Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

ben hiç sirke içmedim
fakat yemekten sonra sıcak suya limon damlatıp içiyordum.
sirke daha mı etkilidir acaba ?

ben hiç sirke içmedim
fakat yemekten sonra sıcak suya limon damlatıp içiyordum.
sirke daha mı etkilidir acaba ?
canım zamanında 5 kilo verdim ben yememede dikkat ederek, şimdi gene başladım henüz etkisini göstermedi ama yılmıcam bazen hemen diilde birdende gidebilio kilombelki öle olucaktır tarılmasam hergün 1 hafta araversem anlıcamda hergün tartılınca motive olamıyorum iyisi tartıyı saklıyım ctesi tarılıyım 1 haftada ne olmuş görürüm

merhaba. akşam yememeye ve gündüz atıştırmamaya başlayalı bugün 2. günüm. ben de hergün tartılanlardanım :) ama maalesef baskülüm dijital değil. ve gram gram gidiyor mu kilolar bilmiyorum:) neyse sabırla bekleyip göreceğim bakalım. pazartesi de elmalı, tarçınlı 2 lt su içmeye başlayacağım. herkese kolay gelsin..

YENI LİSTEMİZ 30/05 - 06/05
GRUP 1

1) Ada (Baslangic 73,80) (hedef 65 ) ...73,70...73,500(-200 gr)
2)Çisenaz (Başlangıç 75.80) (hedef 70 ) ..76.30.. (...gr)
3) Antepli (Baslangic 89,00 ) (hedef 60) ..88.1.. (... gr)
4) Semo Doğum yaptı…
5) 27nimet27 (Başlangıç:82,00) (hedef:75)78.80 (... gr)

GRUP 2

6)Nesil (Baslangic 74 ) (hedef 58) ...62.20.. (+600 gr)
7) masum (Baslangic ) (hedef 58 ) ...68.70 .. (-300gr )

Grup 3
11) Henüz kimse yok

KURALLAR
1- Her hafta cumartesi kilo bildirimi yapıp son kişinin yaptığı bildirim listesinden kendi kilosunu ekleyip bir sonraki kişiye devredilecek yani her kişi listeyi en baştan kopyalayıp kilosunu eklemeyecek zaten tüm eski arkadaşlar biliyor yeni arkadaşlar buna dikkat etsin lütfen...
2- Kilo bildirimi yapmayan mazeretini cumadan bildirmeyen kişilerin isimleri pazartesi silinecek...
3- Herkes elinden geldiği kadar gün içerisinde menülerini ve ne kadar spor yaptığını paylaşsın lütfen hem fikir edinmiş oluruz hemde motive olmuş oluruz. 4- 1. Grup 70 ve yukarı kilosu olanlar için kilo veren kişi 2.gruba geçecektir..)
5- 2. Grup 60 -69 arasında kilosu olanlar için kilo alan kişi 1. gruba kilo veren 3. gruba geçecektir.)
6- 3. grup 59 -50 arasında kilosu olanlar için geçerlidir.

Not : Lütfen doğru kopyalayın listeyi ,listenin tarihinden tutup kuralların sonuna kadar kopyalayıp kilonuzu yazın ve cevaplayın hepsi bu..

regli olduğumdan sanırım -200 vermişim haftaya daha iyi bir sonuc alacağıma inanıyorum kızlar...

Cisenazcim, sende yaz kilonu, yarindan sonra tartilma..

Ben toparladim bu hafta kendimi..

YENI LİSTEMİZ 30/05 - 06/06
GRUP 1

1) Ada (Baslangic 73,80) (hedef 65 ) ...73,70...73,500(-200 gr)
2)Çisenaz (Başlangıç 75.80) (hedef 70 ) ..76.30.. (...gr)
3) Antepli (Baslangic 89,00 ) (hedef 60) ..88.1.. (... gr)
4) Semo Doğum yaptı…
5) 27nimet27 (Başlangıç:82,00) (hedef:75)78.80 (... gr)

GRUP 2

6)Nesil (Baslangic 74 ) (hedef 58) ...62.20.. 61.90.. (-300 gr)
7) masum (Baslangic ) (hedef 58 ) ...68.70..67.20 .. (-1500 gr )

Grup 3
11) Henüz kimse yok

KURALLAR
1- Her hafta cumartesi kilo bildirimi yapıp son kişinin yaptığı bildirim listesinden kendi kilosunu ekleyip bir sonraki kişiye devredilecek yani her kişi listeyi en baştan kopyalayıp kilosunu eklemeyecek zaten tüm eski arkadaşlar biliyor yeni arkadaşlar buna dikkat etsin lütfen...
2- Kilo bildirimi yapmayan mazeretini cumadan bildirmeyen kişilerin isimleri pazartesi silinecek...
3- Herkes elinden geldiği kadar gün içerisinde menülerini ve ne kadar spor yaptığını paylaşsın lütfen hem fikir edinmiş oluruz hemde motive olmuş oluruz. 4- 1. Grup 70 ve yukarı kilosu olanlar için kilo veren kişi 2.gruba geçecektir..)
5- 2. Grup 60 -69 arasında kilosu olanlar için kilo alan kişi 1. gruba kilo veren 3. gruba geçecektir.)
6- 3. grup 59 -50 arasında kilosu olanlar için geçerlidir.

