Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

selam kızlarr
facede grupoluşturcaz katımak isteyen olursaa bekleriz nesil ben ve çisenaz var şimdilik

1 saat sporu yaptım en azından kilo vermesemde sıkılaşıyorum buda olduğumdan daha az kilolu gösteriyor.. Ağustos ayında tatile çıkacağız inşallah ozamana kadar hedefim 6 kilo vermek o bile beni bayağı zayıf gösterecek inanıyorum 2 ay gibi sürem var verebilirim demi kızlar günlük 1 saat yürüyüşle birlikte

Aynen adacim, sıkılasmakta kilo vermek kadar onemli.. 6 kilo guzel bir rakam, verirsin insallah.. :)

Aynen adacim, sıkılasmakta kilo vermek kadar onemli.. 6 kilo guzel bir rakam, verirsin insallah.. :)
inşallah canım yaaa bu sefer çok dikkat etmeye çalışıyorum ayda 3 kilo verebilirsem süper olacak bol bol hareket ediyorum....

Kızlar zayıflama kürleri bölümünde yağ yakıcı çayın tarifini yaptım bugun inanılmaz tok tuttu içerken önce biraz midem bulandı ama tokluk hissi verdi...
Basit normalde yeşil çay içiyorum zaten bunun içine limon, taze naze ,rulo tarçın tarifi yazıyor yapmak isteyenler zayıflama kürleri bölümüne bakabilir....

sabah
biraz peynir
5 yeşil zeytin
3 minicik domates
2 adet kızarmış form ekmek

öğle
karışım yağ yakıcı çayı içtim
bir dilim sandiviç

akşam
fırında sebze yemeği
cacık

yine yağ yakıcı karışımı içeceğim ve su

spor kızım uyursa 1 saat yürüyüş bandında yürüyecem ....akşamda eşimle bir saat dolaşıyoruz kızı gezdiriyoruz pek tempolu yürüyüş olmuyor ama yinede hareket etmiş oluyoruz....

1 saat yürüyüş bandında yürüdüm 10 dakikada eliptik yaptım duşumu aldım ohhhh mis gibi yağ yakıcı çayımı içiyorum ))

yine kimsecikler yok kızlar arada sırada burayada bir satır yazın yaaaa ;((((

Sizi takip ediyorum hanımlar. .bir sorum olacak.17 den sonra hiç yemek yemeyip hareket etmeden kilo veren varmı? Ben hiç yuruyemiyorumda kilo verebilirmiyim..

adacım merhaba takp ediyorum ben ama yazamadım kusura bakma canım, biz valla azimle bugünü milad edip artık akşam ağzımıza bişey sürmüces inşallah bakalım. sandalyem hayatım hoş geldin aramıza canım verebilirsin canım bence akşam yemeği diilmi zaten kilo yapan bize metabolizman calısıyorsa yürümek şart değil yediklerinede dikkat ederek bence gayet iyi verirsin canım.

gelin canım arada hepimiz burada olunca motivasyon artıyor ;(( Ahhh cisenaz bende akşamları 19.00 da çayı demliyoruz ondan sonra yanında çok ufakta olsa tatlı gibi yani çikolata falan yiyioruz evde tatlı yapmıyorum zaten.. dışarı çıkınca minik çikolata alıyoruz çayın yannda yiyioruz birde onu bırakabilsem...

spor yapıyorum günlük bir saat yürüyüş yapıyorum 1 saatte dışarda yürüyorum harketliyim bu aralar tekrardan baldır ve bacaklarımın toparlandığını hissediyorum ama asıl netice 15 gün sonra belli olyor....şu yağ yakıcı çayı yapıyorum cidden iştah kesiyor onu içiyorum bu gün ikinci günüm hazırlamasıda kolay ..

Sizi takip ediyorum hanımlar. .bir sorum olacak.17 den sonra hiç yemek yemeyip hareket etmeden kilo veren varmı? Ben hiç yuruyemiyorumda kilo verebilirmiyim..
hoşgeldin , canım metabolizmanla alakalı bir durum ben spor yapmazsam yerimde sayıyorum ...

