yapan arkadaşlar var burada ama ben hiç yapamadım çok faydası varmış öyle diyorlar ... ben evde yürüyüş ve eliptik bisiklet yapıyorum bana göre en faydalısıda eliptik bisiklet acayip sıkılaştırıyor vucudu...leslie yapıyormusunuz bayanlar???
bu haftasonu kışlıkları çıkarmak zorunda kaldım. ütü çamaşır canıma ot tıkandı..geldim bennnnn valla ev işinden kendimi alamıyorum ancaaa geldim)
ben yapıyorum.leslie yapıyormusunuz bayanlar???
senin daha zor birde çalışıyorsun Allah kolaylık versin canım ...ekmeği bide ben bıraksam cevizle yapsam kahvaltı daha iyi olacak gibi...
evet haklısın canım form büskivileri olabilir birde onu deneyeyim ...ada ben kuruyemiş ile kahvaltı yapaıyorum cnm migdem bulnıyor
ama bu formbüskivileri deneyebilirisn bak
hem varya iki dilim ekmek hemencik bitiyor bu bitmiyor
krem peynir sürüp sürüp yiyorum vallaa
Evet dediklerine tam uyuyorum canan karatayın ama çok yavaş kilo veriyorum ilk hafta 78.700 du yanılmıyorsam 77.100 e düştüm 2. Hafta 76.800 e düştüm spor yapmıyorum ama oturmuyorumda çok hareketli yaşamım var koştur koştur yapıyorum işleri heryere yetişeyim diye çoğu kızlar ekmek yiyor saatide uzatmıyorlar benden fazla verdiler ben neden az veriyorum kiiikaratay tarzı mı besleniyorsun canım ??
Canım benimde mide asitim çok yüksek reflümde vardı karatay diyetine başladım ilk hafta ara ara yokladı ikinci hafta yavaş yavaş asitte ağrılarımda geçti 3. Haftamdayım ağrıdan eser yok 2 yıldır kesintisiz hap kullanıyordum çok şükür geçti şiddetle tavsiye ederimbirazcık öğle ama mide asidim mi çok anlamadım ekmek tarzını biraz az yesem mide çok fena oluyor.ilaç kullanmak zorunda kalıyorum. Tek avuntum akşamları biraz hereket yapmak
Leslie 3 km sabah 3 km akşam yapıp bide diyet yapmıştım taş gibi olmuştum çok kısa bir sürede herkes şoka girmişti çok faydalı vaktim olsa yine yapıcamda hiç vakit yok bugün bütün dolapları indirdim yazlık kışlık ayırımı yaptım yıka ütüle katla canım çıkdı bide çoçukların odasındaki atılcak fazlalık mobilyaları söktüm tek tek taşıdım onları garaja bel ağrısı tuttu şuanda oturdum biraz leslieden fazla spor yapmış oldum bugünleslie yapıyormusunuz bayanlar???
Leslie 3 km sabah 3 km akşam yapıp bide diyet yapmıştım taş gibi olmuştum çok kısa bir sürede herkes şoka girmişti çok faydalı vaktim olsa yine yapıcamda hiç vakit yok bugün bütün dolapları indirdim yazlık kışlık ayırımı yaptım yıka ütüle katla canım çıkdı bide çoçukların odasındaki atılcak fazlalık mobilyaları söktüm tek tek taşıdım onları garaja bel ağrısı tuttu şuanda oturdum biraz leslieden fazla spor yapmış oldum bugün
evet işte bende onu yaparken harika kilo vermiştim 10 kiloya yakın kilo verdim ama tabiiki diyetle birlikte hemde hiç bir sarkma falan olmadan ama şimdi daha başlayamadım az uğraşmam lazım sonrada ara ara julian yapmam lazım o dehşet verdiriyor ama oda çok ağır insanı mahvediyorkızlar bende lesile yaptıgım dönemdeçok güzel zayıflamıştım
ama en kısa zmanda yeniden başlıycam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?