Not : Lütfen doğru kopyalayın listeyi ,listenin tarihinden tutup kuralların sonuna kadar kopyalayıp kilonuzu yazın ve cevaplayın hepsi bu...

Selam kızlar

Nesilcim TSK ederim benimde eklemissin

Kayserili hoşgeldin.

Bugün canım istediği şeylerde biraz yedim bu saatten sonra birşey yemem sanirim

Gunaydin, iyi haftalar, hayirli kandiller herkese..

Nasil gecti, haftasonlariniz, kacamak varmi?
Ben idare ettim sayilir, saatler kacti biraz.. :)

Masumcum rica ederim canim, bol eksiler keyifli yaziliyor..
Adacim, sen semoyla gorusuyomusun? Gelsin artik oda..
Zeyassssss..... hadi baby, gel sende artik.. sonra cok gec olacak..

günaydınnn

hafta sonu meyveyi kaçırıdm biraz
birazda saatlerşaştı

günaydın kızlar nesilcim tartılmadımki ama bu ctesiye kadar kendimi tutucam tartılmayıp ctesiye çook güzel bi rakam görmek istiyorum artııııkkkkk, bu arada kilo veremesemde her akşam uyumadan elli yarım mekik çekiom kızlar göbeğimde farkediom azalma oluyo ama belimin kalınlığı gene aynı sadece göbek iniyo mekikle azar azar, ama kilomda insin artık yawww

mekik bende çekeyim
valla ben akşam 6 dan sonrayedim bişiyler hafta sonu çok rahatsız etti beni
en iyisi 5 te kesmekk

Erken yemeye alistikya, gec yeyip birazda ucunu kacirinca gercekten beni de rahatsiz ediyor.. ben menemen yedim ctesi aksam, bi baktim hava karardi, saat 21 olmus.. farketmemistim, zor yattim..

Nazcim mekik super ama beli inceltmez ama krn gobek guzel toparlar. eline uzun bir sopa al, vileda sapi yada oklava gibi, kollar doksan derece, sopa bas hizasinda gibi dik durarak bi saga bi sola don, kalca sabit, ust govden oynayacak.. bayaa farkeder.. :) 50 100 200 yapabildigin kadar yap canim, birden cok abartma tabi.. persembe cuma bisey yapma, kilon normale dussun.. kasa yonelik spor yapinca incelsen bile kilon fazla cikar..

AYNEN DE ÖYLE OLDU HAYATIM MEKİĞİ NEZAMANDIR YAPIYORUM CÜNKÜ BELİM İNCELMİO EVET AMA GÖBEK İNİYO BEL DEDİĞİM YANLARDAKİLER VARYA ONLARIN ÜSTÜNDEN HİZALAYIP ÖLCÜYORUZ YA O ETLER İNMİŞ OLSA Kİ ODA DEDİĞİN GİBİ DOPAYLA SAĞA SOLA HAREKETLE GİDİCEK O ZAMAN İNCELCEK VE ONLARDA ERİYCEK ONUDA EKLİYİM MEKİKTEN ÖNCE ONU YATAKTADA MEKİĞİ YAPIP YATIYIM BU AADA SİRKELİ SUYA TAM GAZ DEVAM

Merhaba kızlar,

bi yarım saat sonra spora başlıyorum inşallah ayağım ağrımaz iyileşti gibi bugun ilk gün 45 dakika yürüyüş bandında yürüyecem bir hafta 45 dakiak sonra 1 saate çıkaracağım....

menümüde yazayım
sabah 3 yumurta lor peynir kıvırcıkla yapılmış salata
yeşil çay

arada
şekersiz türk kahvesi
portakal

öğlen

taze fasülye getirdim onu yicem ayranla

akşama

saat 630da çıkıyorum burda bişe yemem ve sonra yememem lazım ama olmassa mecbur annemde bi çorba içicem oda saat 19:30 yolda eritirim ama eve geçene kadar

avgan pilavı vardı etli sebzeli
1 kepçe ondan yedim birazda salata ve kavrulmuş et
sütlü kahve filann içier günü kapatırım
ama acaip şişim

50 dakika yürüyüş bandında yürüdüm çook iyi geldi ayağım çok az ağrıdı akşamlarıda eşimle kızımla 1 saat yürüyüşe çıkıyoruz zaten yeterli bence ))

spor beni mutlu ediyor aynı zamanda iştahımı kapatıyor.....

Bende yaziim, diyet listesi sayilmaz ama..
Sabah biraz bi avuc balik kraker
Oglen tarhana corbasi, sapagetti, biraz salata
Aksam azcik balik kreker ve magnum

Simdi kahvemi de iciom.. daha bisey yemem sanirim, aksam icin yuruyus planliyorum.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…