- 6 Ekim 2015
- 134
- 58
- 13
- 48
Teşekkür ederim , işteyim öğlene artık bol limonlu çorba :)hım geçmiş olsun cnm tavuklu çorba yp imkanın varsa
Teşekkür ederim , işteyim öğlene artık bol limonlu çorba :)
günaydın kızlar
SABAHKİ MENÜM
SÜZME PEYNİR
2 HAŞLAMA YUMRURA
YARIM SALATALIK
1 ÇARLİSTON BİBER
4 5 YEŞİL ZEYTN
ÇAY
FINDIK
ÖĞLEN SANDİVİÇ YAPICAM KENDİME
evet ev yemeği çıkıyor tatlımyemek mi çıkıyor sneinde iş yerinde
günaydın kızlar
SABAHKİ MENÜM
SÜZME PEYNİR
2 HAŞLAMA YUMRURA
YARIM SALATALIK
1 ÇARLİSTON BİBER
4 5 YEŞİL ZEYTN
ÇAY
FINDIK
benimde ev yemegi çıkıyorrrevet ev yemeği çıkıyor tatlım
Çok şanslıyız bu konudabenimde ev yemegi çıkıyorrr
cisenaz bugun cooookkk zayif iki cocuk annesi biriyle tanisdim yabancibayagi muhabbet ettik derken konu kiloya geldi yaa canim nasil kilo alinir ne olur soyle hayatimda hic kivaminda olmadim oluyorum zayiflikdan dedi yediklerin ne dedim kahvalti sabah 5 bazen 6 da yapiyormus esi ise gittiginden erken yapiyormus 11de kepek ekmegine tost yapiyormus peynir domates salatalik dilimleri marul bidaha teee aksam 6 da yiyormus cani yemek istemiyormus cok seyler denemis kilo almak icin diyetisyenlerede gitmis 2 kg aldiysam 5 kilo verdim normal aile druma gittim herseyim yerli yerinde turp gibiyim diyor bak karatay gibi yemek arasi cooookkkk uzun tutuyor belki kilo almamasinin sebebi buugünaydın kızlar
SABAHKİ MENÜM
SÜZME PEYNİR
2 HAŞLAMA YUMRURA
YARIM SALATALIK
1 ÇARLİSTON BİBER
4 5 YEŞİL ZEYTN
ÇAY
FINDIK
Çok şanslıyız bu konuda
karatay yapıyorum demiştim ya onu sabah kahvaltımda karatay olarak yaporum ekmeksiz. aslında halk ekmeğin ekmeğini almak isterdim tam buğday bulamadım unonun ekmeğini aldım canım büyük yuvarlak varya dilimli o, haftada 2 gün sandiviç yapıcam öle düşündüm ekmeği kesmiştim çok yemek istemiyorum haftada 2 yeterafiyet şifa olsun... sandviçte hangi ekmeği kullanıyorsunuz ?
ya canan karatay dio ya Peygamber Efendimizde 2 öğün yerdi die 3 öğün hastalık dio haklı pazar misal kahvaltıdan sonra bişe yemeyiz dimi tee akşama yeriz oda 6 misal 7 veya onun gibi , menün harika bak bu sabah 500 eksik çıktım akşam kesinlikle yemek yememek lazımmış bunu anladımcisenaz bugun cooookkk zayif iki cocuk annesi biriyle tanisdim yabancibayagi muhabbet ettik derken konu kiloya geldi yaa canim nasil kilo alinir ne olur soyle hayatimda hic kivaminda olmadim oluyorum zayiflikdan dedi yediklerin ne dedim kahvalti sabah 5 bazen 6 da yapiyormus esi ise gittiginden erken yapiyormus 11de kepek ekmegine tost yapiyormus peynir domates salatalik dilimleri marul bidaha teee aksam 6 da yiyormus cani yemek istemiyormus cok seyler denemis kilo almak icin diyetisyenlerede gitmis 2 kg aldiysam 5 kilo verdim normal aile druma gittim herseyim yerli yerinde turp gibiyim diyor bak karatay gibi yemek arasi cooookkkk uzun tutuyor belki kilo almamasinin sebebi buu
benim kahvalti
tereyaginda 1 yumurta
5-6 zeytin
yarim domates canim istemedi ondan az yedim
peynir ceviz ikisini ayni anda yiyorum ekmek niyetine
ogle
bruksel lahanasi yemegi uzerine yogurt dokup yedim
aksam
cok isim oldugundan yemek yapamadim
ton baligi yedim kucuk kutu
birkacda ceviz attim agzimanasil menum iyimi
Mercimek çorbası ve elma var benim menümdeöglen menüsünde neler var kzılar?
kesinlikle akşam yemeğini kesince zayıflanıyor başka bir yolu yok bunun. Ben geçmişte 14 kilo vermiştim Sadece akşam yemeği keserek .ya canan karatay dio ya Peygamber Efendimizde 2 öğün yerdi die 3 öğün hastalık dio haklı pazar misal kahvaltıdan sonra bişe yemeyiz dimi tee akşama yeriz oda 6 misal 7 veya onun gibi , menün harika bak bu sabah 500 eksik çıktım akşam kesinlikle yemek yememek lazımmış bunu anladım
Mercimek çorbası ve elma var benim menümde
Antibiyotik alınca otomatik olarak iştah gidiyor zaten benim.çok az degilmi canıon istemiyor dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?