YENI LİSTEMİZ 06/06 - 13/06
GRUP 1

1) Ada (Baslangic 73,80) (hedef 65 ) ...73,70...73,500(-200 gr)
2)Çisenaz (Başlangıç 75.80) (hedef 70 ) ..76.30.. (...gr)
3) Antepli (Baslangic 89,00 ) (hedef 60) ..88.1.. (... gr)
4) Semo Doğum yaptı…
5) 27nimet27 (Başlangıç:82,00) (hedef:75)78.80 (... gr)

GRUP 2

6)Nesil (Baslangic 74 ) (hedef 58) ...62.20.. 61.90.. (-300 gr)
7) masum (Baslangic ) (hedef 58 ) ...68.70..67.20 .. (-1500 gr )

Grup 3
11) Henüz kimse yok

KURALLAR
1- Her hafta cumartesi kilo bildirimi yapıp son kişinin yaptığı bildirim listesinden kendi kilosunu ekleyip bir sonraki kişiye devredilecek yani her kişi listeyi en baştan kopyalayıp kilosunu eklemeyecek zaten tüm eski arkadaşlar biliyor yeni arkadaşlar buna dikkat etsin lütfen...
2- Kilo bildirimi yapmayan mazeretini cumadan bildirmeyen kişilerin isimleri pazartesi silinecek...
3- Herkes elinden geldiği kadar gün içerisinde menülerini ve ne kadar spor yaptığını paylaşsın lütfen hem fikir edinmiş oluruz hemde motive olmuş oluruz. 4- 1. Grup 70 ve yukarı kilosu olanlar için kilo veren kişi 2.gruba geçecektir..)
5- 2. Grup 60 -69 arasında kilosu olanlar için kilo alan kişi 1. gruba kilo veren 3. gruba geçecektir.)
6- 3. grup 59 -50 arasında kilosu olanlar için geçerlidir.

Not : Lütfen doğru kopyalayın listeyi ,listenin tarihinden tutup kuralların sonuna kadar kopyalayıp kilonuzu yazın ve cevaplayın hepsi bu...

Adacim yaaaa.. ben eksi goremiycem yine.. gecen cuma elimi sakatladim, dikis var parmagimda.. pek mutfak isi yapamiyorum. Esimde tostlari yapti yapti yedirdi sagolsun.. :) bu sabah 63 gordum, bakalim yarina noolur.. sen tartildinmi hic.. yuruyus farkettirmistir sanirim..

GRUP 1

1) Ada (Baslangic 73,80) (hedef 65 ) ...73,70...73,50 (-gr)
4) Semo Doğum yaptı…

GRUP 2

6)Nesil (Baslangic 74 ) (hedef 58) ... 61.90.. 62.60 (+700gr)
7) masum (Baslangic ) (hedef 58 ) ...68.70..67.20 .. (- gr )

Grup 3
11) Henüz kimse yok

KURALLAR
1- Her hafta cumartesi kilo bildirimi yapıp son kişinin yaptığı bildirim listesinden kendi kilosunu ekleyip bir sonraki kişiye devredilecek yani her kişi listeyi en baştan kopyalayıp kilosunu eklemeyecek zaten tüm eski arkadaşlar biliyor yeni arkadaşlar buna dikkat etsin lütfen...
2- Kilo bildirimi yapmayan mazeretini cumadan bildirmeyen kişilerin isimleri pazartesi silinecek...
3- Herkes elinden geldiği kadar gün içerisinde menülerini ve ne kadar spor yaptığını paylaşsın lütfen hem fikir edinmiş oluruz hemde motive olmuş oluruz. 4- 1. Grup 70 ve yukarı kilosu olanlar için kilo veren kişi 2.gruba geçecektir..)
5- 2. Grup 60 -69 arasında kilosu olanlar için kilo alan kişi 1. gruba kilo veren 3. gruba geçecektir.)

Not : Lütfen doğru kopyalayın listeyi ,listenin tarihinden tutup kuralların sonuna kadar kopyalayıp kilonuzu yazın ve cevaplayın hepsi bu...

Selam sekerler,
Bu haftada istahimin odulunu aldim.. bende toparlanamiyorum bu ara..

GRUP 1

1) Ada (Baslangic 73,80) (hedef 65 ) ...73,50...73,200 (-300gr)
4) Semo Doğum yaptı…

GRUP 2

6)Nesil (Baslangic 74 ) (hedef 58) ... 61.90.. 62.60 (+700gr)
7) masum (Baslangic ) (hedef 58 ) ...68.70..67.20 .. (- gr )

Grup 3
11) Henüz kimse yok

KURALLAR

ben gelmesem kimse gelmiyor kizlar ...rahatsizdim serum falan aldim yani iki gündür o yuzden gelemedim....kimsecikler yok birakalim mi burayi ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…