- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
Selammm
Bağırsaklar için kefiri tavsiye ederim
Kızlar katilim çok olursa eskisi gibi liste bile yaparız ,
Liste çok iyi olurda ben pek anlamam. Biri cikar umarim.Günaydın kim yapacak listeyi ya cuma yada ctesi günü olsun tarti günü bence
Gerçi excelden yapilacaksa ben yapabilirim.Günaydın kim yapacak listeyi ya cuma yada ctesi günü olsun tarti günü bence
merhabalar kızlar ben de geçen hafta diyete başladım ama 5 ten sonra çok zor olmuyor mu sizinle denemek istiyorum da.. eskiden beri yapanlar olduğunu gördüm zorlanmadınız mı hiç?
ben de en son 7 gibi yemeye çalışıyorum ama yine de eski oburluktan kalma illa birşeyler istiyor canım. eşimle gece yemelerimiz vardı ikimize de kilo aldırdı artık dur dedik ama kiloları aldık tabicnm ben istikrar saglayamadım ama , kısa dönmelerde yaotıgımda
bel ve göbek inceltitigini biliyorum veee ayrıca alışıyorsun belli bir süre sonra kışta geldi tam uygulanacak yöntem aslında
ben de en son 7 gibi yemeye çalışıyorum ama yine de eski oburluktan kalma illa birşeyler istiyor canım. eşimle gece yemelerimiz vardı ikimize de kilo aldırdı artık dur dedik ama kiloları aldık tabibugun deneyeceğim 5 ten sonra yemeyeceğim
yok ama tamamdır artık kesinlikle gece yemeleriyle vedalaştık. sabah erkenden sporla başaldım güne ve bence erkenden yemeyi bırakmak da çok etkili olacak. yalnız bi sıkıntım var kayınvalideme gidiyoruz haftada bir iki akşam. orda yemek gec yeniyor beni de zorlar yemem için ne yapsam?ooofffff o gece yemeleri bitiridi zatenn
yok ama tamamdır artık kesinlikle gece yemeleriyle vedalaştık. sabah erkenden sporla başaldım güne ve bence erkenden yemeyi bırakmak da çok etkili olacak. yalnız bi sıkıntım var kayınvalideme gidiyoruz haftada bir iki akşam. orda yemek gec yeniyor beni de zorlar yemem için ne yapsam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?