Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

günaydın kızlarrrr
bende etiformla krem peynirle kahvaltımı yapıyorum
üstüne 1 bardak karışımımı içerim
öğlene yemek getiremedim geçiştirmeyi planlıyorum aksama annemde b çorba içerim, evde geç olur diye içmem

slmlar sabah kahvaltım 1.5 dilim ekmek
7 adet zeytin
1k.k. büy. peynirrrrrrrrrr
çay 1 çay kaşığı şekerlix3 bugün tatlandırıcı alıp bir müddet tatlandırıcı kullanacammmmm

ay kızlar gece bi üşüdümki kalın kalın pijamalarımı giymişim kalkıp belim boynum genede tutulmuş sosyal ağlar yavaşlamış, ay sinir oldum

panik atak mı oolcan ney
kalpçarpıntım varr sürekli oluyor
yeşil çay lahana suyu yapr mı ki ?

çise niye geitmedin cnm,
yemegini geçiştirince çok acıkırsınn marketten bişiyler al ye

günaydın kızlar,

Haftasonu fazla kaçırmadım diye düşünüyorum.
iki sabah iki dillim incetam buğday ekmek
1 yumurta haşlanmış
1 kibrit kutusu kadar peynir
1 gün sadece 5 tane kadar ince sosis dilimi attım ağzıma
öğlenleri siyah üzüm
1 aksam yarım kuşbaşı pide
1 akşam balık ve bol salata ekmeksiz.
cumartesi 3 km yol yüründü
pazar günü leslie 3 mil yapıldı. ve tüm gün süren ütü

bugün
sabah 1 tane ev poğaça
öğlene bakalım

panik atak mı oolcan ney
kalpçarpıntım varr sürekli oluyor
yeşil çay lahana suyu yapr mı ki ?
yeşil çay çarpıntı yapar çok içersen hele kahve ile üst üste gelince yapıyor. Akşam zaten yeşil çayı geç ssatlerde tüketmeyin diyorlar.

öğlen

kremalı mantar çorbası dilim zeytinli ekmek

akşam peynirli sandöviç tahıllı ekmeğe

ancak bunları uydurabidim...

Evet kızlar bugün yediklerim
Sabah
2 yumurta
Ceviz
Peynir
Öğle
3 köfte
Domates
Salatalık
1 tane dolmalık kırmızı biber
Akşam
180 gr tavuk
Bol yeşillikli salata

ben varım yemekten eldim şimdi
ebru çok kh lı besleniyorsun sanki

ben varım yemekten eldim şimdi
ebru çok kh lı besleniyorsun sanki
birazcık öğle ama mide asidim mi çok anlamadım ekmek tarzını biraz az yesem mide çok fena oluyor.ilaç kullanmak zorunda kalıyorum. Tek avuntum akşamları biraz hereket yapmak

Merhaba kızlar ,
bu hafta sonu yoğundum gelemedim buralara artık daha sık gelirim ))

genelde her gün öğle saatlerinde uğrarım malum sabah işi kızımı uyut sonra damlarım buralara...

bugün itibarı ile ciddi başlıyorum diyetime asılmaya inşallah bozulmaz...

sabah
2 yk peynir
1 salatalık
yarım domates
2 adet form light ekemk

yeşi çay

öğle
iki adet küçücük poğaça ( misafirlerimden kaldı atmaya kıyamadım eşim poğaça sevmiyor kızımda yemiyor bende öğle yemeği niyetine çayla yedim )))

akşam
kıymalı sebze yemeği
yoğurt küçük kase

bol su akşam dışarı çıkacağız bir saat yürüyüş yaparım yarından itibaren evimde spora devam )
sabah ev temizliği yaptım şuan çok yoruldum yoksa biraz eliptik yapsam iyi olurdu...daha çamaşır serecem ayyy bu ev işi bitmiyor yaaaaa....

Evet kızlar bugün yediklerim
Sabah
2 yumurta
Ceviz
Peynir
Öğle
3 köfte
Domates
Salatalık
1 tane dolmalık kırmızı biber
Akşam
180 gr tavuk
Bol yeşillikli salata
karatay tarzı mı besleniyorsun canım ??

hoşgeldin ada, daha sık gelirsen daha iyi olur tabiki
menün güzel cnm
bende ekmegi bıraktık form büskivi yiyorum her sabah
öglenki yemek durumuna göre tabiki

ev işinide sorma sabah 6:45 te b.makinası boşalttım

kızlar ben geçtiğimiz ramazan ayında 1 ayda ki 6 gün tutamadım regli yüzünden tam 4 kilo vermiştim görenler ayyy çok güzel olmuşsun demişlerdi.. sadece iftar yapıyordum başka bişey yemiyordum zaten süre kısaydı sahurluk yapmamıştım.. yani tek öğünde istediğim herşeyi yemiştim ekmek bileee ramazan pidesi her akşam yiyordum ona rağmen tek öğün beslenerek 4 kilo vermiştim üstelik spor sadece akşamları 45 dakika yürüyüş oda tempolu bile değildi normal gezer gibi.....

şimdi 6 gün borcum var onu kasım ayında tutayım diyorum... acaba sadece kahvaltı ardından 16.30 gibi normal akşam yemeğimi yesem yani en azından iki öğün yapsam daha iyi kilo verirmiyim diye düşünüyorum ...bu öğle yemeği beni zaten zorluyor yani ne hazırlayacam şaşırıyorum o an...

senin daha zor birde çalışıyorsun Allah kolaylık versin canım ...ekmeği bide ben bıraksam cevizle yapsam kahvaltı daha iyi olacak gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…