Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

ben iştahımı kesmek için bişey yaptığımda daha kötü oluyor bilinçaltıma çok yükleniyorum sanırım

tamam biz burdayız ufak ufak kendini hazırlarsın sende , bazen gerçekten kafada bitirmek gerekiyor ben öyle yaptım hedefimi önüme koydum yazın yaşıyacağım rahatlık geliyor gözümün önüne beni daha çok motive ediyor ..

selam kızlar benide aranıza alırmısınız vermem gereken 7-8 kilom var bu şekilde verebilirim inşallah ben başka türlü diyet yapamıyorum akşam hiçbirşey yemeyecekmiyiz meyve falanda

selam kızlar benide aranıza alırmısınız vermem gereken 7-8 kilom var bu şekilde verebilirim inşallah ben başka türlü diyet yapamıyorum akşam hiçbirşey yemeyecekmiyiz meyve falanda

Amaç zaten 5 ten sonra yemek yememek bence yersende sadece yoğurt ye en azından yağların yanar veya yeşil ekşi elma ye ama ben hiçbir şey yemiyorum benimki hafif delilik ben saat 4 te yemek faslını bitiriyorum 5 te son 2 fincan nescafe içerek iştahımı kapatıyorum 2 gündür rahatım bugün 3 günüm ve gündüzde kayda değer bir şey yediğim söylenemez amacım kısa zaman kilo vermek ve sonra spora pilatese başlamak sıkılaşmak için vücut ağır olunca ne bacak kalkıyo havaya , mide rahat vermiyor insana hareket yapmak için ....

Son düzenleme:

hiç yemeden yapabilirmiyim denemek lazım bugün deneyeyim nescafeyi şekersizmi içiyorsun? kaç kilo vereceksin

hiç yemeden yapabilirmiyim denemek lazım bugün deneyeyim nescafeyi şekersizmi içiyorsun? kaç kilo vereceksin

bir kupaya 1 tane tatlandırıcı koyuyorum 2 tane üst üste içiyorum akşam 5 gibi bitiriyorum akşam yemeğimi genelde 4 gibi yiyorum 2 akşamdır bir şey yemedim ama arada bir akşamları yoğurt yemekte fayda var yoğurt çok güzel zayıflatıyor tek başına ama yemekle beraber değil :)

ben pazar günü tartıldığımda 68 dim çizelgemide yaptım amacım 55 mayısa kadar ufak ufak zayıflarım herhalde ama 58 ideal kilom ben biraz abartıyorum :)

kızlarrr benide aranıza alınn boy 160 kilo 75.. habire alıyorum aksam yememeyi hic denemedim. insallah veririrm

Merhaba kızlar, ben de geldim :) forumda yeniyim ve hepimizin ortak derdi olan kilolar yüzünden katıldım. Birbirimizi motive ederek sağlam kilolar veririz inşallah :) Buradan okuyarak gaza geldim karar verdim ve başladım. Ben de pazartesiden beri akşam 5den sonra bişe yemiyorum. Bugün üçüncü günüm ve gayet iyi gidiyor. Tartıya çıkmadım henüz ama hafifliği hissetmek çok güzell

hoşgeldinnn bende bi kaç gün okuyup sora yazmaya başlamıştım buraya ama hiç bahsetmemişsin kaç kiloyla başladın boyun kaç felan ne meraklıyım yaa

Son düzenleme:
ya ben 5 buçukta bıraktım yemeyi şu an fena açım uykumda yok kpss için test çözüyorum çay felanmı yapsam kızlar ya her an bişey yicek gibiyimmm :44::44:

Arkadaşlar yarın isimleri kiloları yazıcam pazartesi tarihini atarak kendini tabloda göremeyen olursa tablonun altına kilosunu yazıp cevap versin güncellerim sanırım grubumuz güzel gidiyor her kes azimli inşallah kilolar gidecek sizlerle beraber olmak çok güzel :))

ya ben 5 buçukta bıraktım yemeyi şu an fena açım uykumda yok kpss için test çözüyorum çay felanmı yapsam kızlar ya her an bişey yicek gibiyimmm :44::44:

ben iştahımı kesmek için nescafe içiyorum yada yoğurt ye herkese söylüyorum yoğurt tek başına yendiğinde yağlarını eritmende yardımcı olur.

Hoşbuldum :) yemek için saat çok geç aman deyim yeme sık dişini. Ben de şimdi bi sallama elma çayı içtim iyi geldi. Bişeyler iç istersen oyalar seni.

Bu arada Boyum 1,65 yaşım 24 kilom da 65-66 arası gidip gelmekte:)

hoşgeldinnn bende bi kaç gün okuyup sora yazmaya başlamıştım buraya ama hiç bahsetmemişsin kaç kiloyla başladın boyun kaç felan ne meraklıyım yaa

canım cetvelini gördüğüm kadarıyla çok güzel kilo vermişsin umarım hedefinede en kısa zamanda ulaşırsın.Ne kadar zamanda verdin kilonu nasıl verdin yine akşam yemeklerini keserekmi oldu.

nescafe içtim 6-7 arasıydı..evet ben bi iki kaşık yoğurt atıştırayım

canım cetvelini gördüğüm kadarıyla çok güzel kilo vermişsin umarım hedefinede en kısa zamanda ulaşırsın.Ne kadar zamanda verdin kilonu nasıl verdin yine akşam yemeklerini keserekmi oldu.
canım üniversiteye devam ettiğim için okulla beraber çok dikkat edemedim eylül ayının sonu gibi dikkat etmeye kalori saymaya başladım 69.5a kadar..şimdide 1.5 haftadır akşam yemiyorum 66lı rkamlar görmeye başladım yarıyıl tatili olunca spora yükledim devam bakalım hedefe doğru hep beraber yaza kadar 58-55 flan olmak istiyorum

aman diyim bişey yeme kısmına gülümsedim cidden yok yok yemicem bi iki kaşık yoğurt yiyip su yda çayla felan açlığımı bastırırım kendime güveniyorum burda sizinle paylaşmanın desteğinizinde çok etkisi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…