Icsemmi bende acaba yaaaa..aynen canım 2 olduk sirkeli su içen yok mu gelennn verirsek bide bu gazla uuu süper olcak valla
yoook canım nerdeee diyetteyim diyor akşam götürüyor biküvileriCiseNazcim, ben yemiyorum aksamlari canim..
Butun kis bu sekilde kilomu korudum ben.. gunduz herseyi yedim, pogaca, durum, pilav, makarna.. aksam yemedim, kilo almadim.. sadece son 2 haftadir aksam gemleri, dogum gunleri, regl filan, dengem kacti biraz..
Adacim, esinde devam ediyomu diyete hala.. iki kisi olunca daha kolay idare etmek.. destek olur en azindan..
bu akşam başlıyorum içmeye canım büyük bir bardak yapıp içeceğim benim midemde sıkıntı var aç akrnına içemem çünkü...aynen canım 2 olduk sirkeli su içen yok mu gelennn verirsek bide bu gazla uuu süper olcak valla
canım sen karatay diyeti ile ne kadar sürede kilo verdin harfiyen uydun mu kaçamak yaptın mı ? bende düşünüyor gibiyimhafif ılık suya bi tatlı kaşığı koyuyorum ben bi kaç yudumda içiom ama sabahlarıda içmek iyi gelio bence bi ara gene denedim olmadı e baya zaman geçti gene işe yarar belki bu akşamdan başlıcam bakalım
aslını söleyim canım evet yaptım kaçamak ama en önemlisi kahvaltımı tam karatay yaptım cevizlerle fındıklarla asla 4 5 saat bişe yemedim tek çay kahve içtim meyveyi sabah yersem yedim, iş yerindesıkıntıydı öğle yemeği çorba salata yiyodum bazen kaçamak yapıyodum akşam yememeye çalışıyordum hatta yemiyordum diyim tek ve tek hafta sonu ekmek yerdim ve resmen eridin diyolardı bana ekmek yemediim iin kızıyorlardı ama ekmeği yemeyince erio insan gerçekten kesin bu ama belli bi zaman sonra vermem durdu gruptaki bayan bırakma devam et dedi ama gitmiodki kilo 5 gitti durdu napsam gitmedi sen yaparsan belki sendede 5 gidip durma evresine giricek ama benim durma evrem hep 1 sene sürdü sıkı yapmadım çünkü hiç bi diyeti uysam hızla gidicekti belkide.canım sen karatay diyeti ile ne kadar sürede kilo verdin harfiyen uydun mu kaçamak yaptın mı ? bende düşünüyor gibiyim
ayyyy canım bende önce bir 5 kilo gitse var ya geriye 5 kalıyor daha ne isteyeyim kiaslını söleyim canım evet yaptım kaçamak ama en önemlisi kahvaltımı tam karatay yaptım cevizlerle fındıklarla asla 4 5 saat bişe yemedim tek çay kahve içtim meyveyi sabah yersem yedim, iş yerindesıkıntıydı öğle yemeği çorba salata yiyodum bazen kaçamak yapıyodum akşam yememeye çalışıyordum hatta yemiyordum diyim tek ve tek hafta sonu ekmek yerdim ve resmen eridin diyolardı bana ekmek yemediim iin kızıyorlardı ama ekmeği yemeyince erio insan gerçekten kesin bu ama belli bi zaman sonra vermem durdu gruptaki bayan bırakma devam et dedi ama gitmiodki kilo 5 gitti durdu napsam gitmedi sen yaparsan belki sendede 5 gidip durma evresine giricek ama benim durma evrem hep 1 sene sürdü sıkı yapmadım çünkü hiç bi diyeti uysam hızla gidicekti belkide.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?