Teşekkürler canım daha iyiyim çook şükür ... tayin daha belli olmadı bekliyoruz böyle arada kalmak sıkıntı bi açıklansada önümüze baksak offff .....Cok gecmis olsun canim.. toparlamissindir umarim.. tasinma durumunuz belli oldumu?
dün iki saat yürüdük dışarda ama eve gelince çayın yanında 2 adet pufff pufff yedim .....kaçamağım bunlar.Super menu canim.. insallah kacamak yapmazsin.. :) insallah bende tabii..
Ben tuttum kendimi sayilir. Oglen yedigimle duruyodum, cayla bikac biskuvi yedim sadece.. :)dün iki saat yürüdük dışarda ama eve gelince çayın yanında 2 adet pufff pufff yedim .....kaçamağım bunlar.
Ada başka topiğe başlamışsın gelmicen artık sanırım buraya.Neyse şeker bol şans sana :)semoooooooo nerdesin gelsen artıkkkkk
2 gündür karbonat karıştırıp suya içiyorum.Şişkinliğimi alıyor gibi geliyor.Bugün pazar diye çok yedim ama yarın yeniden başlayacağım.
Dün sabah ve öğlen sadece yağda yumurta yedim akşam da 3 pide.
Bugün say say bitmez en iyisi yazmamak :)
Ada mono diet diye bir şey duydun mu hiç?Çok fazla şekerli yiyemiyorum ben bu yüzden midem bulanıyor ama bir gün boyunca sadece nutella yiyerek yarım kilo verdim ben.Başka hiçbirşey yemiyorsun ama.İngilizcen varsa nutella mono diet diye yaz Google da bir oku tecrübe edenleri.
teşeşkkürler canım herkes gelirse topic hareketli olursa burayada katılırım ama kimse yokkkkkAda başka topiğe başlamışsın gelmicen artık sanırım buraya.Neyse şeker bol şans sana :)
Çok sevindim canım kilo vermene.Bayağı vermişsin Ada!Merhaba Valentinn ,
Kimsecikler kalmadı buralarda en son ben terk ettim.... diyet grupları bölümünde 14. takımda diyetime devam ediyorum... bu grup daha aktif kaptanımız var daha disiplinli oldu benim için... eğer katılmak istersen 14. takıma bekleriz seni))
Ramzan dolayısıyla diyet pek yapmıyorum ama sahur yapmadığım için güzel kilo verdim bir ayda benim için çok zor olanı başardım gibi perşembe netleşir ama sanırım 3,5-4 arası kilo verdim. inşallah ramazan sonrası kilo almam korurum daha çok vermeye devam ederim ....
Canım ingilizcem var ama bana karatay diyeti daha sağlıklı görünüyor ramazan sonrası ona devam ederim... hem oruç sayesinde öğünlerimide 2 ye düşürürüm daha kolay olur...
Canım buralara kimse gelmiyor yalnız kalma istersen gel takıma katıl görüşürüz ....
sağol canım , evet ramazan sayesinde verdim sahurda yapmadım günlük 1 saat iftardan sonra yürüdüm ....Çok sevindim canım kilo vermene.Bayağı vermişsin Ada!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?