Bence fark gorursun cnm.. dene bakalim..Kendime 10 günlük hedefler koydum kızlar ,10. Gün diyeti bozmadan gidincem
Uzun zamandır hic 10 gün sürmedi diyetlerim
Ayyy adacim, bende heyecanlandim walla.. :) git bakalim neler diyecek dr.. anlat herseyi tum detaylariyla..merhaba kızlar ,
hafta sonu çok yoğun geçti hiç giremedim nete ayrıca diyet falanda yapmadım çarşamba randevu aldım diyetisyene gidiyorum karar verdim...bir ay diyetisyenin kontorlünde ne olacak bakalım...
Canim ben çok istiyorum diyetisyen gitmeyi ama eşim bi türlü desteklemiyor diyorum diyetisyen boş is diyor öyle görünce onu hep vazgeçmiyor. ..bir ay sonra tayin çıkma olasılığı var gittiğimiz yerde git daha mantikli diyor..kisacasi gitme isteğimi kırıyor ..şimdiberaber az yeme kkararı aldık onunda kilosu var daha karar veremedim bi yarın olsun bakalimAyyy adacim, bende heyecanlandim walla.. :) git bakalim neler diyecek dr.. anlat herseyi tum detaylariyla..
Evet günlük taze yapıyorum.ikibbardak çıkıyor.27 Nimet lahanları sabah aç kanırna mı içiyorsun ? günde iki kere taze taze mi yapıyorsun ?
şimdi gördüm msj yazdım canım sanaaynen adacım sen gel ben burdayım nsil sende yz canım
semoşda dönseee
ben sana özel msj attım ada gördünmü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?