Masum , evde yoğurt yapıyorsan onun suyunu iç sindirim sistemine çok faydalı ben evde yoğurt yapıyorum suyunu hem kendim hem kızıma içiriyorum çok faydalı..hadi ya bi sorayımmm onu ben
Maşallah NES sen sabahları bir avuç balık kraker ile nasıl açlık hissetmiyorsun ben bir avuç onu yesem 1 saat sonra acıkırım ...Ben şu b12 iğnesinden sonra iştahımı kontrol edemedim ...Bende yaziim, diyet listesi sayilmaz ama..
Sabah biraz bi avuc balik kraker
Oglen tarhana corbasi, sapagetti, biraz salata
Aksam azcik balik kreker ve magnum
Simdi kahvemi de iciom.. daha bisey yemem sanirim, aksam icin yuruyus planliyorum.. :)
ben arada 9kat denen gofretlerden yedim, öğlen yemeği olarak 1 kase mercimek çorba taze fasülye 2 dilim ekmek acı biber tursusu yedim, şimdi yeşil çayımı içiyorumm
9 katı saat 12 gibi yemiştim öğle yemeğimi 1.30 gibi çok diil ya normal, reglime yakın tatlı isteğim çok oluyo ondan bisküvi gofret aldım, şimdide bisküvimi yiyorum dahada yemem bugün bişeçok fazla geldi bu menü bana
bya karbonhidrtlı bir menü olmuş9 katı saat 12 gibi yemiştim öğle yemeğimi 1.30 gibi çok diil ya normal, reglime yakın tatlı isteğim çok oluyo ondan bisküvi gofret aldım, şimdide bisküvimi yiyorum dahada yemem bugün bişe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?