Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

süper o zaman beraber başlayalım :)) bende kararlıyım artık önümü almazsam gittikçe artıyor kilolar yoksa
senin kaç kilo fazlan var peki ?
7 :/
Bu program tek basina yetersiz glebilir. Egzersizlerime tekrar baslamayi düşünüyorum ama useniyorumda... Sen düşünüyor musun spor falan?

7 :/
Bu program tek basina yetersiz glebilir. Egzersizlerime tekrar baslamayi düşünüyorum ama useniyorumda... Sen düşünüyor musun spor falan?
Aslinda haklisin bugun basliycam dedim ama dayanamadim tabi isten ciktigimda cpk basim agriyordu birde reglm yaklasti tatliya agzimi surunce hic dramiyorm. Evet yetersiz olablir ben calisiyorm aksam firsatim olursa ancak oda nasil olur hic bilmiyorm :/

Arada olsun öyle kacamaklar. :) çok sıkarsan cabuk pes edersin.

Slm kızlar araniza yeni katldm destege ihtiyacm var surekli bir baslayp bir brakyorum diyeti bir türlü adapte olamyorum duzene koyamyorum

Sizinle birlikte motive olurum inşallah neler iyip iciyosunuz nekadar zamanda kac kilo verdiniz yazarsanz sevinirim yaş 23 boy 1.64 kilo 93.5 :-(

Sizinle birlikte motive olurum inşallah neler iyip iciyosunuz nekadar zamanda kac kilo verdiniz yazarsanz sevinirim yaş 23 boy 1.64 kilo 93.5 :-(

Bak Temmuz 26 da şunu yazmışım. :)
Yemekte çok abartmıyorum ben... Şekeri elimden geldiğince azaltmaya çalışıyorum. Pek başarılı olduğum söylenemez. Ekmeği sadece sabah az miktarda kullanıyorum. haftada 1 kilo gidiyor böylece... Ha o sıra uyguladığımda bu programı egzersiz falan yapmıyordum. Yapsam daha etkili olurdu tabi...

Bu arada ilk 4-5 gün ciddi açlık hissediliyor. Sonrasında o da olmuyor. Gayet rahat bu program.

Bende 3 bucuk hafta oluyor aksam 6 dan sonra yememeye ilk bi hafta günde 500-550 defa ip atliyordum ama dizlerim cok agirdigi icin daha ziplayamiyorum. 6 dan sonra yemeyince kendimi cok rahat hafif hissediyorum. 4 ay önce dogum yaptim 65 le hamile kaldim 69 dan 66 düstüm ilk Hedefim 65 sonrasinda 60 ins basaririm

Bende dogum yapali 6ay oluyo oyuzden sadece yürüyüş yapyodum onuda braktm 6dan sonra birsey yemiyodum etkilide oluyo fakat ben ogunlerimi ayarlayamyorum ne yemek yapcagmi sasryorum bebislede zor oluyo esimde isten gec geliyo malesef onada sofra hazrla sonuc ortada

88le hamile kaldm 110 kiloyla dogum yaptm suanda 93.5kiloyum

Bu topik tam benlikmiş, bende akşam erken yemekle kilo verileceğini savunuyorum. Pazardan beri son yemeğimi 5-6 civarlarında yedim. Yarından itibaren 5'e almaya çalışıcam. Şuan güncel kilom: 84.700

Bende katılayım buraya ,6dan sonra yememeyi duymuştum 5 biraz daha erken amma bakalım inşallah dayanabilirim.. 10 kilo vermem lazım benimde..

İnşallah kurtuluruz bu başbelası kilolardan :-/

Bende katılayım buraya ,6dan sonra yememeyi duymuştum 5 biraz daha erken amma bakalım inşallah dayanabilirim.. 10 kilo vermem lazım benimde..
evet 5 biraz erken ben 6 dan sonra yemiyorum

bende cocuktan dolayi fazla bisey yapamiyorum ama sabahlari normal kahvaltimi yapiyorum abartmayarak ve ara ögün meyve yiyiorum öle gecistiriyorum saat 5 bucuga dogru aksam yemegi ama kesinlikle salata tüketiyorum yaninada hafif seyler yapiyorum. bazende hic istahim olmuor sadece salata yiyorum zaten ondan baska yemeyede firsat pek bulamiyorum öglede cocuk is güc evde derken aksam olyuor zaten

Yemek olarak neler yapyosun cnm peki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…