Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

aynen valla, ye ye can bogazdan gelir, hem ben seni her halinle begeniyorum palavralarina artik kanmayacagim
ahaha aynen ya hele benim eşim önce her halinle beğeniyorm diyo sonrada sen kilomu aldın diyo :84: diyet yaparken yada akşam yemediğimde önüme çikolata felan getirip diyetimi sabote etmeside cabası ama yılmak yok fit olucezzzzz

evet el ele verip onlari diyetimizde saf disi birakmaliyiz
Hayir demeyi ögrenmeliyiz, aksam yemeginden sonra cerez cikolata chips sofrasi yapmasi yokmu bide.

Ay hele su televizyondaki reklamlara ne demeliiiii, yok eti browni, yok tirrrrtikli chips falan, agzim sulanio kiz

eee bu kadar eziyet çekiyoruz adamlar istediği gibi yiyo karşımızda ama sonuçları güzel olcak bu sabrımızın ondan sonra yeriz canımızın çektiğini ama tabi ölçülü ben mesela bi tane gofret yedim bugün ikincisi için can atıyorum şuan ama yemicem yok hayır cık:100:

evet ya aynen öyle ölcülü yememiz gerek, bu gün kacirdiysak yarin ekmekten kismaliyiz mesela...
sabrin sonu selamet olucak insallah :)))

olsun gofret yedin diye, diyetini bozma sakin. (kendini adriana lima fiziginde dusun) o gofret yemio mesela

ahaha adriana mı yok yok bozmicam diyetimi ben zaten kalori hesabıda yapıyorum bi yandan..sınırımı aşmadıkça sorun yok sen nasıl besleniyosun gün içinde :44:

ahaha adriana mı yok yok bozmicam diyetimi ben zaten kalori hesabıda yapıyorum bi yandan..sınırımı aşmadıkça sorun yok sen nasıl besleniyosun gün içinde :44:

simdi, ben gecen hafta 2 kilo verdim yumurta diyeti ile. diyetten baya bi sikildim, cunku kac haftadir degisik diyetler yapiyordum ama netice yoktu (( Onun icin Bu hafta diyet babadan izin aldim ben, kilomu muhafaza ediyorum pazara kadar.

Pazartesi gunu baslicam tekrar, ayca kayanin 1haftada 3 kilo diyeti var onu yapmayi dusunuyorum :)))

anladım canımmm ne güzel vermişsin geçen hafta ben bi diyet listesine sadık kalamadığımdan kalori sayıyorum iyi gidiyo gibi bakalım :13:

canım bende Samsunluyum inşallah eskş kğlona dönersin :)

anladım canımmm ne güzel vermişsin geçen hafta ben bi diyet listesine sadık kalamadığımdan kalori sayıyorum iyi gidiyo gibi bakalım :13:

eh peki bu kalori sayma diyeti ile, gunluk ne kadar kal. aliyorsun ve haftada ortalama ne kadar veriyorsun?

kızlar aranızda en sıkı diyeti ben yapıyorum galiba gofretler falan ahavalarda uçuşuyor kaolri saysanız bile onlardan vazgeçmeniz lazım bence pazartesi sabah kilolarınızı bekliyorum nolur işi sıkı tutun benim verdiğim kiloyu gördüğünüzde belki hırslanırsınız diye düşünüyorum ilk hafta baya güzel gitti daha bugüne kadar hafta sonu gevşemezsem listeyi fena sarsıcam :)))

eh peki bu kalori sayma diyeti ile, gunluk ne kadar kal. aliyorsun ve haftada ortalama ne kadar veriyorsun?
günde 1100-1300 kalori arasında alıyorum haftada 1 kilo farkediyodu normalde bende ama bide akşam yememeye başlayınca geçen hafta 2 kilo kadar farketti ama tabi hergün leslie yapmaya çalışıyorum vucudum aynı zamanda şekillensin diye

yuuuhuuuuuu cok iddali konustu admin, insallah bende hirslanicam pazartesi günuuuuu, tutmayin beniiiii DDDD

sars canım sars ben bu zamana kadar hep bu şekilde verdim kilomu..bana göre aldığını yakmak önemli..ya hareketsizsen az yiceksin yada yiyosan hareketli olup yakıcaksın o kalorileri..zaten ben ekmeği bırakalı 1 sene oldu ve eğer gün içinde canım çekipte gofret yada başka bi tatlı yersem ki genellikle olçülüyümdür 1 tane yerim başka karbonhidrat almamaya çalışırım mesela bu akşam yoğurtlu karnıbahar olucak yemeğim ve sporlada o gofretin eseri bile kalmaz diye düşünüyorum

haftada 1-2 kilo iyimis
Basarilarninin devamini dilerim, umarim pazartesiye 2 kilo gider

yuuuhuuuuuu cok iddali konustu admin, insallah bende hirslanicam pazartesi günuuuuu, tutmayin beniiiii DDDD

şimdi hesapladın bazal metabolizmam 1400 müş yani aktivite yapmadan

tediklerimi hesapladım 500 kalori sizce kilo verirmiyim nediyorsunuz :)))

heee evet oldukçada iddalıyım ama iddaam size değil arkadaşlar yanlış anlaşılmasın bundan önceki radeisliğime kendime kızıyorum sadece en hızlı şekilde kilo vermek istiyorum sağlıklı veya sağlıksız canıma tak etti ama yedinklerim genelde yeşillik yumurta falan karbonhidrat almıyorum ekmek şeker tuz yok akşam ağzıma sudan başka hiçbirşey koymuyorum

HIRSLIMIYIM NE :))

Aynen ya ben de yemiyorum gofret falan ama tabi sizden daha cok yiyip iciyorum:) bende zumba yapmaya calisiylrum 1 saatte 70 kilo bi insan yaklasik 500-600 kalori veriomussun kizlar benm esim eskiden fitness egitmenligi yapiodu o da zumbayi ve zayifladiktan sonra platesi desteklio benm gorumcem de spor salonu var o da zumba plates ve boks yaptiriomus ins bn de yapip sizlerle sonuumu paylasirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…