Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Ben de bakayım o gruba Adacığım.Kalabalık olunca daha azimli oluyor insan.
kesinlikle hergün ne yenildi ne kadar spor yapıldı ve kilo vereni görünce daha bi gaza geliyorsun tavsiye ederim şekerim ))

Sahursuz nasıl dayandın?
iftarla sahur süresi biliyorsun bu yıl çook az çok fark yok ..bide ben doğuda yaşıyorum iftar yapıyorum 2,30 da sahura tekrar kalk olmuyor midem ağrır diye hiç kalkmadım çook şükür etkilenmedim iyi tuttum az kaldı zaten ))

Allah kabul etsin evet az kaldı.Görüşürüz adacığım o zaman. çocuklar çok sıkıldı az dışarı çıkarayım.

Gece yarısı karın gurultularına tahammül edilirse evet işe yarıyor. 2 hafta kadar uygulamıştım 2 kilo vermiştim. Sonrasında bıraktım epey abarttım ve 1 kilo geri geldi.

Tekrar başladım bugün 6. günüm 1 kilo vermiş bulunmaktayım. Tabi günde 2-2,5 lt suyu da ihmal etmiyorum.

ben 6 dan sonra yemeyerek devam ediyorum ramazandan dolayı bırakmıstım tekrar basladım bayram biter bitmez bu yöntem işe yarıyor

4.haftam her pazartesi tartildim.5.1 kg gitti.devam edecegim.81.5 kg idim basladigimda.ramazan bayraminda cok moralim bozuldu kiyafet almadim kilolardan dolayi.kendime kg degil ama zaman hedefi koydum.kurban bayramina kadar devam edicem diye.insallah gozle gorulur fark olur ozamana kadar.eger bu sekilde kg vermeye devam edersem 2,5 ay sonra ostedigim kiloda olurum insallahhh.

Slm kızlar 3 haftadır 6 dan sonra yemiyorm başlangıç 76.800 bugün 74.100. Hedef 70 olur muyum acaba. 2 yıldır gitmeyen 5 kilom var

9 ayda 8 kg verdim ben de... Boyum 1.65, 62,5 kg dum diyete başladığımda. Şu an 54,5-55 kg civarlarındayım. En dar pantolonum bile bol geliyo yakışmıyo ama bacaklarım çöp gibi kaldı. 56 falan ideal benim için sanırım. 56da kalıcam ama spora devam. Motivasyonunuzu kaybetmeyin kızlar, 8 kg yük attım sırtımdan 55 kg hayaldi benim için bir zamanlar

Merhaba... Peki menunde kisitlama oldu mu?

Merhaba... Peki menunde kisitlama oldu mu?
evet diyetisyen eşliğinde diyet yaptım, abur cubur çok tüketiyodum. Sadece kilo verene kadar değil, sağlıklı beslenmeyi hayat tarzım haline getirdim o yüzden kalıcı verdim kilolarımı. Hiç mi yemiyorum elbette yiyorum arada bir, ama eskiden olduğu kadar değil

Arkadaşlar 100 kilonun üzerinde olanlar varsa diyet grupları bölümünde bugün itibariyle konumuz açılmıştır.

Biliyorsunuz "Diyet Grupları" bölümünde konular sadece moderatörler tarafından açılabiliyor. 100 kilo ve üzeri bayanlar olarak tek bir başlık altında toplanalım ve bizim için açılan bu konuya sahip çıkalım. (Aynı zamanda günlüğünüzde paylaşımlarınıza da devam edebilirsiniz.)

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ilo-uzerindekiler-birlikte-zayifliyor.851342/

Ben ordayım 100 kilo ve üzeri tüm bayanları da bekliyorum

Bende aksam besten sonra yemeyerek üç ayda altı kilo verdim diyet yapmadan iki kilo aldım kısmetse yarın yine başlıcam

Reactions: kln
Merhaba kızlar bende artık zayıflamak istiyorum 4.5 aylık bi oğlum var süt olsun diye diye yemedigim icmedigim şey kalmadı ve su an 76 kiloyum boyum 1.70 70 kilo ile hamile kaldım o zamanlarda fazlam vardı yani 86 ile doğuma gittim doğumdan sonra 10 kilo gitti ve benim en az 10 kilo vermem lazım vücudunu toparlamak için inşallah akşam yemeğini kaldırıp bol sıvı ve düzenli beslenme ile basarabilirim arkadaş lazım kendimi motive etmek için inşallah beraberce zayıflar fit oluruz herkese başarılar şimdiden hedeflerimize ulasalim

Cnm Merhaba bende emziriyorum doğum kilosu vermeye çalışıyorum http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?posts/42435376/

Selam kızlar kurban bayramı çıkışı baya abarttım bende tatlılar çikolatalar derken ... Aslında ramazan sonrasında kilom çok iyiydi. sonra tatile gittim geldim ve arkasından kurban bayramı derken 5 kilo aldım. bu 5 kiloyu nasıl vericem bilmiyorum. Kendimi hiç tutamıyorum. Zatnn ramazanda da yiyemediğim için vermiştim. Bu konuda iradesizim biraz. Akşamları yemiyeceğim inşallah bugün karar verdim. Çünkü o kdar çok çikolata yedim ki aldım başımı gittim. Dikkat edip aslında sağlıklı beslenme ve düzene girip kilo verdikten sonra korumak istiyorum

Bu bayram bende çikolata tatli kotami doldurmuş durumdayim. 1 kg almisim 4 günde ya... :/

Ben bugün basliyorum tekrar. Evet! Kararliyim

Sen?:))

Bu bayram bende çikolata tatli kotami doldurmuş durumdayim. 1 kg almisim 4 günde ya... :/

Ben bugün basliyorum tekrar. Evet! Kararliyim

Sen?:))

süper o zaman beraber başlayalım :)) bende kararlıyım artık önümü almazsam gittikçe artıyor kilolar yoksa
senin kaç kilo fazlan var peki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…