- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
ben iştahımı kesmesi ve metabolizmamı hızlandırması için nescafe içiyorum iştah konusunda oldukça başarılı öğle yemeği vaktim geldi canım hiçbirşey istemiyor aslında ilk amacım az kalori alarak son aldığım kiloları hızlı vermek midemi küçültmek o yüzden suyu bile küçük küçük içiyorum midemi balon şişirmek istemiyorum. Kilolarımız gitsin kızlar herkes yaza fit girsin
benim boyum 1.70 kilom 58/59 olsan bana kafi ama hedef 55 neden olmasın mayıs hedefim hep beraber mayısa kadar burda kalırsak kilolarıda verirsek istanbuldayız buluşuruz hedeflerimizi kutlarız süper olur :))
9 şubat itibariyle tamamen çıkarmaya hazırımmm :) aranıza da tam olarak o gün katılacağımama bu o günden önce tamamen boş duracağım anlamına gelmez.. şehir dışında okuyorum gelen giden ya da bizim gittiğimiz yerlerde rahat bırakmıyorlar da. en ufak şey bile benim motivemi bozabiliyor.bazen sinirimi bozacak noktalara değiniyorlar.
selam kızlar benide aranıza alırmısınız vermem gereken 7-8 kilom var bu şekilde verebilirim inşallah ben başka türlü diyet yapamıyorum akşam hiçbirşey yemeyecekmiyiz meyve falanda
Amaç zaten 5 ten sonra yemek yememek bence yersende sadece yoğurt ye en azından yağların yanar veya yeşil ekşi elma ye ama ben hiçbir şey yemiyorum benimki hafif delilik ben saat 4 te yemek faslını bitiriyorum 5 te son 2 fincan nescafe içerek iştahımı kapatıyorum 2 gündür rahatım bugün 3 günüm ve gündüzde kayda değer bir şey yediğim söylenemez amacım kısa zaman kilo vermek ve sonra spora pilatese başlamak sıkılaşmak için vücut ağır olunca ne bacak kalkıyo havaya , mide rahat vermiyor insana hareket yapmak için ....
bilmem içiyorum vallahepsini nasil iciyorsun
valla tebrik ederim, buyuk basari
bilmem içiyorum vallasuyu az içerdim önceden çoğaltınca yüzüm daha bi canlı oldu eskiye göre matlığı gitti memnunum yani böyle su içmekten
hiç yemeden yapabilirmiyim denemek lazım bugün deneyeyim nescafeyi şekersizmi içiyorsun? kaç kilo vereceksin
hoşgeldin canımkızlarrr benide aranıza alınn boy 160 kilo 75.. habire alıyorumaksam yememeyi hic denemedim. insallah veririrm
hoşgeldinnnMerhaba kızlar, ben de geldim :) forumda yeniyim ve hepimizin ortak derdi olan kilolar yüzünden katıldım. Birbirimizi motive ederek sağlam kilolar veririz inşallah :) Buradan okuyarak gaza geldim karar verdim ve başladım. Ben de pazartesiden beri akşam 5den sonra bişe yemiyorum. Bugün üçüncü günüm ve gayet iyi gidiyor. Tartıya çıkmadım henüz ama hafifliği hissetmek çok güzell
ya ben 5 buçukta bıraktım yemeyi şu an fena açım uykumda yok kpss için test çözüyorum çay felanmı yapsam kızlar ya her an bişey yicek gibiyimmm:44::44:
hoşgeldinnnbende bi kaç gün okuyup sora yazmaya başlamıştım buraya ama hiç bahsetmemişsin kaç kiloyla başladın boyun kaç felan ne meraklıyım yaa
canım üniversiteye devam ettiğim için okulla beraber çok dikkat edemedim eylül ayının sonu gibi dikkat etmeye kalori saymaya başladım 69.5a kadar..şimdide 1.5 haftadır akşam yemiyorum 66lı rkamlar görmeye başladım yarıyıl tatili olunca spora yükledim devam bakalım hedefe doğru hep berabercanım cetvelini gördüğüm kadarıyla çok güzel kilo vermişsin umarım hedefinede en kısa zamanda ulaşırsın.Ne kadar zamanda verdin kilonu nasıl verdin yine akşam yemeklerini keserekmi oldu.
aman diyim bişey yeme kısmına gülümsedim ciddenHoşbuldum :) yemek için saat çok geç aman deyim yeme sık dişini. Ben de şimdi bi sallama elma çayı içtim iyi geldi. Bişeyler iç istersen oyalar seni.
Bu arada Boyum 1,65 yaşım 24 kilom da 65-66 arası gidip gelmekte:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?