- 6 Ekim 2015
- 134
- 58
- 13
- 48
yakınmışız :) benim evim Ataşehir'de merkezde ,iş yerimde Şerifali'de.frma yemek karşılıyor ama tutar ne yazık ki az kalıyor.Cisenaz evet istanbulda Ataşehir de çalışıyorum ve malum fiyatlar burda el yakıyor.
K
şu lahana suyunu Nasıl içiyorsun?tadı Nasıl?
Slm kızlar bende eskilerdenim dur bakıyım bi bizim topik ne alemde diye bakayım bir dedim tekrar hareketlendiğini görünce cok sevindim.nesil masum adacım nasılsınız bakalım. Ben ara verdim diyete mecburen 15 haftalık hamişim çünkü. 69Kg ile hamile kaldım 72 yim şuan. İyi gittiğimi düşünüyırum bakalım doguma kadar neler olcak. Hepinizi cok özlemişim ya tekrar görünce bayagı heyecanlandım.
oo süper gitmiş maşallahMerhaba hanimlar,Ben bu yontemle ayda 5 kilo verdim ve yediklerime cok asiri dikkat etmeden,ekmek makarna cikolata hepsinden yedim,ama abartiya kacmadan,size bir blog tavsiye edeyim,googla 5 den sonra yemek yememek diye yazin,-vintage duygular- diye bir blog cikiyor orayi iyice okuyun,ben cok faydasini gordum,ben ayriyetten 15 dk kondusyon bisikleti ceviriyorum hafta da 3 kere,hafta da 3 gun 10dk egzersiz yapiyorum,azimli olmak sart,kolay gelsin,insallah yardimci olur.
frma yemek karşılıyor ama tutar ne yazık ki az kalıyor.Cisenaz evet istanbulda Ataşehir de çalışıyorum ve malum fiyatlar burda el yakıyor.
günaydın cnmHerkese günaydın
Bu sabah çok saçmaladım kızlar , iş yerime misafirler geldi. Pastaneden iki kutu börek alıp gelmişler.
Zorla bana da yedirttiler. Çantamda evde haşlayıp yumurta sarıp getirmiştim. O bile duruyor.
Nasıl suçlu hissediyorum kendimi bilseniz.
Malesef kaçırdım dozunuçok mu yedin ?
bak yarında tartı günüyd kötü olmuş amaMalesef kaçırdım dozunu
bende istanbuldayım canım bilmemmi etilerdeyim bende masumm banada demişti porsiyon söle die söleyemem dedim bi de etileri düşün yanifrma yemek karşılıyor ama tutar ne yazık ki az kalıyor.Cisenaz evet istanbulda Ataşehir de çalışıyorum ve malum fiyatlar burda el yakıyor.
O kadar pişmanımki bugün sadece çorba içerim belki.Kurufasulye var menüde.bak yarında tartı günüyd kötü olmuş ama
dengele gün içinde hamurlu yeme
protein ve süt ürünleri tükett
yemekçıkıyordu dimi menüde ne var bugün
Günaydın canımgünaydın bayanlar
SABAH MENÜM ( ÇOK OLDU AMA OLSUN ÖĞLEN TAVUKLU SALATAYLA GÜNÜ KAPIYCAM)
2 HASLAMA YUMURTA
KEÇİ PEYNİRLİ TOST
SALATALIK
ÇARLİSTON
ZEYTİN
YEŞİL ÇAY
günaydın bayanlar
SABAH MENÜM ( ÇOK OLDU AMA OLSUN ÖĞLEN TAVUKLU SALATAYLA GÜNÜ KAPIYCAM)
2 HASLAMA YUMURTA
KEÇİ PEYNİRLİ TOST
SALATALIK
ÇARLİSTON
ZEYTİN
YEŞİL ÇAY
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?