Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

bende şubattan beri yürüyorum amaa kilomda ciddi bir dgeişikolmadı fakat
çok sıkılşatım

bende şubattan beri yürüyorum amaa kilomda ciddi bir dgeişikolmadı fakat
çok sıkılşatım
işte sporun en iyi yanı bu kilo değişmiyor ama kilondan daha az görünüyorsun daha ince duruyorsun benim geçen sene hep öyleydi deli gibi spor yapıyordum ama şimdi ayağımı burkunca mutfakta bile ayakta fazla kalamıyorum şişiyor dr 6 ayı bulur dedi iyileşmesi...

hım kötü olmuş ama saglıkta önemli cnm
kilonda hala bir kıırdama yokmu ssenin adacım
menüleirmi yazalım fazlalıklaır görürüz en azından

Kizlar selam...

Yine kimse bildirim yapmadi.. masum cumadan yazmisti, ben ctesi ekledim. Liste yine bos malesef..

Adacim diyetisyene gitmeme fikrin yanlis bence.. tasinabiliriz dedin ama 1 ayda diyetisten 3 - 5 kilo verdiriyor, ötelemen yanlis gibi geldi bana..

Karatay ve dukan gibi diyetler bildigim kadariyla 1 lokma bile kacamak affetmiyor.. ve tum haftanin sonucunu etkiliyor. Arkadaslarimdan biliyorum.. Dikkat edin.. aksam ivir zivir yemeyin.. acikmaktan sikayet ediyosunuz ama acikmadan sonuc alinmiyor malesef. Bu aralar bende ivir zivir tirtikliyorum hep aksamlari, sonuc ortada.. o bicim arti gordum bu hafta..

Adacim sadece mekik cekmeye calis.. ayagini etkilemez hem.. karnin toplanir, super olur.. 10-15 le basla.. yavas yavas artirirsin..

valla bir süre yapmayalım istersen liste kimse yok zaten cnmmm
Walla bana da oyle geldi, ama ara verdigimiz birkac hafta dengem kacti.. dogum gunleri, gezmeler filan.. etkilendim biraz.. hala toparlayamadim.. reglim basliyo suan.. hafta sonu itibariyle bende biraz daha dikkatli davranicam..

bu hafta iyi gidiyorum allah aşükür gece yeme ataklarım azaldı
daha iyiyim, reglimde başlayacak 3-4 güne 4 temmuz dogumgünüm bakalım ne kadar gidecek

slm kızlar okuyorum hergün ama yazamadım hiç. karatayı gecen sene ocaktaneylüe kadar yaptım hafta sonu ekmek yedim tek ve 5 kilo evet verdim almadım ama 1 kilosu oynuyo arada 76 oluyorum yani felan, ama aynen kahvaltısı cevizi fındığı eziyet gibi hergün yapmak doymadan kalkmıyor ve 4 5 saat ara verip yiyosun zamanla 2 öğün olucak o, arada ayran şekersiz çay kahve serbest tek. meyve sabah yersen yiyosun oda sınırlı, anca 9 ay yapabildim. sonra ne yapsamda veremedim karatayda verdirmedi demirim düştü hiç veremedim ki hala demirim 6 larda şu an kafama göre bişeler yapıyorum ama olcak inşallah, misal sabah müsli yedim kahvaltıda bi kaç sabah öle yapcam, öğle menemen yedim yovita yedim felan akşamı bilmiyorum

çisenezz en iyi diyet insanın keni bünyesine göre olan bende birçokdiyet yaptım amaa şuan hepsini harmanlayıp yapıyorum
misal meyvemi sabah yürümeye gierken yiyorum , hem akşamıçok erken kestigim için hemde meyveye özlem duymayım diye onu sabah yiyorum ,öglen proteinli birşeyler varsa sabah ekemk yiyorum
ama börek filan varsada sabah yumurtamı yiyorum..
ofisten çıkmadanda sütlü kahve,cacık yogurt peynirli salata ne varsa bana uygun onları yiyorum ve 5 ten sonra yemeyince cidden gidiyor kilolarr ,

ac kalmayınca zayıflanmıyor bençzdüm bünyemi

aynen masummcum kesinlikle, ben şimdi kafama göre bişeler yapıyorum ve geçen bizim karsıda güzellik salonu var yani zayıflama yeri diyim gittim ölçüme yağ referans aralığı 21-33 arasıyken benim yağım 33,8 çıktı yani az geçmiş referans aralığını yani öle yağlı bi kilom yok sanırım benim ya ödemimi atmam düzgünce yada kaslarımı sporla sıkılaştırmam lazım az fazlalık olan yağıda attımmı olucak bu iş :)

günaydın kızlarr
bugün tartıldıminceldigimi fark ediyordum
67,2 geldim:) ve 1 güne kdarda regli olucam
berbuda şeytan üçgeninden kurtuldum
70-69-68 lerden

akşam yemeyince oluyormuş demekkii
4 temmuza kadar bakalım ne kadar gicecek direnç kırıldı artık gider sanırım

Merhaba kızlar ,

regli haftasındayım ayyy heryerim şiştiii felaket davul gibiyim resmen (( acayip bir baş ağrım var

sabah
biraz peynir
5 zeytin
yumurta haşlanmış
maydanoz
4 ceviz

öğle
soğan suyu
ayran

akşam
zeytinyağlı kıymalı patlıcan yemeği
cacık

spor Nesin dediği gibi yer hareketleri yapacam 20 dakika ayağım bir iyileşse offfff

Evet akşam yemeyince bir kaç gün sonra fark görülüyor inşallah bende bir 69 ları görsem önceeeee offf daha 7 li rakamlardan kurtulamadım ((

benim ilaçta etkisi oldu sanırım ada
yeme istedigim filan kalmadı
geceleride yemiyorum ama 60 ları görmem lazım daha çok var gidecek kilo

menümü yazayım

sabah
1 nektari
750 ml su

kahvaltı
2 dlmkızarmış tb ekmek
9 zeytin
bol peynir
domates salatalık
1 çk reçel

öglen
1 tabak etli türlü
cacık

akşam
cacık
2 ceviz

günaydın diyecegim ama kimseler yok
kendime daha harektli bir topik bulmam lazımm

canım yaaa dur gel az konuşalım dertleşelim, gelip okuyorum aslındada motive olamıyorumki anacım, canlı motive edici topik bulmak lazım her dakika yazılan burda kimse gelmioki şekersiz kahve içiyorum su an, benim diyet bi ileri bi geri 7 li rakamlardayım hala 76 75 yemesem 75 yersem 76 77 sıkıldım yaaaaa yememektende geçmio bu iş başka bişe lazım ama neeeeee

günaydın diyecegim ama kimseler yok
kendime daha harektli bir topik bulmam lazımm
hareketli tpoic bulunca banada haber ver yine kimseler yok ))

sabah
biraz peynir
maydanoz
domates
5 zeytin
2 adet kızarmış light ekmek

öğle
bir dilim sandiviç

akşam
patlıcan yemeği cacık dünden kaldı

yalnız öğlen kızıma kinder çikolata vermiştim paketi açtı yemedi ortalığa attı bende topladım yedim ) bu sabah regli oldum canım tatlı istiyordu iyi geldi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…