saat 18:00 gibi gidebiliyoruz ama onların akşam yemeği saati 8. önceden e kimsenin yemek yeme alışkanlığı yok. herkes aynı saatte oturur. baya sıkıntı yanikaçta kv dende oluyorsun
benimd eçok ileri boyutta valla yazın 67 iken oldum 73
yatarken yiyorum tıkıştırıyorum bide yetmiyo gece uyaıp yiyrumm
salak gibi aldım kilolalrı baklım ne kadar sürcek vermemm
valla çalışıyormusun eger çalışıyorsan benim bahanenimlerim şunalr
tamçıkarken bişiyler yedik ....
kızlar tost yapmıştı 5 çayınaonu yedik...
pastaneden poça simit geldi yedik..
migdem kötü...
belli birsüre sonra kabnullenicek zatenn yemedigini
midem kötü diyeceğim artık. zaten cidden 8 de yenen o yemekelr beni mahvediyor sabah mide ağrısıyla uyandığım çok zama noldu. onlar yıllardır alışmışlar ben üniversitedeyken yurtta 6 da akşam yemeği yerdik bir daha yemezdim. okul bitip evlendim. şimdi eşimin alışkanlıklarını değiştirmeye çalışıyorum ama o da aileden oyle görmüş zor oluyor
merak ediyorum, benim için de yol gösterici olur :)şimdi yemekten geldim , tavuk sote ve salata vardı
akşamtoplu halde yazarım menüleirmi
ben diyorum ki aşırı fazlalık gidene kadar dukan yapıp sonra korumaya mı alsam.. kitabı okudum daha önce. çok mantıklı gelmişti oyle abartılı protein tuketmezsen bünyeye zarar da vermez. hem dukan tarzı beslenınce acıkmıyormussun.Aynen midem kötü ağrıyor de. Tekrar gittiğinde çok açıkmıştım atıştırdım birşeyler aç değilim de illa ısrar ederse otur sofraya bi iki kaşık yoğurt al ağzına sonra kalk sofradan bence. Akşam yemeleri mahvediyor hepimizi zaten. Azıcık tutsak kendimizi bir haftada bile farkeder. Bende güya geçen hafta başlayacaktım ama yok yiyorum paso. bugün bi baktım kendime göbek önden toto arkadan gidiyor. Kışın bile kalın giyince iyice rahatsız hissetmemek için dikkat edelim. Hatta koruyalım yaza kadar. Benim ablamda iki çocugu var tombikti. bayadır görüşemedk bi görüştük baktım nasıl zayıflamış. Naptın dedim akşamları az yiyorum bir gün kaçırsam ertesi gün dikkat edip dengeliyorum dedi. Başka hiç birsey yapmadım dedi.
daha çocuk yok yeni evli sayılırız annesi eşimin evden ayrılışına alışamadığı için haftada birkaç kez gitmeye çalışıyoruzhımmm yani gitme diycme ama çocuk filan mı ordaa
ben hergün yazmaya özen gösteririm ve menülerimi yazarım. özel bir diyet yapıp yapmama konusunda karar aşamasındayım. yaparsam onu da burdan yazacagım. bugun en cok dukan a yogunlaştım. test yaptım şubat ayına kadar tüm fazlalıklardan kurtulacak bir plan çıktı karşıma. yarın başlamayı duşunuyorum. aslında bugun de aynen dukan şeklinde beslendım farkında olmadan ve 5 ten sonra da birşey yemeyeceğimdur bakalım önce bi bildirim yapılsın bir iki hafta sonra liste yapalım
herkes yazıp gidiyor çünkü
Canım kaç kilo fazlan var simdi senin ona göre yapabilirsin dediğin gibi aslında.Dukan yapmışmıydn daha önce. Ya bide yavaş verip kalıcı olması için beslenme düzenimizi ona göre ayarlamamız lazım değill miben diyorum ki aşırı fazlalık gidene kadar dukan yapıp sonra korumaya mı alsam.. kitabı okudum daha önce. çok mantıklı gelmişti oyle abartılı protein tuketmezsen bünyeye zarar da vermez. hem dukan tarzı beslenınce acıkmıyormussun.
Bildirim nasıl yapılıyor. Yani liste sonra mı olacak. Ben tam anlamadım ama motive olmak için bir şeyler yapabiliriz. Hergün düzenli olarak bende yazmaya çalışcam. İşim yogun ama hiç olmadı akşam yazarım yani :) bende bizden umutluyum. heyecan yaptım hedur bakalım önce bi bildirim yapılsın bir iki hafta sonra liste yapalım
herkes yazıp gidiyor çünkü
günlük düzenli olarak neler yediğimizi yazarız. yaptıgımız aktivitelerden bahsederiz. bulduğumuz yeni birşeyler varsa onlardan bahsederiz. haftalık da önceki kilomuzu, yeni kilomuzu yazarız ve bir liste çıkar ortaya diye düşünüyorum benBildirim nasıl yapılıyor. Yani liste sonra mı olacak. Ben tam anlamadım ama motive olmak için bir şeyler yapabiliriz. Hergün düzenli olarak bende yazmaya çalışcam. İşim yogun ama hiç olmadı akşam yazarım yani :) bende bizden umutluyum. heyecan yaptım he
daha önce dukana başladım ama düğünüme az vardı devam ettiremedim o kadarcık sürece bile 8 kilo verdim ve balayında, sonrasında abanmama ragmen 3 kilosunu geri aldım. çok fazla araştırmadan kulaktan dolma yapmıştım o zaman. ama sınırsız yememıştım. ben sınırsız yeme olayına karşıyım mide genişler. bu kez kitabı okudum ve evde yulaf kepeğim bile var. motivasyon açısından kısa sürede verilen kilolar çok işe yarıyor.Canım kaç kilo fazlan var simdi senin ona göre yapabilirsin dediğin gibi aslında.Dukan yapmışmıydn daha önce. Ya bide yavaş verip kalıcı olması için beslenme düzenimizi ona göre ayarlamamız lazım değill mi
daha önce dukana başladım ama düğünüme az vardı devam ettiremedim o kadarcık sürece bile 8 kilo verdim ve balayında, sonrasında abanmama ragmen 3 kilosunu geri aldım. çok fazla araştırmadan kulaktan dolma yapmıştım o zaman. ama sınırsız yememıştım. ben sınırsız yeme olayına karşıyım mide genişler. bu kez kitabı okudum ve evde yulaf kepeğim bile var. motivasyon açısından kısa sürede verilen kilolar çok işe yarıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?