ahaha aynen ya hele benim eşim önce her halinle beğeniyorm diyo sonrada sen kilomu aldın diyo :84: diyet yaparken yada akşam yemediğimde önüme çikolata felan getirip diyetimi sabote etmeside cabasıaynen valla, ye ye can bogazdan gelir, hem ben seni her halinle begeniyorum palavralarina artik kanmayacagim
ahaha aynen ya hele benim eşim önce her halinle beğeniyorm diyo sonrada sen kilomu aldın diyo :84: diyet yaparken yada akşam yemediğimde önüme çikolata felan getirip diyetimi sabote etmeside cabasıama yılmak yok fit olucezzzzz
eee bu kadar eziyet çekiyoruz adamlar istediği gibi yiyo karşımızda ama sonuçları güzel olcak bu sabrımızın ondan sonra yeriz canımızın çektiğini ama tabi ölçülüevet el ele verip onlari diyetimizde saf disi birakmaliyiz
Hayir demeyi ögrenmeliyiz, aksam yemeginden sonra cerez cikolata chips sofrasi yapmasi yokmu bide.
Ay hele su televizyondaki reklamlara ne demeliiiii, yok eti browni, yok tirrrrtikli chips falan, agzim sulanio kiz
eee bu kadar eziyet çekiyoruz adamlar istediği gibi yiyo karşımızda ama sonuçları güzel olcak bu sabrımızın ondan sonra yeriz canımızın çektiğini ama tabi ölçülüben mesela bi tane gofret yedim bugün ikincisi için can atıyorum şuan ama yemicem yok hayır cık:100:
ahaha adriana mıevet ya aynen öyle ölcülü yememiz gerek, bu gün kacirdiysak yarin ekmekten kismaliyiz mesela...
sabrin sonu selamet olucak insallah :)))
olsun gofret yedin diye, diyetini bozma sakin. (kendini adriana lima fiziginde dusun) o gofret yemio mesela
ahaha adriana mıyok yok bozmicam diyetimi ben zaten kalori hesabıda yapıyorum bi yandan..sınırımı aşmadıkça sorun yok sen nasıl besleniyosun gün içinde :44:
anladım canımmm ne güzel vermişsin geçen haftasimdi, ben gecen hafta 2 kilo verdim yumurta diyeti ile. diyetten baya bi sikildim, cunku kac haftadir degisik diyetler yapiyordum ama netice yoktu(( Onun icin Bu hafta diyet babadan izin aldim ben, kilomu muhafaza ediyorum pazara kadar.
Pazartesi gunu baslicam tekrar, ayca kayanin 1haftada 3 kilo diyeti var onu yapmayi dusunuyorum :)))
meraba kızlar..bende 22 yaşındayım evliyim aynı zamanda fizik tedavi 3.sınıf öğrencisiyim..bebek yok henüzterazi burcuyum samsunluyum bundan 3-4 sene önce hep 58-60 kilolardaydım hiç bi zaman çok zayıf olmadım normaldim..evlendikten sonra ve derslerin stresinden 75-76 kiloya kadar çıktım eylül ayından beri dikkat ediyorum bakalım..inş hepimiz istediğimiz kilolalara ulaşırız
Aa tatlim bnm esimde samsunlu carsambali ama ilk adimda oturuyor ailesi biz de konyadayiz gorev dolayisiyle:)
amin canımmm inş hepimiz istediğimiz kilolara ulaşırızcanım bende Samsunluyum inşallah eskş kğlona dönersin :)
anladım canımmm ne güzel vermişsin geçen haftaben bi diyet listesine sadık kalamadığımdan kalori sayıyorum iyi gidiyo gibi bakalım :13:
günde 1100-1300 kalori arasında alıyorum haftada 1 kilo farkediyodu normalde bende ama bide akşam yememeye başlayınca geçen hafta 2 kilo kadar farkettieh peki bu kalori sayma diyeti ile, gunluk ne kadar kal. aliyorsun ve haftada ortalama ne kadar veriyorsun?
kızlar aranızda en sıkı diyeti ben yapıyorum galiba gofretler falan ahavalarda uçuşuyor kaolri saysanız bile onlardan vazgeçmeniz lazım bence pazartesi sabah kilolarınızı bekliyorum nolur işi sıkı tutun benim verdiğim kiloyu gördüğünüzde belki hırslanırsınız diye düşünüyorum ilk hafta baya güzel gitti daha bugüne kadar hafta sonu gevşemezsem listeyi fena sarsıcam :)))
sars canım sarskızlar aranızda en sıkı diyeti ben yapıyorum galiba gofretler falan ahavalarda uçuşuyor kaolri saysanız bile onlardan vazgeçmeniz lazım bence pazartesi sabah kilolarınızı bekliyorum nolur işi sıkı tutun benim verdiğim kiloyu gördüğünüzde belki hırslanırsınız diye düşünüyorum ilk hafta baya güzel gitti daha bugüne kadar hafta sonu gevşemezsem listeyi fena sarsıcam :)))
günde 1100-1300 kalori arasında alıyorum haftada 1 kilo farkediyodu normalde bende ama bide akşam yememeye başlayınca geçen hafta 2 kilo kadar farkettiama tabi hergün leslie yapmaya çalışıyorum vucudum aynı zamanda şekillensin diye
yuuuhuuuuuu cok iddali konustu admin, insallah bende hirslanicam pazartesi günuuuuu, tutmayin beniiiiiDDDD
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?