yapacağım.
Göğüs 90
Bel 65
Göbek 76
Basen 97
İç bacak 56

Merhaba kızlar ,

Kızlar acaba karatay diyeti daha mı iyi daha çok tok tutuyor acıkmıyor insan karatay diyetinde ama geç kilo veriliyor hemen sonuç alınmıyor....en azından sabah karatay kahvaltısı olsa akşamada karataykadar dolu dolu değilde sebze ağırlıklı beslenilse sonuç alırmıyız...

böyle yok bir kase yoğurt yedim günü kapattım olmuyor insan acıkıyor yaaa başım dönüyor sonra fikirlerinze ihtiyacım var aaaaa artık gelinnnnn ))

niye kimse gelmiyor çook mu yoğunsunuz kızlar ???

selam kızlarr,,

adacımm ben acıkmıyorumşahsen akşamları sütlükahve,yogurt cacık yediigimde 9-10 gibi acıkıyorum
yemek yesemde o saatte acıkıyorum yemesemde aç ytıncada kilo gidiyr,

karatayla güzel kilo veriliyor aslında hızlıda gidiyor sende neden yavaş olduki ?

mesela benşöyle yapıyorum akşam 5-6 arası sn ögünü yediigm için
sabahta 6 da yürüdüügm için çok kötü oluyordum o yüzden sabah yürümeden önce
1 porsiyon meyve ve yarımlt su içiyorum. sonra kahvaltı-öglen ve çıkmadan son ögün yiyorum
bayada inceldiigmi hissediyorum, sabah meyve yediigm için tatlı krizilerimde olmuyor meyvede gözümde kalmıyor

2 dlm ekmekle tost, yumurta canım ne isterse yiyorum
ilacımıda aksatmadım bu hafta ve baya bir inceldiigimi hissediyorum bu haftaa
acıkıyorsan saat 5 gibi tavuklu yada ton balıklı salata yemedini tavsiye ederim cnm

Canım karatay yapınca sanki benim kilom yavaş gtimiyyor gibi geliyor bende şöyle yapayım

sabah karatay kahvaltısı

öğle
ayran

spor yaparım 45 dakika

akşam yemeğide
sebze , haşlama gibi protein ağırlıklı olur bu şelilde bir deneyeyim bu hafta pazara kadar bakalım ne olacak...

benim meyve ile aram yok sadece kirazı severim ...

bende lahana suyuna başladım ama günde bir kere içeceğim tok tutuyor bayağııı

anladım birazda geç kahvaltı yapıyorsun sanırım
meyve filnda ye ama arada ,
akşam erken keisnce yemeyi gidiyor bak ben çok uyamasmd kurla iki üç günde
baya bi inceldimm

anladım birazda geç kahvaltı yapıyorsun sanırım
meyve filnda ye ama arada ,
akşam erken keisnce yemeyi gidiyor bak ben çok uyamasmd kurla iki üç günde
baya bi inceldimm
evet evde olduğum için kahvaltı en geç 09,30 bitmiş oluyor geç yanii idare edebilirim...daha inşallah tuturacağız masumcum gidecek kilolar ben spora başlamadım ayağımdan dolayı yarın başlayacağım inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…