Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Günaydın canım ben çok rahatım çünkü adetim yeni bitti.bende kara kara o günleri düşünüyorum çünkü resmen tatlı diye gözüm döner adetime yakın .umarım burada sizler sayesinde yemem.şu cumartesi tartılmaa olayı çok iyi bişey tartılıcam diğer kızlara yetişcem diye kendime hakim olurum diye düşünüyorum

Sana da günaydın canım;

Oh ne güzel, ben de olsam kurtulsam valla. Burası bana da çok gaz veriyor gerçekten, arkadaşların yediklerini yaptıklarını okuyunca kendi boğazımdan utanıp kısıyom Bırakmayalım birbirimizi

Malesef canm pek bi hareket imkanim yok evim kucuk zaten.bebegim 4.5 aylik kucagi seviyo genelde kucagmda oldgu icin cok hareket edemiyorum haftada 3-4 gun 10 dakkalik oryantel yapip ter atiyorym tek hareketim o.havalar guzellesnce kizimi arabasina bindrp yurucem esim smdi izin vermiyo hasta olur diye( bide calisma duzeni eskiye donunce 2 gunde 1 yuruyus yapabilicem onu bekliyorum(

Merhaba eğer emziriyorsanız ...emziren annelere egzersiz önerilmiyor diye biliyorum..

Günaydinlar gelecegin citir kizlar, hepinizin gunu güzel olsun. Bol bol gulucuklu veee az kalorili

Aynen, bende bogayim.. Kendimize daha faydali hobiler bulmamiz gerek..

evet aynen canim, baska bisiler bulmaliyiz. pazartesi basliyoruz demi yumurta diyetine?

mmm betuuuuuuuuuuuuuuuuuuul, hamsi oglen, cikofte aksam, dilim pasta, ekmek. nerde kaldi bunun diyeti, saglikli menusu, saglikli beslenmesi

okey anlaştık ozaman nesil sen ben yumurta yiyoruz bakalım neolcek deneyip görelim
hoşgeldin canım çok güzel kilo vermişsin tebrikler geriside gelir inş

pazartesi mi basliyoruz?

pilav makarna dan olabilir canim, hele vucudun ödeme müsaitse.
makarna ve pilav bende cok siskinlik ve ödem yapiyor malesef ...

evet evet yiyebilirsin canim, haftada bir kac gun aksam ogunlerde avuc ici kadar et yiyebilirsin.
sende bunu sabah yemis olursun, sorun degil

Pilav ve makarnada yediğiniz miktar önemli...Onlarda beyaz ekmek yerine geçiyor zaten...

mmm betuuuuuuuuuuuuuuuuuuul, hamsi oglen, cikofte aksam, dilim pasta, ekmek. nerde kaldi bunun diyeti, saglikli menusu, saglikli beslenmesi

Aynen canim, aynen haklisin. Ama balik ve salata nerdeyse bebek menüsü idi Fakat facia olani, digerlerini aksama dogru yemem Bak o yüzden bugün ac kalicam NO

semo cum ben aslında paartesi başlıcaktım ama nesil yarın başlıyalım diyince ok dedim bugünden başladım senin anlayacağın. sabah yumurtalı kıyma yedim yanında peynir ve zeytinle 1 dilimde ekmek yedim acıkınca ya yumurtalı salata yaparım yada sade haşlamasını yerim daha karar veremedim.bugün kendimi çok şişkin hissediyorum ya kilo vermeme rağmen sanki 100 kilymuşum gibi bir his var

Günaydın kızlar herkeste büyük bir enerji var çok güzel amaN kaybetmeyin enerjinizi

bende havayı güzel görünce sabah bir bardak kefirimi içtim
kızımı okula bıraktıktan sonra 1 saat yürüdüm ofise geldim

1 bardak nescafe ve muz yedim

12 gibi de lıght sütten mayaladığım yoğurdumla karabugdayımı yicem

akşam da aynı olur aralarda yine nescafe içerim

Son düzenleme:
Kahvaltı:1 domates,1 haşlanmış yumurta, yarım kk tulum peyniri,2 dilim ekmek...

Aynen canim, aynen haklisin. Ama balik ve salata nerdeyse bebek menüsü idi Fakat facia olani, digerlerini aksama dogru yemem Bak o yüzden bugün ac kalicam NO

hm peki canim, bugun coook dikkat et. Dünku yediklerini dengele.
baksana betul sende yap yumurta diyetini bizimle

hee tm canim ben simdi zaten yapiyor gibiyim. ama her öglen yumurta yemiyorum. Sabahlari kesin yiyorum ama.
sabah cok tok tutuyor ya, super oluyor haslanmis yumurta.
menulerimizi paylasalim hergun ama 1 liste olarak, birbirimizin hatalarini soyleyelim olurmu :)
.

Günaydin derincim, sabah sabah yuruyus iyi geliyormu ya?
hic denemedim, bende aksam yuruyuslerini seviyorum

okey anlaştık ozaman nesil sen ben yumurta yiyoruz bakalım neolcek deneyip görelim

hoşgeldin canım çok güzel kilo vermişsin tebrikler geriside gelir inş
su yumurta isi nasil olcak kizlar ben de yapayim pazartesi
Hosgeldin.. Moralini bozma, sorunun bolgeselse cok normal, hatta super.. Ama kalca bacak hareketleri yapmani tavsiye ederim.. En zor incelen yer basenlerrrr... Bende de var..
benm de tam tersi basen kolay gidio ama simit gobek bel cok zor (

Pilav ve makarna yedigim zaman bir kase seklinde yiyorum ama ekmeksiz yaninda yogurt veya salatayla tabi corba ve sulu.yemekte oluyo.bem az yedigim zaman migrenim fena cosuyor.su bir hafta hergun agriyla uyaniyorum ilac icmezsem haftalarca gecniyor.hic ac kalmamam lazim ama canm istemiyo sirf emzirdgm icin yiyorum
Bu arada nursehulya evet emziriyorum yorgunluk olunca laktosit denilen bi sivi sute geciyormus ve bebek emmek istemiyormus sanirim bunu soyluyorsun bu yuzdenmi emzirenlere sporutavsiye etmiyorlar demistiniz?

Günaydın güzeller Herkes çok azimli ufak kaçamaklara rağmen devam ediyor ne güzel.Hep birlikte inşallah bu yaz plajların tozunu atacağız heh heh

Yatılı misafir durumu ben de hala devam ediyor şekerler valla çok zor diete devam etmek keza bu hafta belkide yerimde sayacağım büyük ihtimalle pek dikkat edemedim.Hepiniz pek iddalısınız bu haftanın birinciliğinde , efenim haftaya görüşürüz diyorum

Sabah 30 dk tenis şeyetirdim ama fitnese gitmedim keyfim yoktu.Kahvaltıda peynirli omlet yedim (2 yumurta+1 top mozerella) 2 dilim ekmek.O ekmekleri yemeseydim iyi olacaktı de mi? Hımffff

Neyse öğlen ve akşam ne yiyeceğim bilmiyorum.

benimde akşam yürüyüşüne fırsatım olmadığı için sabah yürüyorum ama şöyle düşün
şeyda coşkun herkesi sabahın kör vakti bebekte yürütüyor
çünkü metabolizmanın en yüksek olduğu saatler sabah 1 ssat yürüyüp geltikten sonra
otursanda vücüdun hala hızlı şekilde çalışıyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…