eneee sendemi bogasin kiz. bendeee :)
benimde hobim yemek yemek :-D
yaza boyle girecegiz kizlarrrrrrrrrrrrrr
grup resimde, bizim grubun resmi farz edin hahha
Eki Görüntüle 984380
Eki Görüntüle 984381
Eki Görüntüle 984384
kızlarr aranıza yeni katıldım 2 haftadır telden takip ediyordum üye olayım dedim :)bende 2 haftadır akşam yemekten sonra bişi yemiyorum ama işim gereği 19:00 da yemek işini bitiriyorum. yediklerime de dikkat ederek 2 haftada 68 den 65,7 ye düştüm
HosgeldinIki haftada iyi vermissin, devami gelir insallah Benim cuma günü bir hafta olacak. Cumartesi tartilip bakacagiz neler olduguna
yaa sanki az vermişim gibi geliyor moralim bozuluyor.aslında tek sorunumda basenlerim
okey anlaştık ozaman nesil sen ben yumurta yiyoruz bakalım neolcek deneyip görelimhihoyyyt bizde oyle oluruz kiz :-D
insallah. ayyy cumartesiye az kaldiiiii
ben yapari tatlim, ama oglen salata yerim ben. yunurta yemem :))) anlastikmi? :)
kızlarr aranıza yeni katıldım 2 haftadır telden takip ediyordum üye olayım dedim :)bende 2 haftadır akşam yemekten sonra bişi yemiyorum ama işim gereği 19:00 da yemek işini bitiriyorum. yediklerime de dikkat ederek 2 haftada 68 den 65,7 ye düştüm
Böyle gidersen, ayda 4,5 kilo eder ve bence en ideali bu. Yani 4-6 arasi vermek. Bizim genele olarak anlamdigimiz yada anlamak istemedigimiz sey su- biz bir anda 5 kilo almiyoruz. Normal bir insan bunu 2-3 ayda aliyor. Vermeye gelince ama 5 kiloyu bir haftada vermek istiyoruz
Ben kendime 12 hafta koydum, bu da 12 kilo demek INSALLAH
Cumartesi bir hata bitiyor, geriye kaliyor 11 HAFTAAAAAAAAAAA
okey anlaştık ozaman nesil sen ben yumurta yiyoruz bakalım neolcek deneyip görelim
yaa sanki az vermişim gibi geliyor moralim bozuluyor.aslında tek sorunumda basenlerim
Yine acayp bi gün atlattim .. Cig köfteama yemedim huhuy
Veee zafer coskusu.. Karnim gurulduyor ama zevk aliyorum walla.. Kahvemi icip yaticam.. İyi geceler..
Kızlar hamileyim 😄😄😄😄😄😄
Bu sabah öğrendim 😇
arkadaslar gunaydin dun yine 6 dan sonra hicbisicik yemedim ya bn 7 gbi uzaniyorum hicbisey yemiyorum ama hep yatiyorum sabaha kadar iste esim evdeyse oturuyoruz yoksa bnm ufaklik 7 gbi uyuyo hemen bnde uzaniyorum acaba ondanmikilomda bi oynama olmuyo yoksa aksamlari pilav makarna yiorum onlami alakali bi fikrinz varmi.hic ekmek ve seker kullanmiyorum:26:
Canım semo nun uygulayıp 3 kilo verdiğini söylediği diyeti yapıcaz protein diyeti öğünlerde yumurta yiyosun geçmiş sayfalarda semo yaptığı diyeti paylaşmıştı bulabilirsen fikrin olurSadece yumurta? Öyle bir diyet mi varmis :44: Daha mi etkili verdiriyor?
Tebrikler anteplim sen bu işi başarırsın eminimYine acayp bi gün atlattim .. Cig köfteama yemedim huhuy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?