Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Cok gecmis olsun canim.. toparlamissindir umarim.. tasinma durumunuz belli oldumu?

Cok gecmis olsun canim.. toparlamissindir umarim.. tasinma durumunuz belli oldumu?
Teşekkürler canım daha iyiyim çook şükür ... tayin daha belli olmadı bekliyoruz böyle arada kalmak sıkıntı bi açıklansada önümüze baksak offff .....

Sabah
biraz peynir
4 zeyt,n
kırmızıbiber
2 adet küçük dilim kepekli ekmek

öğle
biraz peynir
3 zeyin
4ceviz

akşam
kıymalı patlıcan yemeği
cacık

Su içerim bol bol ve akşam yürüyüş yaparız

dün iki saat yürüdük dışarda ama eve gelince çayın yanında 2 adet pufff pufff yedim .....kaçamağım bunlar.
Ben tuttum kendimi sayilir. Oglen yedigimle duruyodum, cayla bikac biskuvi yedim sadece.. :)
Puff pufflari cok severim ben.. bi de cokomel.. cok oldu yemeyeli, afiyet olsun cnm..

bugün 45 dakika yürüyüş yaptım akşamada bir saat dışarda yürürüm ama ayağım zonkluyor sanırım kronikleşti bu ayakkk ben hareket ettikçe geçmiyor...

yalnızda olsa buradayımmmm ))

sabah
kalsik kahvaltı

öğle
bir haşlanmış yumurta ( Sabah yemedim )
biraz peynir

akşam
fırında sebzeli tavuk
salata

1 saat yürüyüş yapacam
yeşil çay ve su içerim

Selam adacim, ben de ugruyorum arada.. :)
Haftasonu malum yorgunluk.. menemen yiycem bugun..

1 saat 10 dakika yürüyüşümü tamamladım ))

bacakalarım yine sıkılaşmaya başladı bile... akşamlarıda eşimle 1 saat yürüyoruz yetiyor....

30 dakika eliptik , 1 saat yürüyüş bandında yürüdüm akşamada yine yürüyüşe çıkarız en azından yediklerim yaramaz gerçi dikkat ediyorum ama yaz ayıda dondurmasız olmuyor kiiii ((

2 gündür karbonat karıştırıp suya içiyorum.Şişkinliğimi alıyor gibi geliyor.Bugün pazar diye çok yedim ama yarın yeniden başlayacağım.

Dün sabah ve öğlen sadece yağda yumurta yedim akşam da 3 pide.

Bugün say say bitmez en iyisi yazmamak :)

Ada mono diet diye bir şey duydun mu hiç?Çok fazla şekerli yiyemiyorum ben bu yüzden midem bulanıyor ama bir gün boyunca sadece nutella yiyerek yarım kilo verdim ben.Başka hiçbirşey yemiyorsun ama.İngilizcen varsa nutella mono diet diye yaz Google da bir oku tecrübe edenleri.

Merhaba Valentinn ,

Kimsecikler kalmadı buralarda en son ben terk ettim.... diyet grupları bölümünde 14. takımda diyetime devam ediyorum... bu grup daha aktif kaptanımız var daha disiplinli oldu benim için... eğer katılmak istersen 14. takıma bekleriz seni ))

Ramzan dolayısıyla diyet pek yapmıyorum ama sahur yapmadığım için güzel kilo verdim bir ayda benim için çok zor olanı başardım gibi perşembe netleşir ama sanırım 3,5-4 arası kilo verdim. inşallah ramazan sonrası kilo almam korurum daha çok vermeye devam ederim ....

Canım ingilizcem var ama bana karatay diyeti daha sağlıklı görünüyor ramazan sonrası ona devam ederim... hem oruç sayesinde öğünlerimide 2 ye düşürürüm daha kolay olur...

Canım buralara kimse gelmiyor yalnız kalma istersen gel takıma katıl görüşürüz ....

Çok sevindim canım kilo vermene.Bayağı vermişsin Ada!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…