valla canım spor olarak yürüyüş oda işten kızımı almaya giderken felan 40 dk, ocak 2014 te başladım hazirana kadar felan verdim her hafta gr verdim o 1 ayda 1 kilo gibi bişe olduayyyy canım bende önce bir 5 kilo gitse var ya geriye 5 kalıyor daha ne isteyeyim ki)) peki bu 5 kiloyu ne kadar sürede verdin spor yaptın mı ?
merhaba. ben de yeni katıldım aranıza. boyum 1.65 kilom 70. 62 kiloya düşmek istiyorum. bugünden itibaren başlıyorum akşam yememeye. benim en büyük sıkıntım gündüz aralarda atıştırmak. inşallah onu da bırakacağım. zaten günlük ip atlamaya da çalışıyorum. herkese kolay gelsin.
Gunaydin kizlar...
Luu joo detayli anlatim icin tesekkurler.. üsenmeyip yazmissin uzun uzun.. :)
Yeni arklar hos geldiniz..
Kimler tuttu cenesini aksam, kacamak yapan varmi?
Ben oglen biraz nohutlu pilav yemistim, aksam bisey yemedim, birazdan tost yerim herhalde..
Nazcim, karar verdim.. icicem bende.. yani deniycem en azindan.. :)
Adacim, bak kendi agzinla yakalandin, aksam iciim, ac karnina dokunyo dedin.. yaa zaten aksam ac olman lazim.. bir iki lokma ondan bundan, acikmiyosun demekki.. yeme arkadasim, yemeeee.. ben oyle ac yatiyorumki, gece uyuyamiyorum bile bazen. Kalkip su icip tekrar yatiyorum.. tatli bende cok seviyorum, yiyorumda ama baska seyleri abartmayinca bisey olmuyo..
Masumcum biliyorum dengesiz ama verdiklerimi de boyle vermistim. Ayakta duracak kadar kalori almaya calisiyorum sadece.. stoklardan tuketiyorum..
selam kızlarr
lo juu umarımd ogru yazdım ne güzel anlatmış demek doktor bile, akşamları kesmeni istedi
demekki dogru yoldayız :)
yeni gelen arkadaşımızda hoş gelmişi umarım sürekli katılım yaparsınız..
nesilcim valla bend ebişiy yemedim akşam 4 köfte ve salatadan sonra
sadece gece yatarken 11 gibi iii saat , yarım hoşbeş gofret attım agzıma okadar
yarın tartı günü bakalım ama kimse yazmaz yine
hıımmm biraz uzun olmuş yani iki ayda 5 kilo olsa hemen yapardım gerçi bütün diyetlerin başı karbonhidrat almamak yada çok az almak ...valla canım spor olarak yürüyüş oda işten kızımı almaya giderken felan 40 dk, ocak 2014 te başladım hazirana kadar felan verdim her hafta gr verdim o 1 ayda 1 kilo gibi bişe oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?