bence aşırı hırslısınşimdi hesapladın bazal metabolizmam 1400 müş yani aktivite yapmadan
tediklerimi hesapladım 500 kalori sizce kilo verirmiyim nediyorsunuz :)))
heee evet oldukçada iddalıyım ama iddaam size değil arkadaşlar yanlış anlaşılmasın bundan önceki radeisliğime kendime kızıyorum sadece en hızlı şekilde kilo vermek istiyorum sağlıklı veya sağlıksız canıma tak etti ama yedinklerim genelde yeşillik yumurta falan karbonhidrat almıyorum ekmek şeker tuz yok akşam ağzıma sudan başka hiçbirşey koymuyorum
HIRSLIMIYIM NE :))
bence aşırı hırslısınama bu iyi bişey sonuçta kilo veriyosun ah bendede o hırs olsa nerdeee
valla süper olur ne diyim ama işte hırs yapcak bi durumum olmuyo pek okul zamanı dersler çok strese bindiriyo ve diyet felan değil sadece derslerime odaklanıyorum bi yandan şu anda kpss çalışıyorum kafa dolu anlıcanYazın kıçımı başımı örtmeden kıyafet giyebilceğimi düşünmek beni motive ediyor sende bunu düşün dar kalçalarımız olsa 36 beden giyinsek fenamı yani
500 kalori baya az rahat 2-3 kilo gider derincim senden bak pazartesiye inş
valla süper olur ne diyim ama işte hırs yapcak bi durumum olmuyo pek okul zamanı dersler çok strese bindiriyo ve diyet felan değil sadece derslerime odaklanıyorum bi yandan şu anda kpss çalışıyorum kafa dolu anlıcanyavaş yavaş hedefe doğru gitmeye uğraşıyorum
tü tü tü maşallahdün 500 kalorimde neler var yazayım bakın
sabah kibrit kutusunda biraz büyük peynirle yarım paket altınbaşak 2 bardak çay tatlandırıcılı
sonra 1 bardak nescafe + yeşil elma
öglen bol yeşillikli salata (yeşil ve kırmısı biber , maydonoz . roka . kıvırcım ,az yağ bol limon ve az tuz
sonra yine nescafe tatlandırcılı
ve akşam 4 te 2 haşlanmış yumurta ve finito sabaha kadar lokma girmedi ağzıma su dışında
temmuzda kpss daha çok varsenin aslında yemekten kısmanda konsantrasyonunu bozar haklısın ama yadıklerinin 3/1 den şimdilik feragat et kafan rahatladığında sende acısını çıkarırsın inşallah
temmuzda kpss daha çok varondan sonra rahatlıcam inş
tü tü tü maşallah
bende çok güzel olacağına inanıyorumallah nazarlardan saklasın dimi kafamda sildim açıkçası yemekle olan tüm iyi ilişkilerimi hedefe odaklandım
aslında yemek bir ihtiyaç biz bunu tiryakilik gibi algılayıp fazlasını alıyoruz sigarayı nasıl kafanda bitiriyorsan fazla yemek yemeyide aburcuburlarıda bitirebilir insan
ben bütüngün nette zayıflama hikayeleri okuyorum diyet listerine bakıyorum falan falan yani hep durumun içinde olduğum için sapma yapmıyorum hedeften hepimiz için iyi olacağı kanaatindeyim beraberliğimiz güzel sonuçlar vericek :)
şimdi hesapladın bazal metabolizmam 1400 müş yani aktivite yapmadan
tediklerimi hesapladım 500 kalori sizce kilo verirmiyim nediyorsunuz :)))
heee evet oldukçada iddalıyım ama iddaam size değil arkadaşlar yanlış anlaşılmasın bundan önceki radeisliğime kendime kızıyorum sadece en hızlı şekilde kilo vermek istiyorum sağlıklı veya sağlıksız canıma tak etti ama yedinklerim genelde yeşillik yumurta falan karbonhidrat almıyorum ekmek şeker tuz yok akşam ağzıma sudan başka hiçbirşey koymuyorum
HIRSLIMIYIM NE :))
Selam nigar, masallah Allah bagislasin cocuklarini
Ay ne kadar super, hamilelikte sadece 8 kilo muuuuuu onu nasil basardin peki? bi kac tüya ver :)))
insallah hep verecegiz kilolariiii ;-)
Selam genc annecikkkk, ay masallah ne guzel 4aylik bebis varmis, Allah yardimcin olsun canim sabah baya erkencisin sen herhalde...
Vayyyytttt uni ye giderken baya baya manken tipliydin demek 1.77 boy, 55 kilo (masallah)
Verirsin verirsin, yeterki sen iste, iradeli ol ;-) Zaten diyet yapma sen, saglikli beslen bebise vitamin dolusu anne sutu icir
Evet sakaryali, vermem gerek biliyorum, hamile kalirsamda saglikli beslenmeye özen göstericem, insallah.
3 litre su degilde, 1.5 su su iciyorum, 4kupa yesil cay, 2kahve. Yani sivi anlaminda 3litre oluyor toplam, Böylede olur dimi?
hee peki canim krem surmeye baslim ben o zaman, guzel fikir. Tesekkur ederim ;-)
sağol canım benim hamileliğim biraz riskliydi sıfır tuz kullandım hamur işi kızartma hiç yemedim bol yürüyüş yaptım çok hareketliydim hamilelikte şimdi kendimde bulamıyorum böyle enerjiyi
inşallah canım gidecek bu kilolar
Olur tatlim baya sivi tuketiyomussun masallah:) uf bn telden giriyorum ne zormus alintilamak falan(
kizlar pazartesi listeyi kim tamamliyor? Yada herkes kendi kilosunu eklesin listeye?
Listeyi bilgisaya kayid edelim, pazar aksamdan birimiz paylasalim, sonrada herkes copy paste yapip kendi eski kilosunun yanina yeni citir kilosunu yazsin mi?
500 kalori miiii, kiz dusup bayilmaaa
Ewweet haklisin, bende önceki iradesizligime kiziyorum, herkes kendine göre iddali olmali :)))
kilo vermek ne demek, sen boyle gidersen mankenlere bile tas cikarirsinggg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?