Nick 27.01.2014 03.02.2014 10.02.2014 17.02.2014 24.02.2014
Derin 68
Zamanyok_75 77
Tkca 67
Tyler 61
Semo 70
FZAB 82,5
İstanbula 66
Seng ?
Nigar50 65,5
Melinecmet 75
Dilekağacii 65,5
düzeltmemi istediğiniz birşey olursa söyleyin lütfen yeni eklenmek isteyenlerde yazsın lütfen
Ben semos, 25 yasindayim, boga burcuyum, kayseriliyim, 71.5 kiloyum, 167 boyum.
Tontisimle evliyim 5 senedir, gün gectikce daha cok asik oluyor gibiyim <3
haftanin 5 gunu calisiyorum, muhasebe yardimcisiyim.
Bu sene bebis istiyoruz, insallah, amin.
cok kilo takintisi yapiyorum, yemek yemeyi cok seviyorum ama. elimde lezzetliymis öyle diyolar, kocisde diyor öyle.
hihoyyyyt, hadi bakalim sira sizde
meraba kızlar..bende 22 yaşındayım evliyim aynı zamanda fizik tedavi 3.sınıf öğrencisiyim..bebek yok henüzterazi burcuyum samsunluyum bundan 3-4 sene önce hep 58-60 kilolardaydım hiç bi zaman çok zayıf olmadım normaldim..evlendikten sonra ve derslerin stresinden 75-76 kiloya kadar çıktım eylül ayından beri dikkat ediyorum bakalım..inş hepimiz istediğimiz kilolalara ulaşırız
öylemiiiiii ne güzelAa tatlim bnm esimde samsunlu carsambali ama ilk adimda oturuyor ailesi biz de konyadayiz gorev dolayisiyle:)
benimde eşim konyalı biliyomusun sık sık gideriz
canım ya ne diyim Allah kolaylık versin..konya yine daha iyi doğudan hatta baya baya iyi bi denizi eksikHadi ya:) bnde konyada yasiorum senin durumunu.denizsiz cok zor bn nezaman bunalsam istanbulda deniz kenarina gider yada vapura biner rahatlar gelirdim ama smdi bu yil doguya tayinimiz cikicak denize baya hasret kalicam(
Gunaydin arkadaslar sanirim gunaydinlar hep benden olucak malum.bebek oldugu icin erkenciyim:) dun aksami da kazasiz belasiz atlattim ama suan kurt gibi acim:) ben de kendimden bahsedeyim 23 ume yeni girdim sakaryaliyim ist uni iletmezunuhyum kpssye hazorlanirken hamile oldugumu ogrendim suan 4 aylik bi bebisim var universtede 52 kiloydum boy da 1.77 yani mankenlerden bile zayiftimsobra evlendim 60 kilo oldm sobra 67 ile hamile kaldim 85 le dogum yaptim ve suan 82 kiloyum vermek yerine habire aldim cunku cok.yedim ve suan emzirdgm icin bi diyet yapamicam ama sizlerle ins guzel bir yol katedicem:) bu arada bem de oglak burcuyum semos Allah ins sana hayirli.bi evlat nasip etsin:) tabi once kilo ver sonra hamile kal ve tavsiyem simdiden cildini esnet gunde 3 lt su ic.ve kremlen xunku.cildin hamilelikten once hem.icten.hem distan esnetilmesi gerekiyo.bn. Bunu aci bi tecrubeyle yasadim ne yazikki 43:
günaydın kızlar bende 34 yaşındayım işletme mezunuyum bir sigorta acentesinde çalışıyorum istanbulda yaşıyorum boyum 1,70 kilom 68 le diyete başladım 7 yaşında 2. sınıfa giden bir kızım var.
61 kiloyla hamile kaldım 79 la doğuma girdim 74 le eve geldim emzirme döenminde76 la kaldım 8 ay sonra diyete başladım 8 ay gibi bir sürede 59 kiloya indim daha sonra bazı sonlrdn dolayı 52 kiloya kadar düştüm.
ve 4-5 yıl için de kademeli olarak 68 e geldım ensan temmuz ayında 62 dim oturarak çalışmaktan çabuk kilo aldım eşim ve patronum çok iştahlılar onlar yüzünden oldu .
Şimdi ikisinede bakmadan yoluma devam ediyorum hatta eşim akşam saat 11 de yatmadan 1 traliçe tatlısından yedi üstüne mantı vardı onu yedi kolayla onunda üstüne gitti ekmek arası kahvaltılık yedi ama ben 1lokma bile almadım yani işim çok zor eşim kesinlikle yardımcı olmuyorama ben 58 leri görmeden rahat etmicem ...
meraba kızlar..bende 22 yaşındayım evliyim aynı zamanda fizik tedavi 3.sınıf öğrencisiyim..bebek yok henüzterazi burcuyum samsunluyum bundan 3-4 sene önce hep 58-60 kilolardaydım hiç bi zaman çok zayıf olmadım normaldim..evlendikten sonra ve derslerin stresinden 75-76 kiloya kadar çıktım eylül ayından beri dikkat ediyorum bakalım..inş hepimiz istediğimiz kilolalara ulaşırız
günaydın kızlar bende kendimden bahsedeyim 37 yaşındayım 165 cm boyum 65 kilo ağırlığındayım şöyle 58 leri görmek istiyorum
devlet memuruyum nevşehirliyim biri 8 yaşında biri 13 aylık 2 çocuğum var yengeç burcuyum
aslında hamileliğimde çok kilo almadım sadece 8 kilo almıştım hamilelikten sonra aldım kiloyu bu şekilde vereceğiz kiloları ben inanıyorum
evet sanırım çoğunluk evli canımmemnun olduk canim, fizik tedavi wauuuwwww ne guzel
58-60 kilo guzel yaaa, insallah oluruz öyle, benimde aslinda hayalimdeki kilo o civarlarda
ohoooo kizlar hepimiz evliyizmi ne :-D
evet sanırım çoğunluk evli canımevlilik güzel şey hemde çook
evet canım ya ye nolcakki diye diye geceleri çikolatalar kurabiyeler makarnalar derken bu hale geldim ama olsun şimdi gitcek o kilolar inşhehe ewwet bencede güzel bi si
zaten o kocalar yokmu, bize kilo aldiran kocalar
evet canım ya ye nolcakki diye diye geceleri çikolatalar kurabiyeler makarnalar derken bu hale geldim ama olsun şimdi gitcek o kilolar inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?