Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

işte geldim burdayımmmmmm selam kızlar eski üyelerindenim bu topiğin geri döndüm kaç kişiyizzzz

dukan güzel bir diyet arkadaşlarım güzel zayıfladılar ama işte sonrası risk
bende krebini seviyorum arada bir yapıp yiyorum kendime

tabi ya bend eyarın tartılcam çünkü insan çokşiş oluyor p.tesileri
çise hegün menü yaz lütfen

birde tartı günü hangi gün olsun herkes düşüncesini yazsın kızlar bence cuma :)

tamamdır canım
SABAH
2 HAŞLAMA YUMURTA
YARIM DOMATES
YARIM SALATALIK
1 ÇARLİSTON 5 6 YEŞİL ZEYTİN
ÇAY
FINDIK ( EKMEK YEMİYORUM BEN)

ÖĞLEN
SAAT 16:30 DA

ETLİ TAZE FASÜLYE
YARIM DOMATES
YARIM SALATALIK
1 ÇARLİSTON BİBER
SARIMSAKLI YOĞURT

BEN 2 ÖĞÜN YEMEK YİYORUM, AKŞAM YEMEĞİ YEMİYORUZ ARTIK

Menüm
Kahvaltı
Yarım paket Altınbaşak
5 zeytin
1.5 dlm peynir
Domates salatalık

Öğlen
Tavuk sote salata

Ara
Bir yeşil elma

Akşam
350 cc kefir
6 fındık

2.5 lt su, iki yeşil çay
Sabah ve akşam AC karnına lahana suyu

bende varimmmmm yarin itibari ile araniza katilirimmmm

Masumm eve geldim tartildim pijama giymeden 77.300 ciktim. Sutluturk kahve ictim evde. Sabaha 76 cikarim kesin. Aslolan kilomada raziyim gereksiz arti gormekten. Sabahki kilomu baslangic ilan etcem.

Ptesi sis oluyor insan cnm bende bir kilo eksik ciktim sabah tartilalim
Başlangıç olarak alalimm

Ay assadaki topigi goruyomusun 75 ilebaslayan felan baslikli. Kadin gunluk gibi tuttmus bayada hareketli 75 ten 68 e dusmusherseyde yiyo masallah bi ara oku. karnim gurulduo ama uyucam yemem bise

gündyınnn kızlarrr
saabah uyandım lahana suyumu içtim
muzlu , yulaf ezmesi cevizli müslimi yedim
şimdiide yeşil çayımı içiyorum

Gunaydinlarrr sabah tartida 77,100 ciktim. Baslangicimi bununla yapiyorum sayicam.yoldayim ise gidiyorum. Menumu yazarim.

günaydın çiseee bende bi çıktım tartıya 71.5 geldim bir daha çıktım 71.9 geldim
sonra hep 71.9 geldim o yzüden onu baz alıyorum :)

eeee hani listeci kızlar nerede

Kızlar günaydınnn. Dün kendimi tuttum ne güzel yemedim saat on oldu biraz açlık hissettim neysse dedim yemeyim. Evde bazı problemlerimiz var o anda sinirlerim bozuldu hooop kendimi buzdolabı önünde buldum. çikolatalar bisküviler gözlemeler zaten bir kere ağzıma değdi mi gerisi maalesef geliyor. Üst komşumuz geldi o arada doğum yaptı kadın 7 aylık oldu bebek ne karın ne popo hiç birsey kalmamış rejim yaptın kız dıyorm söylemiyo gülüp duruyo.
Velhası çok vasat bi akşam geçirdim sabah kalktım midem ağrıyor şimdi. gece de uyuyamadım oda cabası
bugün artık dur dedim ve söz verdim kendime kıyafetlerim sıkmaya başladı çunku hiç rahat edemiyorum
listeye de varım. söz verdim kendime kızlar yanlız bu hayvan gibi iştahıma nasıl çözüm bulacam bilmiyorm.
siz açıkınca napıyorsunuz akşam yada yemeden nasıl duruyorsunuz?

kızlar çok uzun yazdım kusura bakmayın dertliyim bu aralar Kış geliyor sürekli evde olucaz o kat kat giyin iyice rahatsız olacaz. Bu durumu istemiyorum çok fazlam yok belki ama eskiden çok zayıf oldugum için bu durum zoruma gidiyor işte

Kızlar liste tutan kimse 77.100 yum karatay diyeti yapıyorum bir haftadır iki öğün yedim bugün 3 öğün yiyecem
Sabah
Yeşilçay
1 yumurta
Beyazpeynir
1 bardak ince belli çay bardağıyla ceviz
6-7 zeytin
Bollll bolll su
Öğle
1 su bardağı bulguru ikiye böldüm yarısını öğlen yarısını akşam yiyecem o yüzden saksıdaki bütün bitkileri koydum nane maydanoz dereotu yeşil soğan yeşil sarımsak ne varsa

Akşam
Bol yeşillikli kısır
Yeşil çay
Bol bol su veeee hiç açıkmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…