Ben de bakayım o gruba Adacığım.Kalabalık olunca daha azimli oluyor insan.teşeşkkürler canım herkes gelirse topic hareketli olursa burayada katılırım ama kimse yokkkkk
Sahursuz nasıl dayandın?sağol canım , evet ramazan sayesinde verdim sahurda yapmadım günlük 1 saat iftardan sonra yürüdüm ....
kesinlikle hergün ne yenildi ne kadar spor yapıldı ve kilo vereni görünce daha bi gaza geliyorsun tavsiye ederim şekerimBen de bakayım o gruba Adacığım.Kalabalık olunca daha azimli oluyor insan.
iftarla sahur süresi biliyorsun bu yıl çook az çok fark yok ..bide ben doğuda yaşıyorum iftar yapıyorum 2,30 da sahura tekrar kalk olmuyor midem ağrır diye hiç kalkmadım çook şükür etkilenmedim iyi tuttum az kaldı zatenSahursuz nasıl dayandın?
Allah kabul etsin evet az kaldı.Görüşürüz adacığım o zaman. çocuklar çok sıkıldı az dışarı çıkarayım.iftarla sahur süresi biliyorsun bu yıl çook az çok fark yok ..bide ben doğuda yaşıyorum iftar yapıyorum 2,30 da sahura tekrar kalk olmuyor midem ağrır diye hiç kalkmadım çook şükür etkilenmedim iyi tuttum az kaldı zaten))
9 ayda 8 kg verdim ben de... Boyum 1.65, 62,5 kg dum diyete başladığımda. Şu an 54,5-55 kg civarlarındayım. En dar pantolonum bile bol geliyo yakışmıyo ama bacaklarım çöp gibi kaldı. 56 falan ideal benim için sanırım. 56da kalıcam ama spora devam. Motivasyonunuzu kaybetmeyin kızlar, 8 kg yük attım sırtımdan 55 kg hayaldi benim için bir zamanlar
evet diyetisyen eşliğinde diyet yaptım, abur cubur çok tüketiyodum. Sadece kilo verene kadar değil, sağlıklı beslenmeyi hayat tarzım haline getirdim o yüzden kalıcı verdim kilolarımı. Hiç mi yemiyorum elbette yiyorum arada bir, ama eskiden olduğu kadar değilMerhaba... Peki menunde kisitlama oldu mu?
Aceba yağ yakıcı çayın tarifi verebilirmisiniz1 saat yürüyüş bandında yürüdüm 10 dakikada eliptik yaptım duşumu aldım ohhhh mis gibi yağ yakıcı çayımı içiyorum))
Cnm Merhaba bende emziriyorum doğum kilosu vermeye çalışıyorum http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?posts/42435376/Merhaba kızlar bende artık zayıflamak istiyorum 4.5 aylık bi oğlum var süt olsun diye diye yemedigim icmedigim şey kalmadı ve su an 76 kiloyum boyum 1.70 70 kilo ile hamile kaldım o zamanlarda fazlam vardı yani 86 ile doğuma gittim doğumdan sonra 10 kilo gitti ve benim en az 10 kilo vermem lazım vücudunu toparlamak için inşallah akşam yemeğini kaldırıp bol sıvı ve düzenli beslenme ile basarabilirim arkadaş lazım kendimi motive etmek için inşallah beraberce zayıflar fit oluruz herkese başarılar şimdiden hedeflerimize ulasalim
Bu bayram bende çikolata tatli kotami doldurmuş durumdayim. 1 kg almisim 4 günde ya... :/Selam kızlar kurban bayramı çıkışı baya abarttım bende tatlılar çikolatalar derken ... Aslında ramazan sonrasında kilom çok iyiydi. sonra tatile gittim geldim ve arkasından kurban bayramı derken 5 kilo aldım. bu 5 kiloyu nasıl vericem bilmiyorum. Kendimi hiç tutamıyorum. Zatnn ramazanda da yiyemediğim için vermiştim. Bu konuda iradesizim biraz. Akşamları yemiyeceğim inşallah bugün karar verdim. Çünkü o kdar çok çikolata yedim ki aldım başımı gittim. Dikkat edip aslında sağlıklı beslenme ve düzene girip kilo verdikten sonra korumak istiyorum
Bu bayram bende çikolata tatli kotami doldurmuş durumdayim. 1 kg almisim 4 günde ya... :/
Ben bugün basliyorum tekrar. Evet! Kararliyim
Sen?:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?