hafif seyler balik, haslama türü seyler ekmek zaten oldum olasi yemem kahvalti disinda öyle belirli bi menüm yok kafama göre takiliyorum. sadece cikolata benim icin zor oldu birakmak makarna pilav hamur isi meyve sulari asitli seylerden vazgectim. siz nasil düsünüyorsunuz peki bende degisik seyler deniyim bazen sasiriyorum ne yiyecegime. herzamanda balik türü haslama türleri yenmiyorYemek olarak neler yapyosun cnm peki ?
Benim eşimde cok sever yemeyi ona ayrı yaparım ama beni yemeye zorlar burda bi kızarım sürekli yememi ister ama iradem güçlendi yemiyorum sizde zamanla alışırsınızUykum gelmiş benim hepsi birbirine girmiş :-D
bugunden itibaren bende katiliyorum kizlar kuzen dun resimlerini yolladi aman allahim 100 kgdan 55 kgya dusmus 6 ayda aksam yemegini hafif yemis 6 dan sonrada hicbirsey yememis tek sirrim bu dedi bende bugunden itiberen basliyorum bakalim bende verebilecekmiyim
insaallah canim birlikde kurtuluruz benimde eller kollarim yuzum cok zayif diger yerlerime aldim kafam emanet gibi duruyor baska bedene hapsolmus gibiVay be çok iyiymiş. 100 kilodan 55 kiloya 6 ayda düştüyse ayda 7.5 kg gitmiş bir haftada 1.8 kg gitmiş. maşallah. Ama gündüzleri de çok abartmamıştır. Başka türlü verilmez heralde. Bende başlıycam dedim ama tam anlamıyla başlayamadım. dün yedim maalesef abartarak hemde. Tatlıyı çok abartıyorum ondan nasıl kurtulcam bilmiyorum. hergün çikolata yiyorum ona ek olarak başka tatlılarda yiyorum. Kötü yanı bölgesel yağlanma oluyor işte. İnşallah ondan da kurtulurum.
insaallah canim birlikde kurtuluruz benimde eller kollarim yuzum cok zayif diger yerlerime aldim kafam emanet gibi duruyor baska bedene hapsolmus gibicanim kuzen diger kuzenede yaptirmis ayni yaptigini oda 60 kg falandi 45 kgya dusmus ben begenmedim gerci cok zayif duruyor ekmegi kesinlikle kesmis sekeri meyveden aldim dedi tuzu kalin tuz kullanmis himalaya tuzu sanirsam bende otomatikmen ekmegi kaldirdim bugun cok canim cekerse 1 dlm kahvaltida yemegi dusunuyorum cikolatanin siyah olanindan 1 isirimlik ye diyetisyenim vermisti cok canin cekerse diye tatli icin sutun icine tarcin cubuklari koy ic demisti dene istersen ben cok yemiyorum ama benim bagirsaklarim calismiyor kac kez hastanelik oldum 1 haftayi kesin geciyor buyuk tuvalete cikmam ondanher yedigim depolaniyormus dr dedi once bagirsaklarimi calistirmam gerekmis sonra zayiflama bakalim lifli urunler tuketicem
Ayy beni de alın aranıza. Ben de 80.5 kiloyu. Boyum 163.vermek istiyorum artık şu kiloları. ..
Canım stresden ben 3 yıla yakın tedavi gördüm ağır depresyon geçirdim o ilaçlar serumlar şişirdi hayatım boyunca hep zayıf bir insandım çoçukkende sindirim sorunum olurdu ama şimdi tamamen hastalık derecesindeyim çiğ beslenmek gerekmiş sağlık kliniğine üye oldum şimdi onlar takipde yoksa çok az yiyorum hareketliyim herkes şaşırıyor nasıl kilolusun bütün gün çoçuk ev okul koşuşturuyonda üstelik çok az yediğimden herkesi dert aldı benim kilolarCanım teşekkür ederim bilgilerin için inşallah vericez. Bİrde korumak önemli. sağlıklı beslensek hiç bir sıkıntı kalmaz inşallah. Senin kilondaki sıkıntı sindirim sistemiyle de alakalı olabilir. Hanı bağırsak problemin oluyormuş ya o çok etkiler canım. Kesinlikle mesela sen az yesen, diyet yapsan bu problem yüzünden yavaş kilo verebilirisn. Doktorun çok haklı inşallah öncelikle bu sorunun çözülür sonrasında devamı gelir. Basit bi stres bile bağışıklık sistemini etkiliyor. Kuru kayısıyı akşamdan bi brdak su içine 3 -4 tane at sabah ac karnına suyu iç kayısıları ye bu çalıştırıyor diyorlar.
Canım stresden ben 3 yıla yakın tedavi gördüm ağır depresyon geçirdim o ilaçlar serumlar şişirdi hayatım boyunca hep zayıf bir insandım çoçukkende sindirim sorunum olurdu ama şimdi tamamen hastalık derecesindeyim çiğ beslenmek gerekmiş sağlık kliniğine üye oldum şimdi onlar takipde yoksa çok az yiyorum hareketliyim herkes şaşırıyor nasıl kilolusun bütün gün çoçuk ev okul koşuşturuyonda üstelik çok az yediğimden herkesi dert aldı benim kilolarçok yavaş vericem dediğin gibi buda beni çabuk pes ettiriyor ama sıkıldım usandım yaşda ilerliyor bu defa dayanacam ve bol lifli yiyecem artık
Voovvvv diyorum gözlerim yerinden frladi 6 ayda nasl vermiş okadar yaaa bende istiyorum bir türlü sonuna kadar gidemeden pes ediyorum bu sefer olur inşallah hepbirlikte kurtuluruz bu basbelasi kilolardanbugunden itibaren bende katiliyorum kizlar kuzen dun resimlerini yolladi aman allahim 100 kgdan 55 kgya dusmus 6 ayda aksam yemegini hafif yemis 6 dan sonrada hicbirsey yememis tek sirrim bu dedi bende bugunden itiberen basliyorum bakalim bende verebilecekmiyim
Aynen canım benimde gözlerim şaşı oldum resimleri görünceVoovvvv diyorum gözlerim yerinden frladi 6 ayda nasl vermiş okadar yaaa bende istiyorum bir türlü sonuna kadar gidemeden pes ediyorum bu sefer olur inşallah hepbirlikte kurtuluruz bu basbelasi kilolardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?