İşyerimiz rezidansda evden bozma ofis 5-6 kişiyiz ufak bir yer. Evden getirsem ofiste yesem sıkıntıdan patlıyorum ve gün geçmek bilmiyor. Ve herkes dalga geçmeye başlıyor. denedim olmuyor.nerede çalışıyorsun
evden götürmeşansın yokmu
Esasında olur tabiki firmada işlerimiz azaldığından satış grubu ofiste idi şimdi dışarıya gitmeye başlayacaklar.w Giderlerse bende biraz düzene girerim. Izgara tavuk yiyeyim dersen 2 çöp ızgara 20 tl civarında hele kırmızı eti hiç söylemeyim. Maaşı öğlen yemeğine yatıracaz onu bekliyorlar.ebru hafta sonu çalışıyormusn
hafta içi 3 gün bile evden getirsen seni idare etmez mi
avm de hep fasfood var bir kez mac te tavuklu salata yedim verdigim paraya acıdım valla iki gram tavuk
yüzyıllık yeşillk vardı hiç yedim ilk v son oldu
Esasında olur tabiki firmada işlerimiz azaldığından satış grubu ofiste idi şimdi dışarıya gitmeye başlayacaklar.w Giderlerse bende biraz düzene girerim. Izgara tavuk yiyeyim dersen 2 çöp ızgara 20 tl civarında hele kırmızı eti hiç söylemeyim. Maaşı öğlen yemeğine yatıracaz onu bekliyorlar.
hani emnüler nerde kzılar
Ben az cacık
Tavuk sote
salata yedim ve kapanışı yaptım :)
Eve yürüyerek gideceğim bugün.
Evet Canım işte yedimnerde yedin iş yerinde mi
şu lahana suyunu Nasıl içiyorsun?tadı Nasıl?
kahvaltı
yarım paket altınbaşak
5 zeytin
1 dlm peynir
bol sebze
öglen
8 ymk kaşıgı etli kuru fasulye
salata
ara
salata
5 fındık
akşam yogurt ( eve gidince yiycem )
2,5 lt su
sabah akşam lahana suyu
2 yeşilçay
1 elma çayı
1 kahve
6-7bardak çay
not :şuan çok açım aşagıya inip salatalık alcam:)
frma yemek karşılıyor ama tutar ne yazık ki az kalıyor.Cisenaz evet istanbulda Ataşehir de çalışıyorum ve malum fiyatlar burda el yakıyor.yemek karşılıyormu iş yerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?