yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz, kızlar elma sirkeme bu sabah itibariylen başladım, akşam giderken unuttum almayı ama limonlu suyumu içip yattım, bugünden itibaren başladım 1 hafta kendimi tutup tartılmıcam bakalım haftaya cuma ne cıkıcam tartıda çooook merak ediyorum.
canım zamanında 5 kilo verdim ben yememede dikkat ederek, şimdi gene başladım henüz etkisini göstermedi ama yılmıcam bazen hemen diilde birdende gidebilio kilombelki öle olucaktır tarılmasam hergün 1 hafta araversem anlıcamda hergün tartılınca motive olamıyorum iyisi tartıyı saklıyım ctesi tarılıyım 1 haftada ne olmuş görürümben hiç sirke içmedim
fakat yemekten sonra sıcak suya limon damlatıp içiyordum.
sirke daha mı etkilidir acaba ?
AYNEN DE ÖYLE OLDU HAYATIM MEKİĞİ NEZAMANDIR YAPIYORUM CÜNKÜ BELİM İNCELMİO EVET AMA GÖBEK İNİYO BEL DEDİĞİM YANLARDAKİLER VARYA ONLARIN ÜSTÜNDEN HİZALAYIP ÖLCÜYORUZ YA O ETLER İNMİŞ OLSA Kİ ODA DEDİĞİN GİBİ DOPAYLA SAĞA SOLA HAREKETLE GİDİCEK O ZAMAN İNCELCEK VE ONLARDA ERİYCEK ONUDA EKLİYİM MEKİKTEN ÖNCE ONU YATAKTADA MEKİĞİ YAPIP YATIYIM BU AADA SİRKELİ SUYA TAM GAZ DEVAMErken yemeye alistikya, gec yeyip birazda ucunu kacirinca gercekten beni de rahatsiz ediyor.. ben menemen yedim ctesi aksam, bi baktim hava karardi, saat 21 olmus..farketmemistim, zor yattim..
Nazcim mekik super ama beli inceltmez ama krn gobek guzel toparlar. eline uzun bir sopa al, vileda sapi yada oklava gibi, kollar doksan derece, sopa bas hizasinda gibi dik durarak bi saga bi sola don, kalca sabit, ust govden oynayacak.. bayaa farkeder.. :) 50 100 200 yapabildigin kadar yap canim, birden cok abartma tabi..persembe cuma bisey yapma, kilon normale dussun.. kasa yonelik spor yapinca incelsen bile kilon fazla cikar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?