Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

leslie yapıyormusunuz bayanlar???
yapan arkadaşlar var burada ama ben hiç yapamadım çok faydası varmış öyle diyorlar ... ben evde yürüyüş ve eliptik bisiklet yapıyorum bana göre en faydalısıda eliptik bisiklet acayip sıkılaştırıyor vucudu...

senin daha zor birde çalışıyorsun Allah kolaylık versin canım ...ekmeği bide ben bıraksam cevizle yapsam kahvaltı daha iyi olacak gibi...

ada ben kuruyemiş ile kahvaltı yapaıyorum cnm migdem bulnıyor
ama bu formbüskivileri deneyebilirisn bak
hem varya iki dilim ekmek hemencik bitiyor bu bitmiyor
krem peynir sürüp sürüp yiyorum vallaa

kızlar yılbaşına kadar hedef koyalım demişsiniz bende hedefimi yazayım 68 kilo olmak istiyorum 1 ocakta )) inşallah başarırırım....6 lı rakamları bi görsem gaza gelecem inşallah ...

ada ben kuruyemiş ile kahvaltı yapaıyorum cnm migdem bulnıyor
ama bu formbüskivileri deneyebilirisn bak
hem varya iki dilim ekmek hemencik bitiyor bu bitmiyor
krem peynir sürüp sürüp yiyorum vallaa
evet haklısın canım form büskivileri olabilir birde onu deneyeyim ...

bugünde ben geldim kimse yok bende kaçıyorum byeee

karatay tarzı mı besleniyorsun canım ??
Evet dediklerine tam uyuyorum canan karatayın ama çok yavaş kilo veriyorum ilk hafta 78.700 du yanılmıyorsam 77.100 e düştüm 2. Hafta 76.800 e düştüm spor yapmıyorum ama oturmuyorumda çok hareketli yaşamım var koştur koştur yapıyorum işleri heryere yetişeyim diye çoğu kızlar ekmek yiyor saatide uzatmıyorlar benden fazla verdiler ben neden az veriyorum kiii

birazcık öğle ama mide asidim mi çok anlamadım ekmek tarzını biraz az yesem mide çok fena oluyor.ilaç kullanmak zorunda kalıyorum. Tek avuntum akşamları biraz hereket yapmak
Canım benimde mide asitim çok yüksek reflümde vardı karatay diyetine başladım ilk hafta ara ara yokladı ikinci hafta yavaş yavaş asitte ağrılarımda geçti 3. Haftamdayım ağrıdan eser yok 2 yıldır kesintisiz hap kullanıyordum çok şükür geçti şiddetle tavsiye ederim

leslie yapıyormusunuz bayanlar???
Leslie 3 km sabah 3 km akşam yapıp bide diyet yapmıştım taş gibi olmuştum çok kısa bir sürede herkes şoka girmişti çok faydalı vaktim olsa yine yapıcamda hiç vakit yok bugün bütün dolapları indirdim yazlık kışlık ayırımı yaptım yıka ütüle katla canım çıkdı bide çoçukların odasındaki atılcak fazlalık mobilyaları söktüm tek tek taşıdım onları garaja bel ağrısı tuttu şuanda oturdum biraz leslieden fazla spor yapmış oldum bugün

daha önceden başladım leslieye 3 hafta olucak 70 kg dan biraz tatlıyı kesme ile 5 kg gitti. Ama yapamadığım zamanlar evdeki iş ve ogünkü adım sayısınıda hesaplıyorum. 10.000 adım doğru bana göre çok hereketliysen telefondan adım sayar indir bir bak bakalım günde kaç adım atıyorsun.

ayyy sabahtan sonra 2 mandalina 1 kupa çorba hazır bardak olandan yedim içtim sabahtan kalan kremimi sürdüm forma yedim acıktım şimdide 2 tane aktivia yoğurt edim kesildim yeter, yemek getirmedim bugün ondan böle oldum, akşamda annemde çorba salata yerim , eve gidince de yemek yapim bari yarına öbürgüne yeticek kadar

kızlar bende lesile yaptıgım dönemdeçok güzel zayıflamıştım
ama en kısa zmanda yeniden başlıycam

kızlar bende lesile yaptıgım dönemdeçok güzel zayıflamıştım
ama en kısa zmanda yeniden başlıycam
evet işte bende onu yaparken harika kilo vermiştim 10 kiloya yakın kilo verdim ama tabiiki diyetle birlikte hemde hiç bir sarkma falan olmadan ama şimdi daha başlayamadım az uğraşmam lazım sonrada ara ara julian yapmam lazım o dehşet verdiriyor ama oda çok ağır insanı mahvediyor

geçen hafta çok zor geçmişti benim için ama bu hafta iyi gidicek gibi
cumya kadar tartılmıyorumki süpriz olsun..

kahvaltı (08:30)
1paket eti form
peynir
ıhlamur

öglen(13:30)
8 ymk kadar kıymalıkarnıbahar
1 kase salata
avuö dolusu kadar tavuk haşlama

ara(15:30)
1 tane yogurtlu çikolata(meyve niyetine)

akşam(17:30)
iki bardak kefir
biraz kuruyemmiş yiycem daha

suyu çok içmdim bugün
çikolatayı kuzenim getirmiş almanyadan çok güzel sadece 72 kalori
lahana kürüne devam eidyorum şimdi 2. hafty geldim sadece 5 gün sabahları içicem
ama çok güzel iştah kesiyordu
eve gidince mutlka sıcak bişiy içmem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…