Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

günaydınlarr kimsecikler yokmuuuu, ya kızlar ben dün saat 22:00 de eşim getirmişti dürüm şiş felan neler neler yedim yaaaa sonra bin pişman oldum tabikiii o saatte yenirmi yahuuu ve karar verdim 85 kiloyken 5 kilomu elma sirkesiyle atmıştım 5 kilodan sonra durdu kilo vermem diğer beşi de karatayla atmıştım ve gene durdu vermem şimdi vücudu sasırtmak lazım ya kilo verirken gene elma sirkesine başlıcam ben karar verdim 5 kilo atarsam muhteşem olcak, sabah akşam içince daha etkili yatarken ve sabah uyandığında içiyosun yapcam bakalım yarıycakmı işe

Dene bakalim canim.. bi ara bende iciodum, zor gelio biraz bana.. tum gun tadi gimio gibi..

bi tatlı kasığı koyuyodum ılık suya bal katmıodum ama şekerli olmasını sevmiyorum çünkü asidi gitmiş meyve suyu gibi tadı evet yakıo boğazı da ama işe yaramıştı valla midesinde sorun olmayan varsa denesin birlikte yapalım bi kaçkişi yaa hadi kızlar hareketlendirelim topiğiiiii

Aynen, bende dondum tekrar sahalara.. :)

Kizlar benim hic dengem yok yaaa.. ya hayvan gibi yiyorum ya kus kadar.. arayi bulamiyorum.
Ekmek firinindan kepek aldim. Sabah kepekli yogurt yiyorum, oglen biskuvi filan atistiriyorum, nescafeyle..
Aksamustu kepekli bulgur bilavi, yada tarhana corbasi ve yogurt gibi takiliyorum bu hafta.. bakalim fayda gorcemmi, reglim dewam edio hala..

kepeğin fazlası kansızlık yapabilir kansızlık demekte kilo vermenin durması demek bence yüklenme kepeğe derim, akşam yememeyi beceremedik ki bi belki desteklerdi kilo vermemizi ama sıkı yönetim lazım çok sıkı hemde

Merhaba kızlar ,

sabah
biraz peynir
5 adet yeşil zeytin
maydanoz
2 adet küçük domates
3 adet kızarmış light form ekmek

öğle
? karar vermedim daha

akşam
yeşil fasülye ,
cacık

çay su devam regli olduğum için spor yapasım yok elma sirkesine bende başlayayım akşamları içip yatayım sabah aç akrnına midemi feci yakıyor ama akşam içip yatım bakalım faydasını görecekmiyim...

aynen canım 2 olduk sirkeli su içen yok mu gelennn verirsek bide bu gazla uuu süper olcak valla

CiseNazcim, ben yemiyorum aksamlari canim..
Butun kis bu sekilde kilomu korudum ben.. gunduz herseyi yedim, pogaca, durum, pilav, makarna.. aksam yemedim, kilo almadim.. sadece son 2 haftadir aksam gemleri, dogum gunleri, regl filan, dengem kacti biraz..

Adacim, esinde devam ediyomu diyete hala.. iki kisi olunca daha kolay idare etmek.. destek olur en azindan..

yoook canım nerdeee diyetteyim diyor akşam götürüyor biküvileri )) sonra diyorki nasıl olsa önümüz ramazan yiyim ben diyor ....yani tek kaldım yine banada diyorki iyisin iyisin sen kilonu dert etme diyor ... tabii biraz alınca kilo bu seferde ooo göbek çıkmış demesini biliyor hahah ))

bende kendi başıma bişeyle ryapmaya çalışıyorum nes ben tatlıya hayır diyemiyorum yaaaa bi bunu başarsam gerisi çoook güzel gelecek..

aynen canım 2 olduk sirkeli su içen yok mu gelennn verirsek bide bu gazla uuu süper olcak valla
bu akşam başlıyorum içmeye canım büyük bir bardak yapıp içeceğim benim midemde sıkıntı var aç akrnına içemem çünkü...

