yeşil çay çarpıntı yapar çok içersen hele kahve ile üst üste gelince yapıyor. Akşam zaten yeşil çayı geç ssatlerde tüketmeyin diyorlar.panik atak mı oolcan ney
kalpçarpıntım varr sürekli oluyor
yeşil çay lahana suyu yapr mı ki ?
lahana suyuda yapar mı acaba ?[/QUOT
lahana suyu ödem atıcı olarak biliyorum. Bu sebepten biraz böbrekleri zorluyo olabilir.
birazcık öğle ama mide asidim mi çok anlamadım ekmek tarzını biraz az yesem mide çok fena oluyor.ilaç kullanmak zorunda kalıyorum. Tek avuntum akşamları biraz hereket yapmakben varım yemekten eldim şimdi
ebru çok kh lı besleniyorsun sanki
geldim bennnnn valla ev işinden kendimi alamıyorum ancaaa geldimKimse yokmuuuu? hu hu
karatay tarzı mı besleniyorsun canım ??Evet kızlar bugün yediklerim
Sabah
2 yumurta
Ceviz
Peynir
Öğle
3 köfte
Domates
Salatalık
1 tane dolmalık kırmızı biber
Akşam
180 gr tavuk
Bol yeşillikli salata
Merhaba kızlar ,
bu hafta sonu yoğundum gelemedim buralara artık daha sık gelirim))
genelde her gün öğle saatlerinde uğrarım malum sabah işi kızımı uyut sonra damlarım buralara...
bugün itibarı ile ciddi başlıyorum diyetime asılmaya inşallah bozulmaz...
sabah
2 yk peynir
1 salatalık
yarım domates
2 adet form light ekemk
yeşi çay
öğle
iki adet küçücük poğaça ( misafirlerimden kaldı atmaya kıyamadım eşim poğaça sevmiyor kızımda yemiyor bende öğle yemeği niyetine çayla yedim )))
akşam
kıymalı sebze yemeği
yoğurt küçük kase
bol su akşam dışarı çıkacağız bir saat yürüyüş yaparım yarından itibaren evimde spora devam)
sabah ev temizliği yaptım şuan çok yoruldum yoksa biraz eliptik yapsam iyi olurdu...daha çamaşır serecem ayyy bu ev işi bitmiyor yaaaaa....
senin daha zor birde çalışıyorsun Allah kolaylık versin canım ...ekmeği bide ben bıraksam cevizle yapsam kahvaltı daha iyi olacak gibi...hoşgeldin ada, daha sık gelirsen daha iyi olur tabiki
menün güzel cnm
bende ekmegi bıraktık form büskivi yiyorum her sabah
öglenki yemek durumuna göre tabiki
ev işinide sorma sabah 6:45 te b.makinası boşalttım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?