Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Kızlar bende başladım 1 ekimde 94.1 kiloydum bu sabah 93.2 olmuşum deniz tuzu aldım öğütmeli harika bişeymiş daha önce neden tuz yedim diye kızdım kendime yulaf ezmesi aldım 1 hafta sonra ödül vercem kendime yulafı un haline getirdim Muzlu kurabiye yapıcam birde 5 tane gün kurusu minik minik doğrıcam Ohh mis

Selammm
Bağırsaklar için kefiri tavsiye ederim

Kızlar katilim çok olursa eskisi gibi liste bile yaparız ,

Selammm
Bağırsaklar için kefiri tavsiye ederim

Kızlar katilim çok olursa eskisi gibi liste bile yaparız ,

Aleykum selamm. Kefiri bende duydum hemde b12 si eksik olanlara da iyi gelir kizlar.
Liste yapsak daha cok motive oluruz diye dusunuyorum. Arkadaslarda dusuncelerini yazsinlar bence liste olmasi hem bizim hemde baskalarinin motive olmasi icin cok iyi olur

Aynen öyle bi tartı günü belirleriz
O gün herkes tartilip bildirim yapar

bende varim listeye :)

Bende varim kizlar listeye. Bugn baslarm aman yiyeym yarin baslarim diye diye gittikce aliorm kilo.

Listeyi nasil olusturacagiz. Hangi unler tartilma gunu olacak

Günaydın kim yapacak listeyi ya cuma yada ctesi günü olsun tarti günü bence
Liste çok iyi olurda ben pek anlamam. Biri cikar umarim.

Bu arada programı uygulayamadim tam anlamıyla...:/ bu yüzden bugunu ilk günüm sayiyorum ve tekrar basliyorum. :/

Başlayalım arkadaşlar ben 1 ekimde 94.1 kiloydum bu sabah 91.9 olmuşum çok mutlu oldum demekki doğru şeyler yapıyorum

Benide ekleyin kızlar listeye eğer yaparsanız 78.300 le başladım 77.100 e düştüm artık akşam öğünümü çok hafif tutuyorum birde elimden geldiğince hareketimi dahada artırdım bakalım 6 ayda hedefim 55 kiloya inicemmi

Huuuuuu huuuu uyuyormusunuz nerdesiniz kızlar tamda gaza gelmişken ağızım boş boş oturmaya alışmışlen olacak işmi şimdi bu hadiiii kalkınnnn diyettt zamanı hadiyinnnnn silkelenin enerjiiii yükleyin bedenize yıllardık bıkdık usandık totomuzun göbüşümüzün yağından şimdi beraber zayıflama zamanı çabuk olun bekliyorum

Selamm kızlar Aynen listeye başlayalım ki motive olalım bende daha tık yok.
Tecrübeli daha önce liste oluşturan arkadaşlar yardım etsinler bize. Nasıl olacak bu liste işi acaba?

günaydın kızlar
5:45 te kalktım lahana suyumu içtim
sonra kahvaltımı yaptım
ikizleri hazırlayıp okula bıraktım işe geldim
yeşilçayımıiçtim şimdi bi elma çayı yapıcam kendime

bugün ayça kayanın 5333 kitabını almıştım dün o sisteme başladım
ben özel bir şirkette çalışıyorm
yemekleirmiz burda çıkıyor saglıklı ev yemekleri
yagına ununa dikkat ederler
günlük ögünleirmide ona göre ayarlıyorum..

liste içinde ben sayfada eskiyim ama hiç yapmadım
yapmamda çok ygun çalışıyorum ev ş ikizleirn dersleri derkenn
çok yogun greçiyr

merhabalar kızlar ben de geçen hafta diyete başladım ama 5 ten sonra çok zor olmuyor mu sizinle denemek istiyorum da.. eskiden beri yapanlar olduğunu gördüm zorlanmadınız mı hiç?

merhabalar kızlar ben de geçen hafta diyete başladım ama 5 ten sonra çok zor olmuyor mu sizinle denemek istiyorum da.. eskiden beri yapanlar olduğunu gördüm zorlanmadınız mı hiç?

cnm ben istikrar saglayamadım ama , kısa dönmelerde yaotıgımda
bel ve göbek inceltitigini biliyorum veee ayrıca alışıyorsun belli bir süre sonra kışta geldi tam uygulanacak yöntem aslında

cnm ben istikrar saglayamadım ama , kısa dönmelerde yaotıgımda
bel ve göbek inceltitigini biliyorum veee ayrıca alışıyorsun belli bir süre sonra kışta geldi tam uygulanacak yöntem aslında
ben de en son 7 gibi yemeye çalışıyorum ama yine de eski oburluktan kalma illa birşeyler istiyor canım. eşimle gece yemelerimiz vardı ikimize de kilo aldırdı artık dur dedik ama kiloları aldık tabi bugun deneyeceğim 5 ten sonra yemeyeceğim

ooofffff o gece yemeleri bitiridi zatenn

ooofffff o gece yemeleri bitiridi zatenn
yok ama tamamdır artık kesinlikle gece yemeleriyle vedalaştık. sabah erkenden sporla başaldım güne ve bence erkenden yemeyi bırakmak da çok etkili olacak. yalnız bi sıkıntım var kayınvalideme gidiyoruz haftada bir iki akşam. orda yemek gec yeniyor beni de zorlar yemem için ne yapsam?

benimd eçok ileri boyutta valla yazın 67 iken oldum 73
yatarken yiyorum tıkıştırıyorum bide yetmiyo gece uyaıp yiyrumm
salak gibi aldım kilolalrı baklım ne kadar sürcek vermemm

valla çalışıyormusun eger çalışıyorsan benim bahanenimlerim şunalr

tamçıkarken bişiyler yedik ....
kızlar tost yapmıştı 5 çayınaonu yedik...
pastaneden poça simit geldi yedik..
migdem kötü...

belli birsüre sonra kabnullenicek zatenn yemedigini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…