Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

GÜNAYDIN KIZLARRR
AKŞAM ANNEMDE
TARHANA CORBASI
1,5 PARÇA TAVUK YEDİM.

BU SABAHKİ MENÜM

FORM MÜSLİ-LIGHT SÜT İLE

ÖĞLEN

YANIMDA GENE TAZE FASÜLYEMİ GETİRDİM.

AKŞAMA DOĞRU

YANIMA BİSKÜVİ ALDIM 5 ÇAYI YAPAR GÜNÜ KAPARIM.

SABAH AKŞAM SİRKELİ SU DEVAMMM

günaydın kızlarrr
hergün wc ye çıktıgımda her yeirm dümdüzdü yine şiştim
nasıl yapıcaz bu wc işini

günaydın cnm o sorun bendede var belkide göbeğimiz yok bizim barsak sorunumuz var o yüzden göbekli duruyoruz, ben ekmekte duruyorum bizim barsamıza gelmiyor ekmek belkide ekmeği kes bakalım bide öyle dene

ben zaten sadece 1 dlm ekmek yerimc nm günde çok ekmek yemem ki
yıllardır böyleyim

probiyotik alman gerekir ohalde hani bebeklere veriliodu ya damla onlar işte eczacı bi tanıdığım bana demişti kullan diye barsakları düzenliomuş kabızlığı önlüomus

hadi ya bi sorayımmm onu ben
Masum , evde yoğurt yapıyorsan onun suyunu iç sindirim sistemine çok faydalı ben evde yoğurt yapıyorum suyunu hem kendim hem kızıma içiriyorum çok faydalı..

Merhaba Kızlar

sabah
biraz peynir
4 yeşil zeytin
3 küçük domates minnacık )
maydanoz
2 adet kızarmış light form ekmek

öğle
biraz peynir
1 haşlanmış yumurta
3 yeşil zeytin
2 adet kızarmış light ekmek

1 saat spor yapacam birazdan

akşam
2 adet haşlanmış baget

akşam yeşil çay ve siyah çay bol su ile günü kapatırım ...

Bende yaziim, diyet listesi sayilmaz ama..
Sabah biraz bi avuc balik kraker
Oglen tarhana corbasi, sapagetti, biraz salata
Aksam azcik balik kreker ve magnum

Simdi kahvemi de iciom.. daha bisey yemem sanirim, aksam icin yuruyus planliyorum.. :)
Maşallah NES sen sabahları bir avuç balık kraker ile nasıl açlık hissetmiyorsun ben bir avuç onu yesem 1 saat sonra acıkırım ...Ben şu b12 iğnesinden sonra iştahımı kontrol edemedim ...

ben arada 9kat denen gofretlerden yedim, öğlen yemeği olarak 1 kase mercimek çorba taze fasülye 2 dilim ekmek acı biber tursusu yedim, şimdi yeşil çayımı içiyorumm

50 dakika 6,4 hızla yürüdüm yürüyüş bandında çok iyi geldiiiii

çok fazla geldi bu menü bana
9 katı saat 12 gibi yemiştim öğle yemeğimi 1.30 gibi çok diil ya normal, reglime yakın tatlı isteğim çok oluyo ondan bisküvi gofret aldım, şimdide bisküvimi yiyorum dahada yemem bugün bişe

9 katı saat 12 gibi yemiştim öğle yemeğimi 1.30 gibi çok diil ya normal, reglime yakın tatlı isteğim çok oluyo ondan bisküvi gofret aldım, şimdide bisküvimi yiyorum dahada yemem bugün bişe
bya karbonhidrtlı bir menü olmuş
çorba+godfrte+ekmek+büskivi
tabi herkeisn bünyesi farklı bana göre bi hayli fazla bir menü

menümüde yazayım çıkayım
sabah
3 kayısı 500 ml su

kahvaltı
1 dlm tb ekmegi (50 gr)
peynir-zeytin
domates-salatalık-biber

öglen
1 tabak taze fasulye
2 kase cacık

akşam
1 büyük kase cacık
1 domates

Merhaba ben de varim:) 15 gunde en az 3 kilo vermem lazm arkadaşlar kilo almisim 53 kiloyum normal kilom 50 olmam lazm. Sizvlce verilir mi bu zamanda.
Sabah 07.15
2 yumurta
Domates
60 gr dil peyniri
Cay

Öğle 13
Yesil mercimek
Yoğurt

Aksam yemeyi düşünmüyorum. Acikirsam iki kaşık yoğurt yerim.

Aksam yemeyerek kısa surede zatflayan var mi . bu yöntem etkili mi sizce. Ben zaten 8bcktan snra bsy yemiyordm ona rağmen 3 kilo almsm (((((( napcam ben heeeelp..

İstanbula çok sevindim ya inş bende veririm .iyi vermissin daha da verirsin . Yazdır kız valla :)

günaydınnnn
valla suçlarımı itirf etmek istiyorum yeidmde yedim akşam
yine iki akşamdır kaçırıyorum bu huyumdan vazgeçmek istiyorum
bugün öglende mangal var çok dikkat edicem sabahta az yedim..

migdem yanlarımçıktı yine

günaydın kızlar
face adresleriniz varmı ekleyelim birbirimizi belki grup açar ordanda devam ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…