Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

bence aşırı hırslısın ama bu iyi bişey sonuçta kilo veriyosun ah bendede o hırs olsa nerdeee

500 kalori baya az rahat 2-3 kilo gider derincim senden bak pazartesiye inş

bence aşırı hırslısın ama bu iyi bişey sonuçta kilo veriyosun ah bendede o hırs olsa nerdeee

Yazın kıçımı başımı örtmeden kıyafet giyebilceğimi düşünmek beni motive ediyor sende bunu düşün dar kalçalarımız olsa 36 beden giyinsek fenamı yani

Yazın kıçımı başımı örtmeden kıyafet giyebilceğimi düşünmek beni motive ediyor sende bunu düşün dar kalçalarımız olsa 36 beden giyinsek fenamı yani
valla süper olur ne diyim ama işte hırs yapcak bi durumum olmuyo pek okul zamanı dersler çok strese bindiriyo ve diyet felan değil sadece derslerime odaklanıyorum bi yandan şu anda kpss çalışıyorum kafa dolu anlıcan yavaş yavaş hedefe doğru gitmeye uğraşıyorum

500 kalori baya az rahat 2-3 kilo gider derincim senden bak pazartesiye inş

dün 500 kalorimde neler var yazayım bakın

sabah kibrit kutusunda biraz büyük peynirle yarım paket altınbaşak 2 bardak çay tatlandırıcılı

sonra 1 bardak nescafe + yeşil elma

öglen bol yeşillikli salata (yeşil ve kırmısı biber , maydonoz . roka . kıvırcım ,az yağ bol limon ve az tuz

sonra yine nescafe tatlandırcılı

ve akşam 4 te 2 haşlanmış yumurta ve finito sabaha kadar lokma girmedi ağzıma su dışında

senin aslında yemekten kısmanda konsantrasyonunu bozar haklısın ama yadıklerinin 3/1 den şimdilik feragat et kafan rahatladığında sende acısını çıkarırsın inşallah

tü tü tü maşallah

temmuzda kpss daha çok var ondan sonra rahatlıcam inş

Yazın sporla desteklersin atarsın kendini sokakalra sabah yürü mis gibi havada yazın iştahda çok olmuyo sıcaktan daha iyi olur senin için ama bu arada en azın aynı kiloda kalmaya çalış işini zorlaştırma derim. inşallahta başırılı olursun herşey daha güzel olur.

tü tü tü maşallah

allah nazarlardan saklasın dimi kafamda sildim açıkçası yemekle olan tüm iyi ilişkilerimi hedefe odaklandım

aslında yemek bir ihtiyaç biz bunu tiryakilik gibi algılayıp fazlasını alıyoruz sigarayı nasıl kafanda bitiriyorsan fazla yemek yemeyide aburcuburlarıda bitirebilir insan

ben bütüngün nette zayıflama hikayeleri okuyorum diyet listerine bakıyorum falan falan yani hep durumun içinde olduğum için sapma yapmıyorum hedeften hepimiz için iyi olacağı kanaatindeyim beraberliğimiz güzel sonuçlar vericek :)

bende çok güzel olacağına inanıyorum en güzelini yapmışsın kafanda bitirip

500 kalori miiii, kiz dusup bayilmaaa
Ewweet haklisin, bende önceki iradesizligime kiziyorum, herkes kendine göre iddali olmali :)))

kilo vermek ne demek, sen boyle gidersen mankenlere bile tas cikarirsinggg

kizlar pazartesi listeyi kim tamamliyor? yada herkes kendi kilosunu eklesin listeye?

listeyi bilgisaya kayid edelim, pazar aksamdan birimiz paylasalim, sonrada herkes copy paste yapip kendi eski kilosunun yanina yeni citir kilosunu yazsin mi?

1) Derin 68
2) Zamanyok_75 77
3) Tkca 67
4) Tyler 61
5) Semo 71,5
6) FZAB 82,5
7) İstanbula 66
8) Seng ?
9) Nigar50 64,7
10) Melinecmet 75
11) Dilekağacii 65

listemizdeki kizlarin yarisi nerde ?

Selam nigar, masallah Allah bagislasin cocuklarini
Ay ne kadar super, hamilelikte sadece 8 kilo muuuuuu onu nasil basardin peki? bi kac tüya ver :)))
insallah hep verecegiz kilolariiii ;-)

sağol canım benim hamileliğim biraz riskliydi sıfır tuz kullandım hamur işi kızartma hiç yemedim bol yürüyüş yaptım çok hareketliydim hamilelikte şimdi kendimde bulamıyorum böyle enerjiyi
inşallah canım gidecek bu kilolar

Olur tatlim baya sivi tuketiyomussun masallah:) uf bn telden giriyorum ne zormus alintilamak falan(

Sûpersin ya, hayran kaldim valla. Hamile kalirsam seni örnek alacagim :)))

Olur tatlim baya sivi tuketiyomussun masallah:) uf bn telden giriyorum ne zormus alintilamak falan(

sivi tüketiyorumda, bide karbonhidratla sekerli seylerde uzak dursam cok güzel olucak
olsun yine alintilamayi becermissin, hamarat

kizlar pazartesi listeyi kim tamamliyor? Yada herkes kendi kilosunu eklesin listeye?

Listeyi bilgisaya kayid edelim, pazar aksamdan birimiz paylasalim, sonrada herkes copy paste yapip kendi eski kilosunun yanina yeni citir kilosunu yazsin mi?

olur liste belli zaten ama herkes ayrı eklesin kendini son haline bakarız ama girmeyen pek çok kişi var belki akşam girerler

500 kalori miiii, kiz dusup bayilmaaa
Ewweet haklisin, bende önceki iradesizligime kiziyorum, herkes kendine göre iddali olmali :)))

kilo vermek ne demek, sen boyle gidersen mankenlere bile tas cikarirsinggg

inana o kadar rahattımki ne baş dönmesi ne tansiyon bütün gün oturup hareket edemediğim için zorlamıyor spor yapamam belki ama günlük kalori ihtiyacımın altında olduğu için kilo veriyorum

bu soğukta ne yürüyüş nede evde akşam yapılacak hareketler pek cazip gelmiyor bana eve gidip kombi açıp evi ısıtana kadar yatıyoruz zaten o yüzden şimdilik oturuyorum hareket zamanıda gelicek bahara az kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…