Günaydın arkadaşlar;
Dün akşam: 1 meyveli yoğurt, 1 çikolatalı gofret, yarım havuç ve yarım portakal yedim. Dizlerim çok ağrıyordu ama gofreti de götürünce eliptik yapmam farz oldu, 45 dakika yaptım ben de.
Bu sabah -300 gr gördüm tartıda çok mutluyumYalnız acayip şişim ve canım çok tatlı çekmeye başladı. Adet olsam da kurtulsam valla :18:
Sabahleyin 1 çk tereyağında salamlı omlet, 3-4 çatal keçi peyniri, 2 zeytin ve 1 dilim tam buğday ekmeği yedim. Şİmdilik bu kadar canlar, görüşürüz ...
Günaydın canım ben çok rahatım çünkü adetim yeni bitti.bende kara kara o günleri düşünüyorum çünkü resmen tatlı diye gözüm döner adetime yakın .umarım burada sizler sayesinde yemem.şu cumartesi tartılmaa olayı çok iyi bişey tartılıcam diğer kızlara yetişcem diye kendime hakim olurum diye düşünüyorum
Günaydın canım;
7 gibi uzanmakta sorun yok ama gün içinde napıyosun, spor yada yürüyüş yapma şansın oluyor mu? Bence akşamları çok daha hafif şeyler ye, pilavı makarnayı öğle yemeğine al. Bu bilimsel olarak da ispatlanmış süper bir kahvaltı, orta öğle yemeği ve zayıf akşam yemeği yiyenler tam tersini yiyenlere göre daha çok kilo veriyormuş.
Malesef canm pek bi hareket imkanim yok evim kucuk zaten.bebegim 4.5 aylik kucagi seviyo genelde kucagmda oldgu icin cok hareket edemiyorum haftada 3-4 gun 10 dakkalik oryantel yapip ter atiyorym tek hareketim o.havalar guzellesnce kizimi arabasina bindrp yurucem esim smdi izin vermiyo hasta olur diye( bide calisma duzeni eskiye donunce 2 gunde 1 yuruyus yapabilicem onu bekliyorum (
Aynen, bende bogayim.. Kendimize daha faydali hobiler bulmamiz gerek..
Ben yengecim, ama benim de hobim yemek yemek yemek :)
Arkdaslar, öglen yedigim hamsi+ salatayi aksam 5 te 6 cigkofte+ bir dilim pasta+ ekmek takip etti. ELbette bu diyet icin ideal degil, ama oluyor öyle zamanlar
Yarin ve cuma günü daha sdikkatli olacagim insallah. Cumartesiye iki gün kaldi
okey anlaştık ozaman nesil sen ben yumurta yiyoruz bakalım neolcek deneyip görelim
hoşgeldin canım çok güzel kilo vermişsin tebrikler geriside gelir inş
arkadaslar gunaydin dun yine 6 dan sonra hicbisicik yemedim ya bn 7 gbi uzaniyorum hicbisey yemiyorum ama hep yatiyorum sabaha kadar iste esim evdeyse oturuyoruz yoksa bnm ufaklik 7 gbi uyuyo hemen bnde uzaniyorum acaba ondanmikilomda bi oynama olmuyo yoksa aksamlari pilav makarna yiorum onlami alakali bi fikrinz varmi.hic ekmek ve seker kullanmiyorum:26:
Kocaman günaydınlar herkese. Şimdi ben bugün yumurta yiyecem ama eşime çocuklara sabah kıymalı yımurta yaptım hepsini bitiremediler arttı onu yesem olurmu acep 2side protein ya bişi olmaz sanırım.semocum ne dersin olarmı:44::44:
arkadaslar gunaydin dun yine 6 dan sonra hicbisicik yemedim ya bn 7 gbi uzaniyorum hicbisey yemiyorum ama hep yatiyorum sabaha kadar iste esim evdeyse oturuyoruz yoksa bnm ufaklik 7 gbi uyuyo hemen bnde uzaniyorum acaba ondanmikilomda bi oynama olmuyo yoksa aksamlari pilav makarna yiorum onlami alakali bi fikrinz varmi.hic ekmek ve seker kullanmiyorum:26:
Kocaman günaydınlar herkese. Şimdi ben bugün yumurta yiyecem ama eşime çocuklara sabah kıymalı yımurta yaptım hepsini bitiremediler arttı onu yesem olurmu acep 2side protein ya bişi olmaz sanırım.semocum ne dersin olarmı:44::44:
Et ve yumurta, bence hic zarai yok, aksine gün icin gerekli enerjiyi bir kerede almis olursun. Himmmm kiymali yumurteAfiyet olsun:)
Ben dün 4te cigköste, ekmek ve pastayi beraber asirdigim icin, bugünü cok cok cooooookkk hafif gecirmeyi düsünüyorum :) Henüz bir sey yemedim, bir saat yürüdüm. Simdi lahan suyumu icip, sonra ne yiyecegime karar verecegim. Pazarimiz cum aoldugu iicn evde meyve de kalmamis. Oruc mu tutsam bugün ne
mmm betuuuuuuuuuuuuuuuuuuul, hamsi oglen, cikofte aksam, dilim pasta, ekmek. nerde kaldi bunun diyeti, saglikli menusu, saglikli beslenmesi
Aynen canim, aynen haklisin. Ama balik ve salata nerdeyse bebek menüsü idiFakat facia olani, digerlerini aksama dogru yemem Bak o yüzden bugün ac kalicam NO
semo cum ben aslında paartesi başlıcaktım ama nesil yarın başlıyalım diyince ok dedim bugünden başladım senin anlayacağın. sabah yumurtalı kıyma yedim yanında peynir ve zeytinle 1 dilimde ekmek yedim acıkınca ya yumurtalı salata yaparım yada sade haşlamasını yerim daha karar veremedim.bugün kendimi çok şişkin hissediyorum ya kilo vermeme rağmen sanki 100 kilymuşum gibi bir his var
Günaydın kızlar herkeste büyük bir enerji var çok güzel amaN kaybetmeyin enerjinizi
bende havayı güzel görünce sabah bir bardak kefirimi içtim
kızımı okula bıraktıktan sonra 1 saat yürüdüm ofise geldim
1 bardak nescafe ve muz yedim
12 gibi de lıght sütten mayaladığım yoğurdumla karabugdayımı yicem
akşam da aynı olur aralarda yine nescafe içerim
su yumurta isi nasil olcak kizlar ben de yapayim pazartesiokey anlaştık ozaman nesil sen ben yumurta yiyoruz bakalım neolcek deneyip görelim
hoşgeldin canım çok güzel kilo vermişsin tebrikler geriside gelir inş
benm de tam tersi basen kolay gidio ama simit gobek bel cok zorHosgeldin.. Moralini bozma, sorunun bolgeselse cok normal, hatta super.. Ama kalca bacak hareketleri yapmani tavsiye ederim.. En zor incelen yer basenlerrrr... Bende de var..
Maşaallah topik coşmuş enerji yüksek
hm peki canim, bugun coook dikkat et. Dünku yediklerini dengele.
baksana betul sende yap yumurta diyetini bizimle
hee tm canim ben simdi zaten yapiyor gibiyim. ama her öglen yumurta yemiyorum. Sabahlari kesin yiyorum ama.
sabah cok tok tutuyor ya, super oluyor haslanmis yumurta.
menulerimizi paylasalim hergun ama 1 liste olarak, birbirimizin hatalarini soyleyelim olurmu :) .
Günaydin derincim, sabah sabah yuruyus iyi geliyormu ya?
hic denemedim, bende aksam yuruyuslerini seviyorum
Gunaydin Nur, öncelikle hosgeldin aramiza.
Umarim diledigin kiloya cabucak inersin ;-)
evet evet masallah bu hafta herkes cok iddali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?