hafif ılık suya bi tatlı kaşığı koyuyorum ben bi kaç yudumda içiom ama sabahlarıda içmek iyi gelio bence bi ara gene denedim olmadı e baya zaman geçti gene işe yarar belki bu akşamdan başlıcam bakalım

canım sen karatay diyeti ile ne kadar sürede kilo verdin harfiyen uydun mu kaçamak yaptın mı ? bende düşünüyor gibiyim

canım sen karatay diyeti ile ne kadar sürede kilo verdin harfiyen uydun mu kaçamak yaptın mı ? bende düşünüyor gibiyim
aslını söleyim canım evet yaptım kaçamak ama en önemlisi kahvaltımı tam karatay yaptım cevizlerle fındıklarla asla 4 5 saat bişe yemedim tek çay kahve içtim meyveyi sabah yersem yedim, iş yerindesıkıntıydı öğle yemeği çorba salata yiyodum bazen kaçamak yapıyodum akşam yememeye çalışıyordum hatta yemiyordum diyim tek ve tek hafta sonu ekmek yerdim ve resmen eridin diyolardı bana ekmek yemediim iin kızıyorlardı ama ekmeği yemeyince erio insan gerçekten kesin bu ama belli bi zaman sonra vermem durdu gruptaki bayan bırakma devam et dedi ama gitmiodki kilo 5 gitti durdu napsam gitmedi sen yaparsan belki sendede 5 gidip durma evresine giricek ama benim durma evrem hep 1 sene sürdü sıkı yapmadım çünkü hiç bi diyeti uysam hızla gidicekti belkide.

ayyyy canım bende önce bir 5 kilo gitse var ya geriye 5 kalıyor daha ne isteyeyim ki )) peki bu 5 kiloyu ne kadar sürede verdin spor yaptın mı ?

selamkızlarrrr
o hareketlenmiş topik maşalahhh :)

bende regliyim herkes aynı zzmanda regli oldu kızlar sanırım
benimd ekilom gitmişken biraz daha gtsin diye çok dikkat ediyorum
akşam birşey yemiyorummm

nesilcim , menün çokd engesiz gibi geldi bana

ben içemiyorum kızlar sirkeli suyu ,
sabah yürüyüşe çıkarken bir porsiyon meyve yiyip 1lt su içiyorum, birde hergün form çay içiyorum
çünkü diger türlü hep kabızım ve wc ye çıkamıyorum

Nazcim, karar verdim.. icicem bende.. yani deniycem en azindan.. :)

Adacim, bak kendi agzinla yakalandin, aksam iciim, ac karnina dokunyo dedin.. yaa zaten aksam ac olman lazim.. bir iki lokma ondan bundan, acikmiyosun demekki.. yeme arkadasim, yemeeee.. ben oyle ac yatiyorumki, gece uyuyamiyorum bile bazen. Kalkip su icip tekrar yatiyorum.. tatli bende cok seviyorum, yiyorumda ama baska seyleri abartmayinca bisey olmuyo..

Masumcum biliyorum dengesiz ama verdiklerimi de boyle vermistim. Ayakta duracak kadar kalori almaya calisiyorum sadece.. stoklardan tuketiyorum..

kalori olarak normal olabilirde hani süt peynir filan eklesen biraz
sırf kilo vermekiçn degilde saglık içinde iyi olur sanki
evet biliyorum sen böle az az yiyerek vermişitn

adacım bak neisl dogru söylüyor
ne zman aç yattımöyle kilo verdim
aylardır yürüdüm ama hep yedim akşamları agzına lokma koymuycaksın bunu bilir bunu söylerim

menümü yazayım bende
sabah
3kuru kayısı
1lt su

kahvaltı
1 dlm kızarmış denge ekmek
1 yumurta
peynir
zeytin
domates

öglen
4 kadın budu
1 kase salata

çoktokum acıkırsam sütlü kahve içerim sadece yoksa onuda içmem :)

Yine super menu masumcum.. :)

Bende acikmadim, yemedim simdi bisey.. aksam kahve ile kanka olcam yine sanki.. belki dayanamazsam minnacik karpuz yerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…