7 :/süper o zaman beraber başlayalım :)) bende kararlıyım artık önümü almazsam gittikçe artıyor kilolar yoksa
senin kaç kilo fazlan var peki ?
Aslinda haklisin bugun basliycam dedim ama dayanamadim tabi7 :/
Bu program tek basina yetersiz glebilir. Egzersizlerime tekrar baslamayi düşünüyorum ama useniyorumda... Sen düşünüyor musun spor falan?
Arada olsun öyle kacamaklar. :) çok sıkarsan cabuk pes edersin.Aslinda haklisin bugun basliycam dedim ama dayanamadim tabiisten ciktigimda cpk basim agriyordu birde reglm yaklasti tatliya agzimi surunce hic dramiyorm. Evet yetersiz olablir ben calisiyorm aksam firsatim olursa ancak oda nasil olur hic bilmiyorm :/
Insallah hepimiz istedigimiz gibi bir fizige kavusuruz.Arada olsun öyle kacamaklar. :) çok sıkarsan cabuk pes edersin.
Evet gercekten insan motive oluyor. Aktif tutmak lazim :))Aaaa hareketlenmis burası ne guzelll
Sizinle birlikte motive olurum inşallah neler iyip iciyosunuz nekadar zamanda kac kilo verdiniz yazarsanz sevinirim yaş 23 boy 1.64 kilo 93.5 :-(
Gece yarısı karın gurultularına tahammül edilirse evet işe yarıyor. 2 hafta kadar uygulamıştım 2 kilo vermiştim. Sonrasında bıraktım epey abarttım ve 1 kilo geri geldi.
Tekrar başladım bugün 6. günüm 1 kilo vermiş bulunmaktayım. Tabi günde 2-2,5 lt suyu da ihmal etmiyorum.
Bu arada ilk 4-5 gün ciddi açlık hissediliyor. Sonrasında o da olmuyor. Gayet rahat bu program.Sizinle birlikte motive olurum inşallah neler iyip iciyosunuz nekadar zamanda kac kilo verdiniz yazarsanz sevinirim yaş 23 boy 1.64 kilo 93.5 :-(
evet 5 biraz erken ben 6 dan sonra yemiyorumBende katılayım buraya ,6dan sonra yememeyi duymuştum 5 biraz daha erken amma bakalım inşallah dayanabilirim.. 10 kilo vermem lazım benimde..
bende cocuktan dolayi fazla bisey yapamiyorum ama sabahlari normal kahvaltimi yapiyorum abartmayarak ve ara ögün meyve yiyiorum öle gecistiriyorum saat 5 bucuga dogru aksam yemegi ama kesinlikle salata tüketiyorum yaninada hafif seyler yapiyorum. bazende hic istahim olmuor sadece salata yiyorum zaten ondan baska yemeyede firsat pek bulamiyorum öglede cocuk is güc evde derken aksam olyuor zatenBende dogum yapali 6ay oluyo oyuzden sadece yürüyüş yapyodum onuda braktm 6dan sonra birsey yemiyodum etkilide oluyo fakat ben ogunlerimi ayarlayamyorum ne yemek yapcagmi sasryorum bebislede zor oluyo esimde isten gec geliyo malesef onada sofra hazrla sonuc ortada
Yemek olarak neler yapyosun cnm peki ?Dream00 .!.:bende cocuktan dolayi fazla bisey yapamiyorum ama sabahlari normal kahvaltimi yapiyorum abartmayarak ve ara ögün meyve yiyiorum öle gecistiriyorum saat 5 bucuga dogru aksam yemegi ama kesinlikle salata tüketiyorum yaninada hafif seyler yapiyorum. bazende hic istahim olmuor sadece salata yiyorum zaten ondan baska yemeyede firsat pek bulamiyorum öglede cocuk is güc evde derken aksam olyuor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?