Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

ya benimmi migdemküçük anlamadım
ama 4 kadınbudu köfte ,salata yedim tkyok
bende

millet, çorba patates ekmek yedigi halde acıktı

Merhaba hanımlar siteye yeni üye oldum. yanlış bir şey yaparsam affola.
benim boyum 1.58 kilom bir dönem 70 di
fıçı gibiydim. artmaya başlayınca diyetlere başladım. ama yemeden duramıyorum ve seviyorum yemeyi :)
kilo verdim sonra aldım verdim aldım vucut manyaklaştı. o dönemden kalma hep göbeğimde baldırlarımda çatlak oldu

sonra diyetisyen yerine dahiliye doktoruna gittim. kanada da. bana yemek yemem gerektiğini fakat içerik olarak sağlıklı olması gerektiğini söyledi. ve akşam öğününü bir süre unutmamı. herkesin bünyesi farklı kendine göre uyarla dedi. bi test vardı aslında vucudun neyi daha kolay yaktığı neyin kilo aldırmadığına dair ama pahalıydı.
vucudun alışma süresi 21 günmüş 21 gün gözlemledim kendimi. yemeği kesmedim porsiyon küçültüm. yağlı aşırı salçalı unlu şeylerden uzak durdum. midem alışmaya başladı. küçüldü kilo vermeye başladım. bunu evde sporla destekledim 1 ay sonra başladım spora.

sonra irademe hakim olamayıp dürümleri götürdüğüm zamanda oldu. önemli olan sonrası ceza verdim kendime o gün hep haşlama sebze yedim mesela. iradeye hakim olup mekanizmayı bozmamak gerek. su içtim bol bol su.
yaklaşık 6 ayda 20 kilo verdim.
şuan 54 kiloyum. farkında olmadan yeme biçimi değiştirmişim. doktorun dediği de buydu ve kiloları geri almıyorum. kendimi dizginliyorum.dürüm pasta vs yine yiyorum ama bi porsiyon bazen daha az. kısıtlama yok. son 2 aydır içtiğim suya 1 dilim ananas nane zencefil katıyorum
iştah kesiyor ve çok sağlıklı. ben cildim için yapıyorum daha çok. kısaca kendi programınızı kendiniz yapın. yiyin ama az yiyin ve irade en önemlisi. mide küçülünce işler kolay oluyor. bu mecburiyet değil hayat tarzınız olsun.
sorunuz olursa cevaplarım. hepiniz umarım ideal kilonuza ulaşırsınız. az kalorili günler :)

ayyyy canım bende önce bir 5 kilo gitse var ya geriye 5 kalıyor daha ne isteyeyim ki )) peki bu 5 kiloyu ne kadar sürede verdin spor yaptın mı ?
valla canım spor olarak yürüyüş oda işten kızımı almaya giderken felan 40 dk, ocak 2014 te başladım hazirana kadar felan verdim her hafta gr verdim o 1 ayda 1 kilo gibi bişe oldu

merhaba. ben de yeni katıldım aranıza. boyum 1.65 kilom 70. 62 kiloya düşmek istiyorum. bugünden itibaren başlıyorum akşam yememeye. benim en büyük sıkıntım gündüz aralarda atıştırmak. inşallah onu da bırakacağım. zaten günlük ip atlamaya da çalışıyorum. herkese kolay gelsin.

hoşgeldin umarım sağlıklı bir şekilde verirsin kiloları.
bol su iç fakat ufak da olsa ye vucut kastan atmasın kiloyu.
o büyük sıkıntı malesef.
kolay gelsin :)

Gunaydin kizlar...

Luu joo detayli anlatim icin tesekkurler.. üsenmeyip yazmissin uzun uzun.. :)

Yeni arklar hos geldiniz..

Kimler tuttu cenesini aksam, kacamak yapan varmi?
Ben oglen biraz nohutlu pilav yemistim, aksam bisey yemedim, birazdan tost yerim herhalde..

rica ederim zor bir süreç
ben acıktığım zamanlar hemen yemiyorum su içiyorum yaklaşık 5 dakika sonra yemek yiyorum iştahım kesiliyor az yiyorum :)

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz, kızlar elma sirkeme bu sabah itibariylen başladım, akşam giderken unuttum almayı ama limonlu suyumu içip yattım, bugünden itibaren başladım 1 hafta kendimi tutup tartılmıcam bakalım haftaya cuma ne cıkıcam tartıda çooook merak ediyorum.

sabahki menüm
1 ılık bardak sirkeli su
tost ekmeğine tost
1 tabak kısır
1 kase yoğurt
yeşil çay

öğlen
2 adet lahmacun
ayran

akşamı bilmiyorum ama geçiştiricem inşallahhhh 1 bardak sirkeli su içip

Arkadaşlar hamile olduğum için diyet vs gibi bir durumum yok ama başlığı görünce yazmak istedim. Ben alışkanlık olarak saat 3 dört gibi yemek yediğimde (ama sağlam yerim iyice doyana kadar) akşamları bir iki bisküvi veya meyveyle geçiştiren bir insanım ve ömrümde hiç kilolu olmadım. Gebelik şekeri dışında hiç diyet yapmadım. Tatlıyla da aram yoktur pek zaten. Tek sıkıntılı şey benim için ekmek. Onu da az yesem daha da ince olurdum (hamilelik dışı) Yani demem o ki bu şekilde yemek gerçekten işe yarıyor. Size kolay zayıflamalar :) Doğum sonrası ben de gelirim artık :)

selam kızlarr

lo juu umarımd ogru yazdım ne güzel anlatmış demek doktor bile, akşamları kesmeni istedi
demekki dogru yoldayız :)

yeni gelen arkadaşımızda hoş gelmişi umarım sürekli katılım yaparsınız..

nesilcim valla bend ebişiy yemedim akşam 4 köfte ve salatadan sonra
sadece gece yatarken 11 gibi iii saat , yarım hoşbeş gofret attım agzıma okadar

yarın tartı günü bakalım ama kimse yazmaz yine

Canım öyle açlıktan bahsetmedim yani sonuçta gün boyu bişeyler mideye giriyor elma sirkesi mideyi yakmaz anlamında düşündüm benim midem rahatsız yani sabah uyanır uyanmaz elma sirkesi içersem bütün gün mide yanması ile uğraşırım diye söyledim.. elbette haklısın aç olunca daha çabuk gidiyor geçen sene bunu daha iyi başarıyordum bu sene kaçamaklarım oluyor haliyle kilo verme süreci uzuyor..ama söz YEMİYECEMMMM )

Yeni arkadaşlar hoşgeldiniz sizleri listeye ekleyeyim kuralları okuyun arkadaşlar )

sbah
biraz peynir
5 yeşil zeytin
maydanoz
2 küçük minicik domates
2 adet kızarmış light form ekmem

öğle
1 haşlanmış yumurta
2 küçük doamtes
maydanoz
biraz peynir
3 adet ceviz

çoook doydumm şuan

akşam
haşlama tavuk baget 3 adet yerim

bol su çay içerim yatarım ))

bu haftayı motive haftası ilan edip haftaya ctesi tam anlamıyla yazmaya başlayım bence, bende elma sirkesine başladım ya 1 haftada tartılmıcam hiç sürpriz görmek istiyorum çünkü 74 lü rakama geçersem vermeye başladım demek benim için

valla canım spor olarak yürüyüş oda işten kızımı almaya giderken felan 40 dk, ocak 2014 te başladım hazirana kadar felan verdim her hafta gr verdim o 1 ayda 1 kilo gibi bişe oldu
hıımmm biraz uzun olmuş yani iki ayda 5 kilo olsa hemen yapardım gerçi bütün diyetlerin başı karbonhidrat almamak yada çok az almak ...

ay ne güzel doldu topik bugün bizim yemekte kahvaltılık vardı
ekmeksiz yedimmm yarın tartılcam
66 ları görürüm inşş

adımsayar programı kullanıyormusunuz arkadaşlar ben bir tane kullanıyorum ama eksik
saydıgını düşünüyorum

YENI LİSTEMİZ 30/05 - 06/05
GRUP 1

1) Ada (Baslangic 73,80) (hedef 65 ) ...73,70...(... gr)
2)Çisenaz (Başlangıç 75.80) (hedef 70 ) ..76.30.. (...gr)
3) Antepli (Baslangic 89,00 ) (hedef 60) ..88.1.. (... gr)
4) Semo Doğum yaptı…
5) 27nimet27 (Başlangıç:82,00) (hedef:75)78.80 (... gr)

GRUP 2

6)Nesil (Baslangic 74 ) (hedef 58) ...62.20.. (+600 gr)
7) masum (Baslangic ) (hedef 58 ) ...68.70 .. (-300gr )

Grup 3
11) Henüz kimse yok

KURALLAR
1- Her hafta cumartesi kilo bildirimi yapıp son kişinin yaptığı bildirim listesinden kendi kilosunu ekleyip bir sonraki kişiye devredilecek yani her kişi listeyi en baştan kopyalayıp kilosunu eklemeyecek zaten tüm eski arkadaşlar biliyor yeni arkadaşlar buna dikkat etsin lütfen...
2- Kilo bildirimi yapmayan mazeretini cumadan bildirmeyen kişilerin isimleri pazartesi silinecek...
3- Herkes elinden geldiği kadar gün içerisinde menülerini ve ne kadar spor yaptığını paylaşsın lütfen hem fikir edinmiş oluruz hemde motive olmuş oluruz. 4- 1. Grup 70 ve yukarı kilosu olanlar için kilo veren kişi 2.gruba geçecektir..)
5- 2. Grup 60 -69 arasında kilosu olanlar için kilo alan kişi 1. gruba kilo veren 3. gruba geçecektir.)
6- 3. grup 59 -50 arasında kilosu olanlar için geçerlidir.

Not : Lütfen doğru kopyalayın listeyi ,listenin tarihinden tutup kuralların sonuna kadar kopyalayıp kilonuzu yazın ve cevaplayın hepsi bu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…