- 14 Eylül 2009
- 2.344
- 1.124
- 248
Karatay tarzı beslenirsen iştah falan kalmıyor canım halsizlik başağrısı kesinlikle olmuyorKızlar günaydınnn. Dün kendimi tuttum ne güzel yemedim saat on oldu biraz açlık hissettim neysse dedim yemeyim. Evde bazı problemlerimiz var o anda sinirlerim bozuldu hooop kendimi buzdolabı önünde buldum. çikolatalar bisküviler gözlemeler zaten bir kere ağzıma değdi mi gerisi maalesef geliyor. Üst komşumuz geldi o arada doğum yaptı kadın 7 aylık oldu bebek ne karın ne popo hiç birsey kalmamış rejim yaptın kız dıyorm söylemiyo gülüp duruyo.
Velhası çok vasat bi akşam geçirdim sabah kalktım midem ağrıyor şimdi. gece de uyuyamadım oda cabası
bugün artık dur dedim ve söz verdim kendime kıyafetlerim sıkmaya başladı çunku hiç rahat edemiyorum
listeye de varım. söz verdim kendime kızlar yanlız bu hayvan gibi iştahıma nasıl çözüm bulacam bilmiyorm.
siz açıkınca napıyorsunuz akşam yada yemeden nasıl duruyorsunuz?
Masumm benim hassas tartımda öyle kıl oluyorum yalnız kızımı tartıyorum hep aynıgünaydın çiseee bende bi çıktım tartıya 71.5 geldim bir daha çıktım 71.9 geldim
sonra hep 71.9 geldim o yzüden onu baz alıyorum :)
eeee hani listeci kızlar nerede
Kızlar liste tutan kimse 77.100 yum karatay diyeti yapıyorum bir haftadır iki öğün yedim bugün 3 öğün yiyecem
Sabah
Yeşilçay
1 yumurta
Beyazpeynir
1 bardak ince belli çay bardağıyla ceviz
6-7 zeytin
Bollll bolll su
Öğle
1 su bardağı bulguru ikiye böldüm yarısını öğlen yarısını akşam yiyecem o yüzden saksıdaki bütün bitkileri koydum nane maydanoz dereotu yeşil soğan yeşil sarımsak ne varsa
Akşam
Bol yeşillikli kısır
Yeşil çay
Bol bol su veeee hiç açıkmıyorum
kaç kilosun canım boyun kaçkızlar çok uzun yazdım kusura bakmayın dertliyim bu aralarKış geliyor sürekli evde olucaz o kat kat giyin iyice rahatsız olacaz. Bu durumu istemiyorum çok fazlam yok belki ama eskiden çok zayıf oldugum için bu durum zoruma gidiyor işte
Kızlar günaydınnn. Dün kendimi tuttum ne güzel yemedim saat on oldu biraz açlık hissettim neysse dedim yemeyim. Evde bazı problemlerimiz var o anda sinirlerim bozuldu hooop kendimi buzdolabı önünde buldum. çikolatalar bisküviler gözlemeler zaten bir kere ağzıma değdi mi gerisi maalesef geliyor. Üst komşumuz geldi o arada doğum yaptı kadın 7 aylık oldu bebek ne karın ne popo hiç birsey kalmamış rejim yaptın kız dıyorm söylemiyo gülüp duruyo.
Velhası çok vasat bi akşam geçirdim sabah kalktım midem ağrıyor şimdi. gece de uyuyamadım oda cabası
bugün artık dur dedim ve söz verdim kendime kıyafetlerim sıkmaya başladı çunku hiç rahat edemiyorum
listeye de varım. söz verdim kendime kızlar yanlız bu hayvan gibi iştahıma nasıl çözüm bulacam bilmiyorm.
siz açıkınca napıyorsunuz akşam yada yemeden nasıl duruyorsunuz?
Karatay tarzı beslenirsen iştah falan kalmıyor canım halsizlik başağrısı kesinlikle olmuyorbenimde bir iki kişi hariç bütün arkadaşlarım zayıfladı hepsi tığ gibi mide ameliyatı oldular ne zaman zayıfladılar laf değişti spor sağlıklı beslenme diyorlar hepsidemi aynı lafı der şaştım kaldım boşver biz sağlıklı beslenip verelim ben gelemem öyle şeylere
canım çok haklısın. Aslında dikkat ettiğim zaman hemen veriyorum. Hemende alıyorm ama iştahım çok. Ramazanda çok zayıflamıştım. Tatil bayram derken aldım tekrar. Verecek kilo sayısı az olunca vermek daha zor oluyor işte. Bende bugün yarın diye diye yedikçe yiyorum. Her gün forma girip takip edicem. Cuma dan cuma ya kilo bildirimi yapalım o zaman arkadaşın dediği gibi.
56 kiloyum hedef 50
aynen yaaa 56 bile çok iyi duruyodur boyun 140 diildir ya 150 bile olsan 56 sırıtırmı yaaa, ben lisedeyken 56ydımsenin kilon benim için hayal yaa çok iyisin maşallah boyun kaç?
ama tabi hrkesin alışık oldugu bir kilo var üstüneçıkınca rahatzı ediyor
Ben kendimi tanıtıyım arkadaşlar,8 seneden önce kilo bile alamayan 54-55 arası geziniyodum. Ne zamanki hamile kaldım ondan sonra içime şeytan mı kaçtı bilinmez hergün pasta yer oldum. sonuc 70 kilo doğum sonrası kalan kilzamandan beri bir aşağı bir yukarı oynadı kilom. Platese gittim sıkılaşma oldu ama kilo sabit. Kısacası veremedim. Şimdi ise çok azimli hisediyorum. Herkesin alaycı göbeğime bakmalarından bıktım usandım.1 aydan beri dikkat etmeye çalışarak ve leslie ile 65,5ye indim. bu kilolar gidecek ve yeni cici kıyafetler alıcammm.
canım hedefini de yazarmısın hedef kilonu listeye alıcamKızlar liste tutan kimse 77.100 yum karatay diyeti yapıyorum bir haftadır iki öğün yedim bugün 3 öğün yiyecem
Sabah
Yeşilçay
1 yumurta
Beyazpeynir
1 bardak ince belli çay bardağıyla ceviz
6-7 zeytin
Bollll bolll su
Öğle
1 su bardağı bulguru ikiye böldüm yarısını öğlen yarısını akşam yiyecem o yüzden saksıdaki bütün bitkileri koydum nane maydanoz dereotu yeşil soğan yeşil sarımsak ne varsa
Akşam
Bol yeşillikli kısır
Yeşil çay
Bol bol su veeee hiç açıkmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?