işte sporun en iyi yanı bu kilo değişmiyor ama kilondan daha az görünüyorsun daha ince duruyorsun benim geçen sene hep öyleydi deli gibi spor yapıyordum ama şimdi ayağımı burkunca mutfakta bile ayakta fazla kalamıyorum şişiyor dr 6 ayı bulur dedi iyileşmesi...bende şubattan beri yürüyorum amaa kilomda ciddi bir dgeişikolmadı fakat
çok sıkılşatım
Adacim sadece mekik cekmeye calis.. ayagini etkilemez hem.. karnin toplanir, super olur.. 10-15 le basla.. yavas yavas artirirsin..işte sporun en iyi yanı bu kilo değişmiyor ama kilondan daha az görünüyorsun daha ince duruyorsun benim geçen sene hep öyleydi deli gibi spor yapıyordum ama şimdi ayağımı burkunca mutfakta bile ayakta fazla kalamıyorum şişiyor dr 6 ayı bulur dedi iyileşmesi...
Walla bana da oyle geldi, ama ara verdigimiz birkac hafta dengem kacti.. dogum gunleri, gezmeler filan.. etkilendim biraz..valla bir süre yapmayalım istersen liste kimse yok zaten cnmmm
günaydın kızlarr
bugün tartıldıminceldigimi fark ediyordum
67,2 geldim:) ve 1 güne kdarda regli olucam
berbuda şeytan üçgeninden kurtuldum
70-69-68 lerden
akşam yemeyince oluyormuş demekkii
4 temmuza kadar bakalım ne kadar gicecek direnç kırıldı artık gider sanırım
hareketli tpoic bulunca banada haber ver yine kimseler yokgünaydın diyecegim ama kimseler yok
kendime daha harektli bir topik bulmam lazımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?