Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

merhaba kızlar ,
hafta sonu çok yoğun geçti hiç giremedim nete ayrıca diyet falanda yapmadım çarşamba randevu aldım diyetisyene gidiyorum karar verdim...bir ay diyetisyenin kontorlünde ne olacak bakalım...
Ayyy adacim, bende heyecanlandim walla.. :) git bakalim neler diyecek dr.. anlat herseyi tum detaylariyla..

günaydın kızlar bende ekmeği bu kez tamamen çıkardım hayatımdan ve 7 otlu çay içiyorum ama günde bir tane kahvaltıda oda çünkü aşırı wc ye çıkarıyor sanki 3 litre suyu bi anda içmiş gibi sabah tartıldığımda bikaç gr gitmiş gördüm işe yarıycakmı ney :) günde 1 adet onu içip ekmeği kesip devam edicem yazarım 1 haftanın sonunda sonucu

kızlar ya ... benim motivasyon da gitti. eski iradem yok artık diyeti bıraktım resmen... nasıl edicez ? sıkıntıdan yiyorum salak gibi ..

2.günün menüsü

Kahvaltı
2 dlm kızarmış ekmek
Bol peynir
9 zeytin
1 dlm sucuk
Domates salatalik

Öğlen
2 dlm göğüs ızgara
Közlenmiş biber patlıcan
Zeroo

Bundan sonra kahve filan içerim
Çok ac8kirsam sütlü kahve

Ayyy adacim, bende heyecanlandim walla.. :) git bakalim neler diyecek dr.. anlat herseyi tum detaylariyla..
Canim ben çok istiyorum diyetisyen gitmeyi ama eşim bi türlü desteklemiyor diyorum diyetisyen boş is diyor öyle görünce onu hep vazgeçmiyor. ..bir ay sonra tayin çıkma olasılığı var gittiğimiz yerde git daha mantikli diyor..kisacasi gitme isteğimi kırıyor ..şimdiberaber az yeme kkararı aldık onunda kilosu var daha karar veremedim bi yarın olsun bakalim

bende içiyorum cnm bu 3. günüm sanırım bakalım degişiklik olckamı kaç gün yapıcaz 5 degilmi

Merhaba Kızlar ,

eşimin desteği olmadığı için vazgeçtim şevkim kırıldı gitmedim diyetisyene aslında oda haklı 20-25 gün sonra tayin çıkabilir gittiğimiz yerde başlasan gitsen daha iyi olur diyor onada katılıyorum.... ama beraber karar aldık akşamları saat 5ten sonra bişey yemiyoruz dün yaptık çok acıktık ama dayandık )) kendiside göbekli...)

eşim belki çoook zayıf olsaydı yanında sırıtrdım ama oda kilolu olunca o sırıtyor ben yinede ufak duruyorum hahahah )))

neyse dün akşam itibarı ile başlamış olduk diyete dünkü menü fırında sebze ve cacık

bugun
3 adet haşlanmış baget yanında cacık yada salata karar veremedim ....

spor yapamıyorum ayağım çok ağrıyor pazarrtesi dr gittim 6 ayda geçer dedi sadece günlük 30 dakika yürüyüş yapabilirsin dedi...

adaaa
birde diyetisyene gidiceksin klasik bir diyet verip yollayacak seni emin ol
en iyisi 5 ten sonra yememe olayı :)

kızlar neden kimse gelmiyorr
tek başım konuşuyorum günlerdirrr
bende gelmiycem artıkk

Yok kuzum.. gitme sende..
3 -5 kisi kaldik, gunde bir kere ugrayinca az gibi oluyo..

bende kimse yok diye gelmiyorum bakiyorum katilim yok sohbet yok menuler yok bende yazmiyorum eskiyi ariyordum herkes katilirdi...bende baska baska sayfalara yaziyorum vakit geçiriyorum

aynen adacım sen gel ben burdayım nsil sende yz canım
semoşda dönseee
ben sana özel msj attım ada gördünmü

sabah ,
karataya benzer kahvaltı yaptı
4 adet ceviz
peynir
5 zeytin
1 haşlanmış yumurta
maydanoz

öğle
bir dilim sandiviç,

akşam
haşlama et ve cacık

spor yapamıyorum hala ayağım düzelmedi ((
2,5 lt su

Merhaba kızlar yine kimsecikler yook ((( nerdesiniz yahu

YENI LİSTEMİZ 23/05 - 30/05
GRUP 1

1) Ada (Baslangic 73,800) (hedef 65 ) ...73,700...(... gram )
2)Çisenaz (Başlangıç 75.800 ) (hedef 70 ) 76.300 (.....gr)
3) Antepli (Baslangic 89,00 ) (hedef 60) 88.1 (+500)
4) Semo Doğum yaptı…
5) 27nimet27 (Başlangıç:82,00) (hedef:75)78.800 (... gr)

GRUP 2

6)Nesil (Baslangic 74 ) (hedef 58) ...61.60... (-200 gr )
7) masum (Baslangic ) (hedef 58 ) ......69,00 ..(... gr )

Grup 3
11) Henüz kimse yok

KURALLAR
1- Her hafta cumartesi kilo bildirimi yapıp son kişinin yaptığı bildirim listesinden kendi kilosunu ekleyip bir sonraki kişiye devredilecek yani her kişi listeyi en baştan kopyalayıp kilosunu eklemeyecek zaten tüm eski arkadaşlar biliyor yeni arkadaşlar buna dikkat etsin lütfen...
2- Kilo bildirimi yapmayan mazeretini cumadan bildirmeyen kişilerin isimleri pazartesi silinecek...
3- Herkes elinden geldiği kadar gün içerisinde menülerini ve ne kadar spor yaptığını paylaşsın lütfen hem fikir edinmiş oluruz hemde motive olmuş oluruz. 4- 1. Grup 70 ve yukarı kilosu olanlar için kilo veren kişi 2.gruba geçecektir..)
5- 2. Grup 60 -69 arasında kilosu olanlar için kilo alan kişi 1. gruba kilo veren 3. gruba geçecektir.)
6- 3. grup 59 -50 arasında kilosu olanlar için geçerlidir.

Not : Lütfen doğru kopyalayın listeyi ,listenin tarihinden tutup kuralların sonuna kadar kopyalayıp kilonuzu yazın ve cevaplayın hepsi bu..

kimse yazmayacak ama ben yinede listeyi güncelleyeyim istedim... Kızlar nerelerdesiniz ne yiyip ne içiyorsunuz ?

NES hangi menü neler yiyorsun neler içiyorsun bi anlat bakeeemmm )))

Masum nasıl gidiyor ? yaaa ben tatlıya dayanamıyorum şeker hastasımıyım neyim anlamadım ( tatlı yemesem hergün olmuyor küçük bir çikolata olsada kabullllümmm )

Anteplim nasıl gidiyor diyet ?

yeni arkadaşlar neler yapıyorsunuz hergün bir kerede olsa yazsanız ne yediğinizi ne kadar spor yaptığınızı bi görsek belki motivasyonumuz artar .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…