canım üniversiteye devam ettiğim için okulla beraber çok dikkat edemedim eylül ayının sonu gibi dikkat etmeye kalori saymaya başladım 69.5a kadar..şimdide 1.5 haftadır akşam yemiyorum 66lı rkamlar görmeye başladım yarıyıl tatili olunca spora yükledim devam bakalım hedefe doğru hep beraberyaza kadar 58-55 flan olmak istiyorum
aynen canım ya herhangi bi diyet listesine uyamıyorum o yüzden ya kaloriye dikkat ederek yada bu yöntemle en iyi en rahat şekilde kilo veriyorumbenimde hedefim 55 inşallah ulaşıcam en kolay diyet akşamdan sonra yemek yememek çünkü kendimi hiçbir şey için kısıtlamıyorum
tek kısıtlama akşam yemiyorum ama biliyorum yarın sabah yiyebilicem , ama yinede canım istemiyorsa yemiyorum yasak koysaydım kendime saldırırdım her şeye.
aman diyim bişey yeme kısmına gülümsedim ciddenyok yok yemicem bi iki kaşık yoğurt yiyip su yda çayla felan açlığımı bastırırım kendime güveniyorum burda sizinle paylaşmanın desteğinizinde çok etkisi var
evet bir leslie'ci daha buldummm:):) kesinlikle destek ve motivasyon çok önemli. Burdan gazlarız birbiimizi :) altı üstü boğazımızı tutmaz canım yaparız hepimiz bence. Ben bir de yine üç gündür Leslie sansone ile hareket yapıyorum. Şimdilik günde 1 mil ile başladım, 20 dakikamı alıyo. Bunu da öneririm. Ve üstüne ne kadar zorlasa da mekik!
:):) kesinlikle destek ve motivasyon çok önemli. Burdan gazlarız birbiimizi :) altı üstü boğazımızı tutmaz canım yaparız hepimiz bence. Ben bir de yine üç gündür Leslie sansone ile hareket yapıyorum. Şimdilik günde 1 mil ile başladım, 20 dakikamı alıyo. Bunu da öneririm. Ve üstüne ne kadar zorlasa da mekik!
Merhaba arkadaslar aksamlari yememek nasil gdiyor bn dun 5,5 tan snra yemeyi kestim ama bitane topkek yedim o da emzrdgim icin :) dun 82.5 olan kilombu sabah 81.8 cikti cok mutluyum:) bu arada bni listeye ekleuebilirsiniz FZAB=82,5 pazartesi hepinize gunaydinlarr:))
Nick 27.01.2014 03.02.2014 10.02.2014 17.02.2014 24.02.2014
Derin 68
Zamanyok_75 77
Tkca 67
Tyler 61
Semo 70
FZAB 82,5
İstanbula 66
Seng ?
Nigar50 65,5
Melinecmet 75
Dilekağacii 65,5
düzeltmemi istediğiniz birşey olursa söyleyin lütfen yeni eklenmek isteyenlerde yazsın lütfen
Gunaydin, adminseni sayfanin admini ilan ettim
beni 71.5 yazabilirsin, simdiki kilom
bu hafta kendime izin vermistim guya, gecen hafta 3 kilo verdim, bu hafta 1 kilo aldim.
cuma, cumartesi, pazarda, yogunum misafir gelcek, ben misafirlige gidicem...
Pazartesi bomba gibi basliyorum geliyrum, ama tam baslicam
Pazartesi, kesin basliyorum tekrar insallah
tamamdır :)
ben böyle olursa herkes birbirine kenetlenip daha güzel motive olur diye düşünüyorum inşallah işe yarar şubat sonunu sabırsızlıkla bekliyorum inşallah kimse kopmaz bizden :))
canım süper olmuş kendi adıma tşk ederimNick 27.01.2014 03.02.2014 10.02.2014 17.02.2014 24.02.2014
Derin 68
Zamanyok_75 77
Tkca 67
Tyler 61
Semo 71,5
FZAB 82,5
İstanbula 66
Seng ?
Nigar50 64,7
Melinecmet 75
Dilekağacii 65,5
tamamdır :)
ben böyle olursa herkes birbirine kenetlenip daha güzel motive olur diye düşünüyorum inşallah işe yarar şubat sonunu sabırsızlıkla bekliyorum inşallah kimse kopmaz bizden :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?