Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

benimde hedefim 55 inşallah ulaşıcam en kolay diyet akşamdan sonra yemek yememek çünkü kendimi hiçbir şey için kısıtlamıyorum
tek kısıtlama akşam yemiyorum ama biliyorum yarın sabah yiyebilicem , ama yinede canım istemiyorsa yemiyorum yasak koysaydım kendime saldırırdım her şeye.

aynen canım ya herhangi bi diyet listesine uyamıyorum o yüzden ya kaloriye dikkat ederek yada bu yöntemle en iyi en rahat şekilde kilo veriyorum

:):) kesinlikle destek ve motivasyon çok önemli. Burdan gazlarız birbiimizi :) altı üstü boğazımızı tutmaz canım yaparız hepimiz bence. Ben bir de yine üç gündür Leslie sansone ile hareket yapıyorum. Şimdilik günde 1 mil ile başladım, 20 dakikamı alıyo. Bunu da öneririm. Ve üstüne ne kadar zorlasa da mekik!

evet bir leslie'ci daha buldummm bende hergün yapıyorum leslieyi ama ben abartıyorum okul zamanı yapamam diye günde 1-2 saat yapabildiğim kadar yapıyorum çok iyi oluyo

lesliyi 2 hafta kadar bende yapmıştım 1 ay önce ama sonra bıraktım şimdi biraz kilo verdikten sonra sıkılaşmak için yapıcam kışın evde bişey yapmak istemiyorum geçen hava biraz daha iyiydi kızımı okula bıraktıktan sonra 45 dk yürüyordum ama şimdi havalar soğuk biraz düzelsin tekrar yürüyüşe başlıcam.

60 ın altına inersemde pilatese başlıcam evde ebrulinin her parçasından olan seti var cd leriyle beraber çokta onunla bedenimi daraltıcam pilates kilo verdirmiyor çünkü sıkı ve ince bir vücuda sahip oluyorsun ama kiloluyken topları kaldırmak ve hareketleri yapmak oldukça zor bacaklarım o kadar ağırki bırak topu kaldırmayı bacaklarımı kaldıramıyorum :))

iyi akşamlar :) leslie bende bir aralar arada bir denerdim gerçekten iyi oluyor :) iyi ki aklıma getirdiniz :)

Merhaba arkadaslar aksamlari yememek nasil gdiyor bn dun 5,5 tan snra yemeyi kestim ama bitane topkek yedim o da emzrdgim icin :) dun 82.5 olan kilombu sabah 81.8 cikti cok mutluyum:) bu arada bni listeye ekleuebilirsiniz FZAB=82,5 pazartesi hepinize gunaydinlarr:))

merhaba dün başladım yememeye sabah inanılmaz bir rahatlık hissettim kendimde göbeğim falan çıkmamıştı tam gaz devam bugün itibarıyle kilom 64.7 çıktı

günaydın kızlar herkeste aynı görüyüp herkesin mutlu olması bu durumun uzun süre devam edebileceğini gösteriyor aman pes etmeyein 5 ten sonra yememk yememek bbence bütün diyet listelerini sona erdirdi :)

akşam yemek istediğniz bir şey olunca ertesi güne bırakın zaten sonra onu bile yemek istemiyorsunuz ben listeye başlıyorum bir kaç gün öncesine dönerek pazartesi kilolarını paylaşan arkadaşlarla hazırlıcam eksik olan listenin altına adını yazar

Nick 27.01.2014 03.02.2014 10.02.2014 17.02.2014 24.02.2014

Derin 68
Zamanyok_75 77
Tkca 67
Tyler 61
Semo 70
FZAB 82,5
İstanbula 66
Seng ?
Nigar50 65,5
Melinecmet 75
Dilekağacii 65,5

düzeltmemi istediğiniz birşey olursa söyleyin lütfen yeni eklenmek isteyenlerde yazsın lütfen

Gunaydin, admin seni sayfanin admini ilan ettim
beni 71.5 yazabilirsin, simdiki kilom
bu hafta kendime izin vermistim guya, gecen hafta 3 kilo verdim, bu hafta 1 kilo aldim.
cuma, cumartesi, pazarda, yogunum misafir gelcek, ben misafirlige gidicem...
Pazartesi bomba gibi basliyorum geliyrum, ama tam baslicam
Pazartesi, kesin basliyorum tekrar insallah

Derin 68
Zamanyok_75 77
Tkca 67
Tyler 61
Semo 71,5
FZAB 82,5
İstanbula 66
Seng ?
Nigar50 64,7
Melinecmet 75
Dilekağacii 65,5

Son düzenleme:

tamamdır :)

ben böyle olursa herkes birbirine kenetlenip daha güzel motive olur diye düşünüyorum inşallah işe yarar şubat sonunu sabırsızlıkla bekliyorum inşallah kimse kopmaz bizden :))

tamamdır :)

ben böyle olursa herkes birbirine kenetlenip daha güzel motive olur diye düşünüyorum inşallah işe yarar şubat sonunu sabırsızlıkla bekliyorum inşallah kimse kopmaz bizden :))

hehehe evet kene gibi kenetlenelim hihoyyyttt
hadi admin sana kolay gele, saygilarrrr efenim

Derin 68
Zamanyok_75 77
Tkca 67
Tyler 61
Semo 71,5
FZAB 82,5
İstanbula 66
Seng ?
Nigar50 64,7
Melinecmet 75
Dilekağacii 65,5
canım süper olmuş kendi adıma tşk ederimcidden kopmazsak eğer şubattan sonra mart tablosuda yaparız sizle beraberken 58 lere inmek istiyorum 2-3 ayda inş olur yaaa

kizlar SIKI SIKI diyette degilim daha haaa, sadece azicik dikkat ediyorum. Pazartesi tam basliyorum.

Sabah: 2 pohca
ARA: 1 mandalin + yesil cay

Öglen: 2 yumurtali omlet, 1 dilim peynir, 1 pohca, 1 dilim kepekli ekmek.
ARA: eti form + yesil cay

Aksam: ton balikli salata ve corba yicem
Aksamdan sonra: 2 kupa yesil cay icicem.

Gün boyuda 1.5 litre su ictim hihoyyytttt, Allahtan pohca lar bitti evde

1) Derin 68
2) Zamanyok_75 77
3) Tkca 67
4) Tyler 61
5) Semo 71,5
6) FZAB 82,5
7) İstanbula 66
8) Seng ?
9) Nigar50 64,7
10) Melinecmet 75
11) Dilekağacii 65

eneee 11 kisi olmusuk ya la
hani nerde bu millet nerde bu gizlarrrrr

ahhh kizlar bakin guzel bi fikrim var, herkez kendi hakkinda 5-6 cumle bi seyler yazsin... hem bir birimizi daha iyi tanimis oluruz.
Ben halayin basini cekiyorum

Isim, yas, burc, nerelisiniz, boy, kilo?
evli bekar? evde yurd ta?
okul i$? hangi meslek?
Bu seneki veya, önumuzdeki senelerde ki hayalleriniz?
Kilonla ilgili söylemek istediklerin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…