Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

ÖĞLEN YEMEĞİM

PEYAZ PEYNİRLİ ÇARLİSTONLU YARIM SALATALIKLI SANDİVİÇ
ÇAY

nerede çalışıyorsun
evden götürmeşansın yokmu
İşyerimiz rezidansda evden bozma ofis 5-6 kişiyiz ufak bir yer. Evden getirsem ofiste yesem sıkıntıdan patlıyorum ve gün geçmek bilmiyor. Ve herkes dalga geçmeye başlıyor. denedim olmuyor.
Ama Ayça Kaya'nın 5333 baktım. Olabilir ama ne kadar hesabı tutarabilirim bilemiyorum . Kitapta liste varmı? Örnek sandaviç kaça geliyor?

var cnm liste sndviç mesela ekmegi 2 tahıl
peyniri 1 et olur sebze sayılmıyor zaten

ebru hafta sonu çalışıyormusn
hafta içi 3 gün bile evden getirsen seni idare etmez mi
avm de hep fasfood var bir kez mac te tavuklu salata yedim verdigim paraya acıdım valla iki gram tavuk
yüzyıllık yeşillk vardı hiç yedim ilk v son oldu

Esasında olur tabiki firmada işlerimiz azaldığından satış grubu ofiste idi şimdi dışarıya gitmeye başlayacaklar.w Giderlerse bende biraz düzene girerim. Izgara tavuk yiyeyim dersen 2 çöp ızgara 20 tl civarında hele kırmızı eti hiç söylemeyim. Maaşı öğlen yemeğine yatıracaz onu bekliyorlar.

yemek karşılıyormu iş yerin

Kızlar bu 10 bin adım atma olayı cidden işe yarıyor mutlaka yapmaya çalışın

kahvaltı
yarım paket altınbaşak
5 zeytin
1 dlm peynir
bol sebze

öglen
8 ymk kaşıgı etli kuru fasulye
salata

ara
salata
5 fındık

akşam yogurt ( eve gidince yiycem )

2,5 lt su
sabah akşam lahana suyu
2 yeşilçay
1 elma çayı
1 kahve
6-7bardak çay

not :şuan çok açım aşagıya inip salatalık alcam:)

K
şu lahana suyunu Nasıl içiyorsun?tadı Nasıl?

Tavugumu pisirdim bi lokma attim agzima tadina bakmak icin. Yarin tavuklu salata yemeyi planlaiyorum oglen koca bi kasede. Sabahta tost ve sogus yapicam yanina.

Slm kızlar bende eskilerdenim dur bakıyım bi bizim topik ne alemde diye bakayım bir dedim tekrar hareketlendiğini görünce cok sevindim.nesil masum adacım nasılsınız bakalım. Ben ara verdim diyete mecburen 15 haftalık hamişim çünkü. 69Kg ile hamile kaldım 72 yim şuan. İyi gittiğimi düşünüyırum bakalım doguma kadar neler olcak. Hepinizi cok özlemişim ya tekrar görünce bayagı heyecanlandım.

Merhaba hanimlar,Ben bu yontemle ayda 5 kilo verdim ve yediklerime cok asiri dikkat etmeden,ekmek makarna cikolata hepsinden yedim,ama abartiya kacmadan,size bir blog tavsiye edeyim,googla 5 den sonra yemek yememek diye yazin,-vintage duygular- diye bir blog cikiyor orayi iyice okuyun,ben cok faydasini gordum,ben ayriyetten 15 dk kondusyon bisikleti ceviriyorum hafta da 3 kere,hafta da 3 gun 10dk egzersiz yapiyorum,azimli olmak sart,kolay gelsin,insallah yardimci olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…