Canım ben tamamen şekeri çıkardım hayatımdan ilk 3 gün ekmeksiz ve şekersiz hayat inanılmaz baş ağrısı yaptı inatla sabır ettim çok şükür şimdi ağrımıyor ve şekerle ekmeksiz krizi atlattım çok canım çekerse hurmanın içine ceviz koyup en fazla 3 tane yiyorum sütün içine. Tarçın çubukları koyup kaynatıp içiyorum muzda yiyebilirsin ben daha henüz yemedim şekeri meyveden al canım zayıflaman için şart sakarin kullanıyordum ben diyetisyenim çok kötü şeyler söylemişti onuda bırakmıştım şimdi daha huzurlu mutlu enerjiliyim gün boyu tavsiye ederimofff işte şimdi damarıma bastın canım yaaa
o benim hiç vazgeçemediğim gereksiz bir şey ama asla vazgeçemiyom işin tuhaf yanı azaltamıyomda milim bile eksilse farkına varıyom çayı içemiyom birden kesmeyide denedim onuda beceremedim bu arada çayı aşırı severim napacam bilmiyom bildiğiniz başka bir yöntem varmı acaba???
65 kgdayken eşimde yapardı diyetim boşa giderdi şimdi birşey oldu adama sanırsam daha fazla şişmemden korkuyor diyetteyim dedim ok evin alış verişi sende sen isteğine göre yap diyor evede hiçbirşey almıyor ohhh iyi oldu ev sebzeyle doldu böylece gereksiz ürünler yemiyorum bende arada olur canım üzme tatlı canını ertesi gün eksik alırsın kaloriyi telafi olurAkşam benimde eşim sekte vurdu
Valla gelirken bisiyle getirmişti gece onlardan yedim kuru pasta filan
Bir haftadır ilk kacamagim bugün telafi edicem ama
Ah be canim hafta ici verdiklerimizi aliyos bu hafta sonu kacirdiklarimizla iste. Ben yesil cayimi iciom sonra uyucam.Kızlarrrrr tamam bugün belki birazcık hepimiz kaçırdık ama yarın yeni bir hafta başlıyor. cuma günü hepimiz eksilere düşelim inşallah. Hepinize iyi geceler canlar.
Hosgeldin aramiza cnm.Nasi verdin o bikac kilonu 2 ogunmu yiyorsunBende aranıza katılabilir mıyım ? 27 yasindayim 72.6ile geçen hafta diyete başladım bugün 70.5 olmuşum.
Bugün ki menüm
2 dilim tam buğday ekmek
Salatalık-domates biber
Şekersiz çay
Saat 16 gibi
Kori soslu mantarlı tavuk
1 lokma ekmek
1 kaşık makarna
Birazcık salata
Saat17 de
Sütlü sade türk kahvesi
Hedefin 59.9 şimdilik:)
Bende vermek istiyorum bu kilolari artik suanda 85 kg yum haftaya 80 kg olcam inssss hedef8m cok buyuk cok caliscammm. Evde kendimi tem8zlik yerine spora vercem insss.Bu derece de küskün olmayalim tabi...Kendine haksizlik ediyorsun. O kilolari da gayette vereceksin. İnaniyorum.! :)
Oooo senin kilon süper bende görsem 58 kgları zaten ideal kilom boyun kaçki 54 lere düşmek istiyorsun biraz dikkat etsen verirsin canım benim yolum çok uzun yıllarca 64-65 arası gezerken vermedim üstüne katlandıda katlandıkilom 58 canım yaa malesef 53-54 leri bir türlü göremedimmm
Kızlar kaçamak yoooookkkk hafta sonu kaçamak yaparsanız hafta içi uğraşlarınız çöpe gidiyor yıllarca böyle yaparak gr ilerleyemedim lütfen nefsimize boğazımıza hakim olalımKızlarrrrr tamam bugün belki birazcık hepimiz kaçırdık ama yarın yeni bir hafta başlıyor. cuma günü hepimiz eksilere düşelim inşallah. Hepinize iyi geceler canlar.
adamada bişiy diyemiyorum ki gecenin 3 ne kadar ayakta olunca acıkmış , evde mecbur alıyoum cnm bişiyler asılirade varken yemememk..65 kgdayken eşimde yapardı diyetim boşa giderdi şimdi birşey oldu adama sanırsam daha fazla şişmemden korkuyor diyetteyim dedim ok evin alış verişi sende sen isteğine göre yap diyor evede hiçbirşey almıyor ohhh iyi oldu ev sebzeyle doldu böylece gereksiz ürünler yemiyorum bende arada olur canım üzme tatlı canını ertesi gün eksik alırsın kaloriyi telafi olur
kilom 58 canım yaa malesef 53-54 leri bir türlü göremedimmm
Kızlar merhaba.benide alın aranıza.8.5 aylık kızım var emziriyorum ama yediklerime dikkat ediyorum.hergün sabah akşam 40 dk.eliptik bis.yapıyorum.bu ay sonuna kadar 68-70 arası gelmem lazım .genelde akşamı geç saate bırakmıyorum ama ani açlık krizi geliyor.şuan 74.6 kg geliyorum yardımlarızı bekliyorum
kizlar yarindan itibaren araniza bomba gibi dönüyorum sıkı takipte olacam))
Tatli tatli bayanlar gelmis aramiza yeni yeni hosgeldiniz kizlar. Masumcum yedigim yemekleri diilde kasik kasik yedigim findik ezmesine yaniyorum. Esimalmis giresundan nasi fena bise gozum dondu. Ekmek sabah bi cimdik yedim sadece. Ama bugun 3 ogun yedim uzgunum kizginim gerci aksam corba salata 2 kofte yedim. Kayinvaldemdede corba pat. Kizatrma biber kizartma yedim. Yemeyeydim iyiydi. Findik ezmeyi gun icinde arada attim ole agzima. BERBATTİ HAFTASONUM YAAAANİİİ
Kızlarrrrr tamam bugün belki birazcık hepimiz kaçırdık ama yarın yeni bir hafta başlıyor. cuma günü hepimiz eksilere düşelim inşallah. Hepinize iyi geceler canlar.
Bende aranıza katılabilir mıyım ? 27 yasindayim 72.6ile geçen hafta diyete başladım bugün 70.5 olmuşum.
Bugün ki menüm
2 dilim tam buğday ekmek
Salatalık-domates biber
Şekersiz çay
Saat 16 gibi
Kori soslu mantarlı tavuk
1 lokma ekmek
1 kaşık makarna
Birazcık salata
Saat17 de
Sütlü sade türk kahvesi
Hedefin 59.9 şimdilik:)
Bende vermek istiyorum bu kilolari artik suanda 85 kg yum haftaya 80 kg olcam inssss hedef8m cok buyuk cok caliscammm. Evde kendimi tem8zlik yerine spora vercem insss.
Kızlar kaçamak yoooookkkk hafta sonu kaçamak yaparsanız hafta içi uğraşlarınız çöpe gidiyor yıllarca böyle yaparak gr ilerleyemedim lütfen nefsimize boğazımıza hakim olalımbende götürdüm çoçukları dışarıda yedirmeye onlar yedi diyet kola al diye bir ısrar gittim su alıp içtim ohhh mis gibi bu hafta sonu kaçamak yooookkk ona göre kilosu az olanlar yapabilir bizde onlara yetişmiş oluruz bariii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?