Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

kızlar iki gün yazıp3. gün kaçmayın yaaa
liste yapalım motive olalımm

Yok kesinlikle buraya devam , birbirimizi motive delim.Kışın zayıflamaya karar verip uygulamak daha güzel kızlar çünkü saklama şansımız var hırka, ceket vs.. Bu kış hepimiz bomba gibi olalım ve yaza şahane girelim inşallahhh..

bende hep aynı şeyi savunuyorum ya
kışın güzel kilo veriliyor cidden evet yaza bomba giricez

bbizim menüde bugün kurufasulye, pilav , salata var
8 ymk kadar kurufasulye ve bolsalata yiycem

kefirimi evde unutmuşum yalnız

aslinda dogru esimde demisti teee yillar once peygamber efendimiz(s.a.v)in 2 ogun yedigini hep ornek gostermisti ama yapamamistim hazir degildim simdi alisdim cooookkk sukur 2 ogunle bile durabilirimde okulda oldugumdan surekli beynim calisiyor azicik birseyler yiyesim geliyor aclikdan degil tamamen acgozlulukdensabah cok erken kalkiyorum hafta ici ondan 3 ogun hafta sonu iki ogun yiyorum insaallah iki ogune dusurucem bu hafta bitsin

kisin kilo verme fikrine katiliyorum bende tum verdigim kilolarimi kisin vermisdim yazinda almistimkisin soguk oldugundan daha rahat spor yapiliyor ve gunler kisa oldugundan hemen gece oluyor kuttt yat yazin biz evcek geziyoruz gunduzlerde uzun hele okul tatilinde evcek tatile cikiyoruz esimde o zamana kullaniyor haklarini orasi burasi derken yedikce yiyorum artik dikkat edicem bir verip kurtulayim sen bir diyete baglimisin canim yoksa kendinmi duzenliyorsun yediklerini

ada çok sevidnim gelmene cnm , sen sanki daha az degilmiydin
masum , ben kötü bir yaz geçirdim biraz sıkıntılarım oldu sonra tatile çıktım yedimde yedim evet 72 gibiydim neredeyse 3 kilo aldım yaniiii (( ama vereceğim hepsini inşallah

diyet konusunda baya bilgi sahibiyim kullanıyormuym tabiki hayır,
uygulama eksigi var bende 2010 yılında 98 kilo ile başladım 62 ye inip tekrar 74 e çıktım ondan beride al ver durumundayım, ben hafta sonu ayça kayanın 5333 kitabınıa ldım ona göre besleniyorum cnm
sabah akşam lahana kürüne başladım ve akşamları kefiriçiyorum sadece yemek yok

masum , ben kötü bir yaz geçirdim biraz sıkıntılarım oldu sonra tatile çıktım yedimde yedim evet 72 gibiydim neredeyse 3 kilo aldım yaniiii (( ama vereceğim hepsini inşallah

anladım cnm sıkıntıların geçmiştir inş , ben daha fazla aldın diye düşünüyodum
ada bakk bu ayça kayaya bi göz at istersen

sabah,
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
biraz peynir
2 adet kızarmış form light ekmek

öğle
patlıcan yemeği 3 yk kaşı
yoğurt

akşam
patlıcan yemeği 4 yk yerim
cacık yapacam

su ve çay bu kadar spor bilmiyorum bugün içimden gelmiyor

bakayım canım , nasıl güzel mi diyetleri ??

bakayım canım , nasıl güzel mi diyetleri ??

valla bu başlı başına bir diyet cnm boyuna kilona göre günlük hangi besinden nekadar tüketmen gerekityırsa o çıkıyor karşına hatta netten bakl topigide var burda

ada okadar az yeme ya ye bir tabk patlıcann

bugünkü menüm
sabah
1 tane tost domates ve salatalık
öğlen az sebze çorbası
4-5 gibi de közbiberli helim peynirli tam tahıllı sandöviç

yemek konusunda çok şansızım işin gerçeği alışveriş merkezinde yemek yiyoruz. Çok fazla bir seçeneğim yok(şu açıdan uydurmaya çalışsam bayağı bir kazık menü ortaya çıkıyor...salata+et)
bu sebepten eldekiler ile idare etmeye çalışıyorum.

Sabah sağolsun devlet dairesi ve bankalara arasında bir kosu yaptım. o bana yetti bugün spor yapmasamda olur herhalde.
Ama akşam 3000 adım çalışması yaparım.

nerede çalışıyorsun
evden götürmeşansın yokmu

kıxlar ben eşimle çok pis bir iddaya girdim
3 ayda 9 kilo verecegim , yani yılbaşına hedefim 9 kilo

nisana kadarda kalan 7 kiloyu verip 55 olmak istiyorum

kıxlar ben eşimle çok pis bir iddaya girdim
3 ayda 9 kilo verecegim , yani yılbaşına hedefim 9 kilo

nisana kadarda kalan 7 kiloyu verip 55 olmak istiyorum

Bende bir arkadaşımla iddaaya girdim 31 Aralıkta 55 kilo olucam diye. İnat edersem yaparım diye düşündüm.

Selam kizlar.. bende eskilerdenim..
60 veya 70. Sayfalarda girmistim topige, en son 1600 u gordum..

Sayfanin tekrar hareketlenmesine cok sevindim..
:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…