Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Akşam benimde eşim sekte vurdu
Valla gelirken bisiyle getirmişti gece onlardan yedim kuru pasta filan
Bir haftadır ilk kacamagim bugün telafi edicem ama

Benimde gayet iyi gidiyor karatay tamamen açlık kayboldu acayip susuyorum bol bol su içiyorum gözümde aç değil artık önüme geleni yemiyorum zaten ben çok yemekden değil kullandığım ilaçlardan ve herakşam yemeğinden sonra bir çaydanlık içtiğim çaydan kilo aldım kaç bardak çay kaç kaşık şekerdi gelelim menüme
Sabah
2 yumurta
4-5 zeytin
Beyaz peynir badem
Yeşillik
Öğle
Yokkkkkyokkkkk
Akşam
4-5 adet köfte
1dolmalık kırmızı biber grilde kızarttım köfteyle
1 bardak ayran
Bol yeşillikli çoban salata
Veeee yıllardır çalışmayan bağırsaklarım 4 gündür durmak bilmiyor uykudan uyandı sonunda

Canım ben tamamen şekeri çıkardım hayatımdan ilk 3 gün ekmeksiz ve şekersiz hayat inanılmaz baş ağrısı yaptı inatla sabır ettim çok şükür şimdi ağrımıyor ve şekerle ekmeksiz krizi atlattım çok canım çekerse hurmanın içine ceviz koyup en fazla 3 tane yiyorum sütün içine. Tarçın çubukları koyup kaynatıp içiyorum muzda yiyebilirsin ben daha henüz yemedim şekeri meyveden al canım zayıflaman için şart sakarin kullanıyordum ben diyetisyenim çok kötü şeyler söylemişti onuda bırakmıştım şimdi daha huzurlu mutlu enerjiliyim gün boyu tavsiye ederim

Akşam benimde eşim sekte vurdu
Valla gelirken bisiyle getirmişti gece onlardan yedim kuru pasta filan
Bir haftadır ilk kacamagim bugün telafi edicem ama
65 kgdayken eşimde yapardı diyetim boşa giderdi şimdi birşey oldu adama sanırsam daha fazla şişmemden korkuyor diyetteyim dedim ok evin alış verişi sende sen isteğine göre yap diyor evede hiçbirşey almıyor ohhh iyi oldu ev sebzeyle doldu böylece gereksiz ürünler yemiyorum bende arada olur canım üzme tatlı canını ertesi gün eksik alırsın kaloriyi telafi olur

kilom 58 canım yaa malesef 53-54 leri bir türlü göremedimmm

akşam yemeğim 3-4 kaşık bulgur pilavı 1 kase cacık 1tabak nohut bu kadar ekmeğe ağzımı sürmedimmm

Kızlar merhaba.benide alın aranıza.8.5 aylık kızım var emziriyorum ama yediklerime dikkat ediyorum.hergün sabah akşam 40 dk.eliptik bis.yapıyorum.bu ay sonuna kadar 68-70 arası gelmem lazım .genelde akşamı geç saate bırakmıyorum ama ani açlık krizi geliyor.şuan 74.6 kg geliyorum yardımlarızı bekliyorum

kizlar yarindan itibaren araniza bomba gibi dönüyorum sıkı takipte olacam ))

Tatli tatli bayanlar gelmis aramiza yeni yeni hosgeldiniz kizlar. Masumcum yedigim yemekleri diilde kasik kasik yedigim findik ezmesine yaniyorum. Esimalmis giresundan nasi fena bise gozum dondu. Ekmek sabah bi cimdik yedim sadece. Ama bugun 3 ogun yedim uzgunum kizginim gerci aksam corba salata 2 kofte yedim. Kayinvaldemdede corba pat. Kizatrma biber kizartma yedim. Yemeyeydim iyiydi. Findik ezmeyi gun icinde arada attim ole agzima. BERBATTİ HAFTASONUM YAAAANİİİ

Kızlarrrrr tamam bugün belki birazcık hepimiz kaçırdık ama yarın yeni bir hafta başlıyor. cuma günü hepimiz eksilere düşelim inşallah. Hepinize iyi geceler canlar.

Kızlarrrrr tamam bugün belki birazcık hepimiz kaçırdık ama yarın yeni bir hafta başlıyor. cuma günü hepimiz eksilere düşelim inşallah. Hepinize iyi geceler canlar.
Ah be canim hafta ici verdiklerimizi aliyos bu hafta sonu kacirdiklarimizla iste. Ben yesil cayimi iciom sonra uyucam.

Bende aranıza katılabilir mıyım ? 27 yasindayim 72.6ile geçen hafta diyete başladım bugün 70.5 olmuşum.
Bugün ki menüm
2 dilim tam buğday ekmek
Salatalık-domates biber
Şekersiz çay
Saat 16 gibi
Kori soslu mantarlı tavuk
1 lokma ekmek
1 kaşık makarna
Birazcık salata
Saat17 de
Sütlü sade türk kahvesi
Hedefin 59.9 şimdilik:)

Hosgeldin aramiza cnm.Nasi verdin o bikac kilonu 2 ogunmu yiyorsun

2 öğün yiyorum canım sabah ve öğlen gibi
Birde yemekten sonra sadece türk kahvesi iciyorum
Birde spora yazılım haftada 6 gün gidicem
Şimdilik Yaptıklarım bunlar

Bu derece de küskün olmayalim tabi... Kendine haksizlik ediyorsun. O kilolari da gayette vereceksin. İnaniyorum.! :)
Bende vermek istiyorum bu kilolari artik suanda 85 kg yum haftaya 80 kg olcam inssss hedef8m cok buyuk cok caliscammm. Evde kendimi tem8zlik yerine spora vercem insss.

Oooo senin kilon süper bende görsem 58 kgları zaten ideal kilom boyun kaçki 54 lere düşmek istiyorsun biraz dikkat etsen verirsin canım benim yolum çok uzun yıllarca 64-65 arası gezerken vermedim üstüne katlandıda katlandı ahhh akılsız başım şimdi hepsi bir arada çok yolum varrr kızlarrr maşaallah ekmekde yiyorsunuz şekerde benden fazla veriyorsunuz ben akşam yemeği yemezsem 800-900 veriyorum yersem 100-200 arası gidiyor bende yiyorum ömür boyu yiyeceğim için vucüdum öyle alışsın birdaha almayım kiloları geri yalnız ekmek şeker yemeği düşünmüyorum sebebi aşırı yorgunluğum geçti reflü her gece gögüs arasında yanmam olur sabahı sabah ederdim yediklerim ağzıma gelip boğazlarım yanardı şuanda eser yok

Kızlar kaçamak yoooookkkk hafta sonu kaçamak yaparsanız hafta içi uğraşlarınız çöpe gidiyor yıllarca böyle yaparak gr ilerleyemedim lütfen nefsimize boğazımıza hakim olalım bende götürdüm çoçukları dışarıda yedirmeye onlar yedi diyet kola al diye bir ısrar gittim su alıp içtim ohhh mis gibibu hafta sonu kaçamak yooookkk ona göre kilosu az olanlar yapabilir bizde onlara yetişmiş oluruz bariii

adamada bişiy diyemiyorum ki gecenin 3 ne kadar ayakta olunca acıkmış , evde mecbur alıyoum cnm bişiyler asılirade varken yemememk..

sen çıtırsın yahu :)

hoşgeldin aktifolursan listeyede dahil olursun cnm.

kizlar yarindan itibaren araniza bomba gibi dönüyorum sıkı takipte olacam ))

bekliyoruz adacım , az geliyorsun buralara

bu bahfta başlangıçtı ama hafta sonu kaçamagı yok bir daha
bende yedim ctesi ama tahıl hakkım vardı onu kullanmış oldum

aynenn öyle bakalı bu hafta neler olacak

hoşgeldin menün çok dengeli

Bende vermek istiyorum bu kilolari artik suanda 85 kg yum haftaya 80 kg olcam inssss hedef8m cok buyuk cok caliscammm. Evde kendimi tem8zlik yerine spora vercem insss.

lesile yapabilirsin evde

aynen öyle bir haftalık emek boşa gidiyor
bir kısır döngü başlıyorr

günaydın kızlarr
ctesi kaçamagımı dün telefi ettim
sabah 1 paket eti form ile sıkı bir kahvaltı yaptım
sonrasında bir sütlü kahve ve bir kase yogurt yedim

dügüne gittim , sonra saolndan çıktık haydi erkek evine
gece gece sofralar kuruldu , dügün yemekleri yenildi sadece 4 tane inik salatalık turşusu yedim

şimdiide bir paket eti fom ile kahvaltımı yaptım
iyi haftalar herkesse:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…