Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

eneee sendemi bogasin kiz. bendeee :)
benimde hobim yemek yemek :-D

Ben yengecim, ama benim de hobim yemek yemek yemek :)

Arkdaslar, öglen yedigim hamsi+ salatayi aksam 5 te 6 cigkofte+ bir dilim pasta+ ekmek takip etti. ELbette bu diyet icin ideal degil, ama oluyor öyle zamanlar

Yarin ve cuma günü daha sdikkatli olacagim insallah. Cumartesiye iki gün kaldi

kızlarr aranıza yeni katıldım 2 haftadır telden takip ediyordum üye olayım dedim :)bende 2 haftadır akşam yemekten sonra bişi yemiyorum ama işim gereği 19:00 da yemek işini bitiriyorum. yediklerime de dikkat ederek 2 haftada 68 den 65,7 ye düştüm

Hosgeldin Iki haftada iyi vermissin, devami gelir insallah Benim cuma günü bir hafta olacak. Cumartesi tartilip bakacagiz neler olduguna

yaa sanki az vermişim gibi geliyor moralim bozuluyor.aslında tek sorunumda basenlerim

Böyle gidersen, ayda 4,5 kilo eder ve bence en ideali bu. Yani 4-6 arasi vermek. Bizim genele olarak anlamdigimiz yada anlamak istemedigimiz sey su- biz bir anda 5 kilo almiyoruz. Normal bir insan bunu 2-3 ayda aliyor. Vermeye gelince ama 5 kiloyu bir haftada vermek istiyoruz

Ben kendime 12 hafta koydum, bu da 12 kilo demek INSALLAH

Cumartesi bir hata bitiyor, geriye kaliyor 11 HAFTAAAAAAAAAAA

hihoyyyt bizde oyle oluruz kiz :-D
insallah. ayyy cumartesiye az kaldiiiii

ben yapari tatlim, ama oglen salata yerim ben. yunurta yemem :))) anlastikmi? :)
okey anlaştık ozaman nesil sen ben yumurta yiyoruz bakalım neolcek deneyip görelim

hoşgeldin canım çok güzel kilo vermişsin tebrikler geriside gelir inş

Çok haklısın ama işte 1 gün bile tartı oynamasa çıldırıyorum.Hamur işini tatlıyı kestim ki hergün yerdim şeker zaten kullanmıyorum, ekmek günde 1 dilim:)

yaa sanki az vermişim gibi geliyor moralim bozuluyor.aslında tek sorunumda basenlerim

Hosgeldin.. Moralini bozma, sorunun bolgeselse cok normal, hatta super.. Ama kalca bacak hareketleri yapmani tavsiye ederim.. En zor incelen yer basenlerrrr... Bende de var..

arkadaslar gunaydin dun yine 6 dan sonra hicbisicik yemedim ya bn 7 gbi uzaniyorum hicbisey yemiyorum ama hep yatiyorum sabaha kadar iste esim evdeyse oturuyoruz yoksa bnm ufaklik 7 gbi uyuyo hemen bnde uzaniyorum acaba ondanmikilomda bi oynama olmuyo yoksa aksamlari pilav makarna yiorum onlami alakali bi fikrinz varmi.hic ekmek ve seker kullanmiyorum:26:

Günaydın canım;

7 gibi uzanmakta sorun yok ama gün içinde napıyosun, spor yada yürüyüş yapma şansın oluyor mu? Bence akşamları çok daha hafif şeyler ye, pilavı makarnayı öğle yemeğine al. Bu bilimsel olarak da ispatlanmış süper bir kahvaltı, orta öğle yemeği ve zayıf akşam yemeği yiyenler tam tersini yiyenlere göre daha çok kilo veriyormuş.

Sadece yumurta? Öyle bir diyet mi varmis :44: Daha mi etkili verdiriyor?
Canım semo nun uygulayıp 3 kilo verdiğini söylediği diyeti yapıcaz protein diyeti öğünlerde yumurta yiyosun geçmiş sayfalarda semo yaptığı diyeti paylaşmıştı bulabilirsen fikrin olur
Yine acayp bi gün atlattim .. Cig köfte ama yemedim huhuy
Tebrikler anteplim sen bu işi başarırsın eminim

Günaydın arkadaşlar;

Dün akşam: 1 meyveli yoğurt, 1 çikolatalı gofret, yarım havuç ve yarım portakal yedim. Dizlerim çok ağrıyordu ama gofreti de götürünce eliptik yapmam farz oldu, 45 dakika yaptım ben de.

Bu sabah -300 gr gördüm tartıda çok mutluyum Yalnız acayip şişim ve canım çok tatlı çekmeye başladı. Adet olsam da kurtulsam valla :18:

Sabahleyin 1 çk tereyağında salamlı omlet, 3-4 çatal keçi peyniri, 2 zeytin ve 1 dilim tam buğday ekmeği yedim. Şİmdilik bu kadar canlar, görüşürüz ...

Kocaman günaydınlar herkese. Şimdi ben bugün yumurta yiyecem ama eşime çocuklara sabah kıymalı yımurta yaptım hepsini bitiremediler arttı onu yesem olurmu acep 2side protein ya bişi olmaz sanırım.semocum ne dersin olarmı:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…