Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Karatay tarzı beslenirsen iştah falan kalmıyor canım halsizlik başağrısı kesinlikle olmuyorbenimde bir iki kişi hariç bütün arkadaşlarım zayıfladı hepsi tığ gibi mide ameliyatı oldular ne zaman zayıfladılar laf değişti spor sağlıklı beslenme diyorlar hepsidemi aynı lafı der şaştım kaldım boşver biz sağlıklı beslenip verelim ben gelemem öyle şeylere

günaydın çiseee bende bi çıktım tartıya 71.5 geldim bir daha çıktım 71.9 geldim
sonra hep 71.9 geldim o yzüden onu baz alıyorum :)

eeee hani listeci kızlar nerede
Masumm benim hassas tartımda öyle kıl oluyorum yalnız kızımı tartıyorum hep aynıanası gibi tontiş değilki yavrum bizde su kayboluyor eksi içiyoruz artı oluyor sanırsam

selam canım kilomuzda aynı izlediğmiz yolda bende karatay yapıyorum 77.100 üm hadi yılmadan yola devam

kaç kilosun canım boyun kaç

selamm cnm
ben bu yazdıklzarında kendimi gördüm cnm inan öyle bir kısır döngüdeyim ki yedikçe pişman olup , pişman oldukça yiyordum yaz boyu 3 gün diyet yapıp 5 gün yedim
temmuzda raamazanda 67 olan kilo dün itibari ile 73 gördümm

pazar günü baya bi çikolata yiyerek remen komaya girdim , yemenin sonu yok cnm canın birşeyler istediginde bir bardak süt içç

SABAH Kİ MENÜM

1 ADET DOMATES
1 ADET SALATALIK
1 HAŞLAMA YUMRURA
7 8 YEŞİL ZEYTİN
1 KK SÜZME BEYAZ PEYNİR
FINDIK
ÇAY

NOT : 2 YEŞİL ÇAY YARIM LİTRE KAYNAR SU,Bİ KAÇ DAMLA LİMON 1 ŞİŞE SODAYLA KARISIMIM VAR ONUDA İÇİOM GÜN İÇİNDE

kimler varsa
BAŞLANGIÇ KİLO
HEDEF
HAFTAKİ KİLOSU OLARAK YAZSIN

Bİ BELLİ OLSUN KİŞİLER BEN HAZIRLARIM ŞABLONU HER HAFTA BİRİDE LİSTE YAPAR SIRAYLA

herkes bugünki kilosunu yazsın arkadaşlar cuma günü bildiirmde bu günü geçen hafta gibi baz alıp başlıycazz
her cuma olsun kilo bidlirimi :)

LÜTFEN AMAN BUGÜN SERBEST GÜN TAKILAYIM DEMEYİN SERBESTİN SONU GELMİYOR
KENDİ YAPTIGIM EN BÜYÜK HATA BU BENİM

çiseçok ayrıntılı olmasın yaa

geçen hafta , bu hafta, gelen-giden,hedef olsun listede sadece
hafatnın briincisini ve oburunuda seçelim

TAMAM CNM FİKİR FİKİRDİR KOLAY OLAN OLSUN TABİKİ, EE BAŞLAYALIMMI BİZDEN :)

BAŞLANGIÇ KİLO : 77,100
HEDEF : 70,00

canım çok haklısın. Aslında dikkat ettiğim zaman hemen veriyorum. Hemende alıyorm ama iştahım çok. Ramazanda çok zayıflamıştım. Tatil bayram derken aldım tekrar. Verecek kilo sayısı az olunca vermek daha zor oluyor işte. Bende bugün yarın diye diye yedikçe yiyorum. Her gün forma girip takip edicem. Cuma dan cuma ya kilo bildirimi yapalım o zaman arkadaşın dediği gibi.
56 kiloyum hedef 50

senin kilon benim için hayal yaa çok iyisin maşallah boyun kaç?

ama tabi hrkesin alışık oldugu bir kilo var üstüneçıkınca rahatzı ediyor

senin kilon benim için hayal yaa çok iyisin maşallah boyun kaç?

ama tabi hrkesin alışık oldugu bir kilo var üstüneçıkınca rahatzı ediyor
aynen yaaa 56 bile çok iyi duruyodur boyun 140 diildir ya 150 bile olsan 56 sırıtırmı yaaa, ben lisedeyken 56ydım

slmlar bende varım dün itibariyle akşam yemeğini kesmeye başladım sayılır bu hafta inşallah tamamen keseceğimi umut ediyorum... kilom 80,90 ilk hedefim 70 sonra 65 en sonra 58...

Ben kendimi tanıtıyım arkadaşlar,8 seneden önce kilo bile alamayan 54-55 arası geziniyodum. Ne zamanki hamile kaldım ondan sonra içime şeytan mı kaçtı bilinmez hergün pasta yer oldum. sonuc 70 kilo doğum sonrası kalan kil zamandan beri bir aşağı bir yukarı oynadı kilom. Platese gittim sıkılaşma oldu ama kilo sabit. Kısacası veremedim. Şimdi ise çok azimli hisediyorum. Herkesin alaycı göbeğime bakmalarından bıktım usandım.1 aydan beri dikkat etmeye çalışarak ve leslie ile 65,5ye indim. bu kilolar gidecek ve yeni cici kıyafetler alıcammm.

inşş cnm , çok paylaşım ,çok motiveee , istikrar ve azimm diliyorum herkese :)

canım hedefini de yazarmısın hedef kilonu listeye